Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Balaur
    Balaur
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 13 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 22:53

Sledoval jsem, jak se vyškrábala na nohy a nespouštěl jsem z ní oči. Poznamená, že si myslela, že upíři jsou vychovaní. Myslí si, že jsem upír? No... Raději to tak nechám. Jakmile však řekne, že na nějakou dobu není mým nepřítelem, nadzvednu tázavě a trochu nevěřícně obočí. Tomu se vážně dalo jen těžko věřit. Když však zmíní Ireth, mám co dělat, abych po ní nevystartoval, ale nakonec jen sebou škubnu a propálím ji pohledem.
    "Kde je? Co jste jí udělali?" zavrčím znovu. Chtěl jsem ji zpátky a byl jsem pro to ochotný udělat cokoliv. Šel bych si pro ni klidně i na kraj světa. Zatnu ruce v pěst a stále se dívám na ženu... Nebo dívku přede mnou. Něco věděla a byla mou jedinou spojkou, jedinou stopou. Nehodlal jsem ji nechat odejít, ale ani ji ublížit. Měl jsem na anděly vztek, ale pokud mě k ní dovede... Nehodlám jí ublížit. Pokud se mi však bude stavět do cesty, přijde o ta svá křídla a poté i o život.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 23:01

Casselia:

"Nemysli si, že jsem z toho nadšená, ale jdu za tebou až z nebe pouze na popud vlastní vůle. Nesouhlasím s tím, co se teď nahoře děje a chci aby jsi tomu zabránil a já ti pomůžu," odpovím a potom se zahledím na chatku okolo. Umírám hlady! Okamžitě mi hlasitě zakručí v břiše a tak se jenom křečovitě zasměji a zajedu si rukama do vlasů.
    "Eheh," dostanu ze sebe a když si všimnu že na tohle asi není nejvhodnější chvíle, povzdechnu si a svěsím ramena.
    "Měl s našimi anděli nějakou dohodu, zprvu jsem si myslela že má být tvá upírka souzena za to, že zabila několik andělů, ale byla to lež. Jde jenom o jeho čistou pomstu, do které namočil i nevinné, mé přátelé... kteří o tom také netuší," vydechnu a potom se prosebně zadívám do jeho očí.
    "Můžeme si vzájemně pomoci," přiznám nakonec a povzdechnu si.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 23:16

Její slova mě vůbec neuklidnila, tiše jsem přemýšlel nad tím, co se tak sakra mohlo stát, ale nechal jsem ji mluvit. Když už jsem se jí chtěl zeptat na pár věcí, zaslechnu hlasité kručení v jejím žaludku a nadzvednu obočí. Hladový anděl. Začne mi vyprávět o tom, co se stalo a s každým slovem jsem dostal horší a horší pocit. Ztěžka polknu a zadívám se na dívku přede mnou.
    "Takže Ireth je teď v nebi?" zeptám se trochu nejistě a na chvíli zavřu oči. Tahle situace... Nemůžeme si užít alespoň trochu klidu? Proč ji zase musím ztratit? Aniž bych chtěl se mi z krku vydere zoufalé zakňučení a po chvilce svěsím hlavu. Bylo mi jedno, že ukazuji slabost před andělem, Ireth byla můj život, nechtěl jsem ji ztratit. Po chvilce přemýšlení mi dojde, že plánování bude na déle a tak se zadívám na dívku přede mnou, než ji chytím za zápěstí a vydám se i s ní ven. směrem k městu.
    "Fajn, budeme spolupracovat, pomůžeme si navzájem," řeknu jí trochu nevrle, ale i já sám slyšel strach v mém hlase. Ale bylo mi to jedno.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 23:24

Casselia:

Sledovala jsem ho a čekala že po mě začne řvát, cokoli...Ale on jenom místo toho zakňučel a svěsil hlavu s otázkou o tom, jestli je teď jeho přítelkyně v nebi. Potichu přikývnu a povzdechnu si. Kdyžmě náhle chytí za zápěstí a odvleče pryč z chatky, párkrát zaraženě zamrkám a sleduji ho. Chvíli se nechám táhnout, než si uvědomím že mám vlastné nohy a že jsem mu ani zdaleka neřekla všechno a to nejhorší, na co jsem se chytala.
    "Jmenuje se Rei, je něco jako její hodně starý snoubenec, upír... černé vlasy po ramena, zlostný pohled, nelíbil se mi už od začátku co se objevil u našich dveří," odpovím a vyškubnu se z jeho sevření, ale opatrně nemělo to být nijak agresivní nebo něco podobného.
    "A nemáme moc času, jenom týden než..." ztěžka polknu a zadívám se do země, ale nezastavuji se. Představa že má být někdo souzený zrovna Homulilym... to už se nestalo celá staletí a vůbec se mi nelíbilo, že se k tak mocnému artefaktu dostal. To se prostě nemělo dít! Úplně se zapomenu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 23:34

