Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

3 posters

Mikoto & Nyssa & Kael

Nyssa
    Nyssa

Mikoto & Nyssa & Kael - Stránka 7 Empty Re: Mikoto & Nyssa & Kael

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 21:56

Když oba dva skončíme s tancem, ukloní se i on a tak se tiše zasměji. Pochválí mi můj tanec a pronese že nemohl odolat, no nemohla jsem se na něj za to zlobit, užila jsem si to a byl to můj první společný tanec s někým a já byla šťastná, že to bylo zrovna s ním. Byl mým andělem, kterého jsem si zamilovala a jeden by mi to poznal hned na očích.
    "Děkuji," zašeptám tiše, ale úplně mi vyrazí dech, když mi chytne ruku a políbí mě na její hřbet. Bylo to jakési gesto, které mě na chvíli ochromilo a pod vlivem neznámého pocitu, který se mi usadil v hrudníku, jsem se zachvěla nad jeho dalšími slovy. začalo mi být horko a čím déle jsem mu hleděla do očí, tím byl ten pocit silnější. Nakonec se ale narovná a po chvilce ticha se vydá pro smeták a pustí se do zametání, které mi přerušil. Jenom odstoupím stranou a pokusím se mu nezavázet. S připitomělým úsměvem jsem ho pozorovala a lehce u toho rozevřela pusu, ale jenom lehce abych do plic dostala trochu vzduchu, než jsem se opřela o sklo a složila ruce na hrudi.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 22:02

Vyhodím zbytek chlupů do koše a zadívám se na hodiny, bylo už dost pozdě a byl tak akorát čas jít spát. Povzdechnu si a zalituji, že Nyssa se mnou nemůže jít zase do pokoje. Skvěle se vedle ní spalo, hřála a její přítomnost byla uklidňující. Ne, Mikoto! Je to žena, ne kočka! Bylo by to nevhodné, jednou stačilo! Povzdechnu si a vrátím se za Nyssou do cely.
    "Už půjdu," řeknu a chvíli si ji prohlížím, stála opřená o sklo se rukama založenýma na hrudi a pozorovala mě. Nakonec neodolám, přitisknu ji k sobě a pak jí dám pusu na čelo.
    "Dobrou noc, Nysso," zašeptám a pustím ji. Vydám se do svého pokoje a zavřu za sebou obě dveře. Vracel jsem se po chodbě do mého pokoje a vůbec jsem nevnímal okolí, byl jsem ztracený ve svých vlastních myšlenkách, které se točily hlavně kolem Nyssy. Povzdechnu si a prohrábnu si vlasy, když najednou ucítím bolest na celých zádech, jako by mě přes ně někdo sekl drápy. Zavrávorám a udělám pár kroků dopředu, než však stačím nabrat rovnováhu, něco velkého mě přimáčkne k zemi.
    "Dlouho jsme se neviděli, Mikoto," zaslechnu mužský hlas těsně u hlavy. Zavrčím a nechám plameny obklopit své tělo, až na to, že místo toho, aby se objevila byť jen jediná jiskřička, ucítím obrovskou bolest v celém těle. Neznámý muž nade mnou se rozesměje a hned na to se mi ostré, dlouhý zuby zaryjí do ramene. Zalapám po dechnu a zapřu se vší silou do země, abych ho ze sebe sundal. Až teď si všimnu náramku na mé ruce, který mi zamezoval v použití magie. Nutno podotknout, že veškerá má snaha byla marná. Útočník mě přetočí na záda a pohled mi spadne na tygra, jehož polovina obličeje byl popálená a chybělo mu oko.
    "Ty!" zavrčím naštvaně a pokusím se mu dát pěstí do obličeje, jenže my chytí obě ruce a zaryje do nich drápy. Zasyčím na něj a pokusím se ho skopnout, jenže i tyto mé pokusy byly zbytečné.
    "Jak to lidé říkají? Oko za oko, zub za zub?" zasměje se, než obě mé ruce chytí jednou svou a druhou ruku dá nad můj obličej. Vytáhne drápy a v tu chvíli mu plivnu do obličeje a propálím ho nenávistným pohledem.
    "Zabiju tě," zavrčím na něj, ale to už mě drápy sekne přes levé oko. Zasyčím bolestí a když mě pustí, rychle se vyškrábu na nohy.
    "Tak to jsi posral," vyprsknu naštvaně a když se proti mě rozběhne, uhnu mu z cesty a praštím ho vší silou do žeber. Měl jsem však pocit, že to bolelo kvůli mým ranám víc mě, než jeho. Zasměje se, než mě jedinou ranou srazí k zemi. Ležel jsem na studené podlaze, krev mi stékala po obličeji a třeštila mi hlava. Viděl jsem rozmazaně a snažil se popadnout dech. Najednou mě zvedne za krk do vzduchu a přimáčkne ke zdi. Velmi rychle mi docházel kyslík a skoro na nic jsem se už nezmohl. Tak tohle je konec? Zatemní se mi před očima, ale po chvilce před sebou jasně a zřetelně uvidím obraz Nyssy. Usmívala se a její oči zářily radostí. Nemohl jsem myslet na nic jiného, než na to, že ji odsud musím dostat, musím ji pomoci... Tak moc jsem chtěl znovu vidět její nádherný úsměv.
    "Nysso,"zachrčím slabě a v tu chvíli tygrův stisk povolí. Dopadnu na zem a začnu lapat po dechu. Stále se mi motala hlava, ale pomaličku jsem začínal něco vidět... I když jen na jedno oko.
    "Já na tu malou čubku úplně zapomněl! Ha! Vím, co jsi mi minule překazil! Nějak moc ti na ní záleží, co? Myslím, že jí první navštívíme, než tě zabiju!" zasměje se tygr, chytí mě za ruku a začne táhnout po zemi. Momentálně jsem se proklínal za svou slabost, nezmohl jsem se na vůbec nic, jen jsem se nechal vláčet dlouhou chodbou směrem k Nysse. Nyssa! Ne, nesmí ji ublížit! Začnu lehce panikařit a v návalu adrenalinu sebou začnu škubat, abych se vyprostil z jeho sevření. Nakonec se mi to podaří, i když si způsobím od jeho drápů několik dalších, hlubokých škrábanců na předloktí a malátně se postavím na nohy. Vrhne se po mně a tak se začnu vyhýbat jeho ranám, nakonec mě však znovu škrábne drápy přes celý hrudník a znovu pošle k zemi. Tentokrát mě za sebou táhl za oblečení a brzy jsme byli před mojí laboratoří. Sebere mi přístupovou kartu a zadá kód, který musel minule od někoho vidět, než mě zatáhne do místnosti, zavře za námi dveře a otevře celu. Hodí mě doprostřed ní, tvrdě dopadnu na zem a poté zaslechnu jeho hlas.
    "Nikdy ses mi neměl postavit do cesty! A teď si vezmu to, co chci," zavrčí posměšně, ale neměl jsem sílu ani na to, abych se otočil jeho směrem.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 22:24

