Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Balaur
    Balaur
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 27 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 00:48

Dál jsem ji sledoval při vaření a když byly knedlíky uvařené a já dostal do ruky vařečku, zatímco Ireth odnesla jídlo na stůl, usměji se a na chvíli zavřu oči, zcela jsem si vychutnával dnešní večer. Brzy mi vařečka z ruky zmizí, když se vrátí Ireth pro máslo, které už bylo rozpuštěné a tak se za ní vydám ke stolu. Než si však stihnu sednout, zaslechnu zvenku hlasitou ránu a okamžitě se otočím ke dveřím.
    "Zůstaň tady," zašeptám potichu, než rychle vyběhnu z místnosti a na dveře napíšu runu, aby se dovnitř nikdo nemohl dostat.
    O pár minut jsem se vracel zašpiněný od krve a naštvaným výrazem na tváři. Krev však nebyla moje, ale démonů. kteří se sem pokusili dostat. Když jsem se před nimi objevil, bylo vidět, že mě opravdu nečekali, stejně jako jakékoliv problémy. Zruším bariéru na dveřích a zamířím k Ireth, potřeboval jsem ji obejmout a vědět, že je v pořádku.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 00:56

Zrovna jsem se chystala dát jídlo na stůl a dodělat ho, když najednou zaslechnu hlsitou ránu. Poplašeně sebou cuknu, nečekala jsem nějaké vyrušení a tak mě to vyvedlo z míry a tak se jenom zadívám směrem, kterým neznámý zvuk přišel. Ani Fennymu nestačím odpovědět, ale bylo mi jasné, že tam s nim nepůjdu, nehodlala jsem nic riskovat a bylo by to ode mě nezodpovědné už jenom vůči našemu dítěti, co kdyby se mu něco stalo? S povzdechem jsem vyčkávala na Fennyho a jídlo jsem přiklopila talířem aby ho horký vzduch uvnitř udržoval teplé. Věděla jsem že se mi za chvíli vrát a tak jsem se snažila zůstat v klidu.
    O pár minut později bariéra ze dveří zmizela a objevil se v nich můj milovaný. Byl celý od krve a tvypadal opravdu naštvaně. Chtěla jsem se ho zeptat co se stalo, ale věděla jsem, že se o tom nejspíše nechce bavit a když bude chtít, řekne mi to sám. Chtěla jsem ho ihned objat, ale zasekla jsem se, když jsem si uvědomila že mám na sobě čisté, bílé šaty se zlatými lemy a tak se před nim zastavím a rovnou ho odkážu do koupelny. Když se vrátí, ihned mu věnuji polibek sdlouhým obejmutím a znovu poukážu na jídlo, které bylo ještě teplé, akorát jsem knedlíky polila máslem a bylo hotovo.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 01:11

Vydám se rovnou k Ireth, která mě ale na poslední chvíli odkáže do koupelny. Poslušně se odběhnu rychle umýt a převléct do čistého, než se vrátím a dostanu polibek, než se Ireth vrátí k jídlu, jako by se nic nestalo. Místo abych se posadil za stůl ji obejmu a opatrně k sobě přitáhnu, zatímco se nadechnu její vůně.
    "Zasraní démoni... Co všechno si nedovolí, šli přímo pro tebe," povzdechnu si a ani si nechci představit, co by se stalo, kdybych tady nebyl a porazili veškeré stráže. Nakonec si přeci jen sednu za stůl a dám se do jídla.
    "Od zítřka pracuji odtud... Kašlu na pracovnu a podám si toho idiota, který byl na stráži," zamumlám naštvaně, když se však podívám na Ireth, uklidním se tím, že je v pořádku a pousměji se. Hodlal jsem ji ochránit za každou cenu.
    ---------------------------------
    Seděl jsem na gauči a v náručí jsem držel mého několika měsíčního syna, který se na mě díval zvědavýma, modrýma očima a širokým úsměvem na tváři. Láskyplně se na něj usměji a pohladím ho po světle blonďatých vláscích, než na něj začnu dělat nejrůznější obličeje, což jej jako vždy rozesměje. Můj život snad nemohl být lepší. Stále jsem nemohl uvěřit, že mám rodinu, syna a překrásnou, silnou a chytrou manželku a královnu po mém boku. Co nejvíc povinností jsem hodil na své generály, kterým jsem věřil a věnoval jsem se rodině, přestože jsem se tomu občas nevyhnul, stejně jako Ireth, bez které... By se mi království nejspíš již dávno rozpadlo pod rukama. Ale i tak byl jeden z nás pořád s malým Aokim, i když jsme se tomu občas nevyhnuli a jen s těžkým srdcem jsme ho přenechávali chůvě, která musela projít tolika prověrkami, že jsme do detailu znali celý její život.
    "Maminka za chviličku přijde," řeknu láskyplně miminku v mé náruči. Věděl jsem, že za pár hodin budeme muset oba odejít kvůli jednání, které ale bude trvat asi jen dvě hodiny, které nejspíš prospí, ale i tak mi to připadalo jako hrozně dlouhá doba, kterou nestráví s jedním z rodičů... Povzdechnu si, byl jsem v tomhle hrozný, pořád jsem ho chtěl mít pod dohledem a chránit, stejně jako Ireth a přišlo mi, že se to pořád zhoršuje. Všechny mé myšlenky však Aoki zažene v momentě, kdy ke mně natáhne své drobné ručičky. Skloním k němu hlavu a v ten moment mě chytí za ofinu a vypadalo to... Že nehodlá pustit. Rezignovaně si povzdechnu a zůstanu sedět na místě se skloněnou hlavou a jen trpělivě čekám, až mě pustí. Na malého prcka byl jeho nějak moc silný... Aurin v něm se opravdu nezapřel....
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 01:52

