Stále mi zněla v hlavě její slova o tom, že bych neměl být tak bezohledný a její nevyřčené ale. Také jsem stále cítil jemný dotek její heboučké packy na tváři, ze které mi nešel sundat můj jemný úsměv. Sotva vylezu ze sprchy, všimnu si, jak si mě Nyssa prohlíží. Jen se ušklíbnu, tentokrát jsem si nepřipadal trapně, když jsem měl alespoň spodní prádlo a tak se posadím na postel. Doufal jsem, že opravdu zůstane a když se otočí zády a odpoví, že ráda vymění zem za postel, vítězoslavně se usměji, ale svůj úsměv raději schovám, když se na mě zase otočí. V mžiku byla vedle mě a otře si o mě tvář stejně, jako by to udělala nějaká kočka. Jakmile se svalí na postel, natáhnu se a začnu jí drbat ve vlasech, za ušima, pod bradou a na tvářích. Snažil jsem se určit, které místo má na drbání nejraději a upřímně... Nemohl jsem si pomoct. Kdo by nechtěl inteligentní, krásnou, roztomilou kočičí dámu? Ušklíbnu se, než ji přestanu drbat a svalím se vedle ní na postel. Přetáhnu přes nás tenkou deku, aby jí nebylo horko, než jí přitáhnu k sobě. Bylo příjemné cítit její hebkou srst na holé kůži a sálalo z ní příjemné teplo. Navíc... Na úzké posteli nebylo zase tolik místa, i když to byla spíše jen výmluva. Zadívám se do jejích různobarevných očí, než jí jemně pohladím po tváři a natáhnu se, abych jí mohl vtisknout pusu na čelo.
"Odpočiň si, vypadáš unaveně... Dobrou noc," zašeptám potichu, ale sám jsem jí hodlal ještě nějakou dobu pozorovat. Byl jsem sice unavený, ale prospal jsem většinu času předešlé tři dny, takže to nebylo zase tak hrozné.
"Odpočiň si, vypadáš unaveně... Dobrou noc," zašeptám potichu, ale sám jsem jí hodlal ještě nějakou dobu pozorovat. Byl jsem sice unavený, ale prospal jsem většinu času předešlé tři dny, takže to nebylo zase tak hrozné.