Odpověděl mi že nemám zač a odešel. Stejně jako předtím, zase za sebou nechal otevřené dveře a nad tím jsem se musela pousmát. Opravdu nebyl špatný... nikdo by pro záchrnanu mého života bezhlavě neriskoval ten svůj. Mohl umřít, ale panika v jeho očích, když jsem si chtěla vzít život.. nebyla hraná. Byla upřímná, tak upřímná jako strach, který se odrážel v očích nepřátel, těsně předtím co jsem je připravila o život. Znovu vejde dovnitř, podá mi tabletkya vysvětlí mi že mám zápal plic a měla bych je brát dvakrát deně po dobu týdne. Jenom přikývnu, vezmu si ji od něj a napiji se.
"A také to bude tím, že už jsem tři dny bez jídla," přiznám a skleničku vypiji až do dna. Měla jsem hroznou žízeň...
"Mohla bych dostat ještě vodu prosím?" zeptám se a znovu si ho prohlédnu. Měl obvázaný celý hrudník a pořád mě trochu užíralo co se stalo. Nakonec k němu přistoupím a opatrně přejedu konečky prstů po jeho obvazech.
"Omlouvám se za to co jsem tehdy řekla... Nejsi stejný jako oni," vydechnu omluvně a sklopím uši dozadu, než vyhledám jeho zlatavé oči plné života.
"A také to bude tím, že už jsem tři dny bez jídla," přiznám a skleničku vypiji až do dna. Měla jsem hroznou žízeň...
"Mohla bych dostat ještě vodu prosím?" zeptám se a znovu si ho prohlédnu. Měl obvázaný celý hrudník a pořád mě trochu užíralo co se stalo. Nakonec k němu přistoupím a opatrně přejedu konečky prstů po jeho obvazech.
"Omlouvám se za to co jsem tehdy řekla... Nejsi stejný jako oni," vydechnu omluvně a sklopím uši dozadu, než vyhledám jeho zlatavé oči plné života.