pro Isaac 8/8/2018, 20:35
Natěžko polknu a povzdechnu si. Nechtěl jsem mu diktovat kde má být a co má dělat, ale stále mu bylo patnáct. Co jsem věděl od Marka, nechodil ani do školy a za zlé jsem mu to neměl. Přeci jenom... po tom co se stalo bylo ztěží očekávatelné, že se jenom tak vrátí do života a bude žít. Když jsem ho viděl po dlouhé době stát v té kuchyni... ulevilo se mi. Byl to jediné co jsem měl a nechtěl jsem o něj přijít... i když by jeden řekl že k tomu mám slušný náběh... To co se stalo nezměním, ale mohl jsem se pokusit o to, aby to bylo jiné. Nechtěl jsem nechat věci náhodám a už vůbec ne svého syna. Ne vždy jsem se choval jako otec a měl jsem pocit že to ani neumím, ale... chci aby vedl alespoň trochu normální život a tak mě překvapí jeho věta, která mi na tváři vyloudí opravdu zmatený výraz. Ještě chvíli jsem ho sledoval než jsem se pousmál.
"Kdybych o to nestál nebyl bych tady," vydechnu potichu a na chvíli zavřu oči, než složím ruce do klína a opřu si o ně bradu. "Tam kam tě chci vzít... nefunguje nic normálně. Ale myslím si, že to zvládneš pobrat, přeci jenom už nejsi malý," vydechnu a upřu svůj pohled na syna, než se narovnám a postavím, zatímco přešlápnu na místě.
"Volal jsem s Markem, ví že jsem se stavil. Dám ti času kolik chceš až budeš připravený jít, stačí... stačí mi říct," odpovím mu a zahledím se na pramínky jeho bělavých vlasů. Opravdu vyrostl.
Naposledy upravil Isaac dne 8/8/2018, 20:53, celkově upraveno 1 krát