Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Balaur
    Balaur
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 26 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Balaur 1/3/2018, 00:41

Vůbec mi nezáleželo na tom, kolik magie vyplýtvám a tak mi cesta zabrala opravdu jen pár vteřin. A jediný důvod, proč se mi celou dobu v hlavě neodehrávaly ty nejhorší scénáře byl ten, že jsem pořádně myslet nedokázal. Všechno jsem nechal na instinktech, abych zvládal své tělo korigovat v této rychlosti a v hlavě jsem měl jen jedinou myšlenku - dostat se za Ireth. Už z dálky uvidím démony, kteří většinou prchali pryč od domu, ale jeden z nich zrovna vcházel dovnitř. Zamířím k zemi a po cestě zabiji pár démonů dřív, než si vůbec stačí uvědomit, že tam jsem, než deaktivuji schopnost.
    "Eliasi, nenech nikoho utéct!" zavrčím nahlas, než se rozběhnu proti démonovi, který sotva před chvílí vešel do domu. Vyřítím se proti němu a otočí se zrovna ve chvíli, kdy po něm skočím s napřaženými drápy. Tak tak zablokuje můj úder, než ho chytím za rameno a vyhodím z domu ven. Pohledem vyhledám Ireth a ujistím se, že je v pořádku a nikdo už v domě není, než jí věnuji nepatrný úsměv a vyběhnu znovu ven. Doslova jsem soptil vzteky a chtěl jsem to rychle ukončit, abych mohl jít za Miriam. Začnu bojovat s démonem, který jako jediný neutíkal, ale ve svém vzteku jsem opravdu vůbec nekrotil své schopnosti a tak brzy ležel na zemi mrtvý. Elias se už i stihl postarat o ostatní a tak se v mžiku změním do lidské podoby a rozběhnu zpátky za Ireth, kterou okamžitě obejmu.
    "Lásko, jdi v pořádku?" zeptám se naléhavě a upřu na ni starostlivý pohled.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 1/3/2018, 00:58

Byla jsem lehce zmatená ale pro teď ráda, že moje návštěva už před hodinou nečekaně musela odejít. Zamračím se na prvního démona, kterého zahlédnu a dříve než si vůbec uvědomí že tu není sám, rozběhnu se proti němu a prudce ho odkupnu stranou, až odletí oknem ven. Rychle sbvěhnu dolů, jistě jich tu bylo více a tak ani na okamžik neváhám a donutím většinu z nich vzít nohy na ramena. Svůj vliv ještě zesílím, ale jen jeden neustále vzdoroval. Zrovna vešel do dveří, ale než se vůbec stačí rozkoukat, objeví se tu Fen... Tak ráda jsem ho teď viděla! Věnuje mi úsměv, ale to už prohodil démona oknem. Sotva se stačím vzpamatovat, už byl zpátky v lidské podobě a okamžitě mě objal.
    "Zlato, jsem v pořádku, nic mi není, nic nám není..." řeknu abych ho ujistila a pevně ho obejmu.
    "Co... co tu chtěli?" zeptám se nejistě a zamačím se.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 1/3/2018, 01:02

Stále jsem ji držel u sebe a na chvíli jsem zapomněl, že bych měl jít zkontrolovat Miriam. Byla v pořádku a na tom mi teď záleželo nejvíc. Ujistí mě že jim nic není a tak se pousměji. V momentě, kdy se však zeptá, co tady chtěli si vzpomenu na všechny adresy, které byly na papíře od démona.
    "Mephistopheles je poslal, proti nám všem. K Alexovi, Mirys, Miriam... Musím jít pomoct sestřičce, kdyby měli problémy!" vyhrknu, než Ireth políbím na rty a trochu poodstoupím. Najednou se však zarazím. Nechtěl jsem ji tady nechávat samotnou. Co kdyby přišli další. Zaslechnu Eliasovy kroky za mnou a tak se na něj ohlédnu, než se znovu podívám na Ireth.
    "Nechci tě tady nechávat, půjdeme všichni, ale slib, mi, že ať se stane cokoliv, budeš se držet dál... Eliasi, potřebuji, aby jsi chránil Ireth, ano?" zeptám se ještě mého společníka a počkám, než mi to oba potvrdí. Jedině tehdy jsem byl ochotný odtud odejít.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 1/3/2018, 13:35