Táhl jsem ji za sebou směrem k městu a až po chvilce začne mluvit o Irethiném snoubenci. Zavrčím už jen při zmínce o něm a volnou ruku stisknu v pěst.
    "Zabiju ho, až ho uvidím," zavrčím naštvaně a poté se znovu zaposlouchám do toho, co mi říkala. Větu však nedořekne a tak se prudce otočím a upřu na ni svůj pohled.
    "Než?" zeptám se spíš zoufale než naštvaně, chytím ji za ramena a donutím ji se na mě podívat.
    "Než?" zeptám se znovu naléhavě. CO mělo tohle znamenat? CO jí ten bastard hodlá udělat? Netušil jsem to a to mě děsilo. Nebyl jsem si ani jistý, jestli to chci vědět. Chtěl jsem ji prostě sevřít v mé náruči a ochránit ji před celým světem.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 23:40

Casselia:
    Trochu jsem se polekala když se ke mě prudce otočil a chytil mě za ramena. Ale chápala jsem ho, nedokázala jsem si představit, že bych byla v jeho situaci. Povzdechnu si a nervózně si zkousnu ret.
    "Říká ti něco Homulily?" vypadne ze mě po chviličce a tak si povzdechnu. Nakonec se rozhodnu nikam nejít, takhle... nikam nemůže. Vypadal mimo a měla jsem tušení že ani neví, kam jde a co cche dělat.
    "Potřebuji aby ses soustředil, vím že to není lehké," začnu a pokusím se ho trochu uklidnit tím, že k němu natáhnu ruku, ale nakonec si ro rozmyslím. Měla bych být ostražitější, jsem sice mladá a nezkušená, ale ne blbá.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 23:50

Stále jsem se na ni díval, ale když se mě zeptá, jestli vím, co je to Homulily, zmateně zavrtím hlavou. Netušil jsem to, ale znělo to jako nějaký rituál, což.... Nebylo vůbec dobré. Řekne mi, že potřebuje, abych se soustředil a taky řekne, že ví, že to není lehké. V tu chvíli na ni hlasitě zavrčím, přistoupím k ní a probodnu ji pohledem.
    "Víš jaké to je? Sebrali ti někdy někoho blízkého? Někoho, na kom ti záleží víc, než na vlastním životě? Někoho, na kom ti záleží víc, než na čemkoli jiném? Šel bych si pro ni až na konec světa a ti, kteří ji ublížili za to zaplatí," zařvu na ni nepříčetně. Celý jsem se třásl vzteky a doslova jsem viděl rudě, najednou jako bych se však probral, udělám pár kroku dozadu a schovám tvář do dlaní.
    "Promiň, jsi jediná, která mě k ní může dovést, ale... Nechci... Nemůžu bez ní žít," zakňučím zoufale a poté v duchu sám na sebe zařvu, abych se vzpamatoval, že jí jinak nepomůžu.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 00:05

Casselia:
    Sledovala jsem ho a na malý moment mě přepadla bezmoc. Co když se z toho nevzpamatuje? Ani jsem mu pořádně neřekla o co se jedná, ale místo mého uklidnění jsem ho ještě více rozčílila. Doslova jsem před ním uskočila dozadu, protože jsem netušila, co mám od cizince jako byl pro mě on čekat a proto jsem rychle stikla ruce v pěst odhodlaná se mu bránit, kdyby se o něco pokusil. V tu chvíli se mi zdálo, že z něj cítím trochu temné magie, což mě zmátlo snad ještě více. Zhluboka se nadechnu, ale potom odstoupil a schoval si hlavu do dlaní. Najednou se omluvil a pronesl že bez ní nechce žít. Sledovala jsem ho a můj vyděšený výraz ihned zmizel. Zhluboka jsem se nadechla a zamračila se.
    "No a co jako!? Nejsi jediný kdo přichází o milované! Nemysli si, že nevím jaké to je!" zavrčím na něj aa nakonci hlasu jsem po něm dokonce začala řvát.
    "Hledala jsem tě, protože jsem si myslela že máš na to aby jsi mi pomohl! Ale jak tak vidím, asi jsem se mýlila!" doslova po něm zaječím, chtěla jsem do něj strčit ale v tu chvíli jsem tak troufalá nebyla. Místo toho jsem akorát stiskla ruce v pěst a naštvaně do něj strčila ramenem.
    "Nejsi jediný, kdo riskuje že něco ztratí, chci ti pomoct... ale takhle nikoho nezachráníš," vydechnu už klidněji a na malý momnet se zadívám do země.
    "Co jsem si myslela? Jak by mi mohl jeden jediný upír pomoct?" zašeptám i přestože to mělo zůstat v mých myšlenkách.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 00:12

