Kývnu na Mephistova slova a všechny nás okamžitě zneviditelním. Tohle jsem nechala na Setharovi a tak když začal k démonovi promlouvat, vzala jsem ho trochu stranou. Chvíli jsem nci neříkala jenom se dívala do jeho očí. Démon nás naštěstí vidět nemohl ale vzájemně jsme na sebe dohlížet mohli.
"Sama přesně nevím, bojovali společně po boku v jendé z nejkrvavějších válek, ale nejspíše se uprostřed bojů rozdělili, bylo jich tu spoustu a přicházeli další a další," řeknu a sotva se zadívám na Sethara, všimnu si jak se zvedla od démona, který se po notné chvilce postavil a s mrtvým démonem se v náruči rozešel bůh ví kam.
"Ano, v boji se rozdělili a to bylo velkou chybou. Alex tady zemřel protože se ze severu vynořila záložní jendotka, na kterou sám prostě nestačil a i když odolával ranám, nebyl natolik silný aby je odrazil všechny sám a těch pár démonů po jeho boku padlo ihned k zemi," řekne az novu se zadívá do země.
"Kdybych tu byl... kdybych ho našel dříve, nestalo by se to. Zklamal jsem přání svého pána a nedokážu to vátit zpátky," řekne a na to jsem opravdu neměla co říci, vlastně bych to vším co bych řekla akorát zhoršila a když jse mse zadívala na Mephistophela, bylo mi jasné že i on za tohle všechno cítí jistý pocit viny.... a byl oprívněný. Tímhle vším jsme si procházeli kvůli němu. Pokud byl schopný do svého syna uložit část duše, proč to nuedělal aniž by do něj vložil šíleství? Mohl nás varovat, mohl... nás na to připravit... mohl se ukázat dříve. Pevne sevřu ruce v pěst ale ihned je uvolním. Ne, bylo zybtečné na někoho házet vinu a kdybyhc po něm začala ječet, ničemu by to nepomohlo.
"Kdybych tu byl... kdybych ho našel dříve, nestalo by se to. Zklamal jsem přání svého pána a nedokážu to vátit zpátky," řekne a na to jsem opravdu neměla co říci, vlastně bych to vším co bych řekla akorát zhoršila a když jse mse zadívala na Mephistophela, bylo mi jasné že i on za tohle všechno cítí jistý pocit viny.... a byl oprívněný. Tímhle vším jsme si procházeli kvůli němu. Pokud byl schopný do svého syna uložit část duše, proč to nuedělal aniž by do něj vložil šíleství? Mohl nás varovat, mohl... nás na to připravit... mohl se ukázat dříve. Pevne sevřu ruce v pěst ale ihned je uvolním. Ne, bylo zybtečné na někoho házet vinu a kdybyhc po něm začala ječet, ničemu by to nepomohlo.