Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Alexander
    Alexander

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 25 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 18:36

Poslouchal jsem svého bratra, pronese že se má co učit a tak si jenom povzdechnu. Nevím jestli mělo teď smysl vykládat mu jak moc jsou runy složité, jaké mají své pravidla a tak jsem raději zůstával potichu. Až teď jsem si všiml, že jsme dal vařit vodu do konvice, tak ji nehcám dovařit a zaleji si nový čaj, přece jenom ten starý už byl studený. Když ale promluví obestiálních přízracích, odložím konev stranou a zamyslím se.
    "V otcových vzpomínkách jsem o nich cosi zaslechl... ale co vím tak už by měli být vyhubeni," řeknu trochu nejistě, ale netroufal jsem si říkat kde je pravda, proto se jenom zvědavě zadívám na bratra, který... o tvorovy, který mě posedl. Počkat, myslel si snad... ne on byl přesvědčený že ten tvor byl jedním z přízraků? N-nemožné! Pomyslím si a zamračím se, když vyhrkne že je jiný, než jsme si mysleli a řekne mi, že už se s nim jendou setkal.
    "Dobře, teď už tomu vůbec nerozumím. Chceš říct že to byl bestiální přízrak?" vypadne ze mě a bylo vidět že nad tím opravdu uvažuji, neznělo to zase tak... jo znělo to divně!
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 18:43

Byl jsem rád, že mě Alex opravdu poslouchá, i když u toho vařil čaj, udělám si tichou poznámku o tom, že až mu řeknu o Eliasovi, neměl by ten čaj držet, nebo pít. Poznamená něco o tom, že ví něco málo ze vzpomínek jeho otce a že by měli být vyhubeni, jakmile však dořeknu vše, co jsem chtěl, překvapeně se zeptá jestli to byl bestiální přízrak. Skousnu si ret a zaslechnu za sebou tiché kroky, Elias se mi zase schová za nohy. Nebyl asi z celé té věci o přízracích nadšený, ale... No, nechtěl jsem Alexovi nic tajit. Místo toho se natáhnu za sebe a znovu mu rozcuchám vlasy, než se s vážným výrazem zadívám na Alexe.
    "Ano, myslím si, že JE bestiálním přízrakem," řeknu důrazně a dám důraz na slovíčko je. nervózně přešlápnu, než si povzdechnu a založím ruce na prsou.
    "A než začneš panikařit... Vím, že je nebezpečný a velmi silný, ale pro nás už nebezpečí nepředstavuje. Vyhledal mě v podsvětí a pár věcí jsme si ujasnili. Je to můj přítel, člen rodiny a nedovolím, aby se mu cokoliv stalo... Nepřemýšlel jsi nad tím, co znamenaly ty runy? Připoutal jsem ho k sobě, aby nezemřel," vydechnu a zadívám se svému bratrovi do očí. Doufal jsem, že nezačne nějak vyšilovat.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 19:01

Párkrát zamrkám než mě zahrne salvou dalších informací a nezbylo mi nic jiného než ho poslouchat.Napijise u toho čaje ale hned hozase odložím stranou.
    "Je..." zopakuji a v tuchvíli si ho přeměřím pohledem a ža teď si plně uvědomím přítomnost bělovlasého kluka za ním, který se postaví vedlě něj a chytí Fen'liho za ruku.
    "Jak vyříkali? Vyhledal... Nění nebezpečný... Cože?" vypadne ze mě ale stále jsem se ptal klidně, protože mi nějak tohle celé nezapadalo do sebe. Něco důležitého mi neříkal nebo spíše tu jednu jedinou věc. Chvíli mlčím a pozoruji toho kluka vedle něj, který mu byl až moc podobný.
    "Kde teď je?" vypadne ze mě a mávnu rukou před sebou tak abych viděl runy, kterými bratr připoutal ten přízrak k sobě. Až teď mi to ....dojde. Byl to ten kluk, který stál vedle něj. Párkrát zmateně zamrkám než na něm zůstanu viset pohledem.
    "Bože, začínám si říkat kdo z nás je teď tady ten nezodpovědný..." vydechnu nervózně a položím si ruku na čelo, než se raději nadechnu a zakroutím hlavou.
    "Já jsem nad tím raději přemýšlet nechtěl, popravdě... jsem se bál že k něčemu takovému došlo. Popravdě jsem měl chuť tě poslat zpátky do podsvětí s tím, ať už mi nikdy nechodíš na očích... ale byl jsem rozčílený, omlouvám se že jsem nad něčím takovým vůbec přemýšlel," řeknu a nakonec dojdu blíže k nim, ale zastavím se tak na metr od nich.
    "Slova která jsi řekl zpátky bohužel nevezmeš a já je taky nezapomenu. Po dlouhé době jsi mi zase ukázal svou sobeckou tvář bez následků... ale tím že jsi dneska přišel, jsi nejspíše zachránil naše přátelství," řeknu vážně a zadívám se mu do rudých očí.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 19:16

