pro Balaur 4/3/2018, 02:48
Fen'lin s krutým úšklebkem sledoval, jak táhnou vzpírajícího se démona pryč z místnosti, než se jeho pohled opět přesunul na Miriam, chvíli si ji prohlížel, než obrátí svoji pozornost na Eliase, který se zhmotnil kousek od něj.
"Ah, tady je můj mazlíček!" zasměje se a po chvilce si ho opět přestane všímat, jelikož jeho pozornost upoutá Sethar. Rozešel se k němu, ale k překvapení všech se ukloní a pronese, že chce sloužit Fen'limu a ne Alexovi.
"Já si říkal, kdy tě ten idiot bez ambicí omrzí!" zasměje se král a rozejde se ke kocourovi. Měl upřímnou radost z toho, že se Sethar rozhodl podělit se s ním o své vědomosti. Věděl, že se má co učit a zkušenosti staršího démona se mohly hodit.
"Ale raději bych tě měl tady, tvé zkušenosti se mohou hodit... A chci ještě připravit pár věcí, než tě pošlu ke drahé královně Lilith. Rád bych jí pozval na návštěvu a vyjednávání a myslím, že pozvánku neodmítne, když se zaručí její vlastní syn," zasměje se a krutost v jeho hlase nešla nezaznamenat.
"Alespoň k něčemu budeš, Alexi! Nevíš, co má tvá matka nejraději k jídlu? Přeci jen poslední jídlo by mohlo být dle jejích přání," dodá po chvilce a naznačí tak své plány. Přeci jen se nebál, že by mu je někdo zkazil. Počítal s tím, že Alex neudělá nic, co by ohrozilo Mirys a tu hodlal držet ve svých spárech. Z vedlejší místnosti se najednou ozve pronikavý, bolestný křik, který ještě znásobí Fen'liho smích a za pár minut se vrátí dva démoni od krve, kteří předtím odtáhli démona, který si dovolil toužit po Miriam.
"Když už jsme u těch cest..." začne a poté ukáže na jednoho generála.
"Rozšiř mé jméno po království, dej všem vědět, že mají nového, mocnějšího krále... No však víš, co máš dělat," řekne a generál se rychle pokloní a odejde z místnosti. Fen'lin se otočí na další dva a znovu se ušklíbne.
"A vy... Potřebuji, aby jste mi někoho dovedli... V mém domě v lidském světě jsou momentálně dva upíři... Na tom muži mi nijak nezáleží, chci ho však živého a ve vězení... K upírce se však budete chovat s respektem! Představte si, že je vaše královna. Slušně ji požádáte, aby splnila mé přání a ihned se dostavila. Po cestě ji ochráníte, má větší cenu než vaše životy. Tedy, ona přímo ne, ale pod srdcem nosí dva unikáty, jsem na ně zvědavý, možná se ukáží mocnější, než bych čekal," zasměje se a poté dvěma generálům naznačí, aby se vydali na cestu. Jakmile vyřídí tyto dvě věci otočí se na Sethara a po chvilce v jeho očích zajiskří.
"Hmmm, jak ti vůbec můžu věřit, jak mi dokážeš svou věrnost?" zasměje se po chvilce a probodne Sethara pohledem.