Znovu se ujistí že mi nic není a tak se pousměji ale hend zvážním, když řekne o co jde. Ten zasraný démon... jim asi nikdy v životě nedá pokoj. Potom mě políbí na rty a už se chystal k odchodu, dokud s nezarazil. Chvíli jenom stojím a čekám co se bude dít, když mi sdělí že mám jít s nimi, že mě tu nechce nechávat a řekne Eliasovi, aby mě hlídal. Nesouhlasně zavrtím hlavou a povzdechnu si, než k němu dodju a pevně ho obejmu. Chvíli tak setrvám, než poodstoupím. Nechtěla jsem ho zdržovat a tak se akorát pousměji.
    "Fenny, zlato... jen běž. Já to tady zvládnu, ještě se o sebe postarám a akorát bych se vám pletla pod nohy. S Eliasem to zvládnete, věřím vám," řeknu a ohlédnu se okolo.
    "Musím dát dům do pořádku, ale slib mi že jakmile zjistíš situaci, informuješ mě ano?" řeknu naléhavě a potom už nezbylo bytí. Zohnu se pro první rozbitý trám od okna a ještě se pousměji na Fennyho, než ho odložím před barák na trávník, kam se rozhodnu dávat i ostatní.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 1/3/2018, 13:53

Nesouhlasně zavrtí hlavou a tak na ni upřu prosebný pohled, poté mě však krátce pevně obejme a sdělí mi, že to zvládne. Trochu nejistě přešlápnu na místě, ale nakonec pomalu přikývnu.
    "Dobře... Hned budu zpátky," vydechnu, Ireth se dá do práce a ještě mi věnuje poslední úsměv, než se otočím, změním se do své démonické podoby a rychle zamířím k hotelu, kde bydlí Miriam s Natem. Už když jsem se však blížil, věděl jsem, že je něco špatně. Stěna do jejich bytu byl kompletně rozbořená a když vletím dovnitř, uvidím Nathaniela ležet na břiše zcela bez hnutí. Miriam jsem nikde neviděl, což mohlo znamenat jen jedno. Nikdy by takhle svého upíra neopustila. Naštvaně udeřím rukou do zdi, než se rozběhnu k upírovi a přetočím ho na záda. Měl mnoho ošklivých ran a chvíli jsem si myslel, že je mrtvý, než si všimnu, že mělce dýchá. Škrábnu se drápy do dlaně, poté mu lehce zakloním hlavu, pootevřu ústa a chvíli nechám krev stékat do jeho úst. Rány se mu začnou zacelovat a jeho dýchání se trochu zpraví.
    "Nathanieli?" zatřesu s ním lehce. Zaskučí bolestí, než se jeho oči pomaličku otevřou.
    "Miriam, mají Miriam," vydechne ztěžka a šlo vidět, že je stále úplně mimo. Znovu zavře oči a nejspíš upadne do bezvědomí. Rozhlédnu se po místnosti, kde leželo pár mrtvých těl démonů.
    "Eliasi, můžeš ho trochu vyléčit?" zašeptám a jen nějakým zázrakem jsem zůstával v klidu. Jakmile Elias udělá, o co jsem ho žádal a upír vypadal mnohem zdravěji... No vypadal, že každou chvíli nezemře, zvednu ho do náruče a vydám se zpátky domů. O pár minut později přistanu před domem, změním se do lidské podoby a vejdu dovnitř.
    "Unesli Miriam," řeknu chladně, jakmile si všimnu Ireth a položím upíra v bezvědomí na gauč. Otočím se k němu zády, než se bezradně zadívám ven z okna. Netušil jsem, co dělat. Byla to má sestra, ale jít sám do zámku Mephistophela byla sebevražda! A Alexe... Alexe jsem ohrozit nemohl měl přeci rodinu! Měl bych požádat o pomoc Nearru? Ne, to by neudělala, vyvolalo by to válku. Hlavnou mi vířily stovky nejrůznějších nápadů a myšlenek, všechny nápady jsem však musel zavrhnout a na to, co by se Mir mohlo u Mephistophela stát jsem ani myslet nechtěl.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 1/3/2018, 21:35