Chvíli jsem přemýšlela nad tím jak bych se asi mohla zabavit a tak jsem se zadívala na balíček karet, které ležely v rohu místnosti. Chvíi jsem je paralizovala pohledem, ale nakonec jsem se akorát posadila a začala přemýšlet nad Mikotem. Usmívala jsem se jako ten největší idiot a pořád jsem si přehrávala v hlavě tu chvíli, jak jsme spolu tancovali. Začnu se pomalu pohupovat do rytmu meloide, která mi zněla v hlavě, než složím ruce do klína a zavřu oči. Rozhodla jsem se, že se kvůli němu budu snažit. Že dám životu ještě šanci a nakonec zvítězím!
    Uběhla už nějaká chvíle co jsem seděla na zemi a přemýšlela, párkrát se mi zdálo že jsem u toho dokonce trochu zaspala. V místnosti bylo naprosté ticho a jeidné co jsem občas slyšela byl můj vlastní dech. Neměla jsem ani šanci slyšet nic jiného než zvuky, které se pohybovaly v cele. Najendou sebou trhnu po směru zvuku otevírajících se dveří. Ve dveřích jsem čekala mikota, ale první čeho jsem si všimla byl dvoumetrový tygr, kterého jsem okamžitě poznala z dřívějška. V ruce někoho svíral a když ho hodil doprostřed místnosti, vyskočila jsem na nohy a vytřeštila oči, když jsem si uvědomila, že je to  on.
    "Mikoto!" vyjeknu s hrůzou v očích a pplašeně se za ním rozběhnu, ignorujíc tygra který stál kousek za ním. Ihned si všimnu několika ran na jeho těle, ale vůbec na mě nereagoval. Nebyl snad... ne! Ne!
    "Ne, ne, ne! Mikoto!" vydechnu poplašeně a v očích mě zaštípou slzy. "Zatraceně! Prober se!" vyprsknu vztekle a sevřu jeho oblečení v rukou, než si všimnu že krvácí z obličeje a že má přes oko nepěkný hluboký šrám. Až teď mi dojde, že se mu chtěl nejspíše pomstít za minulejšek a tak si vybavím to, co se tehdy stalo. Párkrát zamrkám a propálím ho pohledem. Dovedl ho tu z nějakého důvodu a mě došlo že budu nejspíše další na řadě. Tiše zavrčím a nespouštím tygra z očí, čekala jsem co udělá nebo co řekne a chtěla jsem být připravená. Byla jsme rychlá, takže když se na něj budu dostatečně soustředit, vyhnu se mu.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 22:32

Mrštím tím ubohým padlým o zem a zadívám se na elinku, která s hrůzou v očích vyjekne jeho jméno a rozběhne se k němu. Viděl jsem paniku v jejích očích a musel jsem se tomu začít smát. Vztekle prskne, aby se probral, což mě ale jenom rozesměje ještě víc.
    "No tak, Mikoto! Prober se, tvá hračka tě volá! Nechci, aby jsi chcípl dřív, než si s ní pohraji! Doufám, že ti nevadí dělit se!" zasměji se nahlas a zavřu za sebou dveře a hned na to se po ní vrhnu. Uskočí mi z cesty a já skončím na všech čtyřech nad tím zasraným padlým, který mě připravil o oko a popálil mě. Se zavrčením ho přetočím na záda a zaryji mu drápy do břicha. Zasténá bolestí a pootevře oko, jinak však nedá najevo žádné známky života.
    "Vidíš, ještě žije," zasyčím na Nyssu a drápy mu zaryji ještě hlouběji.
    "Ale ne na dlouho," vyprsknu.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 22:47

Se smíchem mě pozoroval a jak jsem čekala, hned po chvilce se prudce rozběhl ke mě a tak pohotově uskočím, zatímco on se zasekne na všech čtyřech nad.... Ale ne Mikoto!
    "Mikoto!" vyjeknu a když ho přetočí na záda a zaryje mu drápy do břicha s tím že ještě žije ale ne na dlouho, vzedme se ve mě vlna vzteku, se kterou se na něj vrhnu. Neměl šanci se postavit a uhnout, navíc byl soustředěný na Mikota a tak mu skočím na záda, kde ho podrápu. Využiji toho a na malou chvíli odlehčím jeho tělo, než ho chytím za ocas a hravě s ním mrštím na druhou stranu místnosti. Schopnost však v půlce letu zruším a tak se rozjebe o zeď za mnou. S panikou v očích se zadívám na Mikota, který byl kupodivu stále při vědomí, ale vypadalo to že každou chvíli upadne do bezvědomí. Bála jsem se že mi tu vykrvácí, ale nejdříve jsem si musela poradit s tím tygrem za mnou.
    "Mikoto prosím vydrž! Jestli mi tady umřeš... Nemůžeš mi tady umřít! Opovaž se ty zabedněnče!" vydechnu v slzách ale rychle je zaženu, akorát mi překážely. Když se tygr postaví na nohy, okamžitě se po něm vrhnu a v půlce cesty si na rukou vytvořím magické drápy, které zaostřím.
    "Za tohle tě vykuchám!" zařvu na něj vztekle a těsně před nim vyskočím do vzduchu a podaří se mi ho kopnout tlapkami do hrudníku, než doskočím na nohy a vrhnu se mu drápy přímo na tělo."
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 22:53

Znovu vyjekne jméno toho padlého, znechuceně se na ni zadívám a trochu s drápy zahýbu ze strany na stranu. Znovu zaúpí bolestí, ale rychle ztrácel vědomí.
    "Nevím, co vidíš na padlém," vyprsknu znechuceně, ale najednou jsem ji měl na zádech a zaryje mi drápy do kůže. Pokusím se jí dostat ze svých zad, ale najednou mě chytí za ocas a s lehkostí odhodí přes celou místnost. Tvrdě narazím do stěny a po pádu na zem zůstanu chvíli ležet, než se začnu sbírat na nohy. Neměl jsem čas jakkoliv zareagovat, jen mi došlo, že znásilnit ji nepřipadá v úvahu a budu ji muset zabít, jinak to udělá ona. Vztekle zařve, že mě vykuchá, než mě kopne do hrudníku, ustoupím dozadu a zavrčím, poté si všimnu dlouhých, magických drápů na jejích tlapkách, se kterými se na mě vrhne. Byla hrozně rychlá a mrštná, neměl jsem jedinou šanci se jí vyrovnat. Možná silou, ale ta mi byla teď k ničemu. Dál před sebe ruce, abych si ochránil orgány, ale i tak se mi její drápy zabodnou hluboko do masa. Zavrčím na ni a pokusím se jí chytit, jenže se mi vyhne a její drápy skončí v mém břichu. Ona mě opravdu vykuchá! Ne, nechci umřít! V panice ji od sebe odstrčím a chytím se za krvácející břicho, než se skrčím k zemi.
    "Prosím! Nechci umřít! Omlouvám se! Je to jen padlý!" začnu prosit a třást se strachy.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 23:33

