pro Sangmin 25/6/2017, 19:29
,,No a co!" Zavrčel jsem a rozběhl se, ale v tu chvíli mě doběhl a chytil mě za paži! A v tu chvíli jsem zasyčel a předklonil se, když mě zapálely spánky a oči. Ty začaly lehce duhově jiskřit, kdy jsem si je skryl volnou rukou a dýchal zhluboka. Vize... ne!
Blonďatý kluk šel lesem a jeho záda zdobila černá křídla. V další chvíli se ten kluk objevil u dveří...
dveří domu... Domu Chinmina! Zazvonil, ale už neměl křídla, ta mu dávno zmizela. Viděl jsem plyšáka, který byl černý a byl na zemi. Ukázal mu cestu? Kluk ho schoval do kapsy a v další chvíli se objevil ve dveřích můj Minnie! Můj blonďáček, kterému přes obličej přeletěl trochu strach, ale pak, když kluk promluvil, se Minniemu zalily oči slzami a oba kluci si padli do objetí. Jenže.. v další minutě padl Min k zemi! Omdlel!
,,Ne!" Zaječel jsem, trhl sebou a zasyčel. On... on... on ublíží mému Minnieskovi! On je... Podíval jsem se na něj, kdy mi spadla kapuce z hlavy díky větru. Svými ještě stále jiskřícíma očima jsem se zahleděl do jeho očí, ale pak rychle si nasadil kapuci na hlavu a odvrátil pohled. Nelíbil se mi! On ublíží mému miláčkovi! To nesmím dopustit! Co když... on... on je určitě ten jeho.... brácha? To snad ne! Ten byl přeci čistý anděl! Nedopustím, aby se stala vize skutečností! Ne!