S úsměvem jsem se vracela zpátky do komnat a už ve dveřích jsem se musela pozastavit nad tím, jak to mým nádherným klukům spolu slušelo. Rozhodla jsem se nějakou chviličku stát ve dveřích a opírala se o futra. Tiše jsem sledovala Aokiho, který trápil svého otce taháním za vlasy, ale dlouho jsem to nevydržela a nakonec k nim s úsměvem došla. 
    "Že on si ten náš rozhovor při stříhání pamatuje?" řeknu ze startu pro pobavení a odlehčení situace, než se natáhnu k Fennymu pro polibek, který vtisknu na líčko i našemu synovi. Byla jsem opravdu šťastná a už jsem být šťastnější ani nemohla. Měli jsme nádherného, malého, zdravého synka, více jsem ke štěstí nepotřebovala. 
    "Vůbec se mi ho tu nechce nechávat..." povzdechnu si hned jakmnile mi dojde že za chvíli budeme muset odejít a vezmu svého synka do náruče, abych si ho ještě na chviličku mohla pochovat, než budu muset jít. Dvě hodiny se zdálo jako dlouhá doba a abych pravdu řekla, nikam se mi nechtělo.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 01:58

Ani si nevšimnu, že Ireth otevřela dveře, všimnu si jí, až se k nám potichu rozejde a tak na ní upřu prosebný pohled. Usměji se, když zavtipkuje, že si Aoki pamatuje náš rozhovor při stříhání a oddechnu si, když pustí moje vlasy v momentě, kdy zaslechne hlas Ireth. Narovnám se a hned na to oba dostaneme pusu na líčko. Zasměji se a když Aoki natáhne ruce směrem k Ir a něco nesrozumitelného zažvatlá, opatrně ho předám jeho matce. Poznamená, že se jí ho tady nechce vůbec nechávat, v čem jsme byli zajedno.
    "Já vím, mě také ne, ale nebude to na tak dlouho a tohle jednání jsme odkládali už hodně dlouho," povzdechnu si a jemně chytím Ireth za loket, abych jí mohl opatrně stáhnout vedle sebe na gauč. Jakmile seděla vedle mě, opřu si hlavu o její rameno a zadívám se na našeho roztomilého synka, který vypadal spokojeně, že má u sebe zase svou maminku.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 02:14

Nechám se stáhnout do klína a s povzdechem se zadívám na malého Aokiho.
    "Já vím, já vím ale stejně..." vydechnu a dál se to rozhodnu nerozvádět, už jenom protože to nemělo smysl a věděla jsem že na tu schůzku budeme muset jít. Fen'li měl pravdu, odkládali jsme to už hodně dlouho a nedalo se nic dělat. Doufala jsem že všechno porběhne rychle, hladce a budeme co nejdříve doma. Brzy však se smíchem našeho malého, byly veškeré obavy okamžitě pryč. Spokojeně jsem ho držela v náručí a natáhla ruku k jeho malým tvářičkám, po kterých jsem ho pohladila. Okamžitě měl můj prst ve svých spárech a tak jsem se musela ušklíbnout. Narozdíl od tatínka mě ale za vlasy netahal, kdo ví proč tomu tak bylo a to ty mé byly opravdu dlouhé a jeden by řekl, že to bude pro dítě ráj. No malý Aoki měl raději ty tatínkovi.
    Zanedlouho se ozvalo klepání na dveře, ze kterých se ozvala služebná. Pokynula jsem Marii aby vstoupila a věděla jsem, že ji budu muset Aokiho ponechat na starání, i když se mi do toho ani trochu nechtělo. I tak jsem se neochotně postavila na nohy a počkala, až chůva dojde k nám.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 02:24

