Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

3 posters

Mikoto & Nyssa & Kael

Mikoto
    Mikoto

Mikoto & Nyssa & Kael - Stránka 6 Empty Re: Mikoto & Nyssa & Kael

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 00:54

Přehraboval jsem se ve svých věcech a hledal nějaké čisté oblečení a spodní prádlo, když ucítím jemný dotek na mých zádech. Ztuhnu na místě a na chvíli dokonce přestanu dýchat. Díval jsem se přímo před sebe a přemýšlel, co Nyssa dělá. Přejede mi rukou po zádech a páteři a přeběhne mi mráz po zádech. Ani jeden z nás se chvilku nehýbal, ale po chvilce se jakoby proberu, prudce se otočím a vyjeveně se zadívám na Nyssu, která také ztuhla. Udělám krok dozadu a narazím do skříňky a ve stejnou chvíli mi spadne ručník na zem. Ztuhnu a znovu na chvíli přestanu dýchat, než se mi nahrne krev do tváří. Stál jsem před ní zcela nahý a nebyl jsem schopen pohybu, ani pro ten blbej ručník jsem se neohnul! Jen jsem se díval do jejích očí a netušil, co dělat. A co vlastně před chvílí dělala ona?! Bože, tohle se nemělo stát... Proč jsem před ní nahý?! Ona má alespoň srst! A to dost dlouhou, takže to zakryje její křivky, ale co já?! I přes veškerou mou paniku jsem se nijak nepohnul z místa a jen se na ni překvapeně díval.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 01:09

Bylo asi velice nevhodné se ho takhle dotýkat bez dovolení, ale já si prostě... musela sáhnout. Ono to vyznělo hrozně blbě, ale jinak jsem to prostě říci neuměla. Překvapí mě však když stejně jako já ztuhne na místě a v tu chvíli mě opravdu zajímalo, co se mu honí hlavou. Navíc všechny ty jizvy na jeho těle... konečně se trochu nadechnu, ale v tu samou chvíli se Mikoto prudce otočí a vyjeveně se na mě zadívá. Chvíli jsem ho sledovala se stejným výrazem, než couvl dozadu a ručník, který měl kolem pasu mu upadl na zem. Zůstala jsem nehnutě stát na místě a zadívala se mu do očí, než mi pohled začal sklouzávat níž a níž. Jak já byla ráda že jsem se nemohla červenat! O to více v podobných chvílích, zatímco jeho tváře nabraly pěkný ruměnec. Nevím jak dlouho jsem ho paralizovala pohledem, ale až když se ke mě dostavilo uědomění, začala jsem cítit narůstající rozpačitost, se kterou jsem párkrát pohodila ocasem.
    "Ehm," vydechnu prostě a nakonec rozpačitě odvrátím pohled stranou někam do místnosti, než se mu pro ručník nakonec natáhnu sama a podám mu ho jako kdyby se nic nestalo. I tak mě to stálo veškeré úsilí zachovat si klidnou tvář a hned jakmile si ode mě ručník vzal, vlítla jsem do koupelny, kde jsem se zavřela abych to rozdýchala.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 01:14

Viděl jsem, jak její oči klouzaly níž a níž a s tím rostla má panika a čím dál více jsem červenal. Po chvíli, která mi připadala jako věčnost se ohne a podá mi ručník, který si okamžitě dám kolem pasu. Vmžiku zmizí v koupelně a já zůstanu ještě chvíli paralyzovaně stát na místě, než se otočím k malé skříni a praštím o ní hlavou. Tiše zaúpím, než se narovnám, promnu si čelo a rychle vytáhnu čisté oblečení, které na sebe navleču. Posadím se na postel a párkrát se zhluboka nadechnu, snažil jsem se uklidnit, ale moc to nešlo a až po pár minutách můj obličej nabere normální barvu. Povzdechnu si a vezmu tácek s třemi porcemi jídla do rukou.
    "Nysso... Měli bychom se vrátit, než si někdo opravdu všimne, že jsi pryč," zavolám na ni, jakmile jsem byl za dveřmi do koupelny a odemknu ty vchodové, než vystrčím hlavu do chodby. Nejspíš budu mít problém se jí nějakou domu podívat do očí, aniž bych se začal červenat a tak jsem se snažil soustředit a dívat na cokoliv jiného, než ji.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 10:55

