Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Balaur
    Balaur
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 24 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Balaur 27/2/2018, 23:04

Měl prý i zbraně a souhlasil s tím, že Mephistopheles ani neví, za co bojuje. Přikývnu a pak si všimnu, že se za námi vrací Elias. Sdělí obchodníkovi, že pokud někomu řekne o runách, přijde o hlavu.
    "Tak nějak," ušklíbnu se, ale nevypadalo to, že by Eliase bral vážně. Začne se nahlas smát, až Elímu rupnou nervy, změní se do své pravé podoby a přišpendlí Harriana k zemi. Chvíli je pobaveně sleduji, než se vydám k Eliasově hlavě a položím mu ruku na krk.
    "Už máš strach?" zeptám se pobaveně a všimnu si, že se natahuje pro svou brašnu, která byla ale celkem daleko. Poté se ale rozhodnu zasáhnout, aby ho Elias opravdu nezabil.
    "Eliasi... Uklidni se prosím, je to idiot a vím, že tě štve... Takových osob bude ale ještě hodně... Tak toho idiota ignoruj," řeknu mu klidným hlasem a pohladím ho po hlavě, než na něj upřu prosebný pohled.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 27/2/2018, 23:16

Elias se stála natahoval k jeho krku a obchodník odklápěl zrak stranou. Nemohlo mu neuniknout jak se snaží dostat ke své brašně a tak mu přišlápl ruku a znovu vúhružně zavrčel. Opravdu se mu nelíbilo, že si z něj obchodník utahuje, ale jakmile k němu došel Fen a položl mu ruku na krk s tím, že je to idiot, ale takových ještě bude a má ho ignorovat, uklidnil se. Ještě chvíli ho sledoval, než z něj nakonec slezl a proměnil se zpátky. Byl opět malý a uraženě se posadil na trávu, nespouštěl z obchodníka pohled. Ten se oklepal, okamžitě k sobě přitáhl brašnu a zamčail se.
    "Oy! To bylo kruté! Myslel jsem že mě vážně rozmačká..." vydechne obchodník a vyskočí na nohy aby se uklidnil. Netrvalo muto moc dlouho a jenom se tomu zasmál, byl to zřejmě ten typ naprosto tupé osobnosti bez pudu sebezáchovy.
    "Máš špatně trénovaného mazlíčka," utrousí tuhle hodně blbou poznámku a v tuhle chvíli mu opravdu nedošlo jak je nemístná. Možná až příliš spoléhal na to, že Eliase bělovlasý démon krotí.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 27/2/2018, 23:23

Eliase moje slova a přítomnost uklidní a trochu si oddechnu, když z obchodníka sleze, znovu se změní do své malé podoby a uraženě se posadí na zem. ušklíbnu se a dřepnu se vedle něj, než ho pohladím po hlavě. Obchodník poznamená, že to bylo kruté, že myslel, že ho opravdu rozmačká.
    "Možná jsem ho měl nechat a vzít si všechny ty fajn magické předměty," zasměji se zvesela, ale dával jsem si pozor, aby z mého tónu šlo poznat, že opravdu jen žertuji. V momentě, kdy však řekne, že mám špatně trénovaného mazlíčka, všechen humor mě přejde. Ztichnu a lehce skloním hlavu, než se kolem mě zvedne obrovské množství temné energie a zuřivě zavrčím, než se po obchodníkovi vrhnu a chytím ho pod krkem, zatímco napřáhnu volnou ruku a objeví se mi na ni drápy.
    "Není můj mazlíček, je to můj přítel a člen rodiny!" zařvu vytočeně a vztek byl z mého hlasu jasně slyšet. Po tom všem, co řekl o Eliasovi, jak přízrakům nemůžu věřit a teď ještě tohle... Byla to poslední kapka a moje dobrá nálada byla rázem fuč. Neměl jsem daleko k tomu, abych se změnil do bestiální podoby a roztrhal ho na kusy.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 27/2/2018, 23:44