Ani jednomu z nás se to nelíbilo, ale věděli jsme, že musíme. Tiše si povzdechnu a raději sleduji Aokiho s Ireth. Oba vypadali spokojeně a šťastně, na čemž mi nejvíce záleželo, ale naše společná rodinná chvilka byla brzy přerušena zaklepáním na dveře. Povzdechnu si, když se ozve hlas chůvy, která s úsměvem vstoupí do místnosti. Byla to starší, zkušená démonka, na naše přání sem chodila ve své lidské podobě, kdy vypadala jako asi dvacetiletá dívka. Měli jsme ji proklepnutou, jinak bychom ji s Aokim nenechali. Plně jsme jí věřili, ale i tak jsme našeho syna jen neradi pouštěli z dohledu. Povzdechnu si a počkám, než jí Ireth malého předá. Ještě mu vtisknu pusu na čelo, než chytím Ireth za ruku.
    "Půjdeme?" zeptám se tiše a lehce jí zatáhnu za ruku, než se vydám ven z pokoje. Sotva jsme byli za dveřmi, změním se do démonické podoby, aniž bych pouštěl její ruky a vydám se do konferenční místnosti, kde se setkání odehrávalo. Doufal jsem, že všechno půjde hladce, vyřešíme, co potřebujeme a budeme se moct vrátit za naším synem.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 02:29

Neochotně jsem chlvě předala našeho syna a než jsem odešla, sama jsem ji musela dát krátkou přednášku o tom, že kdyby se cokoli dělo, moc dobře ví kam má jít. S povzdechem se chytím Fenovi ruky a když mě lhece zatáhne, nakonec se přeci jenom otočím a odejdeme společně z místnosti pryč. Doufala jsem že všechno půjde tak jak má a brzy zase uvidím svého synka. Byly to sice jenom dvě hodiny, ale pro mě byly ty dvě hodiny bez něj dlouhé.
    "Doufám že to co nejrychleji vyřídíme a budeme moct jít zase zpátky- Alespoň jeden z nás, nerada ho nechávám s Marií," přiznám tiše a zadívám se na Fennyho, který vedle mě kráčel už v démonické podobě. Pořád mě fascinovala ta jeho náhlá změna, ale nevadilo mi to, byl to pořád můj milovaný a nádherný démon, do kterého jsem se zamilovala. I když byl teď povahově naprosto jiný, než když jsem ho poznala. Navíc teď když se nám narodil syn... No řekněme že sledovat ty dva pospolu, bylo rájem pro mé oči, srdce i duši.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 02:38

"Také v to doufám," řeknu s povzdechem a věnuji Ireth povzbudivý úsměv. Chtěl jsem všechno co nejrychleji vyřídit, takže jsem hodlal být i nepříjemný, pokud to bude třeba, dneska jsem neměl náladu na některé arogantní démony, kteří si mysleli, že všechno ví nejlépe. Většinou jsem je vyslechl, dneska jsem byl ale rozhodnutý, že je rovnou pošlu do prdele.
    Jednání skončilo o půl hodiny dřív, než bylo plánováno, takže po necelé hodince a půl jsme s Ireth nedočkavě mířili zpátky do pokoje. Na tváři jsem měl úsměv, ale najednou se trochu zarazím a přeběhne mi mráz po zádech. Chvíli zůstanu vyjeveně stát, překvapený tím pocitem, jako by se mělo stát něco opravdu hrozného, než se se strachem v očích zadívám na Ireth a hned na to rozběhnu k našim komnatám. Už když jsem viděl vyražené dveře a dva stráže v bezvědomí, nad kterými stáli tři cizí démoni, jsem věděl, že je opravdu něco špatně a bál jsem se nejhoršího. Se zavrčením se vrhnu proti nepřátelům a rozhodně jsem nehodlal mít slitování.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 02:49