Úlevně si povzdechnu když se mi podaří zavřít koupelnu bez toho aniž by mě pronásledoval. Okamžitě se mi na tváři rozlije připitomělý úsměv a jsem opravdu ráda za černou srst co pokrývá mé tělo. Přísahala bych že, bych bývala celá rudá, snad až po kolena a když jsem si ten moment vybavila zpětně, neubránila jsem se dalšímu úšklebku. Na šlověka byl opravdu dobře vivinutý a jeho tělo, ač jsem si to přiznala nebo ne, bylo prostě k nakousnutí. *Bože Nysso! Nad čím to proboha přemýšlíš?!* okřiknu sama sebe a svezu se po stěně do sedu, než si stydlivě zakryji táře. Ještě že mě nevidí... ještě že mě nevidí... Chvíli jsem tam jenom seděla a snažila se chytit svůj obvyklý klid, ale moc mi to zrovna nešlo, už jenom protože se stalo přesně to, co jsem chtěla. Víceméně jsem si chtěla prohlédnout jeho tělo, dokonce si na něj sáhnout, ale nečekala jsem že by mi to dovolil jenom tak. Vlastně jsem se ho... ehm ani nezeptala. Co když se se mnou teď nebude bavit? Vyděšeně vyskočím na nohy a chytnu se umyvadla, než prudce zvednu hlavu. Až teď si všimnu zrcadla, které viselo nad ním.
    "Uuuá" vydechnu nevěřícně a trochu v šoku, než od zrcadla odskočím. *Vždyť vypadám naprosto hrozně! Jako nějaký... smeták!* Pomyslím si trochu ublíženě a pak si vzpomenu, že to samé mi řekl i Mikoto. S povzdechem se zadívám do umyvadla, než sáhnu po kohoutku a naberu si trochu vody, kterou si plácnu na obličej, než ji opět setřu. Ještě pořád jsem byla pohublá více než bych měla a má srst byla pořád matná a dlouhá. Zajímalo by mě, jestli se dám někdy plně do pořádku... teď jsem se za sebe opravdu styděla.
    Když už se tak nějak uklidním, zaslechnu Mikotův hlas a tak sáhnu po klice a vyjdu ven.
    "Já vím, já vím," vydechnu a nakonec vylezu z koupelny a zadívám se na Mikota, který se pohledu na mě očividně vyhýbal a... nedivila jsem se mu. Když vezme veškeré jídlo, vydám se za ním na chodbu a dávám stejně jako on pozor, aby nás nikdo neviděl.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 11:53

Rozhlížel jsem se po chodbách a snažil jsem se co nejpozorněji poslouchat, abych věděl, zda někdo nejde naším směrem. Co nejrychleji jsem šel do její cely a brzy ji v dálce zahlédnu, stejně jako zaslechnu tiché kroky z dálky. Udělám pár rychlých kroků, než dveře rychle otevřu a nechám Nyssu vklouznout dovnitř. Neunikne mi, že je zámek rozbitý... No rozbitý... Byla v něm díra od drápů. Povzdechnu si, než sám vejdu do místnosti, dám Nysse tácek s jídlem, sám si vezmu jen jeden talíř s vaječinou a sednu si za počítač.
    "Najezte se... Já si zatím pohraji s kamerovými záznamy a s těmi dveřmi," řeknu s povzdechem a doufám, že kamery ještě nikdo nekontroloval... To se většinou dělalo dvakrát až třikrát týdne, nebo pokaždé, co se něco stalo. U jídla nahradím kamerové záznamy Nyssy prázdnými chodbami a nás dva, jak se vracíme záznamem pouze mě z předchozího dne. Ujistím se, že je všechno v pořádku, dojím své jídlo a vydám se do cely, abych Nysse ukázal, jak se pracuje s holícím strojkem...
    "Připravená na stříhání?" zeptám se a zvednu krabici s holícím strojkem ze země. Chvíli se zamyšleně dívám na Nyssu, než na něj dám nástavec, který by její srst měl zkrátit tak akorát, sednu si vedle ní a začnu jí vysvětlovat co a jak.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 15:16