Ještě před chvíli by po něm skočil a roztrhal ho na kusy, ale teď jenom nechápavě naklonil hlavu na stranu a rozevřel tlamu.
    "Eh-?" vypadne z něj a naštěstí zůstane sedět, možná mu to nepřišlo až tak vytáčející, jako Fen'linovi, který... doslova ztratil kontrolu nad svým obvyklým klidem a drápl obchodníka pod krkem. Na ruce se mu objeví drápy a namíří s nimi an obličej obchodníka, kterého také přešel veškerý humor a zdálo se, že tuhle situaci bere vážně. Elias seděl kousek od nich jakoby sen echumelilo a chvíli přemýšlel že v tom Harriana nechá, jenže Fen'lin se zdal opravdu vytočený a tu zlost a vztek, který teď pociťoval, skrze jejich pouto mohl cítit i on.
    "Dobře, dobře, o-omlouvám se! O-omlouvám se!" vydechne Harrian a začne panikařit. Neměl usebe ani zbraně, brašnu nic... rozhodně to nečekal. Nezdálo se však, že by to bělovlasého démona uklidnilo. Elias vyskočil na nohy a věděl že jakmile něco neudělá, bude zle. teda jak pro koho, ale věděl by že kdyby ho Fen zabil, vyčítal by si že svůj vztek neovládl, proto na ně chvíli jenom hleděl a přemýšlel co by udělal. Nakonec se rozešel blíže k nim a objal Fen'liho nohu. Nevěděl co říct, teda měl toho na jazyku dost, něco ve smyslu že by ho měl roztrhat a vzít si všechny jeho věci... jenže to by ho moc neuklidnilo. Ani nevěděl, jestli tohle pomůže, ale zkusil to. V nejhorším případě zakročí silou.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 27/2/2018, 23:51

Třásl jsem se vzteky a propaloval obchodníka pohledem. To, že se omluvil bylo to jediné, co mě zastavilo před tím, abych mu ihned drápy nerozpáral hrudník, nebo nevyrval srdce. Stále jsem naštvaně vrčel a snažil se neproměnit do bestiální podoby, když najednou ucítím, jak se něco dotklo mojí nohy. Podívám se dolů na Eliase, který mě objímal a upíral na mě své červené oči. Vypadal teď opravdu jako dítě. Trošku mimo pustím Harriela a ještě chvíli na Eliase koukám.
    "Awww," vydechnu a na tváři se mi objeví široký úsměv, než se skloním, zvednu Eliase do vzduchu a přitisknu ho k svému hrudníku v objetí.
    "Eliasi, víš že umíš být nehorázně roztomilý?" zasměji se, než ho opět opatrně postavím na nohy. Hned na to však zvážním a probodnu obchodníka naštvaným pohledem.
    "Už nechci nic takového nikdy slyšet, je len mojí rodiny," zavrčím na něj, ale už jsem neměl chuť ho zabít.
    "A Eliasi... Díky, neměl jsem daleko k přeměně do bestiální a to bych ho opravdu roztrhal a poté toho litoval," poděkuji malému démonovi a usměji se na něj.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 00:04

Sledoval Fen'linův obličej a přemýšlel jestli neudělal něco špatně, když se na něj bělovlasý démon zadíval. Chvíli si vzájemně hleděli do očí, než Harriana nepřítomně pustil a zvedl Eliase do vzduchu, než ho objal. Zřejmě to fungovalo mnohem lépe než si myslel. Lehce naklonil hlavu na stranu a nakonec byl zase postaven na pevnou zem. Démon se zasmál s tím, že umí být nehorázně roztomilý, než se otočil na obchodníka a sjel ho přísným pohledem s tím, že už nic takového slyšet nechce a že je Elias členem jeho rodiny.
    "Hai, omlouvám se, už takovou blbost nevypustím z pusy, moje chyba... nehlídal jsem se," vydechne obchodník a jde vidět, že ho to opravdu mrzí. Když Fen poděkuje Eliasovi, jenom zakroutí hlavou.
    "Věděl jsem to, neděkuj je to maličkost, navíc jsi mě taky uklidnil," vydechne démon a Harrian se trošku stáhne do pozadí. Zdálo se že slovo bestiální ho docela vyděsilo. Pravděpodobně si ani nebyl jistý jak mocný démon před nim stojí, tedy až doteď.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 00:11