Byla jsem rychlá a tak proti mě tygr neměl šanci. V jednu chvíli se dokonce přestal snažit a tak mu akorát zaryji drápy do rukou a projdou jeho masem jako po másle. V jeho očích se zaleskne strach a zasyčí bolestí, když mu zaryji drápy do břicha. Byl sice o dost vyšší než já a fyzickou silou vynikal, ale v rychlosti se mi nevyrovnal a nejspíše ani pořádně neovládal magii. Prudce na něj zavrčím jako vzteklá kočka a oči se mi zalesknou. Prudce se napřáhnu abych to v jednom okamžiku ukončila, ale když se ozve zakašlání od Mikota, uklidním se a zruším drápy.
    "Já se... vrátím," zavrčím na tygra, než doběhnu k Mikotovi, kterého odlehčím a zvednu ho do vzduchu, než se s ním vydám ven z cely, kterou za sebou zavřu. Okamžitě vyběhnu na chodbu, po které se orzběhnu bůh ví kam a začnu okamžitě řvát o pomoc. Chtěla jsem aby mě zachytily i kamerové systémy, kdyby tu nikdo okolo nmáhodou nebyl. K mému štěstí šli dva vědci naproti a když mě spraží pohledem, dojdu až k nim a kleknu si před ně. Mikota jsem stále držela v rukou a když poznám jednoho z vědců, který tam s námi tehdy byl, ihned spustím.
    "To ten tygr... napadl ho, nejspíše se mu chtěl pomstít za ztracené oko. Já se musím vrátit do cely za tím tygrem a spacifikovat ho než někomu ještě ublíží, pro teď spolupracuji," vydechnu a ještě jim stihnu vysvětlit že je teď lehčí, ale jak ho položí nabere zase normální váhy, než se prudce rozběhnu zpátky chodbou a doběhnu až ke dveřím a vytáhnu z mikiny přístupovou kartu, kterou jsem šikovně ukradla abych si mohla otevřít.
    Když se za mnou dveře zaklapnou, zadívám se na sklo, za kterým stál vysoký tygr a chvíli si ho skrze sklo jenom tak prohlížím.
    "Zaplatíš za to co jsi udělal Mikotovi," vydechnu ale věděla jsem že nemůže slyšet co jsem říkala, proto se pomalu vydám k počítači a rozepnu si mikinu od Mikota, kterou odložím na židličku, než se vydám k zámku který odemknu a dveře za sebou zavřu.
    Zastavím se kousek ode dveří a propálím ho přísným pohledem, než sklopím hlavu a zhluboka se nadechnu.
    "Jak že jsi to říkal? Chceš si se mnou pohrát? Tak pojď, pohrajeme si spolu," vydechnu všechen vzduch v plicích, než dojdu ke kraji cely a zvendu balíček karet ze země. Všechny karty vezmu do ruky až poté se na tygra zadívám, než vezmu do ruky pikové eso.
    "Pikové eso, ber nebo nech být," řeknu a váhu karty znásobím, než ji po něm mrštím. Karta ho sekne lehce do tváře, ale ihned vezmu do ruky další a zase ji o něco stížím, než ji po něm znovu vymrštím. Takhle jsem pokračovala dál a dál, dokud mi nedošly všechny karty v balíčku a tak se zadívám na tygra a s povzdechem se k němu rozejdu s úmyslem ho vykuchat jak jsem mu slíbila.
    "Víš? Řeknu ti jedno malinké tajemství... stejně ho už nikomu neřekneš. Není to padlý," vydechnu a když ho srazím k zemi, posadím se na něj a ztížím svoji váhu natolik, aby sen epostavil, zatímco mu zarazím drápy do břicha, které mu začnu párat a pokračovala jsem ve své zábavě dál.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 23:50

Netušil jsem jak dlouho jsem byl mimo, ale hned po probuzení jsem se cítil, jako by mě přejel kamion. Povzdechnu si a pomaličku se posadím do sedu. Měl jsem obvázanou hlavu i oko, o které jsem jistě přišel, ale věděl jsem, že si ho pravděpodobně zvládnu vyléčit, jakmile budu mít zpátky své andělské schopnosti. Měl jsem obvázaný hrudník, záda i břicho a chvíli jsem musel přemýšlet nad tím, co se vůbec stalo. Vzpomenu si na tygra a Nyssu a ihned trochu začnu panikařit. To, že jsem ale tady a naživu musí znamenat, že ho Nyssa porazila a zachránila mě! Tedy doufám... Trochu si oddechnu, ale i tak jsem ji chtěl zkontrolovat. Jenže jsem nemohl. Nechtěli mě odsud pustit a tak jsem jen zíral na strop a přemýšlel. Jindy jsem měl na mysli svůj úkol, to, jak to jde v nebi, jak zjisti více informací, zlepšit se v magii, ale teď... Teď jsem dokázal myslet na Nyssu a na to, jestli je v pořádku. A každým dnem se to zhoršovalo. Pořád jsem ji viděl před očima, její úsměv, oči. Zdálo se mi o ní a chtěl jsem ji zase mít u sebe, drbat ji za ušima. Hrozně se mi po ní stýskalo a to jsem jí neviděl jen tři dny... A z toho ten první den jsem byl zcela mimo. Povzdechnu si a převalím se na bok, zítra by mě měli pustit a já se nemohl dočkat, až ji uvidím, sevřu v náručí, přitisknu k sobě... Zase se jí na tváři objeví ten krásný úsměv, který mi vždy zvedl náladu a donutil usmívat se i mě... Sakra... Ne... Ne... Mikoto, to nemůžeš! To... Nejde... S hrůzou si uvědomím, že jsem se do ní nejspíš zamiloval, jinak jsem si tyto pocity nedokázal vysvětlit. Stýskalo se mi po ní po tak krátké době, chtěl jsem ji ze všeho nejvíc vidět. I když jsem myslel, že je konec, jediné, na co jsem dokázal myslet byla ona. Dávalo to smysl a zároveň... Jsem se těch pocitů bál. Neměl bych je cítit! Budu muset odejít, vrátit se do nebe! Nemůžu být s ní! Nesmím mít rodinu, členové Královské stráže to mají zakázané! Navíc... Proč by mě chtěla? Nejsem Elin, jsem jen anděl, i její stvořitelé, padlí bývali kdysi anděli a tolik jí ublížili. Tráví se mnou čas jen proto, že mi jí přidělili a nemá jinou možnost. Nemůže odejít... Jsem první, kdo se k ní choval hezky a proto je i ona milá, ale jakmile ji odtud dostanu... Co pak? Odejde, stejně jako já... Ne... Nesmí to vědět, nesmí se to dozvědět, stejně... By to nejspíš neklaplo. Nemůžu s ní být, nemůžu... Rychle zavrtím hlavou a posadím se na posteli. Musel jsem ji vidět. A to hned. Vyškrábu se na nohy, rychle se navleču do černých kalhot a bílého tílka, které leželo vedle nemocniční postele, vytáhnu si transfuzi z ruky a rychle se vykradu z nemocničního oddělení. Bylo to celé křídlo v podzemním komplexu, měli tady veškeré vybavení pro operace a nejrůznější pokusy, za což jsem byl rád. A nebylo to tady tak hlídané, tedy jen ta část pro lidi... Brzy jsem stál před mou laborkou a po chvilce váhání otevřu a okamžitě se vydám za Nyssou do cely.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 00:12

