Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

3 posters

Mikoto & Nyssa & Kael

Mikoto
    Mikoto

Mikoto & Nyssa & Kael - Stránka 4 Empty Re: Mikoto & Nyssa & Kael

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 13:11

Podaří se mi tygra trochu odtáhnout, okamžitě se na mě však otočí s naštvaným výrazem. Nyssa vděčně vydechne mé jméno, ale nemohl jsem jí věnovat moc pozornosti, jen si ji krátce prohlédnu, než se zadívám na tygra, který vytáhne drápy a napřáhne se, aby mi dal ránu. Byl snad o hlavu větší než já a mířil mi přímo na krk, aby mě jedinou ránou zabil. A dle jeho síly by mě o ni připravil. Sehnu se a jeho tlapa mi neškodně prolétne nad hlavou. Dám mu silnou ránu do břicha, kvůli které se trochu předkloní a v tu chvíli mu vší silou dupnu zezadu na koleno. Dopadne na zem a párkrát zamrká, jako by netušil, co se právě stalo.
    "Změna plánu, nic nebude," vyprsknu na něj naštvaně a sleduji každý jeho pohyb. Vůbec se nehýbal, ale najednou trochu zatne svaly. V tu chvíli jsem přesně věděl, že po mě skočí a pokusí se mě srazit zemi. Uskočím dozadu v přesně stejný moment, kdy po mě skočí a tak hmátne jen po prázdném vzduchu.
    "Ven!" zařvu naštvaně a kolem mých rukou začne zuřivě plát oheň. Vypadalo to však, že si nedá říct, s zuřivým řevem se po mně vrhne. Vyhnu se jeho drápům a pěstí ho udeřím do levé strany obličeje. Zařve bolestí a ucítím smrad spálených chlupů a masa. Elin dopadne na zem a chytí se za popálenou část obličeje. Chytím ho za kůži za krkem a donutím ho se na mě podívat.
    "Příště si nevezmu jen tvé oko, tak si to dobře pamatuj," zavrčím na něj, než ho pustím a sleduji, jak rychle běží ke dveřím.
    "Jsi v pořádku?" zeptám se potichu Nyssy a po chvilce se na ni otočím.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 13:24

Chtěla jsem ho varovat, vykřiknout ať si dá pozor, cokoli ale nezmohla jsem se na žádné slova, jenom jsem se prudce posadila, zakryla si rukama tlamu abych nedala najevo, že mi na něm záleží. Ne před vědci, kteří vyděšeně hleděli do cely. Sledovala jsem Mikota, který si s tygrem hravě poradil a než jsem se nadála, byl už u dveří.
    "Ano jsem," vydechnu skrze prsty a až teď je sundám a zapřu se rukama o zem, než se postavím a zadívám se na Mikota, který mě přelétne pohledem než se chladně otočí a rozejde ke dveřím, které se za tygrem a za nim zaklapnou. Až teď si dovolím vydechnout a okamžitě se nalepím na sklo, abych viděla, co se děje v místnosti. Sledovala jsem vědce, kteří se velkého Elina báli, ale spíše to teď vypadalo, že mají nahnáno z Mikota. Jeho pohotovost mě překvapilo a tak se zadívám na jeho záda, než mi pohled spadne k jeho ohnivým vlasům. Byl opravdu jako oheň, nikdy jste nevěděli, co od něj máte čekat, ničeho se nezaleknul, dokonce ani vody, která by mu mohla ublížit. Na tváři se mi objeví letmý úsměv a až teď si otřu uslintanou srst na obličeji.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 13:31

Sledoval jsem ji a snažil se nedat najevo jedinou emoci. Chtěl jsem se ujisti, že je v pořádku, ale... Před vědci jsem nemohl a tak se k ní chladně otočím zády a vydám se pryč z místnosti. Vědci se na mě vyděšeně dívali, oba dva byli nejspíš lidé, kteří se elinovi v životě nemohli vyrovnat a až teď si uvědomili, že jsem padlý. Tygr mě propaloval nenávistným pohledem, ale nic nezkusil, zatím...
    "Než něco příště uděláte... Něco co souvisí s MÝM subjektem a MOU prací, poraďte se se mnou! Tohle mohlo skončit špatně, vy zasraní kreténi! Měli by jste víc přemýšlet, když chcete udělat něco takového! Příště si tam půjdete sami a uvidíme, jak zpacifikujete Elina, když jste mu ani nic nenasadili a očividně neposlouchá! Tohle jde na vaši hlavu vy pitomci!" zařvu na ně rozčileně, než je vyhodím z místnosti a uzamknu dveře. Prohrábnu si vlasy, než se vydám do cely za Nyssou a celou si ji prohlédnu.
    "Vážně jsi v pořádku?" zeptám se potichu a trochu klidněji.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 13:39

