Pobavenně jsem ji sledoval a měl jsem pocit, že se mě snaží zatlačit do úzkých. No i tak jsem si s tím nějak poradil a když prohlásí, že nejsem nejhorší tanečník, zasměji se. No... byla to pravda. Zatancuji ji možná tak mezi kulkami z kulometu, ale tohle... vážně nebyl můj šálek kávy. Brzy na to zaslechnu hlas některého z esperů, ale moc pozornosti jsem jim nevěnoval, proto mě překvapí hlasitá a rychlá hudba, která začne hrát a přidá se k nám několik dalších lidí. Zaraženě zůstanu stát na místě a na její otázku se zatvářím ublíženě, než ji vypláznutý jazyk oplatím a začnu se hýbat do rytmu hudby. Bylo to jednodušší, protože jsem si nemusel hlídat jestli ji šlapu na nohy.
"No dovol, až tak mizerný abych to nikdy nezkoušel nejsem," odpovím se zavrčením. Občas jsme s chlapama zašli do baru, kde hrála hudba podobného stylu a něco jsem od lidí v něm odkoukal. Brzy na to se ale odpojím a odskočím si pro pití k baru, kde jsem si chvíli prohlížel skleničky s alkoholem, než si rozhodnu nalít trochu bílého rumu a opřu se o bar, odkud se zadívám na parket tancujících lidí mezi kterými byla i Ray a pobaveně se ušklíbnu. Vážně... jsem netušil že někdy skončím na takovém místě.
"No dovol, až tak mizerný abych to nikdy nezkoušel nejsem," odpovím se zavrčením. Občas jsme s chlapama zašli do baru, kde hrála hudba podobného stylu a něco jsem od lidí v něm odkoukal. Brzy na to se ale odpojím a odskočím si pro pití k baru, kde jsem si chvíli prohlížel skleničky s alkoholem, než si rozhodnu nalít trochu bílého rumu a opřu se o bar, odkud se zadívám na parket tancujících lidí mezi kterými byla i Ray a pobaveně se ušklíbnu. Vážně... jsem netušil že někdy skončím na takovém místě.