Bar u Padlého kolibříka
Slunce zapadlo za obzor a nastala až nepříjemně tichá a klidná noc. Právě nastala půlnoc, na ulicích se válí lehká vrstva sněhu, ale není to žádný extrém jako na polích, lesích v okolí Atrei. Obloha je čistě černá, plná hvězd, které jsou dneska překvapivě hezky vidět. Ve výšině se na obloze vznáší měsíc v úplňku, díky kterému jsou pouliční lampy dneska zcela zbytečně rozsvěcené.
Slunce zapadlo za obzor a nastala až nepříjemně tichá a klidná noc. Právě nastala půlnoc, na ulicích se válí lehká vrstva sněhu, ale není to žádný extrém jako na polích, lesích v okolí Atrei. Obloha je čistě černá, plná hvězd, které jsou dneska překvapivě hezky vidět. Ve výšině se na obloze vznáší měsíc v úplňku, díky kterému jsou pouliční lampy dneska zcela zbytečně rozsvěcené.
Seděla jsem přímo u baru a hleděla na skleničku skotské, která byla opravdu plná. Myšlenky mě na chvíli odtáhly od lahodného alkoholu a jenom jsem zírala na led, který se v nazlátlé tekutině rozpouštěl. Sem tam jsem se křenila svým myšlenkám, ale nakonec jsem přeci jenom ze sklenice upila a nezapomněla jsem si k tomu objednat i sklenici džusu. Nechtěla jsem se dneska nějak ztřískat a tak jsem do sebe nekopala celé sklenice, ale upíjela snad jako nějaká dáma, která nechce vypadat jako ožrala. Za chvíli mě myšlenky opustili a jenom jsem si užívala toho prostředí a sem tam sledovala okolí, lidi a prohlížela si nové příchozí. Za tu dobu co jsem byla pryč v podsvětí se tu klientela vystřídala, už jsem moc lidí tady nepotkávala, známých a tak, spíše samé nové tváře, až to na mé tváří zanechalo patrné překvapení a zamyšlení. Pár věcí mi za ten rok pryč, museli v lidském světě utéct, no měla bych to všechno dohnat ať jsem zase nějak v obraze, protože teď jsem byla krapet zmatená a nevěděla jsem co s tou zmateností, než ji jednoduše zapít. No, ne že by to tedy bylo nejlepší řešení.