S Mikotem jsme se naštěstí bez sebemenších problémů dostali zpátky do laboratoře. S povzdechem dojdu ke dveřím a když mi je Mikoto otevře, zalezu dovnitř a rozhodnu se Thěovi všechno vysvětlit. Byl rád, že mě vidí a tak mě jako první obejme a přitulí se ke mě. Lehce se pousměji a zadívám se na tácky odložené stranou. Společně se potom najíme, zatímco Mikoto se hrabal v záznamech a technice, které jsem nerozuměla. Sám asi nejlépe věděl co dělá a tak ho nechám pracovat a rozhodnu se sníst i jídlo, co tu zůstalo ze včerejška, určitě mi to neuškodí. U oběda jsem pár vět prohodila s Theem a vysvětlila mu, že si pro něj určitě přijdou a ať do té doby nedělá žádné hlouposti.
    "Děkuji Theo," pousměji se a za chvíli se v cele objeví Mikoto s krabicí a tak se na něj zvědavě zadívám a pouze přikývnu, než se dá do vysvětlování. Tak nějak jsem pochopila jak se s tím pracuje a když mi nakonec ukázal lehký příklad na mé tlapě, pousměji si a strojek od něj vezmu. Odejdu od nich o pár metrů dál, než se k nim otočím zády a shodím ze sebe Mikinu, kterou odložím stranou.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 16:01

Rychle pochopila, jak strojek funguje a po ukázce na její tlapce si ode mě strojek vezme a poodejde o pár metrů dál. Jakmile si začne sundávat mikinu, podívám se stranou a nakonec odejdu z místnosti. Začnu se přehrabovat ve všech skříňkách a šuplících a na dně jednoho z nich nakonec najdu menší zrcadlo, které vylovím a vrátím se do cely.
    "Tohle by ji mohlo pomoci..." řeknu, aniž bych se na ni díval a opřu asi třiceticentimetrové zrcadlo o stěnu, než se zadívám na Nyssina záda a poté na hromadu chlupů, které padaly na zem a již vytvořily několik velkých kupek. Ušklíbnu se a počkám, než se Nyssa ostříhá na většině částí těla, kromě zad, na které nedosáhla. Strojek si od ní vezmu, než jí přehodím vlasy dopředu a dám se do práce. Na zem dopadnou další závěje chlupů a já dělal co mohl, abych jí nezíral na zadek. Jakmile skončím, rychle ustoupím a otočím se k ní zády. Její ženské křivky ještě více vynikly a nebýt černé srsti její tělo by vypadalo zcela lidsky. Vypadala mnohem, mnohem lépe a to jsem ji zatím ani neviděl zepředu. To jsem odmítal udělat, dokud si na sebe nevezme mikinu...
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 16:12

Když už jsem se se strojkem naučila pracovat, sledovala jsem jak na zem padají závěje chlupů a sama jsem byla překvapena tím, kolik jich bylo. Byla jsem... opravdu zarostlá, skoro jako mědvěd. S povzdechem se vrhnu i na svůj ocas a když skončím, podám strojek Mikotovi, který mi oholí má záda. Na většině místech jsem se mohla oholit sama a když skončí, pousměji se a zadívám se na lopatky, na které jsem si dohlédla. Ještě jsem se k němu ani neotáčela, jenom jsem si přejela po bříšku, bocích rukama až na zadek kde... byly chlupy pořád dlouhé. S povzdechem se zadívám na Mikota, který snad vypadal že už skončil a tak se lehce zamračím, než se ušklíbnu a na tváři se mi objeví úšklebek, se kterým lehce rozevřu pusu v jakémsi milém gestu a máchnu ocasem tak, že mu přejede přes kořen nosu.
    "Snad si nemyslíš, že jsi ještě skončil, vidíš... tady mám pořád dlouhé chlupy," řeknu a položím si ruce na zadek. Hodlala jsem mu to vrátit za ten spadlý ručník. Byla jsem sice ohebná a možná bych to nějak zvládla, ale tohle mi přišlo jako lepší řešení a navíc jsem si to užívala.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 16:25