Ani nevím jak dlouho jsme tam byli, ale přišlo mi to jako věčnost. Schůze však byla brzy u konce a mohli jsme se vrátit zpátky. Ulevilo se mi, když mi došlo že jsme skončili o půl hodiny dříve a tak jsem pospíchala zpátky do pokoje. I Fenny pospíchal domů a já z toho všeho začala mítšpatný pocit. Prvně jsem se uklidňovala tím, že jenom přeháním a že jsme zbytečně příšli ve stresu a že se nic nestane, ale když jsem se zadívala na Fennyho, který se náhle zastavil uprostřed chodby a potom se na mě obrátil se strachem v očích, věděla jsem že je oprávněný. Zamračím se a z rychlých kroků se stane zběsilý běh. Zastavíme se až na okraji naší komnaty a když si všimnu rozražených dveří, doslova přestanu dýchat.
    "Aoki!" vyhrknu poplašeně a rychle vběhnu za Fen'linm, který už bojoval s neznámými démony. Chtěla jsem to nechat na něm a prohledat celý pokoj, ale jeden z nich se mi postavil do cesty a tak jsem ho bez milosti nakopla a vytasila dýku, kterou jsem měla schovanou v botě, abych ho mohla rychle zlikvidovat, což se o malou chvilku později podařilo. Byla jsem rozklepaná a jediné co jsem chtěla videt byl náš syn, v pořádku a zdraví. S každou další vteřinou ve mě začaly růst pochyby a do očí se mi hrnuly slzy, za které jsem se seřvala. Ne Ir, nedělej unáhlené závěry...
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 13:11

Mísil se ve mě obrovský vztek se strachem, se kterým jsem se zuřivě vrhl na prvního démona s úmyslem ho bez milosti zabít. Chtěl jsem Ireth pročistit cestu, aby mohla za naším synem, ale i jí zastoupil cestu démon. Věděl jsem, že se o sebe umí postarat a tak jsem se soustředil na co nejrychlejší zabíjení nepřátel. Snažil jsem se uklidnit tím, že Aoki bude v pořádku, že se mu nic nestane, že nemůže být mrtvý a když zaslechnu jeho hlasitý pláč, trochu se mi uleví. Okamžitě se tím směrem otočím a schytám ránu do zad, kterou jsem ani nevnímal, jelikož jsem právě viděl, jak Marie dopadla zkrvavená a pokrytá ranami k zemi a jeden démon se s úšklebkem natahoval pro Aokiho. V tuhle chvíli jsem opravdu viděl rudě a mé tělo zareagovalo dřív, než jsem stačil vůbec něco vymyslet. Obklopila mě elektřina a vrhl jsem se k démonovi větší rychlostí, než kterou jsem se kdykoliv dokázal pohybovat. Odhodím démona stranou a okamžitě vezmu Aokiho opatrně do náruče. Za svými zády jsem cítil velké množství cizí magie, takže jsem se nedovažoval otáčet, místo toho jsem Aokiho zabalil do svých křídel aby se mu nemohlo nic stát, obalil nás temnou magií a rozhodl jsem se nechat magický útok narazit do mých zad.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 13:24

Hlasitý pláč mého syna mě vrátí opět do reality a mě se opravdu uleví. Okamžitě jsem se chtěla vydat tím směrem, ale Fen'li to stihl mnohem rychleji než já a tak jsem ho následovala, když jsem se ujistila že démoni jsou opravdu mrtvý. Nedokázala jsem si ani představit co bych dělala, kdyby se Aokimu něco stalo nebo kdyby ho unesli. Popravdě jsem panikařila, jak bych také jako matka nemohla? 
    Sotva jsem vběhla do dalších dveří, vyvalila jsem oči na magickou kouli, která nabírala plného a hmotného tvaru. Stál tam démon a dva za nim se tiše chichotali. Vypadalo to že se budou chystat k dalšímu útoku. Ani na vteřinu nezaváhám a když démon namíří magický výboj na Fen'liho, vrhnu se po něm. Sice jsem ho nedokázala zastavit, ale prudký náraz se kterým jsem ho strhla stranou útok vybočil trochu do strany a tak jsem si byla jistá, že to do mého manžela nenapálí přímo. Slyšela jsem Aokiho pláč, ale teď jsem se spíše soustředila na démona, který mě od sebe prudce odhodil a já byla nucena rychle vyskočit na obě nohy, abych se vyhnula jeho pěsti. Okamžitě jem ho chytla za ruku a s prostupující bolestí a jeho křikem, jsem mu ji začala vysoušet, dokud po něm nezbylo cosi co předtím připomínalo démona. Teď jsem si ale získala pozornost dvou démonů a tak jsem na ně nasupeně zavrčela a sáhla po první věci, kterou jsem měla po ruce. 
    "Tohle jste posrali," vypadne ze mě a svým vlivem strachu je začnu tlačit do kolen, vůbec jsem se nehlídala a bylo mi to jedno, udělali něco, co jsem považovala za neodpustitelné. 
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 14:46

