pro Khora 18/8/2018, 04:31
Brzy mi ukázal to co jsem chtěla, svou démonickou podobu a tak prudce rozevřu oči a nahlas se rozesměji. Aréna se začala plnit ostatními a já hodlala jejich šéfa předevšemi zkopat do kulata a to doslova. Zhluboka se nadechnu a když si všimnu že jsou jeho rány o něco silnější v démonické podobě než v lidské, pousměji se. Ani tak se mnou nedokázal držet krok a brzy na to se poddám svým instinktům a začnu se pohybovat s ním, zatímco jsem mu každou chvíli zasazovala další a další ránu, do kterých jsem dávala postupně víc a víc síly. Mé tělo reagovalo podvědomě, takže jsem se pohybovala opravdu rychle a reagovala na nebezpečí mnohem dříve, než se mě vůbec stačilo dotknout. Možná jsem se dokonce nechávala unést... ale brzy se mi podaří vyrazit mu jeho zbraň z ruky, zatímco ho prudce nakopnu do břicha a on opět odletí.
"Budeš toho litovat prcku? Je to to... cos říkal?" vdechnu a dojdu k jeho zbrani, pro kterou se natáhnu, než si ji prohlédnu. Chvíli jsem nic neříkala, jenom se ohlédnu na všechny v aréně, než vytáhnu svá modrá křídla a vzletím prudce do vzduchu a máchnu ocasem. Chtěla jsem se nadechnout, začít ho urážet jakou hroudu ubohosti, ale nakonec se jenom zasměji a rozletím se k Astarothovi, odkterého kousek přistanu, než se ukloním.
"Umím respektovat silné protivníky, ale měl by jsi vědět že svět kolem tebe se hodně mění. Jestli chceš vést Bratrstvo a ovládnout svět, měl by ses takových lidí držet... jinak přijdeš o všechno cos kdy vybudoval a zůstaneš sám, tak jako náš král... Važ si toho co kolem sebe máš, i přesto že prohráváš... stále se o tebe strachují... jen se ohlédni na ty jejich pohledy, jsou vyděšení, zmatení... " vydechnu tak aby mě slyšel jenom on, než se zamračím a jako masku nasadím hlasitý smích. Chtěla jsem vědět co je Astaroth opravdu za "člověka".
"Podle královských pravidel bych tě měla zabít, ale neudělám to... Naopak ti dám jmožnost vyhrát, otázkou je... překousneš svou hrdost kvůli ostatním?" zeptám se ho potichu, zatím co mu hodím k nohám jeho zbraň a byla jsem rozhodnutá mu nechat jednu ránu. Vůbec jsem netušila co to dělám... Litovala jsem ho? Nebo... jsem si uvědomila že by tohle Balaur nechtěl? A záleželo na tom vůbec? Nemohla jsem mu odpustit co udělal, viděla jsem jak se ho to dotklo a přitom... jsem se teď bála že mu na něm stále záleží. Byl to jeho tisíciletý přítel a já... jenom holka na sex, tak co to dělám? Přestávala jsem se souustředit a to se mi ani trochu nelíbilo a tak se zadívám směrem k Astarothovi.