pro Naomi Rosali 21/4/2018, 16:34
Kael mé sestře odpověděl, jaké byly jeho začátky a já ho samozřejmě poslouchala taky. Občas jsem své sestře záviděla, jak lehce dokáže navázat kontakt, přátelství, vztahy... Já taková nebyla ani zdaleka. Když jsem však dala kámen do původního stavu, Kael přišel ke mně blíž a trochu mě pohladil po vlasech, tak až mi je trochu zacuchal. ihned jsem zrudla jako rajče a když se odvrátil ke stromu prohrábla jsem si vlasy, ale nespouštěla jsem z něj oči. Nevím přesně co, ale něco se mi na něm moc líbilo. Něco mě u něj lákalo. Jenže kluky zatím vždy zajímala víc má sestra se svou dětinsky nezkrotnou povahou. Já byla jen její stín. Možná proto měla ona ve vlčí podobě srst bílou a já černou. Zamyslela jsme se nad tím tolik, že jsem si ani nevšimla, jak se Kael koukl na Arianu a říkal jí, co má udělat. Stále jsem krok za ním, zabraná ve svých myšlenkách, zatímco moje sestra se na něj významně culila. Nadechla se, aby i něco řekla, ale nakonec usoudila, že tentokrát bude lepší mlčet a tak se zaměřila na čtverce, terče které jí Kael vytvořil, na stromech. Soustředila se a představovala si svou magii jako vystřelený šíp, a ten také projel skrz strom jako máslo, ale nezanechal za sebou jen malý otvor. Vyplnil celý čtverec a vlastně i o něco větší. Strom zavrzal a pak se slabé části, které drželi jeho horní polovinu stále nahoře roztříštily pod vahou dřeva a celý kmen na nás najednou padal. A já byla stále zabraná ve svých myšlenkách.