Stál jsem k Nysse zády a díval se na bílou stěnu, když mi její ocas lehce přejede přes nos. Překvapeně zamrkám a pootočím se na ni. Na tváři měla milý úsměv a s kratší srstí vypadala mnohem roztomileji. Naštěstí ke mně stále stála zády a měla jen pootočenou hlavu. Řekne mi, že jsem ještě neskončil a že má pořád dlouhé chlupy. Položí si packy na zadek a pohled mi sklouzne dolů. Vypadalo to celkem legračně, bylo to jediné místo, kde měla ještě dlouhé chlupy. Chtěl jsem začít protestovat, nakonec si ale povzdechnu a kleknu si na kolena kousek za ní.
    "Fajn," zamumlám, než zapnu strojek a dám se do práce. Jednou rukou jsem si ji přidržoval za bok, celou dobu jsem byl potichu a snažil se to udělat co nejrychleji, ale... Musím uznat, že to nebylo nejhorší. Na tváři se mi objeví úšklebek a jakmile skončím, lehce plácnu Nyssu přes zadek.
    "Hotovo," ušklíbnu se a postavím se na nohy.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 16:33

Celou dobu jsem stála a v tichosti jsem přemýšlela, než mi pohled sklouzl k zrcadlu, které bylo opřené o stěnu opodál. Hezky jsem tak viděla na Mikotův obličej a znovu jsem si vybavila tu situaci u něj v pokoji. Tváře mě lehce zaštípou a nespouštěla jsem z něj oči. Byla jsem ráda že neprotestoval, opravdu jsem chtěla mít srst zahlazenou všude a tak když skončil pousměji se, ale to už mě plácne přes zadek a postaví se na nohy. Párkrát zamrkám, protože jsem to od něj nečekala a tak se na něj rychle otočím a ťapnu ho za ramena, až ho nečekaným pohybem strhnu na zem, zatímco si na něj sednu a hned poté se k němu nakloním a oblíznu mu obličej.
    "Jenom ti vracím co si zasloužíš," ušklíbnu se na něj a vycením na něj své zuby v širokém úsměvu.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 16:40

Sledoval jsem její záda, ale opravdu jsem nečekal, že se prudce otočí. Instinktivně zavřu oči, ale to už jsem letěl k zemi. Ucítím, že na mě Nyssa sedí a tak otevřu oči a nevěřícně se na ni zadívám, když se ke mně skloní a olízne mi obličej. Tváře mi lehce zčervenají, ale když poznamená, že mi jen vrací, co si zasloužím, ušklíbnu se. Její široký úsměv byl opravdu okouzlující a vypadala hrozně vesele.
    "Nevím, kdo tady pobíhá nahý," odpovím a pohled mi sklouzne od jejích očí na její postavu, která už nebyla schovaná pod vrstvou chlupů. Naopak jsem viděl každou její křivku. Byla nádherná a nejedna lidská žena by jí takovou postavu záviděla. Můj úšklebek se ještě rozšíří a rychle jí chytím za boky, než nás převalím tak, že skončila pode mnou. Natisknu se na její tělo a skloním se k jejímu oušku.
    "Víš... Tuhle hru můžeme hrát oba dva, aby jsi toho nezačala litovat," zavrním jí do ucha, než z ní rychle slezu a hodím po ní mikinu.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 16:53

Uvěznila jsem ho pod sebou a opravdu jsem se u toho bavila. Měla jsem radost, po dlouhé době jsem se cítila volnější, svobodnější než kdy jindy a to i přes skutečnost, že jsem byla stále zavřená v laboratoři. Mikoto mi ukázal věci, které jsem dávno zapomněla. Ukázal mi jak se bavit, jak se smát, jak brečet... Ukázal mi co všechno jsem kdysi uměla a co mi má apatie k životu, za celá ta staletí vzala. Ušklíbne se s tím, že neví kdo tady pobíhá nahý a vzpomenu si na na jeho nahé tělo. Chtěla jsem mu odpovědět, že jsme si teď teda kvit, ale dříve než jsem to udělala, mě chytil za boky a uvěznil pod svým tělem. Vyjeveně se na něj zadívám a doslova ho propálím překvapeným pohledem, když mi do ucha zašeptá že tuhle hru můžeme hrát oba dva a abych toho potom nelitovala. Tahle slova mi zavrněl do ucha, než se rychle postavil a hodil po mě mikinu. Ještě chvíli jsem ležela na zemi a jenom ho sledovala, než jsem se zakřenila a v sedu jsem si začala oblékat mikinu.
    "Nemyslím si, že bych toho litovala," dodám s úsměvem, než vyskočím na nohy a věnuji Mikotovi krátký pohled, než se zadívám na Thea a až teď si uvědomím, že tu celou dobu byl.
    "Eheh, Theo!" řeknu rozpačitě a pomalu se k němu vydám, než ho poplácám k rameni a zaašeptám mu něco do ucha.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 17:06

