Vezme mě do náruče a já se k němu spokojeně přitulím. Usměji se a začnu se tiše smát, když mi řekne, že si nepamatuje cestu. Začnu ho navádět ke schodišti a brzy jsme byli na schodišti do podzemí. Byla jsem teď opravdu ráda, že mě nese a vypadalo to, že mu váha navíc ani nevadí. Naštěstí jsem byla opravdu lehká a byla jsem velmi spokojená. celou cestu jsem se křenila na všechny strany a když jsem zrovna nedávala Isaacovi instrukce, kam jít, sledovala jsem jeho obličej. Brzy jsme byli před dveřmi do Archibaldovy místnosti a tak se zavrtím a naznačím, aby mě postavil na zem. Hned na to vejdeme dovnitř. Zadívám se na potrhlého staříka, který si nás absolutně nevšímal a místo toho drtil něco v hmoždíři.
"Archibalde," oslovím ho, ale nijak nereagoval. Povzdechnu si a nechám ho být. Až po chvilce zvedne hlavu, zadívá se na nás a na tváři se mu objeví překvapený výraz, jako by o nás vážně celou tu dobu nevěděl.
"Rachel! Zacku!" zasměje se a rozejde se k nám.
"Co pro tebe můžu udělat, Zacku?" zeptá se mého společníka, zatímco vytáhne nějaký lektvar, který mi podá. Překvapeně zamrkám a začnu si ho prohlížet.
"Archibalde," oslovím ho, ale nijak nereagoval. Povzdechnu si a nechám ho být. Až po chvilce zvedne hlavu, zadívá se na nás a na tváři se mu objeví překvapený výraz, jako by o nás vážně celou tu dobu nevěděl.
"Rachel! Zacku!" zasměje se a rozejde se k nám.
"Co pro tebe můžu udělat, Zacku?" zeptá se mého společníka, zatímco vytáhne nějaký lektvar, který mi podá. Překvapeně zamrkám a začnu si ho prohlížet.