Tiše jsem si povzdechla a nechtěla jsem se k podobnému tématu vracet, proto jsem ho držela a vedla za ruku. Stále jsem přemýšlela nad tím, kde budeme spát, jak bych mu mohla zlepšit náladu, co bych pro něj mohla udělat, jestli si někdyz vyknu na jeho nový vzhled a vlastně mi hlavou proběhlo tolik myšlenek, že jsem jenom zakroutila hlavou a ohlédla se na Fennyho v momentě, kdy se zastavil a se skousnutým rtem mi sdělil že s nimi nespal. Chvíli jsem ho sledovala, prohlížela si jeho tvář. On si srnadu nedělal... Najednou jsem nebyla schopná slova, dokonce jsem přestala dýchat a uvědomila jsem si to až po chvíli. Ihned se mi vybavily ty dny co mě držel v pokoji a co jsem poslouchala sténání žen z vedlejšího pokoje. Okamžitě jsem se začala třást a vybavila jsem si jak jsem té ženě chladnokrevně vyrvala srdce z těla. Nebylo to jako když jsem neměla emoce a udělala jsem co bylo nutné, tohle bylo jiné, tohle jsem byla já... Okamžitě se mi do očí nahnaly slzy a panicky jsem ho od sebe odstrčila.
"T-takže já j-ji..." vykoktám ze sebe nesrozumitelně a chvilku na to rozevřu oči do kořán a zadívám se do jeho očí, než se prudce otočím a nešikovně rozběhnu chodou pryč. Ne... ne... Nevím co z toho bylo horší a ani jsem pořádně nevěděla co dělám a jak mám tuhle informaci zpracovat.