Bez jediného hnutí jsem seděla uprostřed místnosti a prázdným pohledem jsem se dívala na stěnu před sebou. Byl na ni krvavý nápis, který jsem donutila napsat Elina, který se válel všude okolo a to doslova. "Omlouvám se," to bylo nápisem na stěně, který byl překrytý další vrstvou krve, která odlétala z Leina, když jsem ho trhala na kusy. Vypadalo to tu opravdu jako na jatkách a přes sklo, které bylo pokryté krví do místnosti skoro nešlo vidět. Pár dnů zpětně jsem přemýšlela nad Mikotem, ale nevěděla jsem o něm vůbec nic, ani jestli je v pořádku. Nikdo mi nic neřekl, nikdo se neodvážil vejít za mnou a tak jsem seděla na zemi a trochu jsem se začala utápět v beznaději. Zároveň jsem cítila jak mě temnota "lechtá" na krajíčcích prstů a mé modré oči byly částečně zalité krví. Pominu-li skutečost že jsem ji měla úplně všude. Chtěla jsem ho zase vidět, ale nebyl tady a já za ním nemohla. Jediné co mi zbývalo bylo sedět...čekat a to jsem ani nevěděla jestli se ještě někdy ukáže. Svou zlost, vztek a nenávist jsem si vybila na Elinovi, který ublížil muži, kterého jsem si zamilovala... Nedokázala jsem to nechat jenom tak. Unaveně jsem sledovala zeď před sebou a ingorovala ten smrad krve, který se táhl po celé místnosti a neměl kudy uniknout, přeci jen už to bylo pár dní...
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 4/4/2018, 00:20

Dveře se otevřou a okamžitě stočím pohled ke sklu, abych se mohl podívat na Nyssu, když však uvidím jen rudou krev, zpanikařím a rychle se rozběhnu ke dveřím, které rozrazím.
    "Nysso!" vykřiknu a v mém hlase byla jasně znát panika. Přelétnu pohledem místnost, dokud ji neuvidím sedět na zemi, byla celá od krve, ale na první pohled nevypadala zraněně. Nevšímal jsem si krve, ani kusů masa a orgánů, které se válely snad všude. Měl jsem oči jen pro ni. Srdce mi bušilo jako o závod a lehce jsem se třásl, když jsem ji však viděl, začínal jsem se uklidňovat. Rychle se k ní rozběhnu a sotva jsem byl u ní, přitisknu ji k sobě. Zhluboka se nadechnu a ucítím její vůni smíchanou s vůní krve. Bylo mi to však jedno. Byl jsem tak rád, že ji vidím! Tělem se mi rozlévalo příjemné teplo a byl jsem spokojený, že ji mám u sebe, že je v pořádku.
    "Bože... Bál jsem se, že ti ublížil..." dostanu ze sebe a přitisknu ji k sobě ještě blíž. Srdce mi pořád zrychleně tlouklo, ale konečně jsem se přestal třást a byl jsem mnohem, mnohem klidnější.
    "Jsi v pořádku?" zeptám se potichu a lehce ji od sebe odtáhnu, abych si ji mohl prohlédnout. Toho však zalituji v momentě, kdy si všimnu, že nemá na sobě mou mikinu. Zcela zrudnu a ustoupím dozadu, než si rukou zakryji zdravé oko.
    "P-proč j-si n-nahá?" vykoktám, než si sundám bílé tílko a hodím ho po ní.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 00:35

Na prázdno polknu, když se najendou rozrazí dveře, do kterých někdo vejde. Ani se nezdráhám pozvendout hlavu, jenom jsem nehnutě seděla na zemi a dívala se stále na jedno místo. Slyšela jsem své jméno a hned na to mě někdo přitiskne k sobě. Byl to Mikoto, v mžiku byl u mě a objímal mě. Slyšela jsem jeho slova, jeho starostlivá slova, se kterými mě držel v objetí aby se ujistil že jsem v pořádku. A já? Ani jsem se nepohnula, jenom jsem se dívala na stěnu před sebou, dokud neodstoupil a s otázkou po mě nehodil bílé tilko, které mi zakrylo veškerý výhled na svět.
    "Omlouvám se," řeknu tiše, ale můj hlas postrádal jakýkoli nádech emoce. Pomalu se postavím na nohy a tilko si z hlavy pomalu sundám, než se zadívám na Mikota s krvelačným úsměvem na rtech a v mžiku švihnu rukou do strany na které se mi objeví magické drápy. Pomalu se k němu rozejdu s úmyslem ho rozsekat na kousky stejně jako Elina, který ležel všude opodál. Temnota která mě lehtala na konečcích prstů se začínala probouzet k životu a jasně jsem cítila, jak se mi vsakuje do kůže, zatímco jsem se blížila k andílkovi opodál.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 4/4/2018, 00:48

