pro Sangmin 29/7/2018, 13:08
Nevím, jak to půjde dál. Mh, měl by se z toho dostat, ale jak a kdy. To vážně nevím! A navíc byl špinavý a celý od krve, jo, to taky bude sranda.
Řekl mi, že se padlí a andělé nemají v lásce. Naklonil jsem hlavu na stranu a zavrtěl hlavou.
,,Anděl, s kterým žiju, je hodný a více ustrašený... takže by ti nic neudělal, nevím ani, jak bere padlé anděly," pokrčil jsem s úsměvem rameny, ale zneškodnil ty dva za námi a zeptal se ho na jeho tělo, jak to s ním vypadá. Pozorně jsem poslouchal jeho komentování jeho stavu a pokýval hlavou.
"Myslím, že už vím, ne... já to určitě vím," zazubil jsem se, podíval se na náš dům a seskočil, kdy jsem pohladil pegase, který potřásl hlavou a objevila se mu křídla, která si protáhl a lehce s nimi zatřepetal, kdy se rozešel někam dozadu.
Podíval jsem se na svého společníka, který se otočil na mě a na dům, který si prohlédl, ale řekl mi, že neví, co mi dá. Zazubil jsem se a naklonil hlavu na stranu.
,,No... jelikož mi určitě zašpiníš celý obývák, tak si ho pak uklidíš," zašklebil jsem se a zamrkal nevinně očima.
"A mohl bys mi občas donést nějaké rostliny odněkud, kde jsi byl a já ne, je takových bylin, které by se mi hodily a nemám k nim přístup!" našpulil jsem rty, ale vzal ho za rameno a rozešel se k terase. ,,Půjdeme dovnitř přes francouzské okno, bude to tak lepší, alespoň to tam tolik neumažeme," zasmál jsem se a dotkl se dveří, které se otevřely a já vešel do prostorného obýváku, kde jsem rozsvítil světla. Byl tu gauč, dvě křesla a televize. Taky několik poliček, polic, knížek, knih a pár lahviček a v rohu u krbu i kotlík a vedle krbu několik usušených bylin, kam jsem postavil košík a podíval se, jestli mě Mikoto následuje.