Viděl jsem, jak Alex pomalu pochopil situaci a celkem jsem se děsil, jak zareaguje. Sice se zeptá, kde je teď, ale hned jakmile se podívá na bělovlasého kluka za mnou, dojde mu to. Trochu nesměle se pousměji, než se rozhodnu je představit a tak se zhluboka nadechnu.
    "Alexi, tohle je Elias," řeknu a trošku odstoupím stranou, aby na malého démona šlo vidět. Sice viděl jen iluzi, ale i tak... Jakmile Alex poznamená, že začíná přemýšlet, kdo je tady nezodpovědný, zacukají mi koutky.
    "Začínám mít pocit, že se naše povahy prohazují, bratře," řeknu s povzdechem. Byla to zvláštní změna, ale... Nevadila mi. Ještě aby jo! Možná bych ale měl vážně začít brát věci na větší váhu a nejednat tak impulzivně. Když však začne mluvit o tom, jak sobecky jsem se zachoval a rozejde se ke mně, provinile se zadívám do země a po chvilce přistoupím váhavě k Alexovi a krátce ho obejmu.
    "Ještě jednou se omlouvám, nechtěl jsem ohrozit tvůj život," povzdechnu si a zadívám se do jeho očí. Byl jsem tak rád, že mi odpustil a s trochou štěstí mu ani Elias nebude až tolik vadit. Doufal jsem, že to tak opravdu bude.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 19:40

Fen'lin nás představí a tak se zadívám na kluka a krátce se pousměji.
    "Alexander, ale hádám že to už víš," řeknu trochu chladně než bych sám chtěl a potom si vpozdechnu. Nechtěl jsem působit nepříjemně, ale možná to bylo dobře. Pořádně jsme ho v tom hodlal nechat, přece jenom udělal chybu, velkou chybu a chtěl jsem aby si to pamatoval. Nakonec se dostaneme ani nevím jak k našim povahám a potom mě dokonce krátce a nejistě obejme, díky čemuž ze mě tak trochu opadne celá naštvanost a zůstane jen nějaký pocit v pozadí.
    "Dobře... Byl jsem naštvaný hlavně kvůli Mirys a Aelin, jak by jim asi bylo kdyby se dozvěděli že nás zabil můj bratr jenom z čisté sobeckosti a neopatrnosti... teda jestli by se to vůbec dověděly!" zavrčím na něj ale nakonec si povzdechnu.
    "No nic, nechme to být. Pokud pro nás není nebezpečím, pak ho budu přinejmenším tolerovat," přiznám a znovu se zadívám na kluka.
    "A proč vypadá takhle? Vypadá jako tvůj... syn," řeknu po chvilce zamyšleně.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 20:01

Alex se mu také chladně představí, nebylo to nic moc, ale byl to nějaký začátek a to mi zatím stačilo. Napětí v místnosti i Alexovo naštvání tak nějak opadne a po chvíli mi vysvětlí, že byl naštvaný hlavně kvůli Aelin a Mirys, které by se ani nemusely dozvědět, co se nám stalo. Zblednu při představě, že by to stejné zažívala Ireth, ještě když mi hned po příchodu sdělila to novinku.
    "To máš pravdu... Ireth by mě nejspíš nějak znovu přivedla k životu jen aby mě mohla přerazit," řeknu zaraženě, ale po chvilce se trochu pousměji. Alex mi sdělí, že bude Eliase tolerovat a potom zamyšleně poznamená, že vypadá jako můj syn. Okamžitě se mi na tváři objeví široký úsměv při představě mě, Ireth a dvojčat a začnu se šklebit jako idiot, než mi po chvilce dojde, že bych měl Alexovi možná odpovědět.
    "Setkali jsme se s obchodníkem, který prodává magické předměty, Elias má na sobě plášť, který ho zahaluje do iluze, kterou si sám Elias určí... Hádám, že se inspiroval mnou a... No celý den byl zmenšený ve své lidštější podobě a tak udělal moji dětskou verzi," zasměji se a otočím se na malého démona.
    "Mimochodem, tady iluzi používat nemusíš, nikdo tě tady neuvidí, takže zvol to, co je ti příjemnější," řeknu mu s úsměvem.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 20:21