Stále jsem se na ní nedíval, jen zaslechnu tichý šramot, nejspíš se postavila na nohy a asi si oblékne tílko? Najednou však zaslechnu její hlas a už jen její tón mě donutí se na ni podívat. Něco mi tady nesedělo, netušil jsem, co se děje, ale když si sundá tílko z hlavy a zadívá se na mě krvežíznivýma, rudýma očima, hned jsem věděl, co se děje. Oči mi zazáří a zadívám se na její srdce, které bylo zcela černé, obalené temnotou, která nepropustila ani trochu světla.
    "Nysso?" zašeptám potichu a když natáhne ruku, na které se jí objeví drápy, věděl jsem, že jsem v háji. Pomalu kráčela ke mně a tak začnu ustupovat, naštěstí jsem dokázal předvídat její pohyby, takže když se po mně vrhne, stihnu se jí vyhnout. Byla ale zatraceně rychlá a tak začnu přetvářet mou magickou moc do rychlosti, abych se jí vyrovnal. Mé svaly však protestovaly při každém špatném pohybu, jediné štěstí bylo, že nohy jsem zraněné neměl. Vyhýbal jsem se jejím drápům a čekal na vhodnou příležitost. Když se po mně znovu vrhne s úmyslem mi rozpárat břicho, rychle ji chytím za ruku a začnu padat dozadu. Dopadu na zem a Nyssu stáhnu vedle sebe. Její drápy se zaryjí do podlahy kus od mojí hlavy. V mžiku pustím její ruku, zatímco jí jednu svou omotám kolem pasu a druhou zabořím do jejích bílých vlasů a začnu ji hladit po hlavě. Přitisknu ji k sobě co nejpevněji můžu a lehce nadzvednu hlavu k jejímu uchu.
    "Nysso... Nysso... Je to v pořádku, nic ti nehrozí. Jsem tady, vím, že to překonáš, jsi mnohem silnější, než ta temnota. Vrať se mi, prosím," začnu tiše šeptat a stále ji k sobě tisknu.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 11:53

V momentě kdy jsem po něm vyběhla, se mi vyhnul a uskočil stranou. Znovu ho vyhledám a probodnu hladovýma očima, než se proti němu rozběhnu znovu. Chvílí se mi zdálo, že vůbec nestíhá, ale najendou se mi začal vyrovnávat a to mě rozzuřilo snad ještě více. Chvíli jsem se mu snažila zuřivě zasadit jednu ránu za druhou, ale vyhýbal se mi a v dalším momentě mě chytil za zápěstí a stáhl k zemi. Ruku mi držel u země, do které jsem zarývala ostré drápy, než mě k sobě přimáčkne. Vyvalím na něj oči a zavrčím, všimnu si že ruku mám volnou a to byla ta největší chyba, kterou vůbec mohl udělat! Idiot!
    "Nejsem v ohrožení, ale za to ty ano!" zavrčím na něj a za jeho zády zvednu ruku do vzduchu s úmyslem mu zabořit drápy do krku. Už jsem se blížila k jeho kůži, ale najendou se prudce zastavím a oči se mi na chvíli zalesknou.
    "Ne!" vyhrknu rychle a vší silou ho od sebe odstrčím a vyskočím z jeho sevření na druhou stranu místnosti, kde se nalepím na stěnu. Vystrašeně se na Mikota zadívám a zaryju drápy jedné ruky do stěny za sebou.
    "Běž ode mě! Nedotýkej se mě! Běž odsud! Zmiz!" zařvu na něj, než se prudce uchopím za hlavu a na chvíli se svezu do křečovitého podřepu, než se s hrozivým řevem zase postavím na nohy a svěsím ruce podél těla.
    "Zabiju tě, tak jako všechny ostatní. Budete trpět, prosit o odpuštění, které nikdy nedostanete," zavrčím na něj a objeví se mi drápy i na druhé ruce, s čímž po něm zase vyběhnu.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 4/4/2018, 12:05

Držel jsem ji a snažil se ji uklidnit, dostat z toho... Ale nevypadalo to, že by mě poslouchala, nebo že by mé snažení mělo jakýkoliv úspěch. Zavrčí na mě, že ona v ohrožení není, ale já ano a s těmito slovy se napřáhne drápy a zamíří na můj krk. Zadívám se do jejích rudých, krvežíznivých oči a pousměji se. Věděl jsem... Nebo spíš doufal, že zastaví a tak jsem nijak neuhýbal. Možná to byla chyba, ale já Nysse věřil. I v tomhle stavu jsem věděl, že mě nezabije. Svou ránu zastaví a její oči se na chvíli modře a zeleně zalesknou, než se tyto dvě barvy opět ztratí v krvavé barvě jejích očí. Prudce mě od sebe odstrčí a odskočí na druhou stranu místnosti. Zašklebím se, když mě zabolí rány na hrudníku, ale svou pozornost zase zaměřím na Nyssu. Začne řvát, abych šel pryč, abych se jí nedotýkal.
    "Nemůžu, ty idiote! To tě tady mám nechat v tomhle stavu?! Neodejdu, dokud se mi nevrátíš! Nenechám tě propadnout temnotě, Nysso!" zařvu na ni nazpátek a sám vyskočím na nohy. Chvíli dřepěla na zemi, ale poté s děsivým řevem vstane a svěsí ruce podél těla. Mnozí by v této situaci byli vyděšení, báli se o svůj život, utíkali... Ale já se nebál o sebe, jen o ni. Bál jsem se, že jí temnota zcela pohltí a přijdu o ni. To jsem nemohl dopustit. Zavrčí, že mě zabije stejně jako ty ostatní a budu prosit o odpuštění. Až teď si všimnu krvavého nápisu na stěně, který byl za ní.
    "Nysso..." vydechnu a v mém hlase se mísila hromada emocí. Magické drápy se jí objeví i na druhé ruce a znovu se po mně vrhne. Bylo teď mnohem těžší se vyhýbat všem ranám a kdybych nedokázal předvídat její pohyby, byl bych už dávno mrtvý. I tak jsem musel ještě víc magie přetvořit na rychlost, jinak bych nestíhal už vůbec. Najednou však narazím zády do stěny a uvidím, jak míří drápy k mému krku. Rychle se skrčím a její drápy mi proletí nad hlavou. Věděl jsem však, že další ráně, která mířila na můj bok se nevyhnu. Pokusím se uskočit stranou, ale i tak mě škrábne do boku a já skončím na zemi. Věděl jsem, že se nestihnu zvednout, ne když byla takhle blízko a tak se alespoň přetočím na záda, abych mohl její ruce chytit a nemohla mě zabít.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 12:51