Harrian se mi opět omluví a tak přikývnu a po chvilce se zase pousměji. Vztek už mě přešel a vzal jsem ho za slovo, že to už neudělá. Elias mi sdělí, že to věděl a nemám mu děkovat, že to byla maličkost. I přesto ho pohladím po hlavě a věnuji mu vděčný úsměv, než se otočím na obchodníka, který měl lehce vyděšený výraz na tváři a zacouval od nás trochu dozadu.
    "Neboj, nekoušeme," zasměji se a ironie z mého hlasu doslova sršela. Měl jsem už zase dobrou náladu, která mě asi jen tak neopustí.
    "Pořád jsi mi neřekl, co chceš za ten plášť," poznamenám a nadzvednu obočí, než se otočím na Eliase.
    "Teď už můžeme jít i do města mezi lidi, nebo bych možná navštívil Alexe... zaslouží si další omluvu a vysvětlení... Ale nechám to na tobě, můžeš si vybrat," řeknu s úsměvem a zadívám se na maličkého démona.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 00:23

Harrian se ušklíbne a nakonec zakroutí hlavou. Jeho ironii naprosto přejde a jenom párkrát zamrká.
    "Nic, nechte si ho za pomoc s démony, nemá nijak velkou cenu a i když jsem levný, berte to jako mou dobrou vůli a omluvu za moje hloupé keci," řekne a pousměje se.
    "Jestli už nic nechcete, vydám se zase na cestu, mám tu ještě nějaké zakázky," ušklíbne se a oba dva si je přeměří pohledem. Elias se mezitím zadívá na Fen'lina a zamyslí se nad jeho otázkou.
    "Pokud se ti chce, nevadí mi to," odpoví démon a zamyšleně se rozhlédne po okolí.
    "Možná by nebylo naškodu mu pár věcí vysvětlit a urovnat si to mezi sebou," vypadne z Eliase a zvědavě se zadívá na Fen'lina.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 00:29

Harrian nám plášť věnuje zadarmo a tak se vděčně pousměji a zavrtím hlavou, když se zeptá, jestli ještě něco nechceme.
    "Ne, děkuji, Harriane, zatím sbohem," řeknu mu, než se otočím na drobného Eliase a jsem rád, že souhlasil s mým nápadem zajít za Alexem. Povzdechnu si, když si vzpomenu jak byl včera naštvaný, než mi dojde, že tím tuplem bych to neměl odkládat.
    "Dobře, půjdeme za ním," povzdechnu si a vydám se směrem k jeho domu, než se zase zastavím a otočím na Eliase.
    "Nechceš se změnit zase na člověka už teď? Alespoň to pořádně vyzkoušíme a zjistíme, jestli se náhodou nezměníš zpátky uprostřed města," zasměji se. Zároveň jsem však byl také zvědavý, na koho se promění tentokrát, jestli na toho stejného, blonďatého muže, nebo bude kreativní a změní se na někoho jiného.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 00:43