Sledoval jsem je, po chvilce mi to přišlo legrační, ale vůbec jsem netušil proč. S povzdechem si je tedy prohlédnu a pousměji se. Dostal jsem vysvětlení, hned po tom co se můj bratr přestal šlebit jako idiot a zadívá se na Eliase, který od něj udělá jeden krok a zadívá se na mě. Chvíli ho propaluji pohledem, než si povzdechnu a dodju ke kuchyňské linky, ze které vytáhnu oplatek a vydám se k němu.
    "Umh, takhle mi to nevadí," vykoktá ze sebe žesně předtím, než k němu dojdu, skloním se a podám mu ho.
    "Jo, definitivěn vypadá jako ty," vydechnu a když si ode mě oplatek vezme a poděkuje, zacukají mi koutky. Je tohle vážně ten samý přízrak co Fen'lina zabil? Těžko se tomu totiž teď věřilo...
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 20:27

Alex chvíli propaloval Eliase pohledem, ale nakonec se vydá pro něco do skříňky, ze které vytáhne oplatek a rozejde se k malému démonovi, který zrovna vykoktá, že mu to takto nevadí. Přikývnu a sleduji Alexe, který mu dal oplatek. Tiše jsem doufal, že se Elias nepokusí sníst i obal, ale... Byl chytrý, poradí si, i když tento svět nezná a... Zase jsem zapomněl, že není dítě. Ušklíbnu se, když Alex poznamená, že vypadá jako já a hned na to se zase začnu usmívat jako idiot. Měl bych mu to říct? Nebo počkat na Ireth a sdělíme jim to společně? Nebo si to nechat ještě nějakou dobu pro sebe, nebo...
    "Budu otec," vypadne za mě najednou, dřív než si to stačím uvědomit a poté se s úsměvem zadívám na Alexe, byl jsem až moc nadšený, než abych si to nechal pro sebe.
    "Vůbec jsem ale netušil, že to bude možné! Přeci jen jsem démon a Ireth upírka a... No, ani jeden z nás netušil, že to půjde bez použití magie! Ale teď je ve třetím měsíci a budeme mít dvojčata!" vypadne ze mě velmi rychle a na tváři se mi znovu objeví ten šťastný, idiotský úsměv. Nějak jsem si nemohl pomoc, vždycky jsem toužil po rodině a teď jsem ji měl.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 20:37

Démon si ode mě oplatek vzal a tak se zase narovnám a dojdu si pro čaj, ze kterého se napiji. Sledoval jsem svého bratra a ohříval si ruce o teplý hrníček, než se začal zase tlemit. Nadzvedl jsem obočí a chtěl jsem se ho zeptat co se děje, nebo co mu přijde tak zatraceně vtipné, ale najendou na mě vybalil že bude otec.
    "Eh-?" vypadne ze mě a chvíli přemýšlím jestli to myslí vážně. No ttvářil se dost přesvědčivě a když pronese delší vysvětlení s tím, že si mysleli že to není možné ale očividně ano a potom na mě vyhrkne že čekají dvojčata a už jsem opravdu nevěděl jak bych měl reagovat. Jenom jsem na něj nevěřícně hleděl a zacukaly mi koutky.
    "Ah, výborně. Kdym ůžu očekávat konec světa?" ušklíbnu se a nakonec se donutím uvolnit, nebýt tak napjatý a zasměji se.
    "Zní to neuvěřitelně ale gratuluji," vydechnu a potom ho probodnu pohledem.
    "O důvod víc být zodpovědnější," zavrčím na něj a znovu se napiji z čaje a sleduji u toho démona, který začal rozbalovat oplatek. Tedy... Eliase.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 20:42