"Fajn, tak zemřeš," vydechnu když odmítne odejít a akorát se mému dalšímu útoku vyhne. Ihned jsem ho začala zahrnovat jedním útokem za druhým a snažila se ho zasahnout. Vyhýbal se mi a chvíli se mi zdálo, že je rychlejší než já. Moje útoky se stanou ještě zuřivějšími a v jendu chvíli se mi ho podaří uvěznit u stěny a zasáhnout do boku.
    "Ne! Už nejsem ta slabá, ubohá elina co si všechno nechá líbit! Já všechny tady zničím, zabiju... do posledního je rozdrtím, včetně tebe!" prsknu na něj a když dopadne na zem a přetočí se na záda, prudce se napřáhnu abych ho zabila. Najendou mé ruce chytí a mé drápy tak měl jenom kousek od hlavy. Vyvalím na něj oči a zlostně zavrčím, než svou váhu znásobím a tím ho uvězním pod sebou. Chvíli jsem s se s nim prala, ale moc dlouho mi to nevydrželo.
    "Proč...?" vypadne ze mě a do krvavých očí se mi naženou slzy. "Proč to nechápeš? Nenávist je zdrojem její síly... proč se ji snažíš zachránit když ji nerozumíš?" vydechnu na něj ale drápy na rukou jsem stále nezrušila. Moje oči byly stále zalité krví a hleděla jsem zpříma do těch jeho. "Jak bys ji taky mohl rozumět ty zkurvený okřídlený šmejde," zavrčím na něj a probodnu ho zlostnýma očima. "Nepotřebuje tě, má mě... akorát ji ubližuješ. Dáváš ji naděje které se nikdy nestanou a proto tě musím odstranit než ji přirosteš k srdci až příliš," s tímto od něj prudce odskočím a zhluboka se nadechnu, než na něj vycením své ostré tesáky a vyběhnu po něm s úmyslem ho zabít. Mé tělo začalo rapidně nabírat na váze a bylo jisté, že všechno dávám do jediného úderu. Prudce se proti němu vyřítim, ale najednou ucítím ostrou bolest v rameni, do kterého jsem si zarývala své vlastní drápy.
    "Co to děláš?! Nech mě ho zabít! Přestaň!" zavrčím, ale nejaednou začnu pomalu couvat do zadu, než narazím na sklo za mnou, po kterém se svezu a zůstanu sedět na zemi. Mé oči naberou modré barvy a zůstanu civět na své nohy.
    "Nemůžeš ho zabít," vydechnu už klidně, než pomalu zvedu oči a zadívám se na Mikota.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 4/4/2018, 13:06

Opravdu mě chtěla zabít a v jejích očích nebyl jediný náznak slitování, ani váhání. Jakmile skončím na zemi, vyprskne na mě, že už není slabá, bezmocná elina, co si nechá všechno líbit.
    "To jsou nikdy nebyla! Jsi silnější, než kdokoliv, koho znám!" vykřiknu na ni nazpátek a chytím ji za zápěstí. Její drápy jsem měl jen kousek od hlavy. Najednou se její váha znásobí a tak zalapám po dechu a ruce se mi začnou třást. Byla hrozně těžká a mnohem hůř se mi dýchalo. Chvíli se se mnou ještě prala, ale najednou povolí a zeptá se mě: Proč? Nechápavě zamrkám, ale stále držím její ruce. Začne mluvit, ale její slova... Nemluvila o sobě, mluvila o Nysse. Zase jsem o trochu víc chápal, jak temnota funguje. Tohle nebyla Nyssa. Sdělí mi, že mě nepotřebuje, že jí jen ubližuji a musí mě odstranit, s těmito slovy odskočí a vycení na mě zuby. Já sám se postavím na nohy a propálím ji pohledem.
    "Spíš ty ji neznáš! myslíš, že by tohle chtěla? Nechce nikomu ublížit a já bych jí také nikdy neublížil! Dostanu ji odtud, také chci, aby byla šťastná, ale tímhle jí nepomáháš! Akorát jí tím ublížíš! Oba chceme to samé, no ne? Chceme jí pomoci, tak proč tohle děláš? Proč radši nespolupracujeme?! Nech mě promluvit si s ní," řeknu a zkusím tento nový přístup. Jenže to už se po mně vrhne a věděl jsem, že do tohoto úderu dává všechno. Zamračím se a rychle projedu veškeré své možnosti. Nenapadlo mě však nic, jak se ubránit a neublížit při tom Nysse. Zavřu tedy oči a rozhodnu se jí věřit. Zastaví... Musí... Najednou zaslechnu vrčení a tak se podívám na Nyssu, která si zarazila vlastní drápy do ramene. Zůstanu stát na místě, jen ji sleduji. Sveze se po skle na zem, kde zůstane sedět a po chvilce se její oči vrátí do normálu a zcela klidně vydechne, že ho nemůže zabít. Uleví se mi, ale už neváhám ani vteřinu. Rychle se k ní rozběhnu, dopadnu vedle ní na kolena a okamžitě jí sevřu v objetí.
    "Nysso," vydechnu potichu a přitáhnu ji k sobě ještě blíž.
    "Bál jsem se, že tě ztratím, že tě ta temnota pohltí," dostanu ze sebe po chvilce a už jen ta představa mi nažene slzy do očí. Rychle zamrkám, abych je zahnal. Teď na to nebyl čas, musel jsem se ujistit, že je v pořádku.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 13:23

Sledovala jsem jeho zlatavé oči a ani nevím jak se dostal ke mě a už mě svíral v objetí. Až po chviličce jsem se trochu vzpamatovala a když zaslechnu jeho slova, se kterými mi sdělil, že se bál, že mě temnota pohltí, pomalu k němu zvednu ruku a přitáhnu si ho k sobě. Zruším magické drápy a přitáhnu si ho k sobě, ale opatrně abych mu neublížila.
    "Promiň, moc... moc se omlouvám, nechtěla jsem ti ublížit," vydechnu a do očí se mi nahrnou slzy, se kterými ho chytím za obvázané tělo. Byl bez tilka, to leželo někdě vzadu, ale bylo mi to jedno. Jenom jsem ho na sebe natiskla a vytáhla si drápy z ramene, abych ho mohla objat oběma rukama.
    "Prosím, to co jsem řekla, neber vážně... není to pravda," vydechnu a trochu se od něj vzdálím abych se mu mohla zadívat do očí...
    "Odpusť mi to prosím," vydechnu a trochu unaveně se opřu o zeď za mnou. Kolik magie proboha použila? Bolelo mě snad celé tělo a tak si jenom povzdechnu, než se zadívám na Mikota. Jedno oko měl obvázané a vidět ho v takovémhle stavu mě bolelo.
    "Žiješ... jsem tak ráda, že žiješ... měla jsem o tebe hrozný strach," přiznám mu a znovu ho k sobě přitáhnu. Opravdu jsem se bála, že ho ten tygr zabil... vypadal jako mrtvý!
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 4/4/2018, 13:31

