Sdělí mi, že neví, jak se k této situaci postavit, jelikož mě měl vždy za člověka. Chápavě přikývnu, i kdyby se mě rozhodl zabít, neměl bych mu to za zlé. Bránil bych se, nenechal bych ho to udělat, ale sám bych ho nezabil. Začne mluvit o nadpřirozených, našich bojích, Atreii, lidech. Pozorně jsem ho poslouchal a když se mě zeptá, na čí straně stojím já, povzdechnu si a zamyšleně se na něj zadívám.
"Lidé by měli být nejslabší rasou, ale můžeš to stále říct poté, co ses stal lovcem? Nerodíte se se silou, ale dokážete jí získat, přizpůsobit se a překonat sami sebe. V tom jsem vás vždycky obdivoval a myslím, že máme se toho od vás dost učit," řeknu místo odpovědi na jeho otázku a poté se zamyšleně zadívám na oblohu.
"Na čí straně stojím..." řeknu si sám pro sebe a chvíli setrvám bez hnutí na místě, než se podívám na Isaaca.
"Sám nevím, Isaacu. Jsem Xaphan, který se musí pro vlastní přežití živit dušemi. Věř tomu nebo ne, nikdy jsem však za svůj život nezabil člověka., i přesto, že jste nejsnadnější kořistí. Nezabil jsem žádného z Esperů, přestože jsem s několika z nich hodně krát bojoval. Stojím na straně svých přátel a osob, na kterých mi záleží, chráním je a snažím se vyhnout zbytečným krveprolitím. Stále jsem však voják, stejně jako jsi býval ty. Prolil jsem mnoho krve ve válkách na rozkazy mých nadřízených, nebo je sám vydával," řeknu nakonec a sám jsem nebyl se svou odpovědí spokojený, proto se zamračím a nespokojeně mlasknu.
"Co tím chci říct je... Že bych byl nejradši, kdyby byl mír a osoby kolem mě netrpěly," řeknu a samotného mě má odpověď překvapí. Už jen proto, že šla kompletně proti cílům Temného Bratrstva. Astarothovi nezáleželo na jeho podřízených. Mě ano, přestože jsem se to snažil nedávat najevo, záleželo mi na nich, možná až příliš. Nechtěl jsem to, ale takový jsem byl. Tiše se sám sobě zasměji. Co to vůbec dělám? Proč následuji někoho, koho považuji za přítele, ale sám mě nesnáší. Proč mu pomáhám splnit si své cíle a sny, když jsou ty mé naprosto opačné? Proč? V tu chvíli si vybavím tváře všech z Bratrsva a hned jsem znal odpověď. Protože všichni ti, které jsem znal, by beze mě byli dávno již mrtví, nebo pouhými loutkami, za jejichž provázky tahá Astaroth. To jsem nemohl dovolit, ale jedno jsem věděl. Stane se tak, pokud zůstane naším vůdcem. Překvapeně zamrkám a vrátím se do reality a začnu znovu vnímat Isaaca.