Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

3 posters

Mikoto & Nyssa & Kael

Nyssa
    Nyssa

Mikoto & Nyssa & Kael - Stránka 5 Empty Re: Mikoto & Nyssa & Kael

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 19:10

Najendou jsem nevěděla co říci, obzvláště když ztuhl na místě a vypadal stejně paralizovaně jako já. Jenže když jsem otevřela oči a zadívala jsem se na něj, všimla jsem si jak se třese a když mě oslovil, čekala jsem ladasco, jenom ne to co udělal. Na roztřesených nohou se vydal ke mě a když dopadl těžce na kolena a přitiskl mě k sobě, snad poprvé jsem zevdla ruce, které jsem mu položila na záda, po kterých jsem ho pohladila. Chtěla jsem něco říci, ale protože byl rychlejší, nechala jsem mu prostor k mluvení a poslouchala jsem jeho hlas, který se trochu chvěl. Když se mi ale začne omlouvat, několikrát dokola, bodne mě u srdce a výrazně ho k sobě přitáhnu.
    "To nic," vydechnu jeho slova a zvednu jendu ruku abych mu ji mohla zabořit do vlasů, zatímco se nadechnu jeho vůně, kterou jsem si stihla zamilovat. Až po chvilce se zhluboka nadechnu a odtáhnu se od něj, abych se mu mohla zadívat do obličeje.
    "Zachránil si nás," vydechnu a bez souhlasu nakloním hlavu na stranu a olíznu mu tvář, než se na něj usměji a setřu si slzy z očí.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 19:17

Poprvé mě i ona obejme a ucítím její uklidňující dotek na zádech, to mi ale v této situaci moc nepomohlo a nějak mi nešlo uklidnit se a přestat se třást. Přitáhne mě k sobě, takže na ní skončím natisknutý a vydechne, že se nic nestalo. Ještě víc zabořím hlavu do jejích vlasů, ale Nyssa se nakonec odtáhne a zadívá se na mě. Pořádně jsem ji přes slzy neviděl, ale nechtělo se mi ji pouštět, abych si je setřel. Párkrát zamrkám a konečně se mi podaří zbavit slz natolik, abych zase pořádně viděl. Zrovna vydechne, že jsem je zachránil a najednou mi olízne tvář. Překvapeně zamrkám, než se trochu pousměji a pohladím ji po hlavě, zatímco si druhou rukou setřu zbývající slzy. Nakonec se od ní zcela odtáhnu a sednu si na studenou podlahu. Odkašlu si a znovu se jí zadívám do očí.
    "Promiň, netuším, co to do mě vjelo," řeknu s povzdechem a k mé úlevě jsem se už netřásl. Hrozně jsem ale chtěl změnit téma, aby tato má... Divná chvilka, byla za námi.
    "Kdo je to znáte se?" zeptám se a kývnu směrem k malému elinovi, který mě vyplašeně sledoval a to byl nejspíš jediný důvod, proč nešel k Nysse blíž.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 19:31

Když už to konečně vypadalo že se uklidnil, pousměji se a zadívám na jeho překvapenou tvář. Až teď si uvědomím co jsem udělala a zal zůstanu strnule stát a na malou chvíli lehce zpanikařím.
    "Omlouvám se!" vydechnu, než schovám hlavu do dlaní a zatřesu hlavou. Nakonec se ode mě ale úplně odtáhne a sedne si opřený zády o sklo. Pomalu zvednu hlavu a když se mi omluví, jenom se zadívám jeho směrem, než odvrátím pohled na Elina, který stál opodál a ostražitě nás sledoval. Jenom poklepu na místo vedle sebe a už byl rázem u mě a objímal mě. Spokojeně ho k sobě přitáhnu a pohladím ho po zádech.
    "Jměnuje se Theo. Je to syn mé dávno zesnulé přítelkyně," vydechnu a krátce se zadívám na mladého Elina, než odvrátám pohled zpět k Mikotovi. "Theo, nebude vadit když mu o tobě řeknu víc?" zeptám se a když Elin zavrtí hlavou, pousměji se a začnu Mikotovi vyprávět co se tehdy stalo, proč jsem o něm nevěděla a jaký je vlastně Theův problém. Věřila jsem mu a tak jsem se nemusela bát, že těchto informací zneužije. Mikoto by to nikdy neudělal.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 19:42

