pro Balaur 1/3/2018, 00:20
Alex se také ušklíbne a potvrdí mi, že je to jako za starých časů, než se změní do démonické podoby, která... Vypadala jinak.
"Kolik těch podob proboha ještě máš?" zeptám se a mezitím připravím o hlavu dalšího démona. Generál se však stále držel, snažil se spolupracovat s démony, používal je dokonce i jako štít a snažil se mě zabít. Marně nutno podotknout. Ani Alexovi se nelíbilo, že tady je a se zavrčením se zeptá, co tady chce.
"Můžeš se ho zkusit zeptat," houknu na něj zpátky a všimnu si naštvaných výrazů démonů. Byli v přesile a mi je likvidovali jak nic a ještě se u toho bavili. Jakmile zbývali už jen čtyři, objeví se kousek od nás Elias a dřív než se démoni vzpamatují, jednoho z nich zabije. Ušklíbnu se a já i Alex se postaráme o další dva. Zbude jen generál, který vypadal, že se dá na útěk.
Dřív než to však stihne, omotám mu kolem těla dráty a stáhnu ho zpátky. Dopadne nám přímo před nohy a tak ho omotám ještě více, aby se nemohl ani pohnout, než začnu prohledávat jeho věci.
"Dobrý pokud, proč vás ale Mephistopheles poslal?" zeptám se, ale démon jen naštvaně plivne mým směrem. Podaří se mi u něj najít nějaký papír a tak jej otevřu, sotva se však na něj podívám, zblednu a hodím ho Alexovi, než generála rychle zabiji.
"Mají tvoji, naši, Mirysinu a Miriaminu adresu!" zavrčím, než se otočím na Alexe.
"Jdu za Ireth, zkontroluj Mirys, kdyby něco, sejdeme se u Miriam, je to ta třetí adresa!" vykřiknu, než naznačím Eliasovi, aby se schoval do mého stínu a hned jak to udělá, objeví se kolem mě blesky a vzlétnu do vzduchu obrovskou rychlostí. Musel jsem se za Ireth dostat co nejdřív!