Využila jsem své upíří rychlosti a tak jsem měla za chvíli uklizeno. Zrovna jsem zaběhla do sklepa pro náhradní okno, naštěstí bylo rozbité jenom jedno dole a druhé o patro výš. Tiše si povzdechnu a odložím je stranou, v tom se otevřou dveře a tak stisknu kladivo pevně v rukou a zaměřím se na ně pohledem. Do dveří vejde Fen a ohlásí že unesli Miriam, okamžitě se zamračím a kladivo svěsím podél těla.
    "A to je...N-nathaniel?" zamrkám překvapeně a zadívám se na upíra v bezvědomí. Ihned jsem ale došla k mému démonovi a objala ho. Vedle něj se ihned zjevil malý Elias, který... vypadal jako dítě. Pousměji se a otočím směrek ke kuchyni, když se najendou zarazím. Eh? Cože? Ihned se prudce otočím na Eliase.
    "Wheeeee?" vypadne ze mě a začnu těkat pohledem od Fen'lina na něj a zase zpátky.
    "Co to... Proč? Eliasi?" zamrkám nechápavě a potom si odkašlu a uklidním se. Ireth chovej se dospěle, teď na tohle není vhdoná situace. Okřiknu se a potom dodju k upírovi na gauči. Dýchal, ale byl nejspíše oslabený a to přinejmenším hodně. S povzdechem dojdu do kuchyně pro pití, které donesu na stůl, než vytáhnu nějaké obklady a obvazy.
    "Postarám se o něj," řeknu a pomalu dojdu k Fenovi, kterého pevně obejmu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 1/3/2018, 21:46

Ireth byla v mžiku vedle mě, zeptá se, jestli je to Nathaniel a tak přikývnu.
    "Vy se znáte? Odkud?" zeptám se tiše a také ji obejmu. Kousek ode mě se zjeví Elias, který byl stále pod pláštěm iluzí a vypadal jako můj, nebo soudě dle očí spíše náš syn. Ireth mě pustí a otočí se směrem do kuchyně, když se najednou prudce otočí a překvapeně se zadívám na malého démona. Nechápavě se zeptá, co to má znamenat, než si odkašle a uklidní se. Povzdechnu si a zůstanu bezradně stát uprostřed obýváku, zatímco se Ireth vydá pro obvazy a obklady pro Nathaniela. Sdělí mi, že to zvládne a poté mě znovu obejme. Přitáhnu ji k sobě a pevně, ale zároveň opatrně k sobě přitisknu.
    "Já..." začnu, ale hned na to se zaseknu. Co jsem měl říct? Co jsem chtěl říct? Co mám vůbec dělat? Párkrát se zhluboka nadechnu, než mě znovu zaplaví obrovská nenávist a vztek vůči Mephistophelovi. Přitisknu k sobě Ireth ještě víc a z hrdla se mi vydere rozzuřené zavrčení.
    "Nemůžu ji tam nechat... Musím jít pro ni," řeknu po chvilce a odtáhnu se, abych se mohl Ireth zadívat do očí.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 1/3/2018, 22:18

Během mžiku jsem byl u Fen'lina a Ireth doma, jelikož... na adrese kterou mi dal už nikdo nebyl. Doufal jsem, že tam budou a tak jenom natěžko polknu a vejdu dovnitř se sevřenýma pěstma. Když je uvidím stát všechny po kupě okamžitě k nim dojdu.
    "Mají Mirys... má ji Mephistopheles... Aelin je naštěstí už v kavárně u známé, volala mi že už dorazila a je s ní v bezpečí, ale... mají Mirys, musím... musím do podsvětí," zavrčím a probodnu je všechny pohledem. Až pak si všimnu upíra na gauči a ... tak se donutím trochu uklidnit.
    "Co Miriam? Ir-," zarazím se a oddechnu si, když mi dojde, že je tady s námi.
    "Dobře... dobře," zarazím se a zůstanu tam bezradně stát, tak jako všichni ostatní. Netušil jsem co mám říci... vlastně co jsem měl říci... nemůžu jí tam nechat s tím psychopatem! A navíc je to moje vina že po ní šel ten...
    "bastard zasranej!" zavrčím vztekle a měl jsem chuť do něčeho praštit.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 1/3/2018, 22:24

