pro Ariana Rose 15/4/2018, 18:57
Chvíli jsem si pohrávala v hlavě s otázkou, co tu asi dělá, tak daleko, ale to už mě cosi nadzvedlo a ten kluk se odsoukal o kus dál, aby už neležel pod námi. Hned jsme se ošila a zpanikařila. Bylo to jako...jako bych najednou byla ve vodě, která mě nadnášela a při tom to bylo naprosto jiné. Nevím, jak bych to popsala, ale bylo to nepříjemné. Zavrčela jsem a při tom zvuku jsem si uvědomila jen jedno. Že na něj nevrčím sama. Ohlédla jsem se za svou sestrou která byla mým černým odrazem. Ona na rozdíl ode mě už byla zalezlá ve stínu nejbližšího stromu a jen na muže tiše vrčela. Ani jí se dotek jeho magie nelíbil. Jenže ona se ve vlčí podobě ocitla jen párkrát a neuměla se ovládat. Tohle bylo poprvé, co se cítila ohrožená. Nevěděla, co se děje a vlk v ní toho využil a převzal nad ní kontrolu. Věděla jsem, jaké to je a co všechno se může stát. Vzhledem k tomu, že se krčila ve stínu a cenila zuby na toho neznámého, to znamenalo, že se stále snaží udržet nad sebou kontrolu. Ten boj byl předem prohraný, ale ona se držela do poslední chvilky.
A pak se na toho muže vrhl vlk. Vystartoval ze stínu stromu a pár skoky překonal vzdálenost mezi nimi. Ihned jsem se rozeběhla taky a vrazila do sestry ze strany. Náraz jí odhodil zase o kus dál, ale stromy naštěstí byly ještě dál takže si neublížila. Sklopila jsem uši a omluvně ji sledovala. Toho muže jsem vypustila z hlavy. Teď nebyl důležitý. Teď byla důležitá jen má sestra. Jenže ta mi teď byla na hony vzdálená. Přede mnou totiž ležel rozzuřený vlk a ne ona. Vrhla se po mě, ale i to bylo lepší, než aby se vrhla po něm. Kdo ví, co byl zač a jak by jí ublížil. Jediné, co jsem o něm věděla bylo to, že ovládal magii. A takový jsou vždycky nebezpeční. I když teď jsem byla ráda, že to má magie je destruktivní povahy a né sestřina. Protože to by zřejmě dopadlo opravdu špatně.
Takhle se na mě sice vrhl vlk, ale nemohl proti mě použít magii. Bohužel jsem zjistila, že nepotřebuje magii k tomu, aby mi bolestivě ublížila. Zakousla se mi totiž do boku a hned na to do packy, kterou jsem se jí snažila odstrčit. Mou bílou srst ihned zalila krev. Šíleně to bolelo, ale pach krve zřejmě stačil mé sestře, aby si zase vydobyla kontrolu nad svým tělem. A jakmile si uvědomila, co způsobila, stáhla uši a táhle zakňučela. A najednou byla ta tam. Zmizela ve stínu stromů jako duch a nechala mě tu. Měla strach. Cítila jsem, že se bojí, aby mi neublížila ještě víc, ale... Nechala mě tu.
Až teď mi došlo, že tu i tak nejsem sama. Rychle jsem se chtěla postavit na nohy a pelášit za sestrou, ale zranění mi zabránilo už jen v tom, se postavit natož udělat jakýkoli krok. Vrhla jsem tedy pohled na toho muže, abych zjistila, jak daleko ode mě je a zajistila, že nepřijde blíž.