Stál jsem kus od ní a když na mě začne řvát, ještě víc si uvědomím svou hloupost. Takhle nikomu nepomůžu, akorát přijdu o jediného spojence. A o Ireth. Zavřu oči a párkrát se zhluboka nadechnu. Chvilku zapřemýšlím o tom, zda bych měl potlačit své emoce někam do pozadí, ale nakonec se rozhodnu to neudělat. Věděl jsem, že myšlenka na ni mě požene v před. Musel jsem dívce tiše poděkovat, díky ní jsem se tak nějak vzpamatoval. Utřídím si myšlenky a potlačím veškerou paniku a zoufalství, kterou jsem cítil. Místo toho ji nahradí odhodlání. Zachráním ji, i kdyby mě to mělo stát život. Když dívka tiše pronese s pohledem zabořeným do země, jak by ji mohl jeden upír pomoct, rozejdu se k ní a položím ji ruku na rameno.
    "Možná tě překvapím," řeknu teď už pevným hlasem a zadívám se jí do očí.
    "Co je to Homulily? Zní to jako andělský rituál. Kde Ireth drží a kolik přesně máme času na to, abychom ji zachránili a pomohli tvým přátelům?" zeptám se ji hned na několik otázek a poté mě napadne ještě jedna.
    "Mé jméno znáš, ale ty ses mi ještě nepředstavila," řeknu jí.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 00:28

Casselia:
    Dostala jsem vztek sama na sebe a okamžitě jsem chtěla začít nadávat na to, že hledat jeho byla jenom ztráta času, jenže v tom mě uchopí za rameno. Okamžitě jsem se zamračila, ale v tom mi jistě odpoví, že mě možná překvapí. Lehce nadzvednu obočí, když se mi zadívá do očí a zeptá se mě na několik otízek. Že by můj menší proslov pomohl? Nebo... jinak jsem nechápala co se právě stalo, zda mu nepřeplo nebo... Okamžitě jsem nad tím zakroutila hlavou a povzdechla si.
    "Co vím, tak týden," odpovím mu na to kolik máme času a zamysím se nad tím, zda to tak opravdu je. Když se mě ale opět zeptá na Homulily, povzdechnu si a lehce přikývnu, nebyl zase tak dalko od pravdy.
    "V podstatě máš pravdu. Je to andělský soud... očistec duše, dá se také říci. V podstatě jde o nebeský artefakt... dřevěný pillory, do kterého tě uvězní. Ten předmět má neskutečnou moc zničit vše nesmrtelné a to nadobro. Dokáže rozložit tělo i duši. U nás je pro nejvyššívyníky pocta být očištěn tímto způsobem, ale vy lidé, byste to nenazvali nijak jinak než pohřbem za živa," odvětím a povzdechnu si.
    "Máme jeidné štěstí v tom, že příprava na Homulily trvá a pokud nejsou splněny všechny podmínky, tak se nemůže uskutečnit," dodám a zadívám se na Fen'lina. Chtěl znát moje jméno, chvíli jsme zaváhala jestli mu ho mám říci, ale nakonec se křečovitě pousměji a podám mu ruku.
    "Casselia," odpovím.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 00:32

Při popisu toho, co to vlastně Homilily je, mi přeběhne mráz po zádech, ale tentokrát jen zatnu zuby a přikývnu. Budou se muset připravit, to hraje v náš prospěch, máme dostatek času na to, ji odtamtud dostat.
    "Kde přesně jsou teď?" zeptám se a trochu netrpělivě přešlápnu na místě. Vzpomenu si na všechno, co mi Casselia říkala o těch andělech, jejích přátelích.
    "Když se tvá přátelé dozví, že Ireth nic neprovedla, změní názor? Budou chtít udělat správnou věc, stejně jako ty? Vím, že to jsou tví přátelé, ale pokud i budou bránit v cestě, budu s nimi muset bojovat. Někteří tě mohou označit za zrádkyni a zaútočit na tebe, jsi na to připravená?" zeptám se jí a stále z ní nespouštím svůj pohled.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 00:43