Její překvapený výraz jen tak nezapomenu, ale byl jsem velmi rád, že v něm nebyla žádná panika. Tak trochu jsem čekal stejnou paniku, jako když ji tehdy pod sebou uvěznil ten tygr, ale... Nepřišla. Věřila mi a to pro mě znamenalo hodně. I poté, co ji pustím zůstane ležet na zemi s nepřítomným výrazem, než se začne oblékat a sdělí mi, že se nemyslí, že by toho litovala. Zadívám se na ni s lehce nadzvednutým obočím, ale poté to nechám plavat. Bavilo mě ji takhle škádlit, její výrazy byly k nezaplacení... Ale to nejspíš platilo i naopak. Povzdechnu si, ale když osloví mladého Elina, který tady byl celou dobu, jen jsem na něj úplně zapomněl, zrudnu a odkašlu si, než raději zmizím ve vedlejší místnosti, vezmu si smeták a vrátím se, abych mohl zamést Nyssiny chlupy. Nyssa mu předtím něco potichu řekla, bohužel jsem to ale neslyšel. Při zametání najednou uslyším tiché pípání počítače a tak se rychle rozběhnu k obrazovce. Byly to kamery, někdo procházel po chodbě a... Vypadalo to, že jdou k nám.
    "Nejspíš si jdou pro Thea," řeknu potichu a omluvně se na ty dva zadívám.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 18:52

Byla jsem ráda že to Theo nijak nekomentoval a tak se akorát pousměji a zadívám se na Mikota, který najendou vyletěl ven se smetákem v ruce. Když se otočí s tím že si jdou nejspíše pro Thea, rychle posbírám všechny věci, hodím je na tácky a podám je mikotovi, než za ním dveře od cely zavřu. Svou srst okamžitě rozeženu po celé cele a povzdechnu si, než se zadívám na Thea.
    "Jak jsem slíbila, přijdu si pro tebe ano? Tak hlavně nezlob," řeknu mu a přikývne, než se s nim v náručí posadím na zem do chomáče chlupů a párkrát zamrkám směrem k Mikotovi, když za vdeřmi zahlédnu několik hlav od vědců a tak se netrpělivě zadívám tím směrem a začnu je propalovat pohledem. Nechtěla jsem jim Thea dát, ale on to zvládne... jen se nesmí za žádnou cenu dozvědět, že je původní. Sice nikdy nevyroste, ale i tak... jsem byla trochu na pochybách a doufala jsem, že všehcno bude v pořádku. Přitáhnu si mládě blíže k tělu obejmu ho rukama, věděla jsme že jestli dovnitř pustí mikota, budu muset hrát... a tak jsem ho držela co to jenom šlo.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 18:57

Nyssa pohotově zareaguje a trochu poklidí místnost a zároveň rozvíří chlupy snad všude. Tolik k zametání... Položím tácek na stůl a vpustím dva vědce dovnitř.
    "Přišli jsme si pro toho prcka," řekne jeden z nich a podívá se na Nyssu, která Thea držela v náručí a nevypadala, že by ho chtěla pustit.
    "Pokud ti ho teda dá... Vypadá to, jako by chránila své mládě! Uvidíme, jak je poslušná! Třeba se to zlepší po tom tvém trestu! Rád bych ho ale viděl na vlastní oči," začne se jeden z nich sadisticky smát. No... Zprávy se tady šířily opravdu rychle. Jen ho probodnu pohledem, než se vydám do cely a zavřu za sebou dveře.
    "Nysso... Momentálně si nejsem jistý, co bude lepší, jestli aby jsi poslouchala, nebo se vzpírala a já tě musel potrestat," řeknu jí s povzdechem a pokusím se svou nejistotu nedat najevo. Když poslechne, možná to bude podezřelé a budou po ní chtít více hnusných věcí... Pokud neposlechne, budeme zase muset zahrát divadélko a riskovat, že na něj někdo přijde.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 19:28

