Její reakce byla...zvláštní. Úplně se zaseknu když na mě letěl polštář a jakmile mě trefí do obličeje a spadne na zem, párkrát zmateně zamrkám a vyvalím na ni oči. Co to do ní vjelo? A co když chce? Znovu na ni hodím nechápavý pohled a úplně se zaseknu, zatímco naštvaně odkráčí ke stolu ale ještě předtím se mi omluví, s tím že je to jedno se pousměje... a nakonec posadí za stůl.
"Ublížil bych ti," vydechnu zatímco se zohnu pro polštář na zemi a odnesu ho zpátky na postel, než se otočím na Rachel a prohlédnu si ji. Asi... Asi jsem ji naštval.
"Ray," oslovím ji ale najendou ztratím veškerá slova která jsem chtěl říct. Zůstanu stát na místě úplně zaseknutý. Co to se mnou dneska je?! Nemohl jsem najít správná slova kterými bych ji vyjádřil to co jsem chtěl a tak nakonec zakroutím hlavou a vzdám to. Rozejdu se ke stolu, za který se také posadím a natáhnu se pro horkou kávu. Kurva! Kurva! Kurva! S každou další myšlenkou jsem si více uvědomoval co jsem udělal a měl jsem chuť něco rozbít a omlátit vlastní hlavu o zeď.