Casselia:
    Sledovala jsem ho, vypadal netrpělivě. Věděla jsem že jenom tak nepochopí co to Homulily je, dokud to člověk neviděl na vlastní oči. Ani já si to pořádně nedokázala představit a to jsem četla mnoho knih. Potom se mě znovu zeptá, kde jsou přesně teď a proto se zamyslím.
    "V nebi, ale dost daleko od hlavního paláce. HNejvyšší andělé by nikdy nedovolili aby se k tak mocnému artefaktu dostal někdo takový, ani nevím jak je to vůbec možné, ale i kdyby to zjistili, nezasáhnout protože... tak daleko se od paláce nemohou vzdálit," povzechnu si a potom se zarazím, když mi položí další otázku.
    "Někteří ano, ale jsem si jistá možných následků, ale jestli mám zemřít za správnou věc, pak ať se tak stane," vydechnu a nadějne se pousměji. Potom se ale znovu zamračím a sama přešlápnu na místě.
    "Musel to plánovat roky... musí mít v nebi hodně spojenců, nemám absolutní ponětí co jim mohl naslibovat za to, aby mu pomohli," pořád jsem z toho byla lehce nesvá, ale byla jsem odhodlaná mu pomoci, byl teď mým jeidným spojencem. Vtipné!
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 00:48

Popíše mi, kde by se Ireth měla zrovna nacházet a při zmínce o nebi zatnu zuby a tak nějak automaticky se podívám nahoru na nebe. Nikdy jsem tam nebyl a nikdy jsem si ani nepomyslel, že bych se tam vydal. Hrálo nám do karet, že ti nejsilnější andělé na ono místo nemohou, to bylo dobré znamení. Jenže moje aura tam bude doslova jako pěst na oko a půjde cítit ještě víc, než tady. Povzdechnu si a prohrábnu si vlasy. Potěší mě, že je ochotná umřít za správnou věc, kéž yb všichni andělé měli stejné ideály... Když mi začne vykládat o plánu toho upírského kreténa, zavrčím a zavrtím hlavou.
    "To je dost pravděpodobné, z toho, co o něm vím," řeknu s povzdechem a poté se zadívám na mou okřídlenou společnici.
    "Tak... Jak se tam nahoru dostaneme? A nějaký nápad na to, jak... Zakrýt to co jsem? Budu jako pěst na oko," řeknu a sám se nad tím zamyslím.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 00:53

Chvíli jenom tak postávám a zamyslím se nad tím co řekl.
    "Zakrýt to co jsi..." nadtouhle otázkou se zamračím a sjedu ho zvědavým a trochu nevěřícným pohledem.
    "S upírem by neměli být problémy, v podstatě tě budou mít za člověka, máš lidský základ... neměli by tě vycítit," řeknu zamyšleně a potom se zadívám na nebe.
    "Můžu otevřít potrál, ale až v určité výšce, takže tě budu muset vzít nahoru," přiznám nakonec a potom se zhluboka nadechnu. Stále jsem se na něj dívala a čekala nějaké vysvětlení, protože jsem začínala být lehce zmatená.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 00:56

Zamračí se, sjede mě zkoumavým pohledem a pak mi sdělí, že by neměli poznat, co jsem zač. Chvíli se na ni jen dívám, přemýšlel jsem, co říct a zároveň mi začínalo být trochu divné, že jí to ještě nedošlo.
    "Eh... No... Problém je, že nejsem upír," řeknu jí a založím si ruce na prsou. Měl jsem trochu obavy, že jakmile se dozví, co jsem zač, nebude mi už chtít pomoct. Potom si ale řeknu, že pokud si máme věřit a navzájem pomoc, měl bych být upřímný. Opět si prohrábnu své bílé vlasy a zadívám se na ni.
    "Jsem démon," řeknu, jakoby nic a sleduji její reakci.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 01:04