Skrze sklo jsem sledovala celou situaci. Mikoto se zase rozčiloval a mě opravdu pobavily výrazy vědců, kteří ještě velice rádi opustili tuhle místnost. Zraněný Elin je následoval, ale v jeho pohledu jsem si všimla jisté nenávisti, se kterou propaloval Mikota. Povzdechnu si a když se Mikoto s povzdechem zastaví kousek přede mnou, vyhledám jeho zlaté oči.
    "J-jo, jsem v pořádku," odpovím a stydlivě odkloním pohled stranou. Až teď jsem si uvědomovala v jak trapné pozivi jsem byla a on to všechno viděl, tedy... doufala jsem že ne všechno a děkovala jsem tomu, že má srst je delší než by měla být a tak zakrývala většinu nevhodných míst. I tak jsem se za své pohublé tělo styděla a tak si jenom povzdechnu a pousměji se s úmyslem se k tomu už nevracet.
    "Ukáž mi tvůj oheň, prosím!" vydechnu abych odvedla myšlenky k něčemu jinému a nadšeně se na něj zadívám, opravdu jsem ho chtěla vidět, oheň mě neskutečně fascinoval a k němu nehorázně seděl.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 13:45

Zadívá se mi do očí a vykoktá, že je v pořádku, viděl jsem, že se stydí a tak si s povzdechem sundám mikinu, kterou po ní hodím. Nadechnu se a chtěl jsem po ní začít řvát, proč se nebránila, proč ho nechala dělat si, co chce, ale v momentě, kdy na mě upře své prosebné oči na všechno zapomenu. Chtěla vidět můj oheň a když se na mě dívala s jiskřičkami v očích a měla ten nadšený výraz... Nedokázal jsem říct ne. Proklínám svou slabost pro kočky a roztomilé dívky! Proč musí být kočkovitá šelma? A ještě tak nádherná a roztomilá puma?! Odevzdaně si povzdechnu, než zvednu ruku, kterou okamžitě obklopí rudé plameny. Začnu si s nimi hrát, vytvořím ohnivou kuličku, se kterou jsem si trochu pohazoval ve vzduchu a snažil se jí udržet a nezapálit nic okolo. Nakonec ji nechám zmizet a něco mě napadne. Natáhnu k Nysse ruku a na dlani mi začne hořet bílý oheň.
    "Jestli chceš, můžeš se ho dotknout... Nespálí tě, měl by jen dost hřát..." vydechnu a zadívám se na ni.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 14:13

Sledovala jsem ho a očekávala jsem od něj cokoli, jenom ne povzdech a mikinu, kterou po mě hodil. Obratně ji chytím do ruky a chvíli na ni jenom zamyšleně hledím, než ji zvednu do úrovně svého obličeje, párkrát zamrkám a nadechnu se její vůně. Oči sem i rozzáří nadšením a tak se do ní okamžitě obleču. *On... mi... dal... svoji mikinu! Ííík!* ozve se mi v hlavě a kdybych se neuklidnila, začala bych samým nadšením poskakovat. I tak jsem své nadšení spolkla a když souhlasil s tím, že mi ukáže svůj oheň a začne si s nim pohrávat a pohazovat, jenom ho s úžasem sleduji a začnu u toho nadšeně házet ocasem ze strany na stranu. Hned na to ale nechá oheň zmizet a místo toho se mu vruce objeví bílý plamen. Fascinovaně se na něj zadívám a chvíli si ho jenom prohlížím.
    "Nic takového jsem v životě neviděla!" vydechnu a opatrně k němu natáhnu ruku. Když jsem se ho opravdu dotkla, nespálil mě, jenom příjemně hřál a bylo to... bylo to úžasný!
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 14:22

V momentě, kdy jí dám svou mikinu se její oči rozzáří nadšením, ihned si jí obleče a mně se trochu uleví, že tady už nepobíhala nahá. Mikina jí sahala skoro ke kolenům, takže jí zcela zakrývala a rukávy musela mít vyhrnuté, jelikož byly příliš dlouhé, ale jinak jí seděla. Jakmile vyvolám svůj posvátný oheň, fascinovaně si ho začne prohlížet a po chvilce prohlásí, že nikdy nic takového neviděla a natáhne k němu ruku. Na chvíli zadržím dech, doufal jsem, že mám pravdu a že její srdce bylo opravdu natolik čisté, aby jí oheň nepopálil. Ale neucukne, ani nedá nijak najevo, že by si ublížila, když se jej dotkne a tak se usměji a opatrně jí chytím za ruku. Bílý plamen teď plál okolo našich propletených prstů a nechám ho pomaličku šířit po její ruce až k rameni, než ho opět stáhnu.
    "Je to posvátný plamen, ničí pouze temnotu. Nevinným ublížit nemůže," usměji se hrdě. Měl jsem tuto svou schopnost opravdu rád, už zachránila mnoho nevinných, které někdo vzal jako rukojmí a nebylo nic lehčího, než dotyčného spálit na popel, zatímco rukojmímu se nestalo vůbec nic.
    "Tvá magie je také úžasná... Jak to s tou hmotností vůbec funguje? Vím, že ses odlehčila, když jsem tě nesl a zvýšila jsi váhu těch dveří? A co ty drápy?" zeptám se nadšeně a i v mých očích zajiskří.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 14:39