Sledovala jsem je, než jsem pozornost přemístila na Thea, kterého jsem pohladila po hlavě a zadívala jsem se mu do očí. Jeho modré oko se na mě zvědavě zadívalo a tak si povzdechnu. Něco mu opět zašeptám do uší a tak jen přikývne a natiskne se na mě. za chvíli se ale ve dveřích objeví Mikoto a když je za sbeou zavře a sdělí mi náš problém, zapřemýšlím, než mě něco napadne. Pokud už budeme muset hrát divadlo, tak ať u toho není Theo, ale také by mohlo zabrat i něco jiného. Hned jamile ke mě rudovlasý mladík udělal jeden krok, okamžitě na něj začnu syčet, mé zorničky se až agresivně rozšíří a nasadím ten nejvystrašenější pohled, co jsem uměla. Ocas ihned stáhnu mezi nohy a odskočím od nich dozadu, kde se začnu krčit v rohu. Okamžitě se mi naježí chlupy... nebo alespoň část z nich a schovám hlavu do rohu místnosti, co nejvíce k zemi, než se tam celá skrčím.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 19:34

Udělám krok k Nysse, která mi neodpověděla, ale místo toho agresivně zasyčí. Takže hrajeme divadélko. Jenže poté se na mě vystrašeně podívá a skrčí se v rohu místnosti. Nasadím tedy samolibý, spokojený úšklebek, než dojdu k Theovi, který se na mě a na vědce také vystrašeně díval, chytím ho za ruku a vytáhnu na nohy, než ho dosmýkám ke dveřím. Vzpíral se, ale jakmile se za námi zavřou dveře cely, přestane s tím a začne se třást. Postrčím ho k vědcům, kteří se s úšklebky dívaly na Nyssu.
    "Tohle si ta mrcha zaslouží... Asi nepřeháněli, musela to být vážně agónie!" zasměje se jeden z nich, zazáří mi oči a když uvidím jejich temná srdce, obklopím svou ruku bílými plameny. Theo ihned vyjekne a uskočí na druhou stranu místnosti, než sem stál já, kde se roztřese.
    "Chcete to zkusit?" zeptám se se sadistickým úsměvem a když oba vědci rychle opustí místnost, ušklíbnu se a nechám plameny zmizet. Chvíli ještě zůstanu stát na místě s pohledem upřeným na dveře, než se vrátím do cely od Nyssy.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 19:52

Doufala jsem že to vyjde a tak jsem se i nadále krčila v rohu místnosti a čekala až vědci opustí místnost. Zároveň jsem ale nevěděla jestli to udělali a akorát jsem se krčila v rohu a třásla jsem se. Ruce jsem měla položené na hlavě a držela si přitáhlé uši. Zůstanu tak stát a zamyslím se nad tím, jak dlouho tohle všechno bude ještě trvat. Otravovali nás sice méně častěji, ale co když nám to jendou nevyjde? Co když mi jednou Mikoto bude muset opravdu ublížit? Nebo hůř! Co když mu jendou ublížím já? Znovu se pevně chytím za hlavu a křečovitě sevřu svoje vlasy. Tiskla jsem víčka pevně k sobě a s přerývaným dechem, jsem čekala, až se budu moci vrátit do normálního stavu. Tohle hraní pro mě bylo psychcky náročné a abych pravdu řekla, necítila jsem se úplně nejlíp. Oproti tomu jak mi bylo než mě našel Mikoto, to bylo ale nic. Navíc jsem teď přemýšlela nad Theem, budu vůbec schopná ho odsud dostat? A dostanu se odsud vůbec někdy já? A chtěla jsem? Ano chtěla, ale zároveň jsem se toho života tam venku neskutečně bála.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 20:00

