Jakmile mi sdělí že je to jeho dcera, zaseknu se na místě a zůstanu na něj hledět. Takže...tohle byl její otec? Chvíli mi trvalo než jsem se z toho vzpamatoval a do očí se mi vrátil normální výrazm se kterým se pobaveně zasměji. Na mou odpoveď ohledně toho co se tam stalo, vydechne že se to stává a nemůžeme si nikdy být jistí, hádám tím koho sledujeme. Když ale svěsí hlavu a položí mi tu otázku, probodnu ho chladným pohledem bez emocí.
"Ne, mě ne. Chytil ji ten upír a ona se nebránila. Jenom čekala s tím, že se mu nebude bránit," vydechnu v jednom tónu a zadívám se na toho muže, Garetta. Netušil jsem co si o něm myslet, ale přesně téhle otázky jsem se u ní obával, pokud by mi ji řekla, dal bych ji to sežrat třikrát tolik, měk jsem k tomu vlastní důvod.
"Nakonec mi řekla že nechce zemřít rukou nadpřirozeného," vydechnu a promnu si spánky.
"Ne, mě ne. Chytil ji ten upír a ona se nebránila. Jenom čekala s tím, že se mu nebude bránit," vydechnu v jednom tónu a zadívám se na toho muže, Garetta. Netušil jsem co si o něm myslet, ale přesně téhle otázky jsem se u ní obával, pokud by mi ji řekla, dal bych ji to sežrat třikrát tolik, měk jsem k tomu vlastní důvod.
"Nakonec mi řekla že nechce zemřít rukou nadpřirozeného," vydechnu a promnu si spánky.