Magický výboj mě lehce zasáhne do boku, ale většina síly šla de stěny kus přede mnou. Oddechnu si a ostražitě se otočím na démony, se kterými již bojovala Ireth. Jednoho vysušila a na zem dopadla jen jakási pokřivená mumie, zatímco další dva démoni klečeli na kolenou a v jejich očích se zračil čistý strach. Věděl jsem, že to zvládne a plést se jí do cesty když byla takto naštvaná jsem také nechtěl. Místo toho se zadívám na plačícího Aokiho a rychle se změním do mé lidské podoby, která mu byla mnohem, mnohem bližší. Začnu ho utěšovat a když se ve dveřích objeví jeden z generálů s vyděšeným výrazem a za ním pár démonů, ihned jim naznačím, aby odnesli Marii do ošetřovny a vydám se k Ireth.
    "Lásko..." oslovím ji tiše a opatrně jí předám Aokiho, než se rozhlédnu po zničené místnosti.
    "Ukliďte to tady a zvyšte počet stráží," rozkáži potichu, ale má pozornost byla soustředěná na mou rodinu.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 16:51

Rozhodně jsem se nehodlala zdržovat tak bídnými červy, za jaké jsem je teď považovala a tak jssem se brzy otočila za hlasem mého milovaného, který mi právě do rukou podával našeho synka. Okamžitě se mi do očí vedraly slzy, se kterými jsem malého začala utěšovat aby neplakal. Fen vydal rozkazy a já se k němu okamžitě přitiskla.
    "A proto jsem ho nechtěla nechávat o samotě," vydechnu nevěřícně a zamračím se s pohledem na mrtvá těla démonů. Byla to drzost, přijít si až do královského paláce a mě to nehorázně rozčílilo. Navíc jsem se stále lehce třásla a to i přestože jsem měla synka ve své náruči. Představa toho, že ho málem dostali byla... opravdu bolestná a vyvolala ve mě strach a pochybnosti, které mi byly vidět na očích.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 16:59

Ireth se ke mně přitiskne a začne utěšovat malého Aokiho, který pomaličku přestával plakat a jen se na nás díval velkýma, uslzenýma očima. Tiše si povzdechnu a přitáhnu Ireth blíž k sobě. Nevěřícně vydechne, že právě proto ho nechtěla nechat samotného a otočí se na mě.
    "Já vím... Už to neuděláme, ne po tomhle... Za to zaplatí," řeknu potichu, ale i tak nenávist a zloba doslova sršela z mého hlasu. Ireth se mi třásla v náruči a v jejích očích se zračil strach a pochybnosti, vtisknu jí pusu na čelo a párkrát se nadechnu, abych se uklidnil.
    "Pojďme jinam," řeknu potichu, než ji pomalu odvedu do ložnice, kde si společně sedneme na postel. Konejšivě jsem Ireth hladil po zádech a snažil se ji nějak uklidnit.
    "Je v pořádku, už se to nestane, slibuji... Ochráníme ho," začnu potichu šeptat a přitisknu ji k sobě, aniž bych z Aokiho spouštěl oči.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 30/4/2018, 17:44

Poslouchala jsem Fennyho a snažila se uklidnit. I přesto jak krásně zněla jeho slova, nedokázala jsem se zbavit nejistoty v očích a strachu že se to bude opakovat. Byla jsem naštvaná a rostl ve mě neuvěřitelný vztek, který jsem okamžitě potlačila abych po Fenovi nevyjela zcela bez důvodu.
    "Neměli jsme to vůbec udělat," zavrčím naštvaně a když se vrátíme do ložnice, přitisknu k sobě Aokiho, zatímco od sebe Fen'lina odstrčím. Jeho slova o tom že bude v pořádku a že ho ochráníme, mě po téhle události opravdu nakrkla.
    "Na tu schůzy si mohl jít klidně sám! Nemusela jsem tam vůbec být a tohle by se nestalo!" hlesnu naštvaně, ale hned toho zalituji. Nechtěla jsem být nepříjemná, ale tohle jsem v sobě neudržela.
    "Fenny... o-omlouvám se," vydechnu najednou a zalituji všeho co jsem řekla. Nechala jsem se ovládnout vztekem a vylévala jsem si ho na špatné osobě, přestože i on sám musel pěnit vzteky.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 17:51

