Hladil jsem Iriona po černé srsti a usmíval se od ucha k uchu, měl jsem opravdovou radost, že jsem si mohl koně pohladit a vůbec, když mi táta začal odpovídat na všechny moje otázky, ještě více se mi rozzářily oči a nadšeně jsem přikyvoval. Řekl mi že když budu starší, mohl bych si nějakého odchovat, což znělo naposto úžasně a hned jsem ho chtěl zahrnout další salvou otázek, jenže najednou jsem se upnul na větu o tom, že mě naučí jezdit. S úsměvem jsem poslouchal všechno co mi chtěl sdělit, i když jsem mu málem netrpělivostí skočil do řeči, no i tak se mi podařilo zůstat ticho. Když mi ale táta sdělí jméno Iriona, kterého jsem hladil po čumáku a zeptá se jestli se chci projet, bylo rozhodnuto.
"Ano! Ano! Chci se moc projet! Prosím!" vydechnu nadšeně a nemohl jse mse dočkat toho, až mě táta posadí na toho velkého koně. Hrozně moc jsem si přál se projet!
"Ano! Ano! Chci se moc projet! Prosím!" vydechnu nadšeně a nemohl jse mse dočkat toho, až mě táta posadí na toho velkého koně. Hrozně moc jsem si přál se projet!