Úsměv najednou nahradí panika a Nyssa schová tvář do dlaní, než se mi omluví. Jen se ušklíbnu a zavrtím nad tím hlavou, nevadilo mi to, bylo to... Milé, zvířecí gesto? Tiše se zasměji vlastním myšlenkám, ale poté svou pozornost přesunu na malého elina. Jmenoval se Theo a byl synem Nyssiné dávno zesnulé kamarádky... Překvapeně zamrkám, vypadal jako dítě, neznamená to ale, že by měl být mnohem starší? Záhy se mi však dostane vysvětlení, když mi Nyssa začne vyprávět, co se stalo a jaká je Theova situace. Jakmile skončí, ještě chvíli je zamyšleně sleduji, než se ne Thea pousměji.
    "Ahoj, jmenuji se Mikoto a pomáhám Nysse. Ode dneška se pokusím pomoci i tobě, dobře? Nemusíš se mě bát, neublížím si," řeknu mu mile. Děti mi byly mnohem milejší, než dospělí, i když Nyssa... ta byla výjimka. Přišlo mi, že mi na ní začíná záležet víc, než by mělo a... Netušil jsem, zda je to dobře. Něco mě napadne a tak po chvilce aktivuji svou schopnost a mé oči začnou zlatě zářit. Prohlížel jsem si jejich duše i srdce a po chvíli nasměruji do svých očí více magie. Snažil jsem se toho vidět více, ale tohle bylo poprvé, co jsem to zkoušel. A najednou uvidím tu temnotu... Nyssa měla ve svém srdci zárodek temnoty, který jakoby prorůstal jejím srdcem, byl silný, ale byl také v ústraní. Takže to myslela tou temnotou... Theovo srdce bylo jiné. Temnota nebyla uvnitř, ale kolem jeho srdce, jako hustá, temná mlha. Najednou mě začne bolet hlava a tak schopnost rychle zruším a zavřu oči. Zhluboka jsem oddechoval a čekal, než se mi přestane motat hlava.
    "Možná... S tím budu moct něco udělat... Až vás odsud dostanu," řeknu, jakoby nic.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 20:06

Mikoto mě pozorně poslouchal a pak se dokonce Theovi představí. Mladý Elin ho pozoroval, ale tak nějak se plaše schovával u mě. Pousměji se a znovu ho pohladím po zádech.
    "Neboj se Mikoto je opravdu dobrý člověk a neublíží ti," ujistím ho a tak nejistě přikývne a nakonec se na Mikota zadívá i on. V zápetí kdy zaktivuje svou magii, okamžitě jsem o tom věděla a i společník vedle mě jen překvapeně naklonil hlavu na stranu. Vypadalo to, že si nás oba dva prohlíží a tak si povzdechnu a trochu unaveně se protáhnu. Chvíli jsem přemýšlela nad tím co řekl těm vědcům a tak nějak jsem pochybovala, že by mu nechali na starost i Thea, ale pro teď pro mě bylo důležité, že žije a že vím, že je tady také.
    "Něco udělat?" zeptám se zmateně, když si všimnu že se svou magii zrušil a se zavřenýma očima výrazněji oddechoval. "Oh! Už jsem si vzpomněla co jsem chtěla... nemáš nůžky?" zeptám se nakonec a párkrát se zadívám na svou dlouhou srst na těle.
    "Jsem si jistá že odsud Thea zase odvedou, ale..." vydechnu a zadívám se na malého Elina.
    "Slibuji že najdu způsob jak se odsud dostat a potom si tě najdu, dostaneme se odsud ano?" řeknu mu s nadějí v hlase a začnu Elina drbat ve vlasech. Sám se natáhne na můj klín a spokojeně se v něm uvelebí, což mi nevadilo, byla jsem ráda že s nim zatím mohu být, i když jen dočasně a na chvíli.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 20:16

Konečně se mi přestane motat a třeštit hlava a když se mě Nyssa zmateně zeptá, co bych s tím mohl udělat, zadívám se na mladého Elina, který mě zvědavě pozoroval, i když se v jeho očích stále zračil strach.
    "Bílá magie je opakem té temné, dokáže léčit a možná díky tomu budu moct dostat temnou magii z Theova těla a pomoct mu," vysvětlím zamyšleně a ldyž se mě Nyssa zeptá, jestli nemám nůžky, párkrát zamrkám. Na co chtěla... Když však uvidím, jak se dívá na svou dlouhou srst, ušklíbnu se.
    "Něco se najde, opravdu to potřebuješ, vypadáš jako smeták," ušklíbnu se a trochu protáhnu, to, co se stalo mě vyčerpalo, ne fyzicky, ani mou magii, ale cítil jsem se psychicky vyčerpaný.
    "Budeš hrozně střapatá, pokud se ostříháš nůžkami... Donesu ti strojek," řeknu a když začne mluvit o Theiovi, smutně se usměji.
    "Já vím, chtěl jsem vám dát alespoň trochu času být spolu... Donesu vám oběma jídlo, musíte být hladoví," řeknu, než vstanu ze země a vydám se něco uvařit. Vrátím se asi za půl hodiny s táckem plným jídla snad pro tři osoby a holícím strojkem pro Nyssu.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 21:01