V momentě, kdy se mě Alex zeptá, kdy má očekávat konec světa, naplno se rozesměji a uklidním se až za několik desítek vteřin.
    "Dej jim tak dva, tři roky," řeknu se smíchem a poté s úsměvem přikývnu, když mi pogratuluje. Hned na to mě však probodne pohledem a tak zmlknu a jen se na něj zadívám. Zavrčí na mě, že mám o důvod víc být zodpovědnější a tak zvednu ruce do vzduchu.
    "Já vím, já vím... Poučil jsem se," řeknu s povzdechem, než si prohrábnu vlasy a zadívám se na Elise, který šustil s plastovým obalem a nakonec ho rozbalí a pustí se do oplatku. Pousměji se, než se zadívám na hodiny a zamručím, když zjistím, že máme ještě dvě hodiny, než budeme moct domů.
    "Máme ještě dvě hodiny... Můžeme zůstat, nebo nás taky vyhodíš z domu?" zeptám se Alexe a zacukají mi koutky.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 20:48

Fen mi sělí že jim mám dát tak dva až tři roky a tak si povzdechnu a pousměji se nad tou představou. Ne, opravdu jsem mu to přál, ačkoli jsem si ho v orli... otce, řekněme nedokázal vůbec představit. Sotva jsem si to dořekl v mysli, už jsem se zahleděl na ty dva a zakroutil hlavou. Ne, myslím že mám před očimadost jansý příklad toho, jak by jako otec fungoval. Párkrát zamrkám a zasměji se tomu.
    "Nevyhodím a proto se znovu zeptám, dáte si něco?" vypadne ze mě a zamyslím se. Aelin má dneska kroužek, takže přijde k večeru a Mirys byla u sebe. Mezitím jsem dal vodu do konvice ale ještě ji nezapínal, jenom jsem se zamyslel nad tím, jestli jsem nakoupil všechno potřebné na tu oslavu... No... budu to muset projít ještě zítra.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 20:57

Byl jsem rád, že nás tady Alex nechá a když se znovu zeptá, jestli si něco nedáme, zamyšleně se na něj podívám.
    "Čaj? A možná něco malého k jídlu? začínám mít hlad," pousměji se, když si uvědomím, že jsem naposledy jedl ráno a do večera nebudu doma. Už teď jsem se ale těšil na večeři, kterou nám Ireth jistě připraví. Pousměji se, než se posadím na nejbližší židli a bokem se opřu o opěradlo. Zadívám se na Alexe a hned mě napadne několik otázek.
    "Jak se má Mirys a Aelin? Změnilo se něco v podsvětí? Sice jsem tam byl, ale politika byla mou poslední starostí," řeknu už trochu vážnějším tónem, než si vzpomenu na jednu takovou důležitou věc, kterou jsem v poslední době úplně zanedbal.
    "Mimochodem, konečně se mi podařilo najít Miriam, někdy bych vás rád představil," poznamenám s úsměvem.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 21:23

Nakonec odběhnu do kuchyně něco připravit a pousměji se. Kuchyň s obývákem byla propojená, takže jsem mohl slyšet bratra jak na mě mluví.
    "Obě holky se mají dobře, jsou zvědavé akorát mě trápí že na sebe neskuetčně žárlí. Občas mi přijde, že o mou pozornost soupeří a bojím se, že by to nemuselo dělat dobroty hlavně do budoucna," řeknu a povzdechnu si. Nakonec udělám nějaké rychlé tousty a donesu jim je na stůl do obýváku. Poté ale sdělí, že se mu podařilo najít Miriam a tak na něj párkrát nechápavě zamrkám, než se ze široka usměji.
    "Opravdu? Našel jsi sestru? Je v pořádku?" vypadne ze mě a zůstanu na něj civět. Byl jsem ze všech těch informací nadšený, jen... jich bylo trošku moc. "Promiň, jsem po včerejšku hrozěn malátný, jsou tu všechno skvělé zprávy a jindy bych reagoval nadšeněji, ale... mmm to je jedno, nechme to na jindy," řeknu a pousměji se. Fen'limu podám čaj kerý si vyžádal a sám se pustím do toho svého.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 21:31