Sledovala jsem ho napjatá jak kůl a čekala co z něj vypadne. Prvně mi přiznal že není uupír, což mě donutí se zamračit a tak daál netrpělivě vyčkávám na to, co se mi snaží sdělit. Najednou z něj vypadne že je démon. Chvíli na něj jenom tak civím. Stála jsem tam asi dobrou minutu a dívala se do jeho rudých očí, sledovala ho, pomalu a pozorně. Přimhouřila jsem oči a zhluboka se nadechla, možná jsem chvíli mohla vypadat krapet nasraně.
    "No a co, to bude trochu problém... ale možná vím jak ho vyřešit," pohodím rameny a zamyslím se. Myslím že vím, kdo by nám mohl pomoci, ale líbit se mu to asi nebude.
    "Znám jednu čarodějnici, je dobrá v očarování magických předmětů, mohla by zařídit, aby amulet dočasně přetvářel tvou temnou magii na bílou. Není to ale zadarmo, bude ti ubírat na síle. Bílá magie ti sama o sobě bude ubližovat, ale díky kouzlu by se to dalo utlumit. Stejně budeš potřebovat magickou propustku, jinak by tě bílá magie v nebi ihned zabila," zadívám se na něj a nakonec se natáhnu k jeho ruce.
    "Teď to bude trochu víc bolet... ale věř mi," vydechnu a položím dva prsty na jehů kůžu, do které doslova vyryji několik znaků, přímo bílou magií, která se mu vryje do kůže.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 01:11

Asi minutu jsme se dívali bez jediného slova jeden na druhého a když už se mi zdálo, že po mně naštvaně vyjede, pokrčí rameny s tím, že je to jedno. Párkrát zamrkám, ale nakonec jsem ráda, že to vzala s klidem a dokonce věděla jak ten problém vyřešit. Řekne mi o čarodějce a o jejím plánu, jak skrýt mou magii. Jen přikývnu, bylo mi to jedno, pokud mi to dovolí jít za Ireth, udělám to.
    "To zní jako plán," zamumlám a když se natáhnou pro mou ruku, nechám ji ji vzít. Chtěla abych ji věřil s tím, že to bude trochu víc bolet. Jakmile mi začne vyrývat bílou magií symboly do kůže, dostanu pocit, jako by mi hořela celá ruka. Byl to nepříjemný pocit, bílá magie byla naším přesným opakem, měla nás zabít. A tady jsem stál, já démon a dobrovolně jsem nechal anděla mi pomocí bílé magie něco vyrývat do ruky. Jen si povzdechnu a nechám ji pracovat. Bolelo to, to ano a možná bych sebou cukl, zasyčel bolestí, nebo tak něco, ale po pár měsících u Mephistophela mi tohle přišlo víc než snesitelné. Jakmile skončí, zadívám se na prapodivné symboly a poté můj pohled sklouzne na ni.
    "Kde je ta čarodějnice?" zeptám se a přejdu rovnou k věci. Bylo to divné, tohle... Spojenectví anděla a démona, ale pokud mi pomůže najít Ireth, bylo mi to jedno.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 01:17

Byla jsem překvapená, ani neucukl, vůbec nic. Dokonce nekomentoval ani to, že nemám rpoblém s jeho démoní maličkostí. Zbytečně se neptal a začínala jsem se bát, co si o tom mám myslet. Možná ho to nezajímalo a vlastně mělo byl to démon a nemusel být vůbec tak dobrý, jako ten, který mě tenkrát zachránil, aniž by musel. Nakonec si povzdechnu a krátce se zamyslím.
    "Kousek odtud ale nejrychleji tam budeme, když poletíme," navrhnu a přemýšlím jak bych ho vzala do vzduchu, než ho nakonec bez varování vezmu za ruku a prostě ho chytím jak nejpevněji jsem dokázala a rozletěla jsem se do vzduchu. Byl těžší než jsem čekala, ale dal se unést, teda... doufala jsem že s ním každou chvíli nehoím o zem. A když už jsme v dálce v lesích zahlédla chatku, pomalu jsem se začala snášet k zemi, ale tak nějak jsem zapomněla na bariéru kolem chatky a tak jsem do ní přímo napápila. Okamžitě jsem Fen'lina pustila, ale naštěstí to bylo jenom tak třimetry nad zemí a sama jsem dopadla vcelku nepohodlně do suchého listí.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 01:22