Vejdu do cely a všimnu si, že se Nyssa stále krčila v rohu, zakrývala si tlapkami uši i oči a třásla se. Bodne mě u srdce, když ji takhle uvidím, sice jsem věděl, že to hraje, ale pokaždé... Pokaždé mi přišlo, že je v tom trochu pravdy.
    "Nysso?" zašeptám její jméno a pomaličku se k ní rozejdu. Nevypadalo to, že by mě vnímala a tak chvíli zaváhám, nakonec se k ní ale přeci jen vydám. Byla to Nyssa, ne nějaké nebezpečné zvíře!
    "Nysso," oslovím ji znovu a kleknu si vedle ní, opatrně jí položím ruku na rameno a zatřesu s ní. Chtěl jsem jí z toho dostat, obejmout ji, vidět zase její úsměv. Tohle.. Mi trhalo srdce. A proč vlastně? Když jsem viděl jiné lidi na dně, snažil jsem se jim nějak pomoci, třeba z zpovzdálí, nebo jsem si s nimi jednou dvakrát promluvit, ale... S Nyssou to bylo jiné, bral jsem to všechno nějak osobně. Až moc jsem se na ni upnul a to nebylo dobře. Až ji odsud dostanu, budu ji muset opustit, nechtěl jsem, aby se ani jeden z nás moc upnul na toho druhého. Ne, ona to jistě zvládne. A já... Já snad také, ale nikdy na tuto odvážnou, roztomilou elinku nezapomenu.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 20:22

Najendou když se mnou někdo zatřese, přestanu se třást a opatrně se otočím. Hned jak uvidím Mikotův úsměv, povzdechnu si a pro jistotu obhlédnu celou místnost, než se mu vrhnu kolem krku a šťastně mu oblíznu obličej. Na malou chvíli ho k sobě přimáčku vší silou, než ho pustím a trochu se pousměji. Theo už tu taky nebyl a tak se nakonec postavím a omluvně se na Mikota zadívám.
    "Promiň, možná moc přehrávám, ale je to jendoduché když si vzpomenu na všechny ty roky v kleci," vydechnu s úsměvem a nakonec se zadívám na ten bordel všude po cele.
    "Umh, donesl by jsi mi smeták? Uklidním to," řeknu mu a zadívám se na tu spoušť pod našima nohama. No kdyby to bylo teprve na jendom místě, bylo by to podezřelé, jako kdybych držela což... vlastně byla pravda, ale takhle to nepůsobilo moc nedůvěřivě a udělala jsem to schválně.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 20:32

Pomaličku se na mě otočí, jako by nevěřila, že jsem to opravdu já a v jejích očích se stále zračil strach, který však záhy zmizí. Obhlídne si místnosti, než mi skočí kolem krku. Ztratím rovnováhu, převážím se dozadu, ale naštěstí se nerozplácnu úplně. Jen jsem seděl na zemi a Nyssa mě vší silou mačkala.
    "Co to... Chceš mě sakra udusit?" vyjeknu přidušeně. Naštěstí mě pustí, takže jsem mohl popadnout dech.
    "Kroť se ženská," zamumlám naštvaně, ale když se mi omluví s tím, že přehrává, ale že je to jednoduché, když si vzpomene na ty roky v kleci, ihned mě to přejde a tak se natáhnu a sotva se mě zeptá na smeták, znovu ji k sobě přitisknu. Začnu ji konejšivě hladit po zádech a zhluboka se nadechnu její vůně.
    "Neomlouvej se, jsi skvělá," vydechnu jí do vlasů, než ji pustím a postavím se na nohy. Rozhlédnu se po místnosti, udělala tu teda pěknou spoušť...
    "Kdyby jsme tě neostříhali, mohli jsme jako smeták použít tebe," ušklíbnu se, než se vydám pro smeták do vedlejší místnosti a poté ho hodím Nysse.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 20:41

Párkrát zmateně zamrkám když mě obejme hned po tom, co mě seřve s tím že se mám krotit a v dalším momentu odběhne pro smeták, který mi hodí a řekne že jsme mohli použít mě. Přimhouřím oči a opřu se o smeták, než ho začnu propalovat pohledem.
    "Pffft," vypadne ze mě, než se dám uraženě do zametání a povzdechnu si u toho. Záleželo mi na něm a toho jsem se trochu bála. Zároveň jsem si prostě nemohla pomoci, byl opravdu úžasný a tolik jsem mu toho dlužila. Zachránil mi život hned několikrát a choval se ke mě hezky. Hádala jsem že jeho borcení hezkých situací prostě patří k jeho povaze a tak se nad tím jenom pousměji, než se dám do zametání, u čehož si začnu pobrukovat. Tak nějak jsem se za chvíli nechala unést a začala jsem se smetákem v ruce tancovat, naprosto jsem se zapomněla hlídat a úplně jsem vypustila že by tu někdo mohl být. teď mi to bylo jedno, byla jsem spokojená a prostě to vystupovalo na povrch, i když mohlo každou chvíli přijít něco nepěkného, co se mě zase pokusí srazit k zemi. Na krátkou chvíli se zadívám na šňůrku na mikině, než ji vytáhnu a stáhnu si vlasy do culíku a pokračuji v zametání.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 20:48