Vůbec mi nevadilo, že je mi jeho mikina velká, hlavně že byla jeho. Měla pro mě význam a bylo mi jedno jak vypadá. Už teď jsem ale věděla že jestli ji někdo poničí, zaplatí za to krutým trestem. Založím si rukávy a pousměji se na Mikota, když se odvážím na plamínek sáhnout. V momentě kdy si se mnou propletl prsty, se mi rozběhlo srdce jako o závod a snažila jsem se na sobě nedát znát tu lehkou paniku, co jsem měla z jeho blízkosti. Sledovala jsem jak se plamínek šíří a plazí po mé ruce, ale ani trochu nepálil, jenom neskutečně příjemně hřál a zaplavoval mě jakýmsi pocitem bezpečí, dokud ho Mikoto nestáhl. Pousmála jsem se a když mi přiblíží že nevinným neublíží, ta věta mě zahřeje u srdce. Znamenalo to, že jsem nevinná? Nevinná alespoň do doby, dokud mě nepohltí temnota, ze které jsem měla strach... hádala jsem.
    Když však začne nadšeně mluvit o mojí magii a zajiskří mu ve zlatých očích, uculím se a až teď si uvědomím, že s nim mám stále propletené ruce. Okamžitě ho pustím a trochu od něj odstoupím. Ještě že jsem se nemohla červenat, má černá srst to prostě nedovolovala.
    "Ano, odlehčila jsem své tělo a opravdu jsem ztížila váhu dveří," přiznám a pousměji se. Možná bych mu to mohla ukázat, napadne mě a tak se rozhlédnu po místnosti, než dojdu pro tácek, který ležel v rohu místnosti a vsundám z něj všechny nepotřebné věci, které by se mohly rozbít. Okamžitě zaktivuji svoji magii a ztížím prázdný tácek tak o padesát kilo, než se natáhnu a podám mu ho.
    "Na," pousměji se a čekám, až si ode mě tácek vezme.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 14:49

Celou dobu jsem ji sledoval, její nadšený výraz a jiskřičky v jejích očích. Pořád jsem si moc dobře pamatoval, jak mrtvě vypadala, když jsem sem přišel. Vidět jí takhle... Mě neskutečně hřálo u srdce. Jakmile se jí však zeptám na magii, rychle mě pustí a poodstoupí. Lehce nakloním hlavu na stranu a pak poslouchám její vysvětlení. Takže opravdu zatížila dveře! Proto nešly otevřít. Pousměji se, byla to neobvyklá, ale velmi užitečná schopnost. Rozejde se k tácku s jídlem, který byl v rohu místnosti a poté se vrátí zpátky ke mně jen s táckem a podá mi ho. Držela ho tak zlehka, že jsem si myslel, že ho odlehčila, ale jakmile ho chytím, má ruka šla i s táckem okamžitě k zemi. Zatnu všechny svaly na ruce a tácek chytím pevněji. Chytím ho do obou rukou a teď ho už s lehkostí zvednu do úrovně obličeje.
    "To jsem vážně nečekal," poznamenám překvapeně a pousměji se na Nyssu.
    "Co je maximální a minimální váha?" zeptám se zvědavě.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 15:00

Sledovala jsem ho a dle lehkosti s jakou jsem tácek v ruce držela, nečekal že jsem mu přidala pár kilo navíc. Sledovala jsem jak ho tácek nejprve táhne k zemi ale když si zvykl na jeho neobvyklou váhu, chytil ho do obou rukou a bez problému zvedl k úrovni svého obličeje. S úsměvem přešlápnu na místě a když poznamenal že to nečekal, přikývnu. Nakonec se tácku znovu dotknu a nechám ho odlehčit na minimální váhu.
    "Co vím tak maximum je půl tuny a minimum právě držíš v ruce, což je asi zhruba padesát gramů," řeknu a znovu si ho celého prohlédnu. Jeho nadšenost pro mě byla opravdu vzácná, hlavně když byl nadšený z něčeho, co jsem uměla! Cítila jsem se o dost lépe a úplně jsem zapomněla na ty hnusné události, které se před chvílí staly. Spokojeně jsem se usmívala a mohla jsem s jistotou říci, že jím nejhodnějším člověkem, kterého jsem kdy poznala a že má dobré srdce.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 15:06