I Elias mávne Harrianovi a nakonec se každý vydá svým směrem. Chvíli bylo zase ticho, než se rozešli směrem k městu. Pomalu oba dva vylezly kopec a ihned se před nimi zase objevilo obrovské jezero. Elias se zastaví a chvíli ho fascinovaně pozoroval, než k němu Fen'lin promluvil. Zeptal se ho, jestli už se nechce přeměnit na člověka, přeci jenom to chtěl odzkoušet a měl pravdu, nebylo by moc příjemné kdyby se změnil uprostřed města do své skutečné podoby, těžko by se to... vysvětlovalo. Chvíli přemýšlel a sledoval jezero, než se zadíval na bělovlasého démona a chvíli ho propaloval pohledem. Nějakou chvilku mu trvalo, než přišel na nějakou podobu, ale nakonec se přeci jenom změnil v malého bělovlasého chlapce s modrýma očima a náplastí na obličeji, kterou viděl dneska ráno na kolemjdoucím dítěti, když vycházeli z domu. Nakonec se zadíval naFen'lina, naklonil hlavu na stranu a zhluboka se nadechl.
    "Umm, třeba takhle?" vypdne z něj a i hlas byl překvapivě dětský. Vlastně bylo překvapující jak je iluze dokonalá, že i Elias se nad tím pozastavil.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 00:51

Všimnu si, že za mnou Elias nejde a neunikne mi jeho fascinovaný výraz, který upíral k jezeru. Když však navrhnu, aby se přeměnil, zamyšleně se na mě zadívá a propálí mě pohledem. Zatvářím se zmateně, ale po chvilce se začne měnit a tak jej pozorně sleduji. Když se však změní v malého, bělovlasého kluka s modrýma očima, které byly podobné těm Irethiným... No.. Neměl jsem slov. Měl i náplast na obličeji, která jen přidávala na jeho roztomilosti. Neměl jsem slov. Jen jsem se na něj překvapeně díval, než začnu přemýšlet nad tím, jak asi budou vypadat naše děti. Elias tak totiž právě vypadal. Dokonce na mě promluví dětským hlasem, který dokonale seděl k jeho vzhledu. Ten plášť byl vážně něco.
    "Páni... Víš co, Eliasi? Pokud se někdo bude ptát, řeknu, že jsi můj syn, platí?" zasměji se, než se zase rozejdu směrem k lesu. Stále jsem po něm však pokukoval a... No nebyl jsem si jistý, jestli budu schopný se k němu chovat jako k dospělému, když je v této podobě.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 01:09

Když démon před nim nic neříkal a jenom na něj hleděl, zaraženě a zamyšleně, chtěl se zeptat jestli se má změnit na něco jiného ale nevypadalo to, že by byl naštvaný, spíše překvapený? Sám se na něj překvapeně zadíval a nadzvedl obočí. Bylo vtipné, že se teď v jeho obličeji dorážely i emoce, které cítil. Když už se konečně nadechne a něco řekne, Elias se na něj zamyšleně zadívá a nakonec přikývne.
    "Nemám nic proti," dodá a když se rozejde, rozhodne se ještě chvíli pozorovat jezero, než se rozběhne aby s Fen'linem srovnal krok. Velkýma očima se rozhlížel okolo a přemýšlel nad včerejškem a dneškem a nad posledními měsíc. Pořád mu to přišlo zvláštní a tak trochu neuvěřitelné. Znovu se ohlédne na Fen'lina a chvíli si ho jenom prohlíží a studuje jeho obličej, než si povzdechne a pousměje se.
    "Děkuji za to, že jsi mi věřil a za ta hezká slova," vypadne z něj a stále se upřeně díval do jeho očí, chtěl aby věděl, že to myslí vážně.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 01:19

Byl jsem rád, že souhlasil s mým nápadem, který... Se zamlouval i mě. Bude legrace hrát si na otce před obyčejnými lidmi a... No... Nemohl jsem se dočkat na ty dva malé, takže se to možná projevovalo. Po chvilce chůze se otočím zrovna ve chvíli, kdy se Elias rozběhne za mnou, poté co skončí obdivování jezera. Budu mu takových míst muset ukázat víc. Srovná se mnou krok, pootočí se a chvíli mě pozoruje, než mi poděkuje za důvěru a hezká slova, co jsem řekl obchodníkovi.
    "Za to děkovat nemusíš, řekl jsem jen pravdu o tom, jak to cítím," odpovím s úsměvem a natáhnu ruku, abych mu mohl rozcuchat jemné, bílé vlasy. Potom jsme však už pokračovali v cestě, až dojdeme znovu na kraj města.
    "Připraven?" zeptám se Eliase. Přeci jen půjde poprvé mezi lidi...
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 12:29