Chviličku mě jen poslouchala a vůbec se nehýbala, než mě obejme a přitiskne k sobě. Pousměji se a když se mi začne omlouvat, chci se odtáhnout, abych na ni viděl, jenže mě k sobě přitiskne ještě víc a tak si povzdechnu.
    "Neomlouvej se, nebyla jsi to ty," odpovím potichu a když mi řekne, že to, co řekla nemyslela vážně, usměji se a zadívám se do jejích očí. Stále jsem ji však držel a nehodlal jsem ji jen tak pustit.
    "Já vím," vydechnu a když mě opět požádá o odpuštění, zavrtím nad tím hlavou a pustím ji. Opře se o zeď a bylo jasně vidět, že je unavená. Ťuknu jí prsty do čela a ušklíbnu se.
    "Pako... Říkám, že se nic nestalo, nezlobím se," odpovím s úsměvem a dneska mi nešlo ani pořádně se naštvat. Také se unaveně svalím vedle ní a když si mě k sobě přitáhne s tím, že je ráda, že jsem naživu a že měla hrozný strach, znovu se usměji a přitáhnu ji k sobě ještě blíž.
    "Děkuji... Zachránila jsi mi život," vydechnu jí do vlasů a dám jí pusu na temeno hlavy. Ještě chvíli zůstanu sedět na místě, než se odtáhnu a postavím se na nohy.
    "Podívám se ti na to rameno... Vypadáš hrozně unaveně... Můžeš vstát? Dneska tě bohužel ještě neodnesu, leda by ses odlehčila," pousměji se a natáhnu k ní ruku, abych jí pomohl na nohy. Nechtěl jsem, aby se jí do rány dostala infekce a také byla dost hluboká a stále krvácela.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 23:09

Jenom jsem ho sledovala a tiskla k sobě, poslouchala jeho neskutečně hřejivá slova a na tváři se mi rozlil spokojený úsměv. Za celou dobu co jsem tady s nim se stihlo stát tolik špatných věcí, ale ty krásné naštěstí převažovaly, i když to bylo docela dost vyrovnané. Abych však pravdu řekla, byla jsem za ně ráda. Opravdu jsem teď na svět pohlížela trochu jinak, ale když se ode mě odtáhne s tím, že jsem mu zachránila život a vyhoupne se na nohy. Zvednu hlavu abych se mu zadívala do očí, než se nechám vytáhnout na nohy a povzdechnu jsi.
    "A taky jsem tě málem zabila," řeknu vážně a udělám k němu krok, než ho něžně obejmu, ale dám si pozor abych mu nijak neublížila. Jeho ruku jsem však stále nepouštěla, akorát k němu spokojeně přitisknu hlavu, než se o něj krátce otřu a zase od něj odstoupím.
    "Dobře, ale nepřepínej se. Jsi zraněný a před pár dny jsi vypadal jako mrtvola!" řeknu rázněji ale stále jsem zůstávala klidná. Až teď si uvědomím že ho tak nějak majetnicky držím za ruku a tak ho raději pustím, než se na něj pousměji a když si uvědomím že na sobě nic nemám, zamrkám a odkloním pohled stranou. Jeho mikinu jsem měla položenou na židli, nechtěla jsem aby se zničila, zamazala krví nebo něco podobného a tak jsem ji tam nechala.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 4/4/2018, 23:19

Chvíli jsme se na sebe jen dívali, než přijme mou ruku a nechá se vytáhnout na nohy. Zcela vážně poznamená, že mě málem zabila, než mě znovu obejme, ale tentokrát opatrně, jako by se bála, že mi ublíží.
    "Věděl jsem, že to neuděláš... Jsi silnější, než ta temnota, Nysso," vydechnu a lehce stisknu její ruku, kterou jsem stále držel v té své. Začne se ke mně lísat jako kočka, bylo to roztomilé a vůbec, ale vůbec mi to nevadilo. Právě naopak, bylo fajn ji mít tak blízko u sebe. Nakonec rázně poznamená, že se nemám přepínat, že jsem zraněný a před pár dny jsem vypadal jako mrtvola.
    "Hele, ty jsi taky zraněná! Vyčítej mi to, až budeš zcela v pořádku!" vyprsknu na ni, ale ihned toho zalituji, když mě urychleně pustí. Povzdechnu si a zadívám se stranou, než se vydám ke dveřím z cely. Když si všimnu své mikiny, vezmu ji do ruky a hodím ji po Nysse.
    "Ošetřím ti to v mém pokoji," řeknu a počkám na ni ve dveřích, které vedly na chodbu. Mohl jsem jí to ošetřit i tady, ale... Chtěl jsem ji mít u sebe a... Jedna noc neuškodí, no ne? Neměl bych tohle dělat, ale... Nemohl jsem si pomoct, tak dlouho jsem ji neviděl, chyběla mi a chtěl jsem s ní ještě nějakou dobu být, zvláště po tom, co jí málem ovládla temnota.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 23:33

Opravdu mi věřil, i když jsem to samé nemohla říci sama o sobě. Nevěřila jsem si a ta temnota mě čím dál více děsila. Dříve mi to bylo jedno, neměla jsem už nikoho na kom by mi záleželo, nikdo si ke mě neutvářel pouta a tak jsem si je k nikomu nemohla utvořit ani já, jenže teď tu byl on. Znovu jsem se zadívala na jeho rudé vlasy, než jsem obratně chytila jeho mikinu a byla nucena se pousmát.
    "A zase chladný jako psí čumák," vydechnu tiše pro sebe a ušklíbnu se nad tím. Byl opravdu jako nějaká chřipka, která na vás vleze, zahřeje vás a nakonec akorát nasere. Jenže mi to nevadilo... V jeho nasranosti bylo něco roztomilého, ani jsem nevěděla co. Zhluboka se nadechnu, ale mikinu jsem si odmítla nasadit na krvácející rameno, nechtěla jsem ji zašpinit a už vůbec ne prát... ztratila by jeho pach a to jsem nehctěla. Vážně bych ji byla schopná nosit i roky. Ještě chvíli jsem stála v cele, než se rozhlédnu okolo na všechnu tu krev a vnitřnosti, které nechám zasebou a rozejdu se z ní ven za Mikotem, kterého drápnu za rameno a bylo mi jasně vidět na očích, že ho odmítám jenom tak pustit.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 4/4/2018, 23:41