Zarazím se, když naštvaně zavrčí, že jsme to vůbec neměli dělat, ale jen souhlasně přikývnu a povzdechnu si. Když mě však od sebe odstrčí, přitiskne k sobě Aokiho a naštvaně mi řekne, že tam vůbec nemusela být, nepodaří se mi skrýt vinu a bolest v mých očích, proto se raději rychle zadívám na podlahu a přešlápnu na místě. Díval jsem se do země a připadal jsem si jako malé dítě, které právě provedlo něco opravdu špatného. Když se mi potichu omluví, zavrtím nesouhlasně hlavou a ustoupím o pár kroků dozadu.
    "Ne, máš pravdu, neměl jsem to vůbec dovolit.. Tohle se nemělo stát," vydechnu a hlas se mi na konci zlomí. Pomalu zvednu hlavu a omluvně se pousměji na Ireth, než se k ní otočím zády a vydám se ke dveřím.
    "Určitě nepracovali sami, postarám se o to, přijdu.. Za pár hodin," řeknu potichu a poté rychlými kroky vyrazím z pokoje. Zuřil jsem, doslova jsem viděl rudě a hodlal jsem potrestat všechny, kteří s tím měli co dočinění. A rozhodně jsem nehodlal nechat kohokoliv z nich naživu.
    Aoki
    Aoki

Příspěvek pro Aoki 30/4/2018, 18:09

------------------
    Seděl jsem na malém paloučku kousek od našeho domu a sledoval černé koně. V další minutě jsem se okamžitě rozběhl k ohradníku s úmyslem ho přelézt a dostat se mezi ně. Chtěl jsem si je pohladit po úhlově černé srsti. Oči mi sršely životem a na nějaký zákaz jsem v tu ránu úplně zapomněl, navíc táta tu teď nebyl, nebo mě alespoň neviděl a já si chtěl jednoho z nich opravdu moc pohladit a žádná rizika jsem prostě nebral na váhu. Zastavím se až u dřevěné ohrady, na kterou položím obě ruce a vyhoupnu se na nahoru. Byla to docela výška, ale k mému překvapení to šlo snadno a brzy jsem seskočil dolů a utíkal k černým koním, kteří se na mě okamžitě otočili s jakýmsi zájmem. Čím blíže jsem byl, tím více jsem si uvědomoval jak jsem oproti nim malý a začalo mi docházet že to asi nebyl jeden z nejlepších nápadů. Zrovna v okamžiku kdy se na mě jeden z Irionů zadíval žhnoucíma očima, jsem ztuhnul na místě a jenom zaseknutě hleděl do jeho očí, dokud kůň hlasitě nezaržál a nerozběhl se mým směrem, s úmyslem mě ušlapat. Vyvalím na něj oči, ale místo úprku zůstanu jenom nehnutě stát a hledět na obří tělo koně, co se řítilo rovnou na mě.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 18:23

Byl jsem zrovna ve své kovárně, kde jsem pracoval na nejnovějším meči a snažil se zlepšit. Šlo mi to čím dál lépe a já se chtěl opravdu stát dobrým kovářem, abych mohl Aokimu vykovat jeho aurinskou zbraň. Zatím se mi celkem dařilo, ale na něco takového bych si zatím netroufl. Ještě párkrát udeřím do meče kladivem a udělám poslední úpravy, než ho ponořím do vody, aby rozžhavený kov ochladl, než odložím meč stranou, setřu si pot a zadívám se z okna kovárny na mé stádo Irionů. Lehce se pousměji, když si však všimnu Aokiho, který měl zákaz se ke koním přibližovat, jak stojí v ohradě a řítí se na něj vůdce stáda... Neváhal jsem ani vteřinu, než mé tělo obklopila elektřina a obrovskou rychlostí jsem vyrazil k němu. zastavím kousek před Aokim a rozpřáhnu před koněm ruce. Ihned zabrzdí, postaví se na zadní a párkrát zafrká, než hodí hlavou ze strany na stranu a odkluše za zbytkem stáda. Oddechnu si a otočím se na mého syna, kterému se zračil strach v očích. Nechám elektřinu kolem mě zmizet, povzdechnu si a poté do něj zabodnu naštvaný pohled.
    "Aoki...." vydechnu a dál se na něj dívám.
    Aoki
    Aoki