Stále jsem zkoumal tácek, jako bych hledal, zda není z nějakého velmi těžkého materiálu, místo obyčejného plastu, ale tohle byla magie. Znovu se dotkne tácku, který byl najednou ještě lehčí než předtím a sdělí mi, že maximum je půl tuny a minimum padesát gramů. zajiskří mi v očích, chytím tácek za jeho okraj a jemně ho vyhodím do vzduchu. Bohužel to nějak neodhadnu a tak narazí do stropu. Ušklíbnu se a znovu ho chytím, než stačí spadnout na zem a rozbít se.
    "Bylo by to skvělé na posilování," ušklíbnu se a až teď si všimnu, že mě Nyssa sleduje se spokojeným úsměvem. Položím tácek na zem a kopnu do něj, takže přejede celou místnost zpátky do rohu, odkud ho Nyssa vzala. Natáhnu se k ní a s úsměvem ji přitáhnu k sobě. Jednou rukou jí obejmu kolem pasu, zatímco druhou jí začnu drbat za ušima.
    "Něco k smíchu?" ušklíbnu se a na chvíli zapomenu, kde jsme a na všechno to špatné kolem. Na můj úkol, na to, co se málem před chvílí stalo a na všechny mé starosti o Nyssu a co všechno by se jí mohlo stát, pokud nebudu opatrný.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 15:14

Usmívala jsem se a sledovala jeho dovednosti s táckem. Po dlouhé době jsem se cítila neohrožená a spokojená, alespoň na tu krátkou chvíli, ve které mi věnoval svůj čas. Pořád jsem netušila proč tady je, proč se ke mě chová jinak, ale tyhle otázky najednou nebyly důležité. V momentě kdy kopne do tácku, který najde své místo v rohu místnosti, se na něj zvědavě zadívám. Větu o dobrém posilování úplně přejdu a překvapí mě, když mě chytne za zápěstí a přitáhne si mě k sobě blíže. Zprvu mi nedocházelo co se děje, ale když mi položil ruku na bok, začala jsem lehce panikařit. Moje oči se ale nezměnily, jenom jsem se zeširoka rozevřela a když mě začal drbat za ušima, úplně jsem se mu odevzdala. Spokojeně zavřu obě oči, nakloním hlavu na stranu a nakonec na něj spokojeně přepadnu a akorát mu položím ruku na hrudník, než začnu spokojeně příst. V tuhle chvíli jsem mu ani nedokázala odpovědět, jenom jsem spokojeně vrněla nad jeho příjemným drbáním a užívala si tuhle chvíli, která může být tady dole, kdykoli psolední.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 15:29

Nějak mi nedošlo, že bych ji tím mohl vyděsit, ale nedivil bych se jí, kdyby mě odstrčila po tom, co se málem před chvílí stalo. Už jsem ji chtěl pustit, když zavře oči a trochu víc nakloní hlavu k mojí ruce, kterou jsem jí drbal. Pousměji se a nechám ji se o mě opřít, zatímco jí k sobě trochu víc přitisknu, abych ji víc podepřel. Začne spokojeně příst a ten příjemný zvuk bylo to jediné, co jsem teď slyšel. Rozléhal se místností a neuvěřitelně mě uklidňoval. Přišlo mi, že pokaždé, co ji začnu drbat za ušima, totálně vypne mozek a vůbec nevnímá. Ušklíbnu se a po chvilce ji přestanu drbat a jen ji položím i druhou ruku kolem pasu. Držel jsem ji však opatrně, jemně, aby věděla, že může kdykoliv odstoupit, utéct. Do ničeho jsem ji nechtěl nutit.
    "Zajdu nám udělat večeři," pousměji se, než se vydám k sobě do pokoje, kde jsem měl nakoupené čerstvé zásoby jídla.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 15:59

Bylo to příjemné a nezmhola jsem se kvůli tomu na nic. Opravdu jsem v tuhle chvíli vypínala mozek a nad ničím nepřemýšlela, vypustila všechny starosti a zapomněla na všechnu bolest. Až když mě přestane drbat, tak nějak pomalu pootevřu oči a pousměji se. Ještě chvíli jsem spokojeně předla, než jsem se narovnala a zadívala se na Mikota, který mě teď držel i za druhý bok. Jeho dotek byl však lehký, opatrný a mohla jsem kdykoli udělat krok dozadu, jenže se mi zrovna dvakrát nechtělo. Když ale pronese, že nám zajde udělat jídlo, přikývnu a nakonec dojdu pro tácek, na který hodím všechny věci co na něm byly a podám mu ho, než opustí celu. Hned jamile opustil celou místnost, zadívala jsem se na dlouhé rukávy od mikiny a uculila jsem se. Měla jsem z ní opravdovou radost a už jsem úplně zapomínala na to, že muž, který je ke mě tak hodný, patří k temným, kteří nás tolik nenáviděli a snažili se nás využít ke svému prospěchu. Těšila jsem se na Mikotovo jídlo a tak jsem se posadila zády opřená o sklo, než jsem se spokojeně natáhla na zem a zachumlala se do jeho mikiny, která příjemně voněla.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 16:09