Odpoví mi, že se obě mají dobře, ale jedna na druhou neskutečně žárlí. Povzdechnu si, nepřekvapovalo mě to, tak trochu jsem to nejspíš čekal.
    "Časem se to snad zpraví... Aelin tě teprve nedávno našla a tak tě samozřejmě chce pro sebe a Mirys... Je mladá, zamilovaná a občas reaguje dost spontánně a výbušně, když ji naštveš... Ale určitě se to zpraví," zkusím bratra uklidnit a vděčně se usměji, když nám donese tousty. Jeden si okamžitě vezmu a poté sleduji bratrův překvapený výraz, když mu sdělím další novinku.
    "Je v pořádku, Mephistopheles po ní pořád jde, ale její přítel je dost schopný ji ubránit," odpovím s úsměvem a když se začne omlouvat, že je toho na něj moc, jen nad tím mávnu rukou.
    "To mám za to, že jsem na tebe vybalil tolik informací, jen to v klidu zpracuj," zasměji se a natáhnu se pro další toust, než se otočím na Eliase.
    "Pojď si taky dát, pokud máš hlad," řeknu mu a jeden toust mu rovnou podám.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 21:59

Na všechno co mi bratr řekl jsem jenom přikývl. Byl jsem rád že je v pořádku ale ta událost s Mephistophelem mě vůbec nepřekvapovala. Tiše si povzdechnu a na chvíli zavřu oči. Zaposlouchal jsem se do okolí a hlasu bratra, který nabízel jídlo Eliasovi. Zasměji se nad tím a pohled mi spadne na démona, který si toust přeci jenom vzal a po chvilce se do něj pustí. Znovu jsem se zamyslel nad jeho slovy o Aelin a o Mirys, v něčem měl pravdu, občas reagovala dost přehnaně ale nemohl jsem jí to mít za zlé. Jenom... pořád nerozuměla tomu, že někdy na výběr prostě nemám a musím odejít a já... netušil jak jí to vysvětlit a teď když jsem měl Aelin, té se to bude vysvětlovat ještě hůř. Povzdechnu si a nakonec se natáhnu také pro jeden toust, do kterého se pustím. nějak jsem nevěděl na co se bratra ptát a tak jsme byl raději zticha.
    "Eliasi, proč jsi tehdy neopustil moje tělo, když jsi zaútočil na bratra?" zeptám se po chvilce a zadívám na malého kluka vedle Fen'liho.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 22:07

Spokojeně jsem žvýkal toust, stejně jako Elias, který si ho ode mě po chvilce přeci jen vezme a pustí se do něj. Pousměji se, opravdu jsem si připadal jako jeho otec a neustále jsem zapomínal, že není malé dítě. Jenže to nešlo, když vypadal takhle! Ne že by mi to teda vadilo. Po chvilce ticha se i Alex pustí do jídla a zeptá se Eliase, proč neopustil Alexovo tělo, když na mě útočil. Také se zvědavě otočím na malého démona a když se na mě zadívá, povzbudivě se usměji a přikývnu. Nechtěl jsem mít žádná tajemství před bratrem a tak jsem chtěl Eliase trochu pobídnout, aby mluvil. I když jsem ho nehodlal do ničeho nutit.
    "Eliasi, klidně mu řekni cokoliv, ale pokud nechceš, nemusíš, do ničeho tě nutit nebudeme," řeknu mu po chvilce a natáhnu se pro třetí toust. Byly opravdu dobré a já měl nejspíš větší hlad, než jsem si myslel.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 22:22