Příspěvek pro Aoki 30/4/2018, 18:32

Chtěl jsem utéct, celé podvědomí na mě křičelo abych se pohnul, ale jakoby mi zdřevěněly obě nohy a zůstal jsem s hrůzou stát na místě a hleděl na Iriona, který nevypadal, že by v nejbližších vteřinách hodlal zastavit. Dříve než jsem se nadál, jsem za sebou ucítil slabou koncentraci magie a vyvalil jsem oči na tátu, který stál přímo přede mnou a jeho tělo obklopovala elektřina. *Tak rychlý...* pomyslím si a na malý moment se mi rozzáří oči, dokud koně neuklidní a neotočí se na mě s naštvaným výrazem. Okamžitě mi přejede mráz po zádech a až teď mi v hlavě zazní tátova slova o tom, že mám zákaz se k Irionům jakkoli přibližovat.
    "Já vím, omlouvám se," stačím ze sebe vysoukat sotva vysloví mé jméno a urychleně sklopím pohled k zemi s úmyslem se mu dalších patnáct vteřin nekoukat do obličeje.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 18:37

Aokimu zářily oči, dokud si neuvědomí, co provedl, nesklopí hlavu k zemi a omluví se. Zuřil jsem, měl jsem chuť na něj začít křičet, seřvat ho, proč sem chodil, když to má zakázané, ale když si uvědomím, že jsem o něj málem přišel, nezmůžu se na nic a jen k němu dojdu, kleknu si kousek předním na zem a přitisknu ho k sobě.
    "Beze mě sem nechoď, ano? Jsou divocí a dokud si nevybuduješ respekt, budou na tebe útočit," vydechnu potichu a pustím ho, stále jsem měl však ruce na jeho drobných ramenech a upřeně se na něj díval.
    "Slib mi, že se k nim bez dohledu už nepřiblížíš," řeknu rázně, ale má slova nezněla naštvaně. Byl ještě malý a zvědavý... A já nejspíš moc měkký.
    Aoki
    Aoki

Příspěvek pro Aoki 30/4/2018, 19:03

Tak nějak mi došlo že jsem tátu naštval, což jsem nechtěl ale měl pravdu, neměl jsem to dělat a stejně jsem to udělal. Popravdě řečeno by to nebylo ani trochu hezké kdyby nepřišel, ale naštěstí tu pro mě byl a...
    Když si přede mě klekne, donutím se na něj podívat a když mě obejme a vysvětlí že jsou Irioni divocí, což jsem moc dobře věděl a že mu mám slíbit že to neudělám, povzdechnu si a zadvám se mu do očím.
    "Ano tati, slibuji že už to... neudělám," vydechnu tiše a nakonec se trochu váhavě pousměji, než se k němu natáhnu a obejmu ho. Byl jsem rád že přišel a věděl jsem že už takovou hloupost neudělám. Nedošlo mi že budou takhle divocí, pokaždé co jsem tady šel s ním, bylo všechno v pořádku a teď už jsem možná chápal proč. Táta byl prostě úžasný. ještě chvíli jsem ho objímal, než jsem se od něj odtáhl a zadíval se na něj zvědabýma očima. Byl jsem rád že na mě nekřičel a tak se okamžitě rozhlédnu okolo a pokusím se zaujmout svou pozornost na něco jiného než byli Irioni v ohradách, ale tak nějak to nešlo.
    "Umm, tati?" vypadne ze mě, než se s pozorností zase přemístím na svého otce. "N-nechceš si hrát?" zeptám se po chviličce váhání a vykulím na něj prosebné oči.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 19:51

Sledoval jsem jeho provinilý pohled, se kterým se na mě díval, když mi sliboval, že už to neudělá. Hned se mi ulevilo a když se trochu pousměje a obejme mě, úsměvu se už opravdu neubráním. Tiše si povzdechnu, než ho k sobě pevněji přitisknu. Po chvilce mě pustí a tak se narovnám a zadívám se na drobného Aokiho, který na mě upíral své zvědavé, modré oči. Pořád pokukoval po Irionech, ale nakonec svou pozornost přesune ke mně a osloví mě. Okamžitě měl i mou plnou pozornost, ale nic jsem neříkal, jen jsem čekal, co z něj vypadne. Nakonec se mě přeci jen váhavě zeptá, jestli si nechci hrát. Okamžitě se mi na tváři objeví široký úsměv, se kterým ho zvednu do vzduchu. Těm prosebným očím jsem prostě nedokázal říct ne.
    "Copak by sis chtěl zahrát?" zeptám se ho s úsměvem, zatímco jsem sám přemýšlel, co bychom mohli dělat. Vzpomenu si, s jakým úžasem sledoval mou magii a hned jsem měl několik nápadů, co dělat. Ale také tady byli Irioni, kteří se teď opodál hašteřili. Zapískám na ně a po chvilce jeden z nich přiběhne až k nám. Nebyl to ten, který se pokusil Aokiho ušlapat, ale jeden z těch krotších. Zvědavě k nám natáhne hlavu a zafrká.
    "Teď si ho můžeš klidně pohladit," řeknu Aokimu a přistoupím ke koni blíž, jelikož jsem ho stále držel ve vzduchu a tak to sám udělat nemohl.
    Aoki
    Aoki

Příspěvek pro Aoki 30/4/2018, 20:47

Chvíli mi trvalo než jsem se ho vůbec zeptal, nechtěl jsem tátu zrovna nějak otravovat, ale když se na jeho tváři objeví široký úsměv od ucha k uchu, se kterým mě zvedne do vzduchu, ani nevím proč, vyhecovalo mě to k úsměvu také a proto jsem se zasmál. Už jenom to mi stačilo k úsměvu a když souhlasil s tím, že bychom si něco zahráli, nadšeně rozhodím ruce a pověsím se mu okolo krku.
    "Chtěl bych.... no...chtěl bych si zahrát na..." začnu, ale jakmile táta zapíská a jeden z Irionů příběhne rovnou k nám, veškerá slova jsem okamžitě zapomněl a s velkýma šťastnýma očima jsem se zadíval na černého hřebce, který k nám natáhl hlavu. Okamžitě jsem si ho chtěl pohladit, ale také jsem si vzpomněl na tátova slova a jeho naštvaný výraz a tak jsem si nic nedovolil, dokud nepřistoupil blíže k němu.
    "Můžu? Opravdu můžu? Opravdu?" vyjeknu nadšeně a ihned natáhnu ke koni své malé ruce. Jeho hlava byla tak velkáa má ruka v porovnání s jeho čumákem...
    "Budu mít taky někdy takového koně? Naučíš mě někdy jezdit? Budou mě někdy respektovat? Posadíš mě na něj? Jak se jmenuje?" vyplivnu na tátu hned několik otázek a nadšeně začnu hladit koně po srsti.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 30/4/2018, 21:01

Chtěl něco říct,ale v momentě, kdy si všimne Iriona se zasekne a se šťastnýma očima se na něj zadívá. S úsměvem jsem ho sledoval a byl jsem rád, že se k němu nepokusil natáhnout a místo toho počkal na svolení, které mu také dám. Nadšeně vyjekne a natáhne ke koni své drobné ruce. Irion si ho chvíli prohlížel, než se podívá na mě a poté přistoupí o krok blíž a nechá se pohladit. Pousměji se a zatímco jsem Aokiho držel jednou rukou, druhou pohladím koně po krku a hřívě. Syn mě hned zasype hromadou otázek, které mě rozesmějí a pobaveně nad tím zavrtím hlavou.
    "Až budeš větší, můžeš si klidně jednoho sám odchovat... Když to uděláš správně, budeš mít věrného parťáka na celý život. Jezdit tě samozřejmě naučím, s tím můžeme začít rovnou a respekt... Si získáš časem, ale musíš být neústupný," řeknu, zatímco koně hladím po hřívě. Byl to jeden z klidnějších koní a byl dobře vycvičený, takže... By neměl být problém na něj Aokiho posadit.
    "Jmenuje se Altair, chceš se na něm projet?" zeptám se s úsměvem, i když jsem pociťoval jistou nervozitu. Ale říkal jsem si, že jsem ho vycvičil dobře, takže by to opravdu mělo být v pořádku.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 23/11/2024, 02:54