Jakmile k ní přiskočím, vylekám ji, ale její nevěřícný výraz, když jsem začal vtipkovat, byl k nezaplacení. Chladně mě pozorovala a jakmile domluvím, zavrtí hlavou a zamračí se, než mi sdělí, že se opravdu chtěla vzdát a... Kdyby to bylo opravdové, zabije mě. Jen přikývnu, věděl jsem to. V momentě, kdy jsem ta slova vyslovil jsem byl připravený zemřít. Zemřít pro démona, který si mě neváží a udělal bych velkou chybu. Jenže... Jsem mu to dlužil. Život za život. Tiše si povzdechnu, než přikývnu a když ode mě odstoupí a začne se pomalu měnit, se zájmem ji pozoruji. Vydechne, že je to její démonická podstata a já si ji mlčky prohlížel.
"Jsi opravdu nádherná," vydechnu zcela okouzlen, než se k ní rozejdu a pohladím ji po tváři.
"Víš... Je to už opravdu dlouho, ale co si vzpomínám... Má pravá podoba by vypadala celkem podobně, jako tahle tvá... Ale už jsem ji tisíc let nepoužil, zrušilo by to tuhle iluzi," vydechnu tiše a stále si ji prohlížím.
"Jsi opravdu nádherná," vydechnu zcela okouzlen, než se k ní rozejdu a pohladím ji po tváři.
"Víš... Je to už opravdu dlouho, ale co si vzpomínám... Má pravá podoba by vypadala celkem podobně, jako tahle tvá... Ale už jsem ji tisíc let nepoužil, zrušilo by to tuhle iluzi," vydechnu tiše a stále si ji prohlížím.