Zamumlá něco, čemu jsem nerozuměl a tak se na ni tázavě podívám, ale nehodlal jsem to nijak víc řešit. Mikinu si nenasadí, jen ji chytí do rukou a chvíli se na ni zadívá. Lehce nakloním hlavu na stranu a nechám to plavat. Budu to muset nějak přežít... Však já jí to jednou vrátím! Povzdechnu si a když mě chytí za rameno, jen se pousměji a společně se vydáme chodbou k mému pokoji. Naštěstí na nikoho nenarazíme a nejspíš by mi to bylo fuk... Něco bych si vymyslel, aby s tím neměl nikdo problém. Jakmile zmizíme za dveřmi mého pokoje, zamknu dveře a rychle skočím do koupelny pro lékárničku. Když se však zadívám na Nyssu, která byla celá špinavá od krve, povzdechnu si a zatáhnu ji do koupelny.
    "Osprchuj se, pak ti to ošetřím," řeknu jí, než si sám začnu odmotávat obvazy, abych se na své rány podíval.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 4/4/2018, 23:57

Když dojdeme do jeho pokoje, hodím mikinu na židličku a když mi pokyne abych si dala sprchu, přikývnu a hodím jeho mikinu přes židličku v kuchyni. Už jsem se chystala zaplout do koupelny, když jsem si všimla, že si odvazuje rány a tak se ušklíbnu a odolám nutkání ho poškádlit, jestli si nedá sprchu semnou, než za sebou zavřu dveře a pustím na sebe horkou vodu. Rána trochu štípala a tak se s povzdechem zadívám pod sebe na vodu, která se zabarvila krví a odtékala kdo ví kam. V rohu koutku si všimnu i nějakého šampónu a tak ho na sebe na nesu a pořádně se vydrbu, i vlasy si umyji a nakonec vylezu ze sprchového koutu. Spokojeně hrábnu po ručníku kterým se osuším, než vylezu z koupelny ven a dojdu až k Mikotovi, kterého začnu zkoumat pohledem.
    "Mrzí mě že ti ublížil..." vydechnu rozesmutněle a zadívám se na jeho rány a také na obličej, kde měl stále obvázané jendo oko.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 5/4/2018, 00:06

Sundám si všechny obvazy, které vyhodím a k mé radosti si všimnu, že mé rány byly celkem zacelené. Ušklíbnu se, než vyjdu z koupelny, abych dal Nysse trochu soukromí... I když nahou jsem ji viděl téměř pořád, takže to moc rozdíl nebyl. Posadím se na postel a zamyšleně se zadívám na protější stěnu, než se rozhodnu sundat si i ten protivný obvaz na hlavě. Než to však stihnu, Nyssa vyjde z koupelny a její srst byla stále mokrá. A nebyla ani zabalená do ručníku. Povzdechnu si a jen nad tím zavrtím hlavou. Vstanu, abych jí mohl vysušit, když si všimnu, že si prohlíží mé rány.
    "Nemusí, zahojí se a pár jizev navíc mě nezabije," pousměji se, než se rychle ujistím, že temnota z jejího srdce je pryč a poté ji osuším bílými plameny. Pokynu jí, aby si sedla na postel, než jí vyčistím ránu a odstraním z ní všechny chlupy. Naštěstí to nepotřebovalo zašít a tak jí rameno jen odvážu, než jí opatrně přetáhnu přes hlavu mikinu, která byla přehozená přes nedalekou židli.
    "Lepší," vydechnu a trochu se protáhnu, než se postavím na nohy a tentokrát si raději rovnou vezmu spodní prádlo, se kterým zapluji do koupelny. Sundám si i obvaz z hlavy, než opatrně pootevřu oko, abych zjistil, že na něj opravdu nevidím a proto jej nechám zavřené a raději zalezu do sprchy. Vyčistím si poškrábaný bok, než se osuším a s lehce mokrými vlasy se vydám zpátky za Nyssou. Měl jsem na sobě jen trenky, ale vzhledem k tomu, že ona pořád pobíhala nahá jí to nemohlo vadit.
    "Chceš dneska spát tady?" zeptám se a celkem se mi i podaří skrýt naději v mém hlase. Opravdu jsem chtěl, aby zůstala, i když to bylo asi... Nevhodné. Upřu na ni svůj pohled, než se posadím na postel, ale stále ji pozoruji.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 5/4/2018, 11:45

Když jsem si prohlížela jeho rány, donutilo mě to si dlouze povzdechnout. Opět si vybavím ten moment, kdy ho ten tygr dotáhl do cely skoro mrtvého a zamračím se na něj.
    "Neměl by jsi být tak bezohledný, zahojí se to... to sice ano, ale..." vydechnu a úplně se zaseknu na místě, než se zadívám na jeho obvázané oko. Znovu zakroutím hlavou, než se natáhnu a pohladím ho po tváři s dalším následujícím povzdechem. Nelíbilo se mi jak riskuje, hlavně kvůli mě ale byla to pro mě čest. Mikoto mě nakonec vysuší bílými plameny a já si opět užívala ten hřejivý pocit nad kterým jsem se pousmála. Za chvíli jsem měla ošetřenou i ránu na rameni a tak ho nechám nasadit mi mikinu aby se mohl jít v klidu osprchovat. Ještě chvíli jsem sledovala jeho záda, než jsem sebou třískla od jeho postele a zabořila čumák do jeho polštáře. Byla jsem teď jako v sedmém nebi! S pitomým úšklebkem jsem se doslova vyválela v jeho posteli, ale v momentě kdy jsem zaslechla otevírání dveří od koupelny, jsem vyskočila na nohy a jakoby se právě nic nestalo jsem se usmála na Mikota, který vyšel ze sprchy jenom v trenkách. Párkrát zamrkám a sjedu ho pohledem od hlavy až po paty, než se zastavím na černých trenkách. Okamžitě jsem si vybavila situaci s ručníkem a ušklíbla se, než jsem se zadívala na jeho holé tělo. Znovu mě bodne u srdce když uvidím všechny ty jizvy a lehce se pousměji. Jakmile mi sdělí, jestli bych nechtěla dneska spát tady, zamyšleně se zadívám na jeho postel a zazáří mi oči, to se ale radjěi otočím zády k němu a ušklíbnu se tak, aby to neviděl.
    "Pokud ti to nevadí, ráda na jeden den zase vyměním zem za postel," podotknu, než se mi tep trochu uklidní a buduschopná se k němu otočit. Hned jakmile se posadil na postel, vrhla jsem se vedle něj a otřela si o něj tvář, než jsem se svalila na postel a zadívala do stropu. Chvíli jsem na něj hleděla, než jsem svůj pohled upřela opět a Mikota. Oko už neměl obvázané, ale táhlo se mu přes něj několik nehezkých škrábanců. Dost mi to připomělo mou jizvu pod okem, o které jsem tehdy také málem skoro přišla, nemít z pekla štěstí.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 17:03