Pozorně jsem ho poslouchala a hned na to se mi v hlavě zrodilo hned několik otázek, nesouvislostí a hlavně jisté podezření. Prohlížela jsem si Mikota a přemýšlela nad tím co řekl. Pomalu sklopím pohled k Elinovi a naposledy ho pohladím po vlasech, než s ho opatrně položím na zem a rozhodnu si trochu protáhnout nohy. Mikoto mě obeznámí že se něco najde a označí mě za smeták. Poté ale začne o nějakém strojku a tak jenom nakloním hlavu na stranu a nechápavě se na něj zahledím v momentě, kdy se posaví s tím, že moc dobře věděl, že odsud Mikota odvedou, ale chtěll nám dát trochu času. Pousměji se na něj a přikývnu na jídlo, které chtěl uvařit. Navíc... nevypadal nejlíp, přišel mi unavený a tak jsem mu chtěla říci, aby si šel lehnout, jenže to už mi zmizel ve dveřích aj á stále přemýšlela nad jeho slovy.
    Theo na zemi dokonce usnul a tak jsem se posadila ke stěně, o kterou jsem se opřela. Zanedlouho se tu objevil Mikoto s jídlem a jakmile vejde divnitř, naznačím mu aby se posadil.
    "Mám na tebe pár otázek..." začnu a zadívám se na jeho zlatavé oči.
    "Vím že bílá magie je opakem té temné, dokonce vím jak bolí... ale řekni mi jediný důvod proč by nám andělé měli pomáhat. Jsme výtvorem padlých, nečistí tvorové... tak nás velice rádi označují," vydechnu k němu a poté si povzdechnu.
    "Kromě toho co vím, padlí nemohou ovládat temnou magii, jak by jsi potom mohl zrovna ty Theovi pomoci?" vypadne ze mě a zůstanu na něj hledět. Rozhodnu se zatím nepouštět ani do jdla, jen strčím do malého, spícího Elina a když se na mě rozespale podívá, přisunu k němu tácek s jídlem.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 21:09

Nyssa mi naznačí, abych se posadil a tak položím tácek na zem a pohodlně se opřu o chladnou zeď. Položí mi hned několik otázek a tak si povzdechnu a zadívám se na ni. Nechtěl jsem jí lhát, ale... Říct pravdu, co jsem zač... Riskovat prozrazení... Ne, Nysse jsem mohl věřit, mohla to vědět a alespoň nebude překvapená, až se to jednou dozví.
    "Nejsem padlý," řeknu po chvilce a prohrábnu si vlasy.
    "Jsem členem andělské Královské stráže, poslali mě sem, abych zjistil, co se v této laboratoři děje, kdo jí vede, kolik je tady elinů a zda pro nebe znamenají nebezpečí... Použili na mě mocné kouzlo, které zcela zakrývá to, čím ve skutečnosti jsem. na všechny okolo působím jako padlý, ale také nemám své schopnosti, nemohu používat bílou magii, léčit, ani vyvolat svá křídla... Mohu to sice kdykoliv zrušit, ale poté kouzlo již neobnovím," vysvětlím jí potichu a zadívám se do jejích očí.
    "Nejsi nečistý tvor, jsi mnohem lepší osoba, než mnozí mí druhové," vydechnu po chvilce ticha zcela vážně a pravdivě.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 21:34

Se zájmem jsem čekala co mi odpoví a neuniklo mi že nějakou chvíli se zdráhal odpovědi. Povzdechnu si a začnu nad tím přemýšlet ještě více než před chvílí, ale jeho slova mi zanedlouho prozradí, kým doopravdy je. Nebyl padlým, ale byl členem královské stráže, tedy andělů. Okamžitě vytřeštím oči a zůstanu na něj zaseknutě hledět. Znovu jsem si přehrávala jeho slova v hlavě a nemohla jsem jim uvěřit.
    "Takže jsi jeden ze svatých? Takže jsi nás nakonec přeci jenom přišel zabít? Odstranit? Jestli ano, proč jsi to neudělal už dřív? Proč jsi mi lhal? Hrál sis semnou? Konejšil jsi mě hřejivými slovy i přesto že jsi věděl, že mě nakonec odstraníš jako hloupou překážku v cestě?" vydechnu a do očí se mi nahrnou slzy. Pomalu se postavím na nohy a upřeně se zadívám na Mikota.
    "Prosím, řekni mi že se pletu jak nejvíc jenom mohu... prosím," vydechnu zoufale a schovám obličej do dlaní.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 21:43