Odpoví, že nejrychleji tam budeme, když poletíme. Stihnu tak akorát zalitovat nad tím, že nemám svá křídla, když mě chytne za ruku a vznese se do vzduchu. Podívám se na ni a zamyslím se nad tím, jestli mě vůbec tak dlouho unese, aniž by mě pustila, ale vypadala celkem v pohodě. Celou cestu zůstanu potichu a jen se dívám na ubíhající krajinu pod námi a poslouchám pravidelné máchání jejích křídel. Brzy uvidím chatku, když se však dostaneme dost blízko, najednou do něčeho narazíme. Casselia mě pustí a tak se přetočím ve vzduchu a dopadnu na nohy, zatímco ona zahučí do listí.
    "Vidím, že nouzová přistání ti ještě nejdou," prohodím a podám ji ruku, abych ji mohl vytáhnout na nohy, než se otočím na chatku, ze které zrovna vycházela nějaká žena.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 01:34

Byla jsem překvapená že mi pomohl na nohy ale vděčně jsem se na něj usmála.
    "Zapomněla jsem na tuhle maličkost," šeptnu směrem k němu a otočím se k chatce zrovna, kdžy z ní vyjde nějaká žena. Byla mladá, měla dlouhé rudé vlasy a prohlížela si mě i mého společníka se zájmem. Zastavila se však na pár kroků ode mě. Ani jsem nemusela říkat, co po ní žádám, věděla že přijdu a také proč.
    "Tyhle čarodějnice mě občas děsí, ví skoro všechno co se týká jejich návstěv," zamračím se a nervózně si zkousnu ret. Chvíli jsme stála před chatkou a přešlapovala na místě, čekala... dokud se neobjevila znovu ve dveřích s překrásným amuletem v rukou. Byl vcelku maličký, už zdálky jsem si jej prohlédla a povzdechla si. Čarodějnice ke mě natáhla ruku zamuletem, ale dříve než to udělala, jsem se natáhla ke svému křídlu a vyškubla z nich několik peříček, které jsem ji výměnou za amulet, dala z ruky do ruky. Poté se ale zadívala na mého společníka a prstem na něj ukázala.
    "Jestli ho v nebi sundáš nebo ztratíš... zemřeš démone,"
    http://www.imagehosting.cz/images/amuletxox.jpg
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 01:41

Tiše se zamyslím nad tím, na kolik maličkostí má společnice ještě zapomene, nakonec jen přikývnu a nechám to být. Má pozornost se zaměří na mladou, zrzavou dívku, která vyjde z chatky a začne si nás prohlížet. Zastaví se až kuse před námi a Casselia poznamená, že jí čarodějky jako tahle děsí. Sledoval jsem, jak zmizela zase uvnitř domu a za chvíli se vrátí s amuletem, který vymění za několik pírek z andělských křídel. Celou výměnu jsem se zájmem sledoval a varování čarodějky jsem rozhodně nebral na lehkou váhu.
    "Nehodlám tam umřít," odpovím s jistotou a natáhnu se pro amulet, který si od Casselie vezmu. Sotva se ho dotknu, ucítím, jak bílá magie vstupuje do mého těla a přetváří mou magii, byla to však jen zástěrka. Bylo to nepříjemné, ze začátku mě chvíli pálilo celé tělo, poté se ale změní jen v otravné brnění, na které si jistě časem zvyknu.
    "To by bylo... Můžeme tedy vyrazit?" zeptám se potichu a zadívám se na mou společnici. Jen ona mě tam mohla vzít a byl jsem na ní tak trochu závislý. Ještě jsem netušil, zda jí můžu plně věřit a na chvíli mě napadne, jestli to není past. Pro Ireth jsem to však hodlal risknout.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 01:47

S povzdechem ho sleudji jak si amulet nasazuje a tak se zamračím. Ani jemu to očividně nebylo příjemné, nedivila jsem se mu a tak jsem chvíli počkala ať si na tu divnou věc přivykne, tedy do doby než se na mě otočil s tím jestli můžeme vyrazit.
    "Dobře, ale budu potřebovat aby ses mě pak pevně chytil, nahoře budu potřebovat obě ruce," oznámím mu zadívám se na něj.
    "Nejsem ještě tak zkušená abych otevřela bránu tady na zemi, musím být víš... promiň, " špitnu ale nakonec ho opět vezmu za ruku a potom vzletím do vzduchu. Nakonec se mi podaří dostat spolu s námi až nad mraky, ale teď byla ta horší část, potřebovala jsem obě ruce.
    "Teď aby jsi se mě nějak rozumě chytil," vydechnu varovně a zamračím se.
    "Jen prosimtě nepadej! nejsