pro Zareth 5/11/2017, 20:13
"Neboj se jsem velice něžná duše." Ušklíbl jsem se na ni a vyrazil ke dveřím. Nemusel jsem ho ani mít na dohled, stačilo cítit, jeho krev. Věděl jsem přesně kam šel. Toho muže jsem znal asi tři dny a stačilo mi to na to, abych ho otrávil. Teď už jsem ale nad tímhle nepřemýšlel. Když jsem se venku zanořil do tmy, ve které nemám problém vidět, nechal jsem svoje ruce přejít v pařáty zakončené dlouhými drápy. Svou pravou podobu jsem na sebe nevzal, i když byla tma, neexistovalo snad nic nápadnějšího, zatímco ruce, jsem mohl snadno skrýt pod plášť. Konečně jsem ho před sebou uviděl. Adrenalin v mém těle stále vstoupal. Došel jsem až k němu. Muž se na zvědavě otočil. "Potřebujete něco?" zeptal jsem jednoduše. Svoje čočky už jsem dávno neměl, proto se lekl, když se mi podíval do očí. "Vlastně ano." zavrčel jsem s pusou plnou ostrých zubů. Chytl jsem ho drápovitou prackou pod krkem a nechal jeho duši ve formě bílomodrého světla vyletět z jeho těla. Poté jsem jí pozřel. Okamžitě jsem ucítil příval nové energie a moci. Ještě něco zasténal, než jsem mu druhou ruku vrazil do hrudníku a vytrhl mu páteř z těla. Všude byla krev, ale já to příliš neřešil, do téhle části města nikdo nechodí a v tuhle chvíli jsem si připadal tak nepřemožitelný, že jsem se nebál ani andělů ze kterých mám normálně respekt. Jeho krev, která byla stále na mých rukou se vznesla do vzduchu a nabrala tvar stužky. Měla nepřirozeně tmavou barvu. Něco mezi tmavě rudou a fialovou. Na to se krouživým pohybem dostala do mé kapsy ve které jsem měl otevřenou lahvičku. Vždy jsem měl u sebe něco podobného, abych v případě potřeby nemusel používat svou vlastní.