Stále jsem svíral Ireth v objetí, když nám do baráku vletí Alex. Vypadal totálně vyplašeně a hned mi sdělí důvod. Unesli i Mirys. Jeho dcera byla však naštěstí v pořádku. Zeptá se na Miriam a chtěl i na Ireth, ale když ji uvidí, oddechne si. Stále jsem držel Ireth u sebe, jako bych ji nikdy nechtěl pustit a jen pootočím hlavu na Alexe.
    "Mají i Miriam..." vydechnu a podívám se na Nathaniela v bezvědomí. Nechtělo se mi ho tady nechávat s Ireth, když se neuměl ovládat a byl zraněný ale... Věřil jsem, že to zvládne.
    "Lásko? Dej si pozor, neumí se ovládat a nejsem si tak úplně jistý, že je normální upír," vydechnu, než ji váhavě pustím a zadívám se jí do očí.
    "Musíme pro ně jít," vydechnu a podívám se na Alexe. Já, on a Elias. V královském paláci Mephistophela. No... To bude zábava.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 1/3/2018, 22:40

Sledoval jsem je, Ireth přikyvovala a když se dozvím pár dorbností ohledně toho, že unesli i Miriam. Potém i sdělí že pro ně musíme jít, přikývnu ale ihned se zarazím.
    "Fene.... mám tu dceru, nemůžu jí tady jenom tak nechat a nevím jestli je bezpečné ji nechávat s Ireth a tím upírem," povzdechnu si. "Aelin je nezná a ... bojím se že by vyváděla, jenže co mám dělat?" zeptám se bezradně. Napadlo mě že bych ji mohl vzít k matce... ale nevěděl jsem jestli je to lepší nápad... Tiše si povzdechnu a párkrát zaskřípu zubama.
    "Nevím jestli je bezpečné ji brát do podsvětí k Lilith," dodám nejistě, ale věděl jsem že do podsvětí pro Mirys jít prostě musím... Nemohl bych ji tam nechat a Aelin, byla mladá... nebyl jsem si jistý tím, jestli to pochopí ale chtěl jsem věřit tomu, že ano.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 1/3/2018, 22:45

Ireth přikývne a teď jsem měl opravdu chuť ji zulíbat za všechno její pochopení. Věděla, že to musím udělat, i když jsem tam mohl přijít o život a ona měla dost důvodů snažit se mě držet doma. Také jsem nechtěl jít, zvláště když jsem si až moc dobře uvědomoval, že ani nemusím nikdy vzít své děti do náruče a nikdy je nevidět, protože v podsvětí snadno můžu přijít o život. Jenže tohle bylo i pro ně. Mephistopheles mi nikdy nedá pokoj a dokud bude naživu, bude se mi snažit vzít všechno, ba čem mi záleží. Všechno mé štěstí. Skousnu si ret, věděl jsem, co musím udělat. Alex se začne strachovat o Aelin a bezradně se mě zeptá, co by měl dělat. Otočím se na něj se zamyšleným výrazem.
    "Obávám se, že jsi právě vyjmenoval jediné dvě možnosti, které máš," povzdechnu si.
    "Nevím, co by bylo lepší, ale tvá matka by ji ochránila a myslím, že by dokázala skrýt i její původ... Neukousne ti hlavu za to, že má vnučku Nephalema..." dodám.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 29/4/2018, 22:12

------------------------------------------------------
    Za posledních pár měsíců se toho odehrálo opravdu hodně. Království už bylo zcela pod kontrolou a podařilo se nám udělat dost změn. Ireth byla již oficiálně mou královnou a všechno se obracelo k lepšímu. A také jsem se nemohl dočkat našeho malého... Bylo zvláštní dozvědět se po nějaké době, že Ireth nečeká dvojčata a celkem mě vyděsilo, že se jak čarodějka, tak málem i démonka spletly kvůli tomu, že dítě je tak silné, že si myslely, že musí být dvě. Bál jsem se o Ireth, přestože jsem se snažil nedávat to najevo, ale doufal jsem, že bude v pořádku. Přeci jen jsem netušil, jak moc její upíří tělo vydrží. Tiše si povzdechnu a odložím práci s tím, že dneska toho už mám dost. Rychlými kroky se vydám z pracovny a zamířím přímo do našich soukromých komnat.
    "Lásko?" houknu, sotva vejdu do dveří a začnu se rozhlížet po velké místnosti, po jejímž obvodu bylo několik dveří. Měli jsme pro sebe vyhrazenou část paláce, která byla skoro stejně velká jako celý Irethin dům. Tak nějak jsme se zabydleli a zvykli si tady, byl jsem opravdu rád, že jí nevadilo tady zůstat poté, co jsem zjistil, že do lidského světa již nemůžu, přestože jsem se stále snažil najít způsob, jak to udělat.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 29/4/2018, 22:25

