pro Nepha Neziah Maralah Wige 3/2/2018, 19:46
Tohle se samozřejmě nelíbilo ani jedné z nich. I přes tohle se však už Nepha nadechovala s odpovědi, lehký úsměv stále v tváři. Ihned zasáhla Neziah. Výraz Nephy byl vystřídán vážně podezřívavým pohledem, kterým si Neziah shlíží cizincovu tvář. "Jako kdyby nebylo jasné, že jsem zdejší pomocník pro všechno... Nevidíš, že tu mám práci? Jednou z nich je i tvá cesta odsud, abych mohla zamknout a mít padla." Pronese k němu Neziah, využívajíc nádechu Nephy k odpovědi, zdánlivě neutrálně, ač je v tom trocha popudlivosti. Totálně reakci Nephy zazdila, pro jejich vlastní dobro. Tu to zaskočilo. Přesto se dostala ke slovu po tom krátkém úseku, který jí zajistil trošku si to lépe promyslet. "A vy, pane?" Postávají u místa, kde se skrývá tlačítko na přivolání pomoci. Pro všechny případy. Nicméně za Nephy je tvář a většina těla celkově uvolněná. Působí bez-starostně. Neziah zašilhá jedním očkem po hodinách na vedlejší stěně. *Supr, takže ochranka by tu stejně mohla být a projít to zde, jak má ve zvyku, jestli jsme se tu s někým nezašili, jestli je zamčeno..* Pomyslí si Neziah a odolá ušklíbnutí, aby vyšlo na povrch tváře. "Nevzpomínám si, že by zde měl být ještě někdo další jako zaměstnanec, jehož tvář by nám nebyla ukázána. Majitel také nebudete.. Pokud máte nějaké stížnosti na představení, tamhle je schránka. Ještě, pokud poprosíte, mohu podat něco na psaní a papír." Doplní to Neziah opět víc k věci a úsměv je zasejc potlačen. I když teď tam není znát ani tak moc podezřívavost. Ukáže mu na onu schránku co je na stěně vedle pultíku. *Přeháníš.. Určitě přeháníš.. Je to jen zákazník, který si nás dokonce možná s někým spletl.. Nebo mu můžeme někoho připomínat.. * Činí Nepha svému druhé já, ač stoprocentně jistá si není. Neziah sice jen hádá, ale radši zajistí přežití než později skončit někde ve škarpě. "Nejsme zdejšími herci, to bude možná až v budoucnu.. Pokud jste se čirou náhodou ptal na naši roli..." Doplní s pokusem o lehký úsměv Neziah, když nahlodána myšlenkami Nephy, jde i touto cestou.