Elias chvíli mlčel a nic neříkal, než nakonec zakroutil hlavou a povzdechl si. Nevypadalo to, že by chtěl něco říci ale nakonec sklopil hlavu k zemi.
    "Vlastně nevím, tehdy to bylo... jako kdybych to ani z části nebyl já. Tedy ano, věděl jsem co dělám ale měl jsem v hlavě vzpomínky, které ani nebyly moje, jenže nebyly ani tvoje..." odpoví a upřeně se zadívá do očí Alexovi, který se na něj prvně podíval zmateně a potom přikývl.
    "Taky si na to vzpomínám, než jsem nad sebou ztratil úplnou kontrolu, mám pocit že jsem... bratra oslovil Mephistophelem," řekne a Elias přikývne. "Přesně tak," dodá a nakonec se natáhne pro další soust a opatrně jej začne jíst a posadí se na židličku.
    "Pravda, pořád zapomínám na otcové vzpomínky, i když mi tenhle problém Sethar pomohl vyřešit, nemůžu popírat že je nemám v hlavě a pravděpodobně jsi je nějak probudil," řekne Alex najednou a vypadalo to, že do sebe všechny věci začaly zapadat.
    "To jak jsi ale utekl s mým tělem, bylo podlé... nevěděl jsem že jsi tak mocný, podcenil jsem tě," řekne a chvíli to snad znělo jako uznání, když se Alex se smíchem podrbal ve vlasech. Elias na něj hleděl a málem mu zaskočil toust... vlastně se převrátil s celou židlí a jediné co stihl udělat bylo zamáchat rukama kolem sebe, což mu moc nepomohlo.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 22:30

Tiše jsem poslouchal rozhovor těch dvou a tak nějak to opravdu začalo dávat smysl. Skutečnost, že si mě však zase spletli, nebo přirovnávali k mému otci se mi vážně nelíbila. Odfrknu si a propálím Alexe pohledem.
    "Přijde mi, že mě čím dál více lidí přirovnává k tomu idiotovi," zamumlám spíše pro sebe a poté se překvapeně podívám na Alexe, když prohlásí, že nečekal, že bude Elias až tak silný. Znělo to jako uznání a to mě asi nejvíce překvapilo. Stále jsem na tom však byl lépe než Elias, kterému zaskočí toust, poté se prudce zakloní a židle začne přepadávat dozadu. Natáhnu k němu ruku, ale chytím jen prázdný vzduch a místě, kde vteřinku předtím byla Eliasova ruka a sleduji, jak se malý démon rozplácl na zemi. Zacukají mi koutky, než se postavím na nohy a ohnu se k Eliasovi, kterého zvednu do vzduchu, chytím ho jen jednou rukou a přitisknu ho ke svému boku jako malé dítě, než zvednu židli ze země a posadím se zpátky na svou židli s Eliasem na klíně.
    "Ano, Alexi. Tato mocná bytost ti ukradla tělo," prohlásím vážně, ale celou dobu mi cukaly koutky.
    "Až se Sethar vrátí, musíme se zeptat na ty bestiální přízraky, ten kocour ví snad všechno, tak snad bude vědět i tohle," zamručím.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 22:44

Párkrát zamrkal a hleděl před sebe,vůbec nevěděl co se právě stalo ale za chvíli už nad nim stál Fen a pomáhal mu na nohy. Okamžitě na ně vyskočil a když chtěl zvednout židličku, bohužel to stihl jeho společník dříve a než se nadál, objevil se na jeho klíně.
    "Jak trapné," vypadne z něj a ani sám netušil proč to řekl, možná že mu to přišlo ponižující ale... tohle mělo zůstat v jeho hlavě a nakonec se tomu jenom zasmál. Nahlas, opět až ho jeho samotný smích překvapil. Očividně ho pobavila Fenoa odpověď a tak se zadíval na Alexe, který na něj hleděl tak nějak mimo.
    "Nerad to přiznávám ale tohle bylo sakra roztomilý," vypadne z Alexe a nakonec přikývne.
    "To máš pravdu, Sethar je jeden z nejstarších co znám. Pořád mu říkám že je jak chodící encyklopedie," prohodí a démon na Fenově klíně se zatím nenápadně natáhne pro poslední toust.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 22:50

Elias překvapeně zamrká, než prohlásí 'Jak trapné' chvilku se rozhostí hrobové ticho než se oba naráz rozesmějeme.
    "Občas zapomínám, že jsi dospělý démon, když jsi v téhle formě," zasměji se a poté moji pozornost upoutá Alex, který vypadal dost mimo a nakonec z něj vypadne, že to nerad přiznává, ale bylo to roztomilý. Zavrtím nad tím s úsměvem hlavou a jen pokrčím rameny, aniž bych to nějak dál komentoval. Alex hned na to odsouhlasí, že Sethar je jeden z nejstarších démonů, co zná a občas mu přijde, že je jako chodící encyklopedie. Souhlasně přikývnu, kdyby nebylo Sethara, ani jeden z nás by tady dneska neseděl. Oba by jsme byli mrtví. Vlastně všichni tři. Nadechnu se, abych něco poznamenal, když najednou ucítím slabý náznak temné magie, jako by někdo chystal jakési kouzlo, ale snažil se zakrýt svoji přítomnost. Okamžitě zpozorním a otočím se na Alexe, jestli to cítil také.
    "Eliasi... Mám z toho špatný pocit, můžeš ze stínů zkontrolovat okolí?" zeptám se ho, zatímco se zadívám z okna. Pokud venku opravdu jsou nějací útočníci, nehodlal jsem jim dát jediný náznak toho, že o nich vím. Moment překvapení bude pak na naší straně. A s Eliasem a Alexem po boku jsem se bál jen mála věcí.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 23:09