Vytřeští na mě oči a na chvíli se úplně zasekne, než se mě začne ptát, jestli jsem je přišel zabít, odstranit, zda jsem si s ní jen hrál. Překvapeně a zcela zaraženě jsem sledoval, jak se jí oči zaplnily slzami a pomalu se postavila na nohy. Zoufale vydechne, abych jí řekl, že se plete. Prudce vyskočím na nohy a přiskočím k ní, než jí ťuknu do čela.
    "Samozřejmě, ty pako! Proč bych to sakra dělal? Co bych z toho doprdele měl?! Nehodlám nikoho zabít, chci vám pomoct, ksakru!" zakřičím na ni vztekle, než se párkrát zhluboka nadechnu a nevěřícně se na ni zadívám.
    "Jsi mnohem lepší než drtivá většina andělů, které jsem kdy potkal. Celý život se snažím chránit nevinné a přinést spravedlnost... Měli by jste být volní," vydechnu už klidněji a zacouvám dozadu až se zády dotknu skla. Její slova mě ranila víc, než by měla a tak se zadívám stranou, než se znovu podívám na Nyssu.
    "Nikdy bych ti neublížil," řeknu jí zcela upřímně a tak trochu zoufale, v očích mě znovu zaštípou slzy, když si vzpomenu na to, co se stalo před ani ne hodinou. Rychle se podívám stranou, než naštvaně vyběhnu z místnosti.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 22:09

Opatrně zvednu hlavu abych se zadívala do jeho očí, bylo to to jediné z čeho jsem dokázala vyčíst pravdu a poznat, zda mi opravdu lže nebo ne. Byl horlivý a nezkrotný jako plamen, který se sem tam nedokázal krotit, nebo jsem si to alespoň myslela. Nebo to byl jenom jakýsi přelud toho, jak jsem si ho představovala, těžko říci. Kromě toho jsem téhle situaci asi moc nepomohla, když mě zaraženě pozoroval a nakonec prudce vyskočil na nohy a s ťuknutím do čela se mě snažil uklidnit ohledně toho, že se pletu. Ťuknutí do čela a oslovení pako mi do očí akorát vžene další slzy a zaposlouchám se do jeho slov, která mě akorát více zmátla, ale zároveň také uklidnila. Jeho tón se však změní ve vzteklý, až se nakonec promění vě křik. Trochu ustoupím dozadu a sleduji jak lapá po dechu a změří si mě nevěřícným pohledem.
    "Mikoto," vydechnu tiše, když začne mluvit o tom, že jsem mnohem lepší než drtivá většina andělů které kdy potkal a o tom, jak se snaží chránit nevinné, přinášet spravedlnost a když prohlásí, že bychom měli být volní, neubráním se dalším slzám. Zůstanu stát na místě jako opařená a sleduji jak zacouval dozadu a na krátkou chvíli se dotkl skla za ním, než odvrátí pohled stranou a neunikne mi, jak se mu při tom zalesknou oči. *Nikdy bych ti neublížil...* řekne to tak upřímně a s takovou zoufalostí, z jaké mě zamrazí v zádech a v tu chvíli mi dojde, že jsem to pokazila.
    "Mikoto! Počkej!" vydechnu rázně a udělám k němu pár kroků ve snaze zachytit jeho ruku, ale místo toho jenom hrábnu po vzduchu, když zmizí z celé místnosti. Ještě chvíli jsem stála na místě, jako kdybych ho snad svírala v rukou, než jsem se napřímila a zadívala se na průhledné sklo.
    "Mrzí mě co jsem řekla, ale naučila jsem se od života příliš neočekávat," vydechnu jako kdyby to snad mělo mít nějaký význam a nakonec se zadívám na otevřenou celu, než z ní bezmyšlenkovitě vyběhnu ven a zastavím se až u těch druhých. Nechala jsem Thea v cele, kterou jsem za sebou zavřela aby mě nenásledoval a vytvořím si na rukou magické drápy, které zarazím do zámku, který se ihned otevře. Okamžitě se dostanu na dlouhou chodbu a jakmile zachytím Mikotův pach, vydám se po něm. Bylo mi jendo že jsou tu kamery a že mě na nich mohou zachyti. Chtěla jsem se mu omluvit a to okamžitě.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 22:17