Elias se na něj za měří v momentě kdy začne mluvit. Neměl se omlouvat, řekl jenom pravdu a to jak to cítil. V tuhle chvíli nedokázal skrýt nadšení a tak se pousmál. Bylo to ... divné. Tedy to, když se obličej tvořený jeho iluzí opravdu roztáhl do úsměvu. Cestou se ale znovu otočil kolem a sledoval okolí, lidský svět byl v mnoha ohledech naprosto jiný, no chtěl se o něm naučit více, když tady teď bude žít. Kromě vyjádření dostal i rozcuchání vlasů, naklonil hlavu na stranu a párkrát zamrkal, nehcápal co má tohle gesto znamenat, ale když si vzpomněl, pokládal mu ruku na hlavu i když byl ve svých pravých podobách. Možná ho to mělo uklidnit... Oba dva však pokračovali vcestě a Elias se snažil nebrzdit, než tedy došli před město a Fen se ho optal, zda je připravený. Trochu nejistě přešlápl na místě a nakonec přikývl. Rozešli se tedy dál, ale už při první pohledu nějakého člověka, se Elias doslova natiskl na Fen'liho bok a kdyby snad mohl tak se mu pověsí na ruku. Tohle bylo jiné než v podsvětí, kde se ho každý bál, kde pouštěl hrůzu a nikdo si ho raději nevšímal. Tady se na něj každý koukal a už při pohledu projevoval mnoho pocitů, což ho akorát mátlo a sám si nakonec vyhledal jeho ruku, když kolem nich prošel nějaký vysoký muž, který ho propálil pohledem.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 12:58

Bylo zvláštní vidět všechny ty emoce na Eliasově tváři, když se mohl usmívat, mračit, tvářit zmateně... Předtím jsem jeho pocity mohl odhadnout jen z jeho očí a slov a teď? Byl jako otevřená kniha. A úsměv mu v této podobě opravdu slušel. Vypadal jako obyčejný, lidský kluk, který má ze všeho opravdovou dětskou radost. Sotva se však dostaneme do města, všimnu si, že je velmi nervózní. Přešlápne na místě a když se dostaneme k prvním lidem, natiskne se na mě a tak se na něj podívám. na jeho tváři se zračila nejistota a možná i strach.
    "Je to v pořádku, Eliasi, nikdo ti neublíží," řeknu tiše a usměji se na něj. Kolem nás projde vysoký muž a Elias mě instinktivně vezme za ruku. Usměji se na něj, než se vydám dál ulicí. Snažil jsem se vybírat takovou cestu, aby jsme potkali co nejméně lidí, ale i tak jsme se občas dostali do většího hloučku. Vždycky si Eliase přitáhnu blíž k sobě a ani jednou nepustím jeho ruku. Teď jsem si opravdu připadal jako jeho otec. Byli jsme už skoro na místě, když si všimnu zmrzlinového stánku a vzpomenu si, jak Eliasovi chutnaly ráno tousty a další dobrotou by určitě nepohrdl.
    "Dáš si zmrzlinu?" zeptám se a rovnou zamířím ke stánku.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 13:21