"Není to tak že bych se ne-" Elias se zasekne uprostřed věty a zamračí se ve stejný okamžik, co si toho višmne i Fen'lin a Alexander. V místnosti bylo najendou ticho a když Elias dostae pokyn, přikývne, seskočí z Fena a okamžitě se změní na stín. Ihned zanče pročesávat okolí ale zdálo se že poblíž nich nikdo není, okamžitě se tedy skrze stíny dostane ven a ihned zamířil k místu odkud cítil obrovské množství temné energie. Jakmile spatří veký výboj temné magie, který démoni stlačovali do malé kuličky, zamračí se a dříve než se vůbec někdo z nich nadá, ze stínu vyraší trny, které prošpikují démona skrz na skrz. Démon si okamžitě vezme jeho duši a magický výboj se v tu chvíli zcela zruší, okamžitě se ale vrátí zpět do domu a objeví se opět ve Fenově stínu.
    "Je jich tam tak patnáct, jednoho jsem zabil, chystali se zničit tenhle dům," sotva to však Elias dořekne, už se Alex odrazí od kuchyňské linky a rozejde ke dveřím.
    "Tenhel dům mám od Mirys, zabila by mě kdyby nás tu přepadli, jdu jim naproti," ohlásí a v tu samou chvíli vyleze ze dveří, které za sebou zabouchne. Kromě toho, myšlenka na to, že by se mohla každou chvíli vracet Ailen ze školy, jej neskutečně znervózňovala.
    "Jdeme za ním?" zeptá se po cvhilce Elias který se schovával ve Fenově stínu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 23:17

Elias zmizí a po chvilce ticha se znovu zjeví z mého stínu. Sdělí nám, že démonů je tak patnáct, ale jednoho zabil a že se chystají zničit tento dům. Přikývnu a otočím se na Alexe, který ovšem už stál na nohách a mířil ke dveřím s tím, že jim jde na proti. Nadechnu se, abych něco řekl, to už ale zabouchne dveře a tak jen tiše zavrčím. Elias se zeptá, jestli jdeme za ním a tak přikývnu a také se vydám ke dveřím, ve kterých Alex před chvílí zmizel.
    "Je silný, ale stále je to patnáct démonů, jdu mu krýt záda," odpovím a rychle vyrazím ze dveří. Jakmile se ujistím, že venku není nikdo na dohled. Změním se do démonické podoby a vyletím do vzduchu. Brzy uvidím skupinku démonů, ze které jich už bylo několik mrtvých a se zbytkem bojoval Alex. Zhmotním své drápy, než se vrhnu na nejbližšího démona a prošpikuji mu hrudník.
    "Jako za starých časů, bratře?" zeptám se dost nahlas, aby mě slyšel a zabiji dalšího démona. Poté na mě však zaútočí jeden silnější a jeho rána mě dokonce trochu odsune dozadu. Po chvilce ho poznám a překvapeně se na něj zadívám.
    "Generál Mephistophela?" vydechnu překvapeně, než mě popadne vztek a prudce ho od sebe odkopnu. Co ten zasranej démon zase chce?
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 1/3/2018, 00:10