Ani jsem netušil, proč jsem takto přehnaně reagoval, ale její slova mě opravdu zasáhla. Víc, než by měla. *Skvělé, ty idiote, po dlouhé době si někoho pustíš k tělu a podívej, jak to dopadlo!* zavrčím sám na sebe ve svých myšlenkách a až v půlce cesty do mého pokoje zpomalím, zastrčím ruce do kapes a tiše si povzdechnu. Má výbušná povaha, odtažitost a zdánlivý nezájem většinou držel všechny ode mě dál, ale ne Nyssu. Začalo mi na ní záležet a proto její slova bolela, přestože měla právo na pochybnosti. S povzdechem otevřu dveře do mého pokoje a okamžitě se svalím na postel. Zadívám se na strop a ihned se mi vybaví Nyssin zoufalý pohled. Zavrčím sám na sebe a přetočím se na bok. Po chvilce přemýšlení se natáhnu ke své tašce, ze které vylovím krabičku cigaret, na kterou se zadívám. Přestal jsem s tímhle hloupým lidským zlozvykem už dávno, teď jsem si zapálil jen když jsem byl nervózní. S povzdechem vytáhnu jednu cigaretu a krabičku zase schovám do tašky, než se s nezapálenou cigaretou v puse natáhnu na postel.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 22:34

Nervózně jsem sledovala dlouhou chodbu a pokračovala po jeho pachu. Nechtěla jsem ho donutit aby utekl, chtěla jsem aby tam s námi zůstal, pojedl a místo toho, jsem to vážně podělala. Chtěla jsem mu to vysvětlit, chtěla jsem mu povykládat o té hloupé válce, o důvodu mých pochybností. Říci mu o všech andělech, které jsem potkala, o tom jak se k věcem... ne, jak se k Elinům stavěli. Ale přes tohle všechno jsem se mu chtěla omluvit a to byl důvod, který jsem postavila nad všechen strach, zoufalství a smutek, který se vě mě teď mísil. Poprvé jsem opustila svou celu a dostala jsem strach, strach žě mě tu někdo najde, že mě uvidí a tak s blížícím se hlasem nějakých vědců, zapluji za jeden roh, kde se skrčím. Za pomocí magie jsem se odlehčila natolik, že mé kroky nevydávaly žádný zvuk a s tím počkám, až vědci přejdou chodbu, než z ní zase vyběhnu a ihned na to zachytím Mikotův pach, který neustále držel na mikině a tak jsem ho nemohla zapomenout, natož ztratit. Tak nějak automaticky si hodím kapuci na hlavu a proběhnu hned několika chodba,a až se zastavím u jedněch dveřích, do kterých zalezu. Byla tu spousta Mikotova pachu, ale byla to jen malá, úzká chodbička a kousek předemnou byly další dveře. Opatrně se postavím na špičkách a zadívám se přes malé okénko ve dveřích do malého pokoje. Když zahlédnu rudé vlasy na posteli, povzdechnu si a výrazně se mi uleví. Chvíli jsem tam jenom stála a položila jsem ruku na zámek, který byl naštěstí otevřený, než jsem zatlačila do dveří, které se rozevřely a v nich... jsem zůstala stát.
    "Hrozně moc se omlouvám, přehnala jsem to. Neměla jsem takové věci říkat, nechtěla jsem tě odehnat, jenom jsem se bála... ne dostala jsem strach, že ty jediné krásné měsíce života, které jsi mi dal ty, by mohly být jenom jednoduchou a hloupou lží, které už mám v příliš," vydechnu a tak nějak automaticky se mi spustí slzy a tak si je setřu z obličeje a vrazím si jednu pořádnou facku za svou slabost, s čímž donutím slzy zmizet.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 22:41

Zrovna jsem si chtěl zapálit cigaretu, když se mi za zády otevřou dveře a tak se rychle posadím a nadechnu se, abych nezvaného hosta seřval za to, že mi sem leze a ještě bez klepání. Když však uvidím Nyssu, zarazím se a cigareta mi vypadne z otevřených úst. Začne se mi omlouvat za to, co řekla a nakonec si i vrazí pořádnou facku, kterou zažene všechny slzy. Pomalu se postavím na nohy a rozejdu se k ní, opatrně, váhavě ji obejmu a pevně k sobě přitisknu.
    "To nic... Máš právo a pochyby, netuším, co to do mě vjelo," povzdechnu si a zase se od ní trochu odtáhnu. Pohladím ji po tváři, kam si předtím dala facku a zavrtím nad jejích chováním hlavou.
    "Co tady děláš? To jsi utekla z cely? Co kdyby tě někdo viděl! Jsi vážně nezodpovědná! Kdyby tě viděli, budeme mít oba průser a musel bych tě zase potrestat!" začnu se na ni zase rozčilovat a propálím ji naštvaným pohledem.
    "Doufám, že tě nikdo neviděl," řeknu a s těmito slovy se vydám zamknout dveře na chodbu, aby sem nikdo nemohl vlézt.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 22:53