Další dva týdny proběhly v klidu a nic zajímavého se nestalo, naučil jsem Nyssu pár karetních her, aby jsme měli co dělat, když se začneme nudit. Šlo jí to a brzy to bylo velmi vyrovnané. Byl jsem rád, že se o mě ostatní nestarali a nelezli mi do práce a já se mohl klidně hrabat ve všech složkách a výzkumech ostatních. Měli tady vážně špatné zabezpečení.... Měl jsem už dost informací, ale měl jsem pocit, že mi pořád něco uniká a navíc jsem ani nezjistil, kdo za tím vším přesně stojí. A taky jsem neměl vymyšlené, jak odtud Nyssu dostat... Zrovna jsem si projížděl nějaké složky, když mě kamera upozorní, že se někdo blíží, zavřu všechno, co by na mém počítači být nemělo a naznačím Nysse, aby zavřela dveře do své cely. Počkám si, až dotyční přijdou ke dveřím, na které zaklepou a tak jim je po chvilce otevřu.
    "Přejete si?" zeptám se chladně a probodnu dva vědce pohledem. Okamžitě jsem věděl, že ten vepředu je padlý, zatímco ten za ním obyčejný člověk.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 16:22

Od té doby, co mě měl Mikoto na starost, život tady mi přišel o něco lehčí a pomalu se mi vracela i má normální váha. Pořád to nebylo nic moc, ale i za to málo jsem mu mohla být neskonale vděčná. Když sem přišel, byla jsem opravdu v bídném stavu a bylo mi jedno, co se se mnou bude dít, jenže teď...
    Zase jsem seděla za sklem a sledovala Mikota při práci, tedy to jak ťuká do klávesnice a na malé písmenka na obrazovce. S technikou si opravdu rozuměl a uměl s ní opravdu moc věcí, což mi přišlo zajímavé a hodlala jsem se ho později na spoustu věcí zeptat. Najendou mi ale naznačí abych zavřela dveře a tak vyskočím na nohy a udělám co po mě žádá, než si všimnu dvou vědců za dveřmi, kterým otevře. Znovu se zvědavě nalepím na sklo a i když jsem je nemohla slyšet, viděla jsem se a snažila se odezírat z jejich rtů.
    "Zdravím Mikoto," řekne padlý hned ve dveřích a nakonec oba dva vejdou dovnitř, zatímco si druhý za ním prohlédne celou místnost, až se zadívá na Nyssu. Padlý se však pousměje a popojde rochu blíže ke skle, ale nezpustí u toho oči z Mikota.
    "Šéf se chce ujistit, jestli ti ta kočka nepřerostla přes hlavu. Je na čase aby jsi s ní začal opravdu pracovat," pousměje se, než se otočí na Nyssu za sklem a dojde až k ní. Ta se o sklo okamžitě zapře a bylo jasně vidět, že vrčí.
    "Doufám že ji příliš nerozmazluješ, potom nám bude k ničemu. Vrátit ji zpátky zdravotní stav je sice správný krok, ale dokážeš ji také potrestat za to, když udělá něco co nemá?" řekne k němu a nakonec ťukne na sklo a rozejde se od něj dál.
    "Slíbila že bude spolupracovat, ale prý jsou s ní pořád nějaké lehké problémy..." jeho škodolibý úšklebek se mi ani trochu nelíbil.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 16:29

Pozdraví mě, ale jeho škodolibý tón se mi vůbec nelíbil. Nespouštěl jsem z něj oči a tiše jsem přemýšlel, co může chtít. Přesune se ke sklu, ale nespouštěl ze mě oči a jeho samolibý úsměv se mi vážně, ale vážně nelíbil. Měl jsem chuť ho praštit do obličeje, aby zmizel. Otočím se zpátky k obrazovce a dám se znovu do práce, jakmile však řekne, že se chce šéf ujistit, že mi Nyssa nepřerostla přes hlavu a je načase s ní pracovat, přestanu psát a jen se s prázdným pohledem zadívám na obrazovku. Po chvilce poznamená, že doufá, že ji nerozmazluji, že by byla k ničemu, ale to, že jsem ji uzdravil byl dobrý krok. Jen netušil, zda ji umím potrestat. Se zavrčením se na něj prudce otočím a vstanu ze židle.
    "Nerozmazluji jí, dělám to, co je třeba, aby žila. A ano, umím potrestat ty, kteří dělají to, co nemají. Na to jsem ještě nezapomněl," zasyčím na něj naštvaně.
    "Trestám i ty, kteří mi lezou na nervy, což ale ona ještě neudělala. Ví moc dobře, co by jí čekalo," zavrčím a z mého pohledu šlo dost jasně poznat, že jediný, kdo mi leze na nervy je on.
    "Co chceš?" vyprsknu nakonec a znovu se posadím na židli čelem k počítači.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 16:48