Když ho démon neodstrčil, vděčně se pousmál a držel se jeho ruky. Bylo to... divné, tolik lidí pohromadě a vůbec nevěděl jak by se měl chovat. V podsvětí by mu na tom nezáleželo, kdyby se dostal do většího hloučku, prostě by je zabil nebo mezi nimi proběhl, jenže to tady nemohl dělat a proto se řídil podle Fen'lina. Když ho držel za ruku, cítil se bezpečněji a jenom tiše sledoval všechny okolo. Zhluboka se nadechl a zdálo se že dokonce přestal dýchat pokaždé co se kolem nich objevilo více lidí, i tak kráčel poslušně vedle bělovlasého muže a rozhlížel se po ostatních. Někteří mu dokonce věnovali milé úsměvy a tak jim je nejistě oplácel, tedy do doby než se zastavili a Fen se ho zeptal jestli si endá zmrzlinu.
    "Zmrzlinu?" párkrát zamrká, nechápal ale i tak nejistě přikývl a následoval ho k nějakému stánku, kde stál nějaký chlap a bylo tam pár lidí. Zřejmě se měl ještě co učit, hodně věcí neuměl pojmenovat a nevyznal se tu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 13:27

Až po chvilce mi dojde, že název jídla mu nic neřekne a tak se jen ušklíbnu a rozhodnu se, že mu musím dát zkusit nejrůznější lidská jídla. Dojdeme ke stánku a postavíme se do řady, dřepnu si vedle Eliase, aby mě slyšel jen on a zadívám se na něj.
    "Zmrzlina je lidská pochoutka, je studená a má hodně příchutí. Nejčastěji ovocné, ale i jiné... Zeptal bych se, jakou chceš, ale hádám, že ti ty názvy nebudou nic říkat, takže nějakou vyberu," řeknu mu tiše a všimnu si, že už jsme na řadě. Objednám od zmrzlináře jeden kopeček čokoládové a jeden jahodové, než zaplatím a podám zmrzlinu Eliasovi. Jakmile si ji vezme, vezmu ho za volnou ruku a opět se pomalým krokem vydáme k Alexovi domů.
    "Doufám, že ti bude chutnat," zasměji se.
    Elias
    Elias
    Admin

Příspěvek pro Elias 28/2/2018, 14:33

Když si k němu dřepne a osvětlý mu význam zmrzliny, jenom přikývne a zamyšleně se zadívá na ostatní děti. Přišlo mu to vtipné a tak neodolal úšklebku, který byl vypadal spíše krapet agresivně a škodolibě, ačkoli neměl nic zlého v plánu, jen si uvědomil že jsou to lidská mláďata a on si na jedno z nich vlastně právě teď hraje. Své výrazy opravdu neuměl hlídat ale když dostal do ruky zmrzlinu, jenom se na ni překvapeně zadíval. Byly tvo dva kopečky čehosi a chtěl si je okamžitě strčit do pusy, jenže se zarazil a ohlédl sen a ostatní, kteří zmrzlinu olizovali. Asi se totak nejspíše má dělat... Tak to zopakoval a aby pravdu řekl, nechutnala vůbec špatně.
    "Oh, je to dobré," zamrká a usměje se a když ho Fen vezme za volnou ruku, rozejde se s nim dál městem. Bylo to vtipné, opravdu... Kdo by řekl že mu zachutná zmrzlina? Něco takového v podsvětí nebylo, byl to opravdu jiný a rozdílný svět.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 14:39

Pobaveně jsem se díval na Eliase, který se chtěl do zmrzliny zakousnout a tak jsem čekal, jak se bude tvářit, až zjistí, jak je zmrzlina studená. Jenže se rozhlédne okolo, podívá se na děti, jak ji jedí, než jí olízne a poznamená, že je opravdu dobrá. Pousměji se a nechám ho vychutnat si zmrzlinu, zatímco sám přemýšlím, co řeknu Alexovi. Až příliš brzy jsme byli před jeho domem a tak se ohlédnu na Eliase, který stále držel moji ruku a v druhé zmrzlinu už jen s jedním kopečkem, než zaklepu na dveře a nervózně přešlápnu na místě. Nejlepší bude být upřímný a nějak to vysvětlit. Jasně... No, víš Alexi, spřátelil jsem se s tvorem, který mě málem zabil a který je silnou jako malá armáda, navíc velmi nebezpečný ale... No, spřátelili jsme se a teď je člen mojí rodiny! Ušklíbnu se, tohle rozhodně nepůjde, nejspíš budu improvizovat. Co vlastně dělal Alex, když vždycky něco provedl?
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 15:57