Zrovna jsem seděla na pokoji a užívala si toho klidu, který tady byl. Nebyla jsem nikým rušena a jediné co mi chybělo ke spokojenosti byl můj snoubenec. Zrovna jsem odložila tácek s jídlem a zadívala jsem se do okna komnaty, ke které jsem se nakonec líně vydala. Pohled z okna na nynější království, byl pro mě teď jednou z nových zálib a vůbec mi to nevadilo. Bylo sice zvláštní, zvyknout si na nový život a já tak nějak tušila, že to ani trochu nebude lehké, ale bylo to rozhodně lehčí, než jsem sama čekala. Bylo mi jedno jestli jsem v lidském světě nebo v podsvětí dokud jsem po svém boku měla ty, na kterých mi záleželo.
    Sotva jsem zaslechla mě velmi známý hlas toho, na koho jsem celou dobu čekala, nechala jsem okno oknme, výhled výhledem a šťastně jsem rozrazila dveře od pokoje. Když jsme ho uviděla zprvu nejistě stát na chodbě, pousmála jsem se, než jsem se rozběhla jak němu a celá nadšená ho zmáčkla v objetí.
    "Fenny!" vydechnu v jednom velkém úsměvu, než ho konečně přestanu mačkat a pustím ho, abych se na něj mohla zadívat.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 29/4/2018, 22:34

Stál jsem v chodbě a přemýšlel, kde by Ireth mohla být, když se najednou rozrazí jedny z dveří, ze kterých nadšeně vyběhne. Okamžitě se mi na tváři objeví úsměv a udělám k ní několik kroků, než doběhne až ke mně a pevně mě sevře v objetí. Zasměji se a dám ji ruce kolem pasu, nehodlal jsem ji však moc mačkat, nechtěl jsi jí nijak ublížit, nebo malému. Její bříško bylo teď už opravdu velké a já se opravdu nemohl dočkat našeho nového člena rodiny. S velkým úsměvem vydechne mé jméno a hned na to mě pustí. Vtisknu jí pusu na čelo, než jí pohladím po bříšku a zadívám se do jejích nádherných očí.
    "Jak jste se dneska měli?" zeptám se s úsměvem, než jí chytím za ruku a vydám se ke gauči, na který se svalím, Ireth si opatrně stáhnu na klín a omotám kolem ní ruce. Jakmile byla u mě, cítil jsem se mnohem lépe, měl jsem o ni neustále strach a moje ochranářské tendence se den ode dne zhoršovaly. Snažil jsem se to moc nedávat najevo, ale moc dobře jsem věděl, že si toho všímá. Být to na mě, nepustím ji z postele, ale kdybych se o tom jen okrajově zmínil, nejspíš by mi opravdu nakopala.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 29/4/2018, 22:47

Uvítá mě rukama kolem pasu a úsměvem, na který jsem se tolik těšila. Byla jsem ráda že je tady se mnou a že má dnešní práci snad už hotovou, nechtělo se mi ho totiž už nikam pouštět. S pohlazením na bčíšku mi vtiskne pusu do čela a zeptá se, jak jsme se dneska měli. S uculením se nechám dovést do pokoje ke gauči, kde se pohodlně usadím a natisknu na svého démona.
    "Dneska velice dobře, ale teď jsme... mohla bych říct za nás oba ještě spokojenější," vydechnu a vlepím svému drahému pusu na líčko, než si olíznu rty a zabořím mu ruce spokojeně do vlasů. Chvíli jsem si ho jenom prohlížela a usmívala se od ucha k uchu. Byla jsem šťasná a pořád zamilovaná. Ani po takové době mě to nepustilo a své náladové chvilky jsem se snažila skrývat, i když mi to sem tam utíkalo a někdy jsem se prostě neuhlídala.
    "A jak jsi se měl ty?" zeptám se ho a ihned se nad otázkou zamyslím. Přece jenom měl teď hodně práce, ale už se tak nějak všechno uklidňovalo a za to jsem byla opravdu ráda. Na malý moment zavřu oči, než si položím ruku na bříško a uculím se. Už jsem se na našeho malého těšila a nedokázala jsem to skrýt, byla jsem na naše dítě hrozně zvědavá a nedočkavá a tak jsem všechnu nervozitu strčila kdo ví kam. Za celou dobu se u mě ani trochu neprojevila a myslela jsem jenom pozitivně, přestože mě zpráva čarodějky vyvedla z míry a když jsem zjistila že čekám jenom jedno dítě... co říci? Byl to šok, ze kterého jsem se ale hodně rychle otřepala a teď jsem nedokázala myslet na nic jiného, než na nás tři.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 29/4/2018, 22:56