Vědec ho pozorně poslouchal a jeho tón se mu ani trochu nelíbil.
    "Nemysli si, že jenom protože si tě šéf oblíbil... můžeš se všemi jednat jak se ti zachce. Pořád nemáš dostatečně velkou hodnost na to, aby sis vyskakoval," zavrčí na něj chladně a probodne ho rudýma očima. Znovu se však obrátí k pumě za sklem a prohlédne si ji.
    "Nechápu proč ti přiřadili zrovna ji nebo možná chápu, nechtěli ti dát opravdovou práci, protože ti nevěří, jenže to se má brzo změnit a já sám se rád podívám na tvé výsledky a zda ta tvá Elina opravdu poslouchá," vydechne a s úšklebkem se zadívá na druhého vědce.
    "Přiveď ho," řekne prostě a přísně, než vědec přikývne a zmizí ve dveřích. Hned poté se od dveří otočí zpět k Mikotovi a zasměje se.
    "Je krásná že ano? Jedna z původních... Kdo by si pomyslel že se nám dostane takového pokladu. Kdyby jen byla rozumější a spolupracovala, hned by to bylo jendodušší. Na jednu stranu se mi její vzdorovitost líbí, na druhou mě štve. Neposlušný Elin je k ničemu," zavrčí a zadívá se na Nyssu za sklem, která je zvědavě pozorovala.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 16:54

Díval jsem se na obrazovku a pod stolem zatínal ruce v pěst a snažil se uklidnit. Tato situace se mi vůbec nelíbila a netušil jsem, co chystají.
    "Kdyby ji nedali mě, byla by už mrtvá. Udělal jsem s ní větší pokroky, než vy všichni za ty roky a to mi stačilo jen pár měsíců," zavrčím na něj, ale když řekne, aby někoho přivedl, rozčileně vyskočím na nohy a spražím padlého pohledem. Začne mluvit o Nysse a já měl co dělat, abych ho neseznámil pěkně z blízka s mojí pěstí.
    "Bude poslouchat," zavrčím, ale v tu chvíli se mi za zády znovu otevřou dveře. K mé chvilkové úlevě přivedou malého, drobného Elina. Jedno jeho oko bylo modré a druhé bílé, nejspíš slepé. Vystrašeně se rozhlížel okolo a já opravdu netušil, co mají v plánu. Pak mi to ale dojde... Určitě po ní budou chtít, aby ho zabila. Zatnu zuby v pěst a padlý mi po chvilce potvrdí mé obavy. Chytím drobného, hubeného kluka za ruku a vtáhnu ho do cely, kde ho pustím a zavřu ji za sebou.
    "Chtějí, aby jsi ho zabila. Nemusíš to dělat, nějak si poradím," řeknu rychle a zase rychle projdu na druhou stranu průhledného skla. Padlý se samolibým úšklebkem sledoval Nyssu a všichni přítomní věděli, že to neudělá.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 17:11

Zamračím se, když jeden z nich na příkaz odejde z místnosti. S povzdechem se odlepím od skla a na chvíli se zadívám na zeď na druhé straně a rozhodnu se to nechat vyřešit Mikota. Přeci jenom jsem nedokázala odhadnout o čem se baví a vidět ho v takové situaci, mě vytáčelo. Neměl tu být, vůbec tu nepatřil, byl hodný, milý, laskavý.... Ale na durhou stranu... kdyby tady nebyl, nebyla bych tu už ani já a to byla jedna z věcí, kterou jsem si byla jistá a nemohla jsem ji popírat.
    Za namlou chvíli dveře cvakly a dovnitř vešel Mikoto a zasebou někoho táhl. Sdělí mi, že chtějí abych ho zabila, ale také dodá že to nemusím dělat a že si nějak poradí. Nic mu na to neřeknu a dříve než se vůbec nadechnu, zmizí zase za dveřmi. Chvíli jsem se dívala Mikotovým směrem, než můj pohled spadne na mladého Elina, který stál kousek přede mnou a nervózně se držel za zápěstí. Když si ho pozorně prohlédnu a zadívám se do jeho očí, ztuhnu na místě a na chvíli přestanu dýchat. V šoku ustoupím dozadu a zornice se mi výrazně rozšíří.
    "Theo!" vydechnu šokovaně a přiložím si ruce k tlamě, než se k němu pomaličku rozejdu.
    "Myslela jsem si že jsi mrtvý...." vydechnu nevěřícně a dřepnu si před něj, než se ho opatrně dotknu. Nejprve ucukne a trochu vyplašeně se na mě zadívá, než ho chytím za rameno. "Nyssa, pamatuješ si na mě?" zeptám se ho, ale když se zhluboka nadechne a natáhne ke mě obě ruce, okamžitě ho k sobě přitáhnu a obejmu ho, zatímco se mi rozpláše v objetí. Až po chvilce si všimu mračícího se vědce za sklem a tak se vyplašeně zadívám na Mikota a zakroutím hlavou.
    "Já nemůžu," naznačím ústy, ale nechtěla jsem to říkat nahlas před malým Elinem, který se ode mě odtáhl a začal si stírat slzy z očí.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 17:21