Aelin byla ve škole a Mirys u sebe doma, všechno bylo najednou zase tak... nemohl jsem najít vhodné pojmenování. Od té doby co se objevila Aelin, bylo všechno zase těžké, složité a abych pravdu řekl, byl jsem ztracený. Oporu kterou bych teď potřeboval, jsem neměl. Mirys věci kolem akorát komplikovala a snad poprvé za celou tu dobu jsem byl opravdu smutný a možná inaštvaný, na všechny a hlavně sám na sebe. Zrovna jsem seděl v kuchyni u šálku už studeného čaje a hleděl na prázdný stůl. Síla už se mi pomalu navracela, venku svítilo slunce a bylo pěkné počasí, no ani tak jsem neměl nejmenší náladu na nějakou procházku. Zrovna jsem si opřel hlavu o sůtl, když najednou někdo zaklepal. Zamyšleně se postavím a dojdu ke bvchodovým dveřím. Chvíli šmátrám po klíčích, zapomněl jsem kam jsem si je dal, než si uvědomím že je tu celou dobu mám v kapse a proto je dám do zámku a odemknu. Dveře otevřu a zadívám se na mého bratra, který stál ve dveřích a nějakého kluka, který se schovával tak nějak za něj a...
    "Eh-?" vypadne ze mě a zadívám se na bratra a toho kluka, než mů pohled spadne zpátky k Fen'linovi. Chvíli jsem na něj zamyšleně a překvapeně hleděl, ale také jsem byl pořád naštvaný a tak se krátce zamračím. Nakonec si však vpozdechnu a pozvu je dál.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 16:03

Zaslechnu nějaké šramocení na druhé straně dveří, než je konečně Alex odemkne. Překvapeně se zadívá nejdříve na mě a poté na Eliase, kterého nebylo moc vidět, jelikož se mi právě schovával za mýma noha a jen mu trochu vykukovala hlava. Povzbudivě se na něj usměji, než mu rozcuchám bílé vlásky a poté se zadívám na svého bratra.
    "Alexi... Můžeme dál?" zeptám se potichu a hned poznám, že je stále naštvaný. Lehce se zamračí, ale pozve nás dovnitř a tak si trochu povzdechnu, opět vezmu Eliase za ruku a vydám se do domu. začnu se rozhlížet okolo, než se zastavím vy obýváku a nervózně přešlápnu z nohy na nohy.
    "Nejspíš ti dlužím vysvětlení... A omluvu," začnu a poté se začnu rozhlížet okolo, jestli neuvidím černého kocoura.
    "Je tady Sethar? Chtěl bych se ho pak na něco zeptat," řeknu ještě a poté se zadívám na mého stále naštvaného bratra. Možná jsem mu měl nechat víc času na vychladnutí....
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 16:17

Nemohlo mu uniknout nervózní chování jeho bratram i tak se ho rozhodl v tom ještě chvíli nechat, usoudil že si to zaslouží. Když se ale zeptá na kocoura, zakroutí hlavou.
    "Ne, je v podsvětí a řeší za mě matčiny problémy," řeknu ještě trochu naštvaně, ale nakonec si povzdechnu a dojdu do kuchyně pro čaj než se vrátím zpátky.
    "Dáte si něco? A vlastně co potřebuješ Fen'line?" zeptá se a pobídne je aby šli do kuchyně, kdyby náhodou něco chtěli. Poté se ale zarazil a nakonec se rozešel ke konvici.
    "Nejspíš? Já myslím že to není nejvhodnější volba slov, ale včera jsi jimi taky nešetřil, chápu," pronese chladně a nakonec se opře o kuchyňskou linku s konvicí v ruce a zadívá se na svého bratra.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 16:24