Tiše si povzdechnu a nepřestávám sledovat Mikota, který se rychle posadil na postel a z úst mu vypadla... cigareta? Už jsem si myslela že začne křičet, ale místo toho zůstane sedět a zaraženě mě pozoroval. Najednou jsem dostala strach že mě bude ignorovat, nebo se se mnou odmítne bavit, měl na to přece plné právo.. ale místo toho se pomalu postaví a váhavě mě obejme, něž si mě k sobě přitiskne. Udělám to samé a zaltačím slzy, které mi zase chtěly utéct. Poslouchala jsem ho, i to že neví co to do něj vjelo. Naopak jsem za to byla ráda a když si mě od sebe trochu odtáhne, pohladí mě po tváři a začne se rozčilovat nad mou nezodpovědností, na tváři se mi vyloudí úsměv.
    "To protože za sebou nikdy nezavíráš," sdělím mu a pustím jej když se vydá na chodbu, nejspíše proto aby zamkl dveře. Chvíli jsem se opravdu bála, že rozčíleně odejde pryč a zůstanu tu sama, ale neudělal to. Opravdu se chtěl ujistit, že tady nevkročí někdo kdo nemá a proto si tak nějak oddechnu.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 23:00

Vrátím se zpátky za Nyssou, které se na tváři zračila úleva a chvilku si ji prohlížím, než jí opatrně chytím za zápěstí, svalím se na postel a ji stáhnu sebou. Ležel jsem u stěny na zádech a díval se do stropu, má cigareta byla bůhví kde, ale tušil jsem, že Nysse by to nebylo příjemné a tak s tím raději počkám... Nebo na ni úplně zapomenu.
    "Promiň, že jsem ti to neřekl dřív, možná jsem to měl udělat," řeknu zamyšleně a stočím k ní svůj pohled.
    "Chci, ale abys věděla, že všechno, co jsem ti kdy řekl byla pravda a myslel jsem to naprosto vážně," vydechnu zcela upřímně s pohledem upřeným do jejích různobarevných očí a poté natáhnu ruku, abych jí mohl hladit po zádech. Stále měla na sobě mou mikinu, vlastně ji nesundala od doby, co jsem jí ji dal. Trochu se nad tím pousměji a pak unaveně zavřu oči. Dnešek byl vážně náročný...
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 23:17

Za chvíli se vrátil zpátky a tak si ho znovu prohlédnu a nadechnu se abych mohla něco říci. V momentě kdy mě chytí za zápěstí a stáhne mě sebou na postel, všechno zapomenu a akorát se zadívám do jeho zlatavých očí. Sdělí mi, že mi to měl nejspíše říci dřív, ale byla jsem ráda za to, že mi to vůbec řekl. Opravdu jsem se bála, že to všechno krásný byly jenom lži, skrývající nějakou temnou pravdu, která by zničila všechno, co jsem o něm věděla. A i přesto jsem se nechala zlákat strachem, pochybnostmi a bolestí... a pak jsem toho akorát litovala. Jeho přesvědčení mě opět ujistilo o tom, že takový nená a s tím se mu také zadívá do očí.
    "Máš oči jako slunce... předtím jsem ti to chtěla říct, i když jsem slunce viděla jenom párkrát za život," vydechnu bezmyšlenkovitě a hned na to zavřu oči a spokojeně se pousměji. Cítila jsem jeho dotek na zádech, poslouchala Mikotův pravidelný dech a ani nevím jak, ale za chvíli jsem usnula.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 23:24

Dívala se na mě svýma velkýma očima a najednou z ní vypadne, že mám oči jako slunce, které viděla jen párkrát za život. Překvapeně zamrkám a jsem opravdu rád, že zavřela oči, jelikož mé tváře nabraly stejné barvy, jako mé vlasy. Chvilku jsem se zaraženě díval do stropu, ale když se znovu otočím na Nyssu, všimnu si, že spí. Pousměji se a přitáhnu ji blíž k sobě, než přes nás přehodím tenkou přikrývku, aby Nysse nebylo moc horko a také spokojeně se k ní přitulím. Chvíli jsem pozoroval, jak klidně spí, než sám zavřu oči a doufám, že bude mít co nejméně nočních můr, které ji každou noc pronásledovali. Úplně jsem se zapomněl zeptat, jak se sem dostala a zda někdo nemůže zjistit, že je pryč. Za chvíli usnu klidným, bezesným spánkem.
    Ráno se probudím a první co ucítím je něčí teplé, chlupaté tělo, které se ke mně tisklo. Rozlepím oči a pohled mi sklouzne na dlouhé, bílé vlasy a dvě černé uši. Okamžitě se mi na tváři objeví úsměv, ale zůstanu nehnutě ležet. Kdybych se zvedl, určitě ji probudím a Nyssa opravdu spánek potřebovala, zvláště teď, když to vypadalo, že spí klidně a nezdají se jí žádné noční můry.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 23:50