Sledoval jsem Nyssu, která měla na tváři šokovaný výraz. Překvapeně se na ni zadívám, netušil jsem, co se děje, ale podle všeho to vypadalo... Že se znají? Rozejde se k němu a chytí ho za ramena, než ho obejme a s vyplašeným pohledem se na mě zadívá. Viděl jsem, jak něco říká, ale neslyšel jsem ji a neměl jsem tušení, co mi chce říct. Každopádně jsem věděl, že to neudělá. Padlý vedle mě se hlasitě rozesměje.
    "Vidím jak poslouchá! Co uděláš teď, Mikoto? Potrestáš ji, nebo ji necháš být?" řekne mi provokativně. Zpražím ho pohledem a ráznými kroky se vydám do cely. Malý Elin se na mě okamžitě se slzičkami v očích zadívá, než se ještě víc přitiskne k Nysse. Oči mi na chvilku žlutě zazáří a zadívám se na čisté, nevinné srdce mladého elina a trochu si oddechnu.
    "Budu potřebovat, aby jste spolupracovali," řeknu jim potichu, než chytím Nyssu za ruku a škubnutím ji vytáhnu na nohy, stále však držela malého elina. Byl jsem teď tak strašně rád, že mě nemohou vědci na druhé straně slyšet...
    "Neublížím vám, ale musí to tak vypadat, omlouvám se," zařvu na ně tak, aby to vypadalo, že jsem opravdu naštvaný, než je oba znovu srazím na zem tak, že malý elin dopadl na Nyssu.
    "Představte si, že cítíte tu nejhorší bolest, kterou jste kdy zažili a křičte!" zařvu na ně, než mou ruku obalí bílé plameny. Natáhnu ji k nim a po chvilce je celé obklopí. Doufal jsem, že opravdu budou spolupracovat a oba udělají to, co jsem chtěl.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 17:46

Mikoto se za chvíli objevil v místnosti s vysvětlením, že bude potřebovat abychom s ním spolupracovali a prudce mě vytáhne na nohy, než se mnou hodí o zem. Okamžitě k sobě přitisknu malého Elina a když na nás začne řvát, poplašeně se od něj odsunu a probodnu ho vyděšeným pohledem. Krátce ale opravdu jen krátce se zadívám na Thea, který to pravděpodobně nepochopil a tak ho chytím za zápěstí a sdělím mu aby dělal to co já. V momentě, kdy mě obklopí bílé plameny, které ve skutečnosti příjemné hřály, vytřeštím obě oči a křečovitě sevřu Elina ve svých rukou. Nevěděla jsem jak dobrý herec ten malý je, stále to bylo dítě, které dítětem navždy zůstane, ale i tak jsem ho držela blízko u sebe tak, aby na něj vědci moc neviděli. V dalším momentě začnu neskutečně řvát a abych tomu dodala efekt, prudce si zaryji drápy do kůže, ze které stéklo pár kapek krve. Došlo mi že Theo udělá bez váhání to co já a když se začal krčit v klubíčku jakoby měl obrovské křeče, pevně sevřu víčka k sobě a stáhnu ocas co nejvíc k tělu.
    "Prosím! Dost! Pprosím! P-rosím! Už ne!" vydechnu křečovitě a do očí se mi natlačí několik slz, se kterými se začnu pomalu plazit k Mikotovi, ale zastavím se až kousek od něj a zatnu všechny svaly v těle, jako kdybych byla v obrovských bolestných křečích. Okamžitě vytáhnu drápy a zaryju je vší silou do podlahy, na kterých udělám několik hlasitých šrámů, ze kterých by uši bolely. Tenhle herecký výkon mě stál jenom jedno, nechat volný průběh vešekeré té bolesti, kterou jsem si za celá ta léta prošla, Všechen ten vztek, nenávist, strach, zoufalství, které se ve mě ty roky hromadily, že jsem na chvíli přesvědčila dokonce sama sebe, že to opravdu bolí.
    "Nenávidím vás, nenávidím vás... nenávidím vás... nenávidím vás, nenávidím," začnu si opakovat a prudce se chytím za hlavu, než se stočím do třesoucího se klubíčka a zatnu zuby co nejpevněji k sobě, až se mi podaří kousnout do jazyka. Stáhnu uši k tělu a v křečích se párkrát přetočím. Nhtěla jsem aby měl kvůli mě Mikoto potíže... a tak jsem se opravdu snažila být co nejvíce přesvědčivá.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 18:28

