Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

2 posters

Cora + Darren

Cora Queen
    Cora Queen

Cora + Darren Empty Cora + Darren

Příspěvek pro Cora Queen 12/7/2018, 22:55

Poradie: Darren a Cora
    Počasie: Príjemne teplo a pofukuje vánok
    Miesto: Atreia
    Darren.
    Darren.

Cora + Darren Empty Re: Cora + Darren

Příspěvek pro Darren. 13/7/2018, 09:41

Zase jsem měl jeden den volna. Xaiarana byla po noční a byla unavená, takže u mě spala a já se rozhodl protáhnout se, když po mně nikdo nic nechtěl. A já si potřeboval utřídit myšlenky. Pořád jsem nemohl uvěřit tomu, co se mezi mnou a Xaiou stalo. Zkontroloval jsem, že Xaiarana spí, přikryl ji a pak jsem se potichu vytratil z mého hotelového apartmá a pak jsem seběhl všechny ty schody a vyšel ven z hotelu. Vůbec jsem netušil, kam půjdu, takže jsem se zatím jen tak poflakoval a procházel se po městě.
    Cora Queen
    Cora Queen

Příspěvek pro Cora Queen 16/7/2018, 21:46

Prechádzala som sa po meste a rozmýšľala som. Keďže som ordináciu zatvorila tak som nemala ani robotu. Stále som rozmýšľala nad tým prečo som ešte v tomto meste keď ma tu nič nedrží. A navyše ma to v tomto meste už nebavilo. A tak ma napadlo že by som odišla s tohto mesta. A tak som sa otočila a išla som k sebe domov. Prišla som domov a zbalila som si veci a pred dom som dala ceduľu na predaj. Potom som si zobrala veci a išla som preč. S kuframi v rukách som išla po meste a keďže som moc nevnímala okolie tak som nechtiac zavadila kufrom do nejakého muža (Darren). Našťastie ma to donútilo začať vnímať okolie a tak som sa na neho pozrela. "Prepáčte." Ospravedlnila som sa mu za to a pokračovala som ďalej v ceste.
    Darren.
    Darren.

Příspěvek pro Darren. 17/7/2018, 10:17

Zamyšleně jsem šel po městě a z úvah mě vytrhl až kufr, kterým do mě narazila nějaká blondýnka. "Hmmm, dávej trochu bacha." Ucedil jsem rozmrzele, protože mi přetrhla nit myšlenek. To jsi asi ve městě prvně co? Že ti je chodník malý." Dodal jsem, ale už ne tak rozmrzele, jako spíš pobaveně. Vypadala celkem hezky a ještě před pár týdny bych o ní možná i projevil zájem na jednu noc. Ale dnes mě to už tolik nelákalo a já se zase musel sám sebe ptát proč. Co to se mnou Xaiarana udělala, že jsem neměl zájem o jiné ženy? Byť stejně tak krásné, jako byla ona.
    Cora Queen
    Cora Queen

Příspěvek pro Cora Queen 17/7/2018, 20:35

Keď povedal aby som davala trochu pozor tak som sa zastavila a pozrela som sa na neho. "Prepáčte." Ospravedlnila som sa mu druhý krát. Teraz mi to už bolo jedno či mi nadáva alebo nie. Odchádzala som preč s tohto mesta a to mi stačilo. Nad jeho ďalšou poznámkou som si len povzdychla. "Nie som tu nová. Žila som tu niekoľko rokov. A prepáčte nevidela som vás tak mi to stále nevyhadzujte na oči. A môžete byť pokojný odchádzam s mesta." Poviem a potom som sa mu otočila chrbtom a sklonila som hlavu. Bola som rada že odchádzam pretože ma jeho chovanie ubezpečilo v tom že robím dobre že odchádzam, A keď odídem tam bude mať chodník len pre seba a už mu nebudem vadiť. Aj keď na druhej strane som nechápala prečo som si zaslúžila takéto chovanie. Nikomu som nič zlé nespravila a aj tak sa všetci ku mne chovajú ako k nejakému odpadu. Na chvíľu som musela zatvoriť oči lebo sa mi do nich nahrnuli slzy. Jediné čo som chcela bolo aby som mala nejakých kamarátov a nebola som sama. Lenže to sa mi nesplnilo a asi ani nikdy nesplní.
    Darren.
    Darren.

Příspěvek pro Darren. 17/7/2018, 21:45

Nedal jsem na sobě znát překvapení, když se najednou rozpovídala o tom, že tu není nová,ale naopak odchází z města. Asi za sebou neměla moc dobrý den, ale co já s tím zmohl? Měl jsem svým potíží dost. Navíc jí jsem ani neznal. Pokrčil jsem nad tím tedy rameny a stejně jako ona jsem prostě dál šel svou cestou až jsem došel do obchodu. Už jsem nám tam musel koupit něco k jídlu.
    Cora Queen
    Cora Queen

Příspěvek pro Cora Queen 18/7/2018, 19:25

Keď sa mi ako tak podarilo zahnať slzy tak som sa otočila k nemu a videla som že ie preč. Povzdychnem si a vybrala som sa za ním. Keď som ho dobehla tak som sa na neho pozrela. "Prepáčte moje chovanie. Nemám moc dobrú náladu. Moc sa ospravedlňujem." Ospravedlním sa mu lebo ma to mrzelo za to ako som sa zachovala. "Ak by vám to nevadilo mohli by sme začať od znova?" Opýtala som sa ho a sledovala som ho. Uvidíme či bude mať ešte záujem pokračovať alebo nie. "Inak ja som Cora." Predstavila som sa mu a podala som mu ruku na zoznámenie a čakala som či to príjme alebo nie. Aj keď zoznamovať sa s niekym keď odchádzam je asi zbytočné ale tak čo už narobím. Možno sa to ešte všetko zmení ťažko povedať. Sama som nevedela čo mám robiť a najhoršie bolo že tu nebol nikto kto by mi pomohol a poradil.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 21/11/2024, 10:45