Okamžitě se na mě natiskne a odpoví, že velice dobře, ale teď jsou oba ještě více spokojení. Usměji se a jakmile mi zaboří ruce do vlasů, ještě více se k ní nakloním. Její úsměv od ucha k uchu byl nakažlivý a brzy jsem měl podobný na tváři i já. Byl jsem spokojený, zamilovaný a neskutečně šťastný s mou královnou po boku. S ní po boku bych dokázal cokoliv. Zeptá se mě, jak jsem se měl a tak zabořím hlavu do jejích vlasů a nadechnu se její vůně.
    "Hromada papírů a každý má nějaký problém... Teď je to ale už mnohem, mnohem lepší," usměji se a po chvilce se odtáhnu, abych se na ni mohl zase zadívat. V tu chvíli mi pramínky vlasů spadnou do očí, zamračím se a pokusím se je odfouknout, což se mi ale nepodaří a tak si je otráveně odhrnu z obličeje, jen aby mi do očí o pár vteřin spadly znovu. Rezignovaně si povzdechnu a raději svou pozornost znovu přesunu k překrásné ženě na mém klíně.
    "Tak mě tak napadlo... Ten dům, který jsme plánovali můžeme postavit i tady... Až budeme mít plné zuby kralování, bude to příjemné místo, kam utéct... A myslím, že pomocí magie půjde dobře zabezpečit, aby jej nikdo nenašel a ani se k němu nedostal," navrhnu s úsměvem. To, že jsem zaseknutý v podsvětí neznamená, že musíme rušit naše plány...
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 29/4/2018, 23:07

Sledovala jsem Fennyho a užívala si tuhle chvilku, kdyh o mám konečně zase jenom pro sebe. Byla jsem ráda že i přes práci co se tu kupila se mnou stále trávil dost času a tak jsem se nemohla cítit nijak odstrčená nebo s nedostatkem pozornosti. Pobaveně jsem ho sledovala ve chvíli, kdy se hádal se svou dlouhou ofinou, než to tak nějak vzdal a navrhl něco, v co jsem už ani nedoufala. Oči mi zajiskří štěstím a tak se uculím ještě více a vlepím mu šťastnou pusu na špičku nosu, než pohledem přejedu po místnosti.
    "Myslím že je to skvělý nápad, nerada bych o tu možnost přišla a vůbec, jsem šťastná že jsi na to nezapomněl," sdělím mu, než se opatrně postavím na nohy a rozejdu se pro skleničku s pitím. V momentě kdy cestou zahlédnu nůžky, je vezmu sebou a na pití úplně zapomenu, když se s úšklebkem otočím na démona.
    "Hmmmm, něco mě napadlo," řeknu zamyšleně, než dojdu k němu, chytím ho za ruku a odtáhnu ho do kuchyně, kde ho donutím se posadit na židličku.
    "Myslím že drobná změna v účesu ti neuškodí, máš hlavu jako ptačí hnízdo," zasměji se, ale se stříháním nezačnu, dokud mi nedá svůj souhlas, přece jenom jsem nechtěla dělat nic co nechce a do změny jsou ho rozhodně nutit nechtěla, záleželo jenom na něm a já byla ohotná ho ostříhat.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 29/4/2018, 23:16

Sotva zmíním dům u jezera, oči se jí rozzáří štěstím a jen to mi stačilo k absolutní spokojenosti. Nemusela mi ani odpovídat, ale přesto mi potvrdí, že je to dobrý nápad a že je šťastná, že jsem na to nezapomněl.
    "Senilní naštěstí ještě nejsem," zasměji se, stačilo nám jen dát dohromady plány a poté to dát za úkol několika démonům, kteří nám celý dům jistě velmi rychle postaví. Ireth se zvedne a rozejde se někam do pokoje, najednou se však zarazí a vrátí se ke mně s úšklebkem na rtech a nůžkami v ruce. Tázavě se na ni podívám, ale sdělí mi jen to, že ji něco napadlo, než mě odtáhne do kuchyně a posadí na židli. Poznamená, že drobná změna účesu by mi neuškodila, ale čekala na svolení, aby mohla začít. Chvíli ji zamyšleně pozoruji a přemýšlím, jestli Ireth s nůžkami v ruce je dobrá kombinace, nakonec se jí však rozhodnu věřit a přikývnu.
    "Ano prosím, v lidské podobě mi vlasy až moc padají do obličeje a nedrží tak jako v mé démonické," pousměji se a pohodlněji se posadím na židli.
    "Bude fajn, když si je nebudu muset pořád odhrnovat," zamumlám spíše pro sebe.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 29/4/2018, 23:51