Ani nevím jak jsem usnula, ale snad poprvé za celou tu dlouhou dobu jsem mohla říci, že jsem spala opravdu klidným a bezesným spánkem. Několikrát jsem se v noci probudila, ale bylo to spíše kvůli horku a tomu, abych se ujistila, že je všechno v pořádku. Hodně jsem riskovala tím, že jsem tady tak bezhlavě vtrhla a mohl mě kdokoli vidět nebo zachytit na kamerách, ale i tak mi to za tu klidnou noc opravdu stálo.
    Brzy jsem se ale probudila, jenže má lenost otevřít oči byla větší a tak jsem se první zaposlouchala do všech zvuků okolo, avšak jich tu moc nebyla. Když si uvědomím že mě něco hřeje na srsti, až teprve potom líně otevřu oči a pohled mi okamžitě spadne na rudé vlasy a pár zlatých očí, které mě tiše pozorovaly. Ještě párkrát zamrkám, než se pousměji a zůstanu hledět na Mikota.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 23:55

Lehce se zavrtí a po chvilce otevře své různobarevné, nádherné oči. Ušklíbnu se a až teď si dovolím trochu se protáhnout. Pár mých kostí zakřupe a tak úlevně vydechnu a znovu se zadívám na Nyssu.
    "Dobré ráno," vydechnu, ale nějak se mi nechtělo vstávat a tak začnu jen bezmyšlenkovitě hladit pumu po srsti.
    "Doufám, že ses dobře vyspala, moje postel je rozhodně pohodlnější, než studená podlaha," pousměji se a po chvilce se donutím posadit. Zůstanu však rozespale sedět na posteli, než se protáhnu, zívnu a znovu se otočím na Elinku v mé posteli. Trochu mi zčervenají tváře, když si uvědomím, že vedle mě spala téměř nahá, až tedy na mou vlastní mikinu a rychle odvrátím pohlede stranou. Měl bych jí dát více oblečení... I když bude možná lepší počkat, až ji odsud dostanu...
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 00:04

Ještě chvíli jsem ho sledovala, než se nakonec donutím líně posadit. Popřál mi dobré ráno, ale já jsem mu na to neodpovídala, nechtěla jsem a proto jenom přikývnu a protáhnu se. Mikoto udělal to samé a tak se místností ozvalo zakřupání, se kterým si ale úlevně oddechne a tak jsem pochopila že na tom není nic špatného. Nejspíše byl ztuhlý protože mě nechtěl probudit a tak to možná bylo mou vinou. Když se na mě ale otočí s červenými tvářemi, zvědavě se na něj zadívám, ale to už odvrátí pohled stranou a já si uvědomím že bych se měla vráti do cely dříve než tam někdo vtrhne. Už teď bylo zázrakem, že se to ještě nestalo.
    "Měla bych jít zpátky," vydechnu a pomalu se postavím. Nechtěla jsem aby se mnou nízký tlak sekl opět na postel a tak jsem nedělala žádné zbytečné prudké pohyby. I tak jsem se zadívala na dveře a jejich zámek, než jsem se rozhodla že raději počkám na padlého. Vlastně... nebyl padlý.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 00:20

Zaslechnu vedle sebe pohyb a když ucítím, že mi už nehoří tváře, otočím se na Nyssu, která stála vedle postele a pozorovala mě. Chtěla už jít a tak přikývnu a pohled mi sklouzne ke dveřím.
    "Ráno by do laborky neměl nikdo chodit a pokud to nezjistili doteď... Máme čas, klidně si dej sprchu, zatím udělám snídani. Neboj, i kdyby na nás přišli, nějak se z toho vykecám," řeknu klidně a také se postavím na nohy, než se vydám k ledničce, ve které se začnu přehrabovat. Chtělo by to jít nakoupit, ale přeci jen tady bylo nějaké jídlo, které jsem nám mohl nachystat. Nakrajím nějaké ovoce, naliji Nysse i Theovi mléko a k tomu ještě usmažím vajíčka se šunkou, slaninou a sýrem. Celý pokoj brzy provoní vůně jídla a tak všechno nachystám na talíře a posadím se za stůl. Čekal jsem, než Nyssa vyjde z koupelny, abych jí mohl vysušit srst pomocí ohně a sám si dát rychlou sprchu.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 00:28