Jen se zasměji Nyssiné reakci a vydám se ke svojí židli, na kterou se posadím a dám se do práce. Stále jsem však pokukoval po Nysse, která zametala a když začne tančit se smetákem v ruce... No, práce šla okamžitě stranou a jen jsem ji tiše sledoval. Ladně se pohybovala po místnosti a tančila do rytmu hudby, která ani nebyla slyšet. Fascinovaně jsem ji pozoroval a po chvilce mi začne v uších znít melodie jakési písně a představím si Nyssu, jak takhle bez smetáku tančí po louce se šťastným úsměvem na tváři. I já se začnu usmívat při té představě a zklamaně se zamračím, když přestane, aby si dala vlasy do culíku. Potichu se přesunu ke dveřím a opřu se o futra. Znovu se dá do uklízení, tiše jsem ji sledoval a byl jsem rád, že vůbec nevnímá mou přítomnost. Nakonec však neodolám, udělám k ní pár rychlých kroků a chytím ji kolem pasu. Zadívám se jí do očí, než chytím smeták do ruky, hodím ho stranou a začnu tančit spolu s ní, do rytmu hudby, kterou jsem si sám pobrukoval. Věděl jsem, že nikdy netančila, ale dokázal jsem předvídat její pohyby, přizpůsobit se jim, aby jsme nezakopávali jeden o druhého.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 20:59

Uklízení mi šlo jako po másle a a chviličku jsem měla chomáčč chlupů v rohu a tak se pousměji, ale rozhodnu se zamést ještě ty drobné chloupky, které se válely kousek opodál. Jenže v tom mě kdosi chytí za boky a když se na něj zadívám a ujistím se o tom že je to mikoto, uklidním se z nečekaného doteku a párkrát zamrkám s pohledem upřeným do jeho zlatavých očí. Okamžitě mi sebere smeták a odhodí ho stranou, než se mnou zanče tančit. Zprvu jsem trochu zpanikařila, protože jsem ještě nikdy netančila a chtěla jsem mu to vpálit přímo do očí, jenže to vypadalo, že to ví a tak se mě snaží vést. Broukal si jistý druh melodie a tak jsem se do ní zaposlouchala a snažila jsem se s ním držet krok co to jenom šlo a nepošlapat mu u toho nohy. Na malou chvíli jsem si představila, jak úžasně by se tancovalo za poryvu větru, kdy mi má schopnost umožňovala se takřka vznášet. S úsměvem se zadívám na Mikota a zahledím se do jeho očí. Za chvíli jsme byli oba dva sehranní a když melodie skončí, pousměji se a ukloním se mu.
    "Tancuješ opravdu úžasně..." vydechnu fascinovaně a utáhnu si náhradní "gumičku" ve vlasech.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 21:05

Chvíli panikařila, ale nakonec mě nechá ji vést a taky se sehrajeme. Moje schopnost mi to dost ulehčovala, ale za chvíli mi přišlo, že bych ji ani nepotřeboval. Celou dobu jsem se usmíval a díval jsem se do jejích nádherných očí, zatímco jsem pobrukoval melodii, kterou nakonec ukončím a oba se zastavíme. Nyssa se ukloní a tak udělám to samé, pochválí můj tanec a její pohled byl k nezaplacení.
    "Ty také, nemohl jsem prostě odolat," usměji se, než opatrně chytím její ruku do té své a skloním se, abych jí mohl na nárt ruky políbit. Celou dobu jsem sledoval její oči, které mě neuvěřitelně přitahovaly.
    "Děkuji za tanec, má lady," usměji se, než ji pustím a zase se narovnám. Bylo zvláštní, jak jsem s ní po boku přestával brát věci tolik vážně. Chtěl jsem jí ukázat, jak si užívat život, ale přitom jsem na to sám zapomněl. Teď jsme si ale tyto chvilky užívali oba. Ještě chvíli ji pozoruji, než dojdu pro smeták a douklízím ten zbyteček chlupů.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 22:47