S úsměvem jsem ho sledovala a očekávala že svolí, i když to vypadalo že chvíli báhá nad tím, zda mi své vlasy svěří nebo ne. Když ale přikývne, pousměji se a pustím do stříhání hned po tom co se uvelebí na židličce. Několikrát jsem si ho obcházela a prohlížela abych věděla jak zhruba by měl jeho nový sestřih vypadat a když jsem si byla jistá, pustila jsem se do toho. Zanedlouho padaly na zem prameny vlasů a nový sestřih se začal tak nějak formovat. No...dala jsem si na něm dosti záležet a přitom jsem se culila a usmívala od ucha k uchu.
    "Přinejhorším půjdeš na holo a vlasy dorostou," neodpustím si poznámku po delší chvilce a ušklíbnu se, než nůžkama sestřihnu část jeho ofiny.
    "Nemáš jinak hlad? Něco bych uvařila," navrhnu a dál se soustředím na stříhání.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 29/4/2018, 23:59

Pobaveně jsem sledoval, jak si mě bělovlasá kráska obchází se zamyšleným výrazem na tváři, než se pustí do práce. Sledoval jsem pramínky sněhově bílých vlasů, jak padají a kupí se na zemi, když však Ir poznamená, že kdyžtak půjdu na holo a vlasy dorostou, zděšeně se na ni podívám. Doufal jsem, že si dělá legraci, ale přesto jí nechám zastřihnout mi ofinu... Z tohoto už totiž nevycouvám. Ne, určitě to bude vypadat dobře. Trochu se uklidním a když mou pozornost odvede k jídlu, usměji se.
    "Něco bych si dal, tvá jídla jsou nejlepší," odpovím a mlsně se olíznu. Ještě nějakou dobu si mě Ireth obcházela s nůžkami v ruce a dokončovala můj sestřih, než mi sdělí, že je hotovo. Nadzvednu obočí a tázavě se na ni podívám, jelikož mi dlouhá ofina spadala do obličeje a já předtím doufal, že mi ji zastřihne.
    "Ir? Co ta ofina?" zeptám se po chvilce pobaveně, když mi dojde, že s úpravou vlasů už vážně skončila.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 00:07

Za malou chvíli jsem se do stříhání dostala a tak mi to šlo od ruky, zatímco jsem začala přemýšlet nad tím, co bych mu mohla uvařit. Přece jenom jsem nechtěla pořád dokola vařit stereotypní věci, které by ho za chvíli omrzely a ještě by mi utíkal pro jídlo ke služebným, které sice vařily dobře ale moje jídlo bylo dělané s láskou a dala jsme si vždy záležet na tom aby chutnalo dobře a prozatím se mi to nejspíše dařilo. S úsměvem oznámím mému milovanému, že mám hotovo a když se mě zeptá na ofinu, pousměji se.
    "Bez té ofiny by to nevypadalo tak dobře a kromě toho, máš ještě jedno oko ne?" ušklíbnu se a když odložím veškeré nářadí, vezmu do ruky smeták, se kterým začnu okamžitě zametat všechny vlasy na jednu kupku.
    "Tak co na nový účes říkáš? A ofinu neberu," zakřením se a než se vůbec stačí na nový účes podívat, strčím mu do ruky smetáček a lopatku. Odmítala jsem se zohýbat.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 00:12

Nevěřícně se na ni zadívám, když mi oznámí, že mám ještě jedno oko. Ale myslela to zcela vážně a podle jejích slov by to bez ofiny nevypadalo tak dobře. Povzdechnu si a prohrábnu si teď už mnohem kratší vlasy. Chtěl jsem začít protestovat, když vzala do rukou smeták, ale nakonec si to rozmyslím a když se mě zeptá, co říkám na nový účes, rozhlédnu se po pokoji, kde se nachází nejbližší zrcadlo. Najednou se mi však v zorném poli objeví smetáček a lopatka, kterou mi Ireth strčí do rukou a tak si kleknu a celou kupku nametu na lopatku, než vlasy vyhodím do koše a otočím se na Ireth, které vtisknu na čelo polibek, než zamířím k zrcadlu. Nový sestřih nevypadal vůbec špatně, prohrábnu si rukou vlasy, hlavně tedy ofinu, která mi okamžitě zase spadne přes oko, než se otočím k mé milované a rozejdu se k ní, abych jí mohl políbit na rty.
    "Děkuji, nevyřešilo to můj problém, ale vypadá to opravdu dobře," řeknu, jakmile se odtáhnu od jejích rtů a pobaveně mi zacukají koutky.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 00:21