Svým řevem jsem oba dva vyděsil, ale vypadalo to, že Nyssa ví, co má dělat. Doufal jsem, že to vyjde, ale nic mě nepřipravilo na to, co následovalo. Svíjela se v křečích, zaryla si drápy do vlastního těla a já musel hned několikrát použít svou schopnost, abych se ujistil, že je jejich srdce opravdu čisté a necítí žádnou bolest. Po chvilce se vzpamatuji a přestože mě prosila, abych přestal, rozhodnu se hrát s nimi a tak se hlasitě rozesměji. V tu chvíli vtrhne do místnosti padlý anděl.
    "Co děláš? Zabiješ je!" zařve na mě poplašeně a tak se na něj s maniakálním smíchem a sadistickým úsměvem otočím.
    "Najednou je nechceš zabít? Já myslel, že neposlušní elini jsou k ničemu?" zasměji se, ale když zaslechnu Nyssu, která stále opakovala že nás nenávidí s takovým přesvědčení, že jsem tomu sám věřil, málem se zaseknu a všechno zkazím. Rychle se však vzpamatuji.
    "Tyhle plameny jsou jiné! Jen způsobují bolest, jako by jsi hořel, ale nezabijí! Nevezmou život, i kdyby sis to přál! Cítí jen agónii!" řeknu se sadistickým smíchem, který překvapí i mě, než pošlu plameny k padlému. Dával jsem si pozor, abych ho nepopálil, jinak by zjistil, že mohou ublížit, ale dostanu je dostatečně blízko na to, aby cítil jejich žár a uvěřil. Vyjeveně se na mě zadívá a po chvilce nechám plameny zmizet. Padlý se na mě díval, jako bych byl nějaký šílenec.
    "Vem toho kluka," řekne člověku za ním, který se třásl strachy, ale zastoupím mu cestu.
    "Ne, nechám si ho. Za tohle si zasloužím odměnu no ne? A jak vidím, záleží jí na něm, udělá pro mě pak více věcí, když ho budu mít v hrsti," řeknu jim s arogantním úsměvem, než je vyprovodím za dveře, které okamžitě zavřu. Rychlými kroky vejdu zpátky do cely a zůstanu stát ve dveřích. Můj pohled sklouzne na Nyssu a aniž bych si to uvědomil mi z očí začnou stékat slzy.
    Nyssa
    Nyssa

Příspěvek pro Nyssa 2/4/2018, 18:48

Byla pravda, že jsem se v hereckém výkonu nakonec sama ztratila a když jsem nechala průchod své bolesti, bylo to mnohem jednodušší než jsem čekala. Stačilo abych svou bolest směřovala do slov a šlo to samo. Když ale Mikoto začne hrát, na malý moment, na maličký moment se na něj zadívám a když si všimnu jeho sadistického úšklebku, pevně sevřu víčka k sobě a pokusím se tenhle obraz vyhnat ze své hlavy. *Není to skutečné Nysso, není to skutečné* začnu sama sebe přesvědčovat a i přesto, že jsem se snažila nevnímat jeho slova a sklápěla jsem uši co nejvíce k hlavě, slyšela jsem všechno. Každičké slovo, které mě v podkladu s jeho maniakálním smíchem opravdu děsilo. *Není to skutečné,* upozorním sama sebe a když plameny ustanou, několikrát zalapám po dechu a pomalu se vyškrábu do sedu, než se zadívám na Mikota, který stál ve dveřích od cely a z jeho zlatavých očí mu začnou stékat slzy. Zůstanu na něj ještě chvíli nepřítomně hledět, než se i mě z očí skutálí pár slz, se kterými mu věnuji dlouhý, nevinný úsměv.
    Mikoto
    Mikoto

Příspěvek pro Mikoto 2/4/2018, 18:55

Po tvářích mi stále stékaly slzy a stál jsem zamrzlý na místě, jen jsem sledoval Nyssu, která se vyškrábe do sedu a i z jejích očí začnou stékat slzy. Uvědomím si, že se celý třesu a ani jsem pořádně netušil, proč. Vyděsila mě, opravdu jsem se bál, že jí ubližuji. Ale jinak to nešlo, museli jsme to udělat, jinak bych jí musel ublížit doopravdy.
    "Nysso," vydechnu její jméno a na roztřesených nohou se jako omámený vydám k ní. Díval jsem se na její nevinný úsměv a když jsem byl kousek před ní, dopadnu na kolena a přitisknu ji k sobě. Stále jsem se třásl a moje slzy jí stékaly po vlasech.
    "Bože! Vyděsila jsi mě. Já-já... Myslel jsem, že ti opravdu ubližuji!" dostanu ze sebe a ještě víc ji k sobě přitisknu a sevřu v pěstech mikinu, kterou měla na sobě.
    "Omlouvám se. Omlouvám se... Omlouvám se," začnu opakovat stále dokola a ani jsem netušil proč.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 23/11/2024, 06:51