Najendou jsem nevěděla co říci, obzvláště když ztuhl na místě a vypadal stejně paralizovaně jako já. Jenže když jsem otevřela oči a zadívala jsem se na něj, všimla jsem si jak se třese a když mě oslovil, čekala jsem ladasco, jenom ne to co udělal. Na roztřesených nohou se vydal ke mě a když dopadl těžce na kolena a přitiskl mě k sobě, snad poprvé jsem zevdla ruce, které jsem mu položila na záda, po kterých jsem ho pohladila. Chtěla jsem něco říci, ale protože byl rychlejší, nechala jsem mu prostor k mluvení a poslouchala jsem jeho hlas, který se trochu chvěl. Když se mi ale začne omlouvat, několikrát dokola, bodne mě u srdce a výrazně ho k sobě přitáhnu.
"To nic," vydechnu jeho slova a zvednu jendu ruku abych mu ji mohla zabořit do vlasů, zatímco se nadechnu jeho vůně, kterou jsem si stihla zamilovat. Až po chvilce se zhluboka nadechnu a odtáhnu se od něj, abych se mu mohla zadívat do obličeje.
"Zachránil si nás," vydechnu a bez souhlasu nakloním hlavu na stranu a olíznu mu tvář, než se na něj usměji a setřu si slzy z očí.
"To nic," vydechnu jeho slova a zvednu jendu ruku abych mu ji mohla zabořit do vlasů, zatímco se nadechnu jeho vůně, kterou jsem si stihla zamilovat. Až po chvilce se zhluboka nadechnu a odtáhnu se od něj, abych se mu mohla zadívat do obličeje.
"Zachránil si nás," vydechnu a bez souhlasu nakloním hlavu na stranu a olíznu mu tvář, než se na něj usměji a setřu si slzy z očí.