Byla jsem ráda že se mu nový účes líbí a to i přestože to nevyřešilo jeho problém. I já jsem byla se svým dílem spokojenější a vypadal teď o dost mileji než předtím, zároveň mu to ale neskutečně slušelo a docela výrazně mu to přidalo na sexxapealu. Musela jsem se nad tím ušklíbnout a tak když mě spokojeně políbí, přitáhnu si ho k sobě a polibek mu ochotně oplatím, než se zase odtáhnu a zadívám se na umyvadlo, než se k němu konečně odeberuabych si napustila skleničku s vodou, na kterou jsem předtím zapomněla.
    "Uvařím něco sladkého dobře?" oznámím mu a s tm se rozejdu do kuchyně, kde začnu chystat ndobí a také pro jídlo do ledničky, než jsem ho vyskládala na linku a dala se do přípravy. Rozhodla jsem se pro skladké, plněné knedlíky a tak jsem je naplnila různým druhem ovoce, od jahod po borůvky, marmeládu a také jsem nevynechala ani čokoládu. Hned poté jsem se pustila do jejich vaření a byla jsem ráda, že jsem si těsto na ně připravila už předem před ani ne třemi dny.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 00:30

Polibek jsem si neskutečně užíval, stejně jako její blízkost, ale brzy jsem ji pustil, aby se mohla jít napít. Oznámí mi, že udělá něco sladkého a tak nadšeně přikývnu a následuji ji do kuchyně. Stál jsem opodál a s úsměvem sledoval, jak plní knedlíky nejrůznějšími druhy ovoce, marmeládou a čokoládou a opravdu se mi začaly sbíhat sliny. Když dá knedlíky vařit, neodolám a potichu jí přejdu za záda, položím jí ruce na bříško a lehce si opřu hlavu o její rameno. Díval jsem se na bublající vodu, kterou míchala a trochu víc se na ni natisknu, ale ne zase tolik, abych jí nenatlačil na kuchyňskou linku.
    "Vypadají a voní skvěle," vydechnu potichu a spokojeně zavřu oči, zatímco si ji přitáhnu víc k sobě. V takových chvílích bylo snadné zapomenout na všechny problémy a jen si užívat života....
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 00:40

Vůbec mi nevadilo že mě při vaření pozoruje, i když jsem se tak trochu začala bát, že začne poletovat po kuchyni a podávat mi všemožné nnádobé abych se pro něj nemusela zohýbat. Nakonec to neudělal a tak jsem se jenom tiše a vděčně usmívala a pokračovala v míchání knedlíků a užívala si jeho blizkost. Nemohla jsem se dočkat až budeme rodina a zároveň jsem doufala že jako matka neselžu a vychovám dítě podle našich představ. Byla jsem si jistá že Fen přemýšlí nad tím samým i když je dost možné, že si s takovými věcmi hlavu nelámal, ale přeci jen mi něco říkalo, že jeho přehnaně ochranářská povaha má nějaký skrytý důvod, který prostě nedává najevo. Spokojeně zvednu ruku abych mu ji zabořila do vlasů, než jsem ho pohladila po tváři a přitom jsem nepřestala míchat knedlíky ve vodě, než jsem se je rozhodla dát pod poklici a odložit vařečku stranou.
    "A doufám že tak také budou chutnat," odpovím a otočím se na něj, než mu vlepím pusu na špičku nosu a rozhodnu se počkat, až se knedlíku uvaří. Mezitím jsem vzala máslo a dala ho do hrnečku, abych ho mohla nechat rozpustit. Vařečku jsem strčila do ruky Fenovi a odběhla jsem pro misku do které jsem nasypala moučkový cukr a zvlášť kakao, podle toho co by si dal raději, než jsem to odnesla na stůl a vrátila se k plotně, aby můj milovaný máslo nespálil. Musela jsem, i když jsem věděla že umí vařit skvěle.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 21:54