Sethar tady nebyl, takže moje otázka co ví o bestiálních přízracích padá... Povzdechnu si a když se nás Alex zeptá, jestli si něco dáme, zavrtím hlavou, ale přeci jen ho následuji do kuchyně. Chladně pronese, že jsem ani včera nešetřil slovy a tak si povzdechnu a prohrábnu si vlasy.
    "Omlouvám se, Alexi, nechtěl jsem ohrozit tvůj život, ale... Věděl jsem, že nemám dost času a kdybych nic neudělal, zemřel by. Bylo to, jako bych jednal čistě na základě instinktu, chtěl jsem něco udělat a prostě... Jsem napsal ty runy.. U poloviny ani nevím, co znamenají. Už to neudělám. Poučil jsem se a už tak nezodpovědně nebudu používat tvé schopnosti," řeknu mu s provinilým tónem a lehce svěsím hlavu. No, teď přijde nejspíš ta horší část, pokud už mu z mých slov nedošla.
    "Každopádně... Uh... Nebyla to tvoje bestiální podoba, ale něco.. Jiného," řeknu po chvilce a nervózně přešlápnu na místě. Po chvilce mi však dojde, že jsem úplně přestal dávat pozor na Eliase a tak se začnu rozhlížet okolo.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/2/2018, 17:22

Sledoval svého bratra, který se mu omluvil, že nechtěl ohrozit jeho život a pokračoval dál s tím, že už to nikdy neudělá a že o polovinách run ani neví co znamenají a nebude takhle bezohledně využívat jeho moc. S povzdechem na chvíli zavře oči, než si odkašle.
    "Je to také moje chyba, měl jsem ti o runách říci něco víc... je hodně věcí co nevíš a co jsem ti neřekl, takže se také omlouvám," vydechne už klidněji asloží ruce na prsou. Potom když pokračuje s tím, že to nebyla jeho bestiální podoba ale něco jiného, nadzvedne obočí a přikývne.
    "Se Setharem jsme nad tím také přemýšleli, napadlo nás to ale pořád shromažďujeme nějaké informace," řekne ale vypadalo to, že jeho bratr něco ví a tak jej chtěl nechat mluvit.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 28/2/2018, 17:29

Vypadalo to, že Alex moji omluvu přijal a poznamená, že to je i jeho chyba, že mi toho o runách zase tolik neřekl.
    "Mám se co učit," poznamenám s povzdechem a jsem rád, že byl už klidnější, poté mi sdělí, že to řešili už i se Setharem, ale stále získávají informace. Pomalu přikývnu, než si znovu prohrábnu vlasy a zadívám se na Eliase, který stál opodál s nervózním výrazem a pousměji se.
    "Proto jsem se na Sethara ptal... Možná by věděl něco víc o bestiálních přízracích... S největší pravděpodobností tě jeden posedl, když jsi byl mrtvý, tedy je to odhad..." povzdechnu si a poté mi dojde, že bych k tomu rozhodně měl ještě něco dodat.
    "Ten... Tvor byl ale jiný, lišil se od ostatních. Vyvinul se natolik, že má vlastní osobnost, není to jen bestie, která zabíjí, má vlastní rozum, emoce, city... Snaží se pochopit svět kolem sebe, ale jediné s čím se setkal bylo násilí... Kdysi jsem se s ním setkal, cestoval ještě s jednou démonkou, která ho jako jediná přijala. Upnul se na ni, ale... Umírala. Trvalo by to dlouho a tak mě poprosila, abych to ukončil, aby netrpěla. Proto mě chtěl zabít, ale... Už se to vyřešilo. Není takový, jak jsme si původně mysleli!" vyhrknu rychle a upřu svůj pohled na Alexe.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 10:25