Uznala jsem že má pravdu a i když jsem nebyla ráda, že tolik spoléhá na štěstí, rozhodla jsem se to nekomentovat a akorát se na něj pousmála. Dát si sprchu, to byl úžasný nápad a vodou bych nikdy nepohrdla. Věnuji Mikotovi jeden krátký úsměv, než vlezu do koupelny a dám si sprchu. Snažila jsem se usušit nějakým ručníkem, ale s mou srstí to bylo pracnější, obzvláště když byla tak dlouhá. Nakonec vyjdu ze sprchy a ručníkem si vysuším mokré vlasy, než se zastavím v kuchyni a zadívám se na Mikota.
    "Musíš mě potom naučit s tím... strojkem," řeknu mu a najendou mi zase nebylo blbé, že před nim stojím nahá. Jeho mikinu jsem měla přehozenou na posteli a tak jsem se jenom rozhlédla po místnosti, než jsem ho našla sedět za stolem, kde bylo nachystané jídlo. Až teď jsem si uvědomila že celá kuchyň velice příjemně voní.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 3/4/2018, 00:33

Zaslechnu cvaknutí dveří a tak se otočím a zadívám na Nyssu. Zprudka se nadechnu, ale zaskočí mi a tak se rozkašlu, nějak jsem nečekal, že jí zase uvidím nahou, i když měla dlouho srst a pobíhala pořád polonahá a... No nějak jsem si zvykl, že má alespoň mou mikinu. Zaměřím se raději na její oči, než k ní přejdu, chytím ji za ruce a nechám bílé plameny, aby obklopily celé její tělo. Byla za pár vteřin zcela suchá a tak se pousměji a rychle jí podám mikinu, která ležela na posteli.
    "Taky si dám sprchu a obleč se, nepobíhej mi po pokoji nahá!" řeknu rychle, než zmizím v koupelně a trochu si oddechnu. Za chvíli jsem byl ve sprše a teplá voda byla opravdu příjemná. Nehodlal jsem však zdržovat a tak po chvilce vyjdu ze sprchy, trochu si osuším vlasy a natáhnu se pro oblečení... Které jsem v tom spěchu zapomněl. Povzdechnu si a jen si omotám ručník kolem pasu, než se vydám k malé skříni vedle postele, kde jsem měl své oblečení uložené.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 3/4/2018, 00:45

Spokojeně vydechnu, horká sprcha byla opravdu příjemná a už ani nevím, kdy jsem se naposledy sprchovala. Vlastně to byla obrovská vzácnost, za kterou jsem byla Mikotovi vděčná. Když se na něj ale zadívám a on mi pohled opětuje, rozkašle se a vstane ze židle, než se rozejde ke mě a bílými plameny mě osuší. Opět mě na malý moment zahalý ten příjemný, hřejivý a uklidňující pocit, kterým se nechám doslova unést a tak jenom šťastně zavřu oči a uculím se, než k mé smůle plameny zase zmizí a všimnu si Mikota, který mi podával jeho Mikinu. Vděčně se na něj posuměji, než mě spraží s tím, že po jeho pokoji nemám běhat nahá. Na jeho pobídku se ale obleču a když vletí do sprchy, rozhlédnu se po pokoji. Chtěla jsem si to tu trochu prohlédnout, bylo tu tolik věcí, co jsem neznala a tak se je rozhodu prozkoumat, ale na nic jsem nesahala, nic nemačkala, většinou jenom zkoušela povrch a prohlížela si tvary daných věcí. Až za chvíli zaslehcnu cvaknutí dveří a tak se zadívám na Mikota, který vyletěl ze sprchy a zamířil si to ke skříňce u postele jenom v ručníku kolem pasu. Chvíli jsem sledovala jeho záda, než jsem k němu přistoupila blíž a položila mu ruce na holou, horkou kůži. Zlehka jsem mu konečky prstů přejela po zádech a po páteři, u čehož jsem si mohla prohlédnout jeho jizvy. Od lidí jsme se až tolik v podstatě nelišili... jenom bylo naše tělo chlupaté a mělo zvířecí části na víc. Někteří Eliné byli zasen aopak více jako lidi, měli i lidskou kůži, avšak vždy alespoň pár zvířecích částí. Ani jsem si neuvědomila, že ho zkoumám u žnějakou chvíli, protože jsem se tak trochu ztratila v myšlenkách a tak v momentě kdy se na mě otočí, zcela ztuhnu.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 23/11/2024, 02:47