pro Xaiarana Arilekiel 21/1/2018, 17:40
Pomalu jsem se procházela po parku. Všude bylo krásně bílo a i když byla zima, děti, ale i dospělí si užívali sněhu. Koulovali se, stavěli sněhuláky a bavili se. Všichni vypadali tak šťastně. Musela jsem se pousmát, zima patří mezi mé nejoblíbenější období, miluju sníh, to jak se třpytí na slunci mě vždy fascinovalo. Zakoukala jsem se na pár dětí a pak do někoho narazila. Sakra, tohle se mi stává poslední dobou často, vždy se koukám okolo sebe a zapomenu na to, že bych měla sledovat cestu. Dotyčný se mě snažil chytit, ale dopadlo to tak, že jsme skončili oba na zemi. "To je v pořádku, je to i moje chyba, zase jsem nesledovala cestu." řekla jsem a zvedla hlavu k sympatickému muži. Pak se zvedl na nohy a chytil mě za ruku, aby mi pomohl se zvednout. Trvalo to chvilku, hned jsem se mu vytrhla, ale i tak jsem nějaký záblesk minulosti viděla. Okamžitě jsem si dala ruce do kapes, pak mi došlo, že to bylo až moc urychlené, tak jsem se jen mírně pousmála a doufala, že si ničeho nevšiml. Trochu jsem si ho prohlédla, byl hezký, to musím uznat. "Ehm, tak já zase jdu, pěkný zbytek dne." řekla jsem nervózně.