Ačkoliv se z kopce utíkalo dost mizerně, tak i přes to jsem udržel svoji stabilitu a doběhl až dolů. Několik metrů přede mnou byl onen potůček, který jsem plánoval hravě přeskočit, avšak dříve, než jsem k němu stihl doběhnout, tak mi cosi přistálo na záda. Ke všemu mě to cosi přirazilo k zemi, tudíž jsem se o snídani již nemusel starat. Hlína plna brouků a žížal přece vystačí. Celý zadýchaný jsem zůstal ležet na zemi. Útočník si na mě mezitím sedl, což mi dalo dost jasnou nevýhodu. Jednu ruku mi zablokoval svoji nohou, ale druhou jsem měl volnou, v které jsem pevně svíral dřevěnou tyč. Chvíli jsem uvažoval, zda bych se ohnal tyčí, ale na druhou stranu jsem si řekl, k čemu by to bylo dobré. Povolil jsem svoji ruku, čímž jsem pustil jediný nástroj, kterým jsem se mohl bránit. Po chvilce mi došlo, že to cosi na mě dokonce promluvilo. A neznělo to moc mužně. *Dívka... přeprala mě?* Nad jejím pozdravem jsem jen zamručel a pořád uvažoval, zda je výhodnější utéct, či se nechat zabít. Dospěl jsem k tomu, že běhu mám dneska celkem už plný zuby, a tak jsem povolil veškeré napnuté svaly, co jsem jen mohl a teoreticky svůj život odevzdal cizince.
Chvíli jsem nad tím ještě uvažoval, zda bych chtěl zemřít, ale došel jsem ke stejnému výsledku, jen jsem si dodal, že by bylo fajn uvidět člověka, co mě zabije. Proto jsem natočil hlavu na stranu a snažil se jedním okem zjistit, kdo to na mě vlastně sedí.