pro Darren. 2/1/2018, 14:22
Spokojeně jsem se usmál po tom, co řekla jaký typ mužů se jí líbí. To totiž já rozhodně jsem. Vím co chci a tuhle kočičku dostanu. "V tom případě jsi u správného stolu." Mrkl na ní a pak se už napil whiskey, kterou mu donesla. Při tom, co on pil, mu také řekla, že na jméně nezáleží. Takže chce být tajemná. "Ne, to asi ne. Ale nechci ti říkat servírko." Odpověděl, její jméno ho vlastně nezajímalo. Své jméno si stejně nikdo nevybírá. Ale naštěstí pro mě na ni od baru někdo zavolal. "Tak tedy o pauze, Rawen." Usmál jsem se, když odcházela a pak dopil sklenku whiskey. Objednal jsem si něco nealko, ale do toho jsem si dál objednával whiskey. Abych nebyl hned opilý i když u mě to šlo už dost těžce. A při tom, co Rawen pracovala, vyhlížel jsem pár dalších obětí, kterým bych nabídl práci u něj. Ale chtěl jsem jen ty nejlepší. Také jsem nechtěl, aby si Rawen myslela, že jsem děvkař, takže své oběti jsem jen vyhlídl, popřípadě jim nenápadně strčil svou vizitku do kapsy a pomocí svých schopností jsem je donutil k tomu, aby mi zavolali. Takže Rawen mohla vidět, že hodně telefonuji a při tom jsem si domlouval "pracovní" schůzky. Svým způsobem to opravdu byly pracovní schůzky ale nedomlouval jsem si je jen s holkama. Věděl jsem přeci, že je i dost holek, které rády chodí na pánský striptýz, nebo páry, které chtějí zkusit trojku a tak. Prostě pokud chci dobrý podnik v tomhle směru, musím myslet na všechno. A to jsem rozhodně dělal.
Naštěstí jsem nemusel čekat nějak moc dlouho a brzy si Rawen přisedla ke mě. "Jistěže jsem počkal. Na krásné dívky se vyplatí si počkat. Co piješ?" Zeptal jsem se a koukl na její sklenku. Vypadalo to jako kola, ale tak přeci se mnou nebude pít jen kolu. Takže jsem rovnou zavolal jinou servírku abych nám objednal. Byla vážně hezká a při tom, jak se mi ukazovala. To tílko, pohození vlasů a ty kraťásky s punčochy. Hmm, nejspíš si ji vyzkouším, než ji přijmu.