Už nějakou chvilku bojoval s démony, když kousek od sebe zaslechne bratra.
    "Jako za starých času," ušklíbne se a pevně stiskne kopí v ruce, načež se zadívá na svého bratra, který byl ve své démonické podobě a pousměje se. Takže takhle to myslel? Zamyslí se nad svou proměnou a nakonec jenom pohodí ramenama a změní se do své démoní podoby, která byla on minulejška jiná. Před svým bratrem se nemusel skrývat pod iluzí a tak se jenom ušklíbl a odhodil ocasem prvního démona, který byl v dosahu. Když ale zaslechl že je tu generál Mephistophela, zamračí se.
    "Co ten tady chce?" zavrčí a nelíbilo se mu to. Že by sledovali Fen'lina až sem? To by ale zaútočili mnohem dříve... nějak mu to nesedělo a tak se rychle přiřítí k jednomu démonovi, se kterým si vymění pár útoků, než mu prorazí kopím hrudník. Ani s ostatními se moc nezdržoval a zabíjel je příležitostně, když se mu ta možnost naskytla, dokud jich nezůstaly jenom čtyři... tedy zrovna když si je propočítal, se kousek od Fen'lina zjevil Elias a když se na něj jeden z démonů zadíval a zstavil se, protože ho nejspíše iluze lidského dítěte zmátla, mu stíny prošly skrze lebku a padl k zemi mrtvý. Tak už... zbyli jenom tři.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 1/3/2018, 00:20

Alex se také ušklíbne a potvrdí mi, že je to jako za starých časů, než se změní do démonické podoby, která... Vypadala jinak.
    "Kolik těch podob proboha ještě máš?" zeptám se a mezitím připravím o hlavu dalšího démona. Generál se však stále držel, snažil se spolupracovat s démony, používal je dokonce i jako štít a snažil se mě zabít. Marně nutno podotknout. Ani Alexovi se nelíbilo, že tady je a se zavrčením se zeptá, co tady chce.
    "Můžeš se ho zkusit zeptat," houknu na něj zpátky a všimnu si naštvaných výrazů démonů. Byli v přesile a mi je likvidovali jak nic a ještě se u toho bavili. Jakmile zbývali už jen čtyři, objeví se kousek od nás Elias a dřív než se démoni vzpamatují, jednoho z nich zabije. Ušklíbnu se a já i Alex se postaráme o další dva. Zbude jen generál, který vypadal, že se dá na útěk.
    Dřív než to však stihne, omotám mu kolem těla dráty a stáhnu ho zpátky. Dopadne nám přímo před nohy a tak ho omotám ještě více, aby se nemohl ani pohnout, než začnu prohledávat jeho věci.
    "Dobrý pokud, proč vás ale Mephistopheles poslal?" zeptám se, ale démon jen naštvaně plivne mým směrem. Podaří se mi u něj najít nějaký papír a tak jej otevřu, sotva se však na něj podívám, zblednu a hodím ho Alexovi, než generála rychle zabiji.
    "Mají tvoji, naši, Mirysinu a Miriaminu adresu!" zavrčím, než se otočím na Alexe.
    "Jdu za Ireth, zkontroluj Mirys, kdyby něco, sejdeme se u Miriam, je to ta třetí adresa!" vykřiknu, než naznačím Eliasovi, aby se schoval do mého stínu a hned jak to udělá, objeví se kolem mě blesky a vzlétnu do vzduchu obrovskou rychlostí. Musel jsem se za Ireth dostat co nejdřív!
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 1/3/2018, 00:31

Ignoruji bratra a když mi hodí adresu a bez váhání zabije generála, zblednu a na nic nečekám. V mžiku jsem se vznesl do vzduchu a rozletěl se směrem k Mirys domů. Ani trochu se mi to nelíbilo a polil mě nepříjemný pot, jenže v tom se zarazím... Aelin. Nemůžu odsud jenom tak odletět, byla pořád ve škole. Okamžitě se přeměním zpátky do lidské podoby a sáhnu pro telefon, najdu Aelininé číslo a vytočím ji. Když mi to ale nezvedala, rozhodl jsem se ji napsat smsku, aby na mě počkala v kavárně po cestě, kam jsme chodili. Ihned zavolám číslo Mariett a když se ozve její hlas, vysvětlím ji že bych potřeboval aby mi pohlídala Aelin. Naštěstí byla v práci a tak nic nenamítala, vděčně se s ní rozloučím a natěžko polknu, než se vznesu do vzduchu a rozletím se k Mirys domů. Doufal jsem že je v pořádku... Spěchal jsem a tak jsem zanedlouho zahlédl náš dům, proto jsem se k němu snesl dolů.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 16:08