Aoki stál vedle mě a párkrát zavzlyká, na to, co právě viděl byl opravdu statečný a já ho chtělnějak utěšit, proto když se mě chytí za tričko, položím mu ruku na hlavu a začnu ho jemně hladit po vlasech. Zcela vážně mi odpoví, že si bude dávat pozor, za což jsem byl rád, ale opravdu jsem se začínal bát, že bude démony nenávidět. Nadechnu se, abych navrhl, co pak můžeme dělat a rozptýlil ho, jenže najednou se převrátí do předu směrem ke mně. Podlomí se mu kolena, ale to už jsem ho pevně držel, přestože jsem sám pocítil úbytek energie. Nebyl ale naštěstí moc výrazný. Vyhoupnu si Aokiho do náruče, vypadal unaveně a oči se mu zavírali. Mírně se pousměji, než mu předám trochu své vlastní magie, abych doplnil jeho zásoby. Dal jsem mu ale opravdu jen trochu, aby mu bylo lépe, netušil jsem, kolik jeho tělo udrží a zjišťovat jsem to nehodlal.
"Jen si odpočiň, trochu se prospi a až se probudíš, projedeme se na Irionech po okolí, dobře?" zašeptám k němu a dám mu pusu na čelo. Vypadal, jako by mi každou chvíli měl usnout v náručí a byl neskutečně roztomilý.
"Jen si odpočiň, trochu se prospi a až se probudíš, projedeme se na Irionech po okolí, dobře?" zašeptám k němu a dám mu pusu na čelo. Vypadal, jako by mi každou chvíli měl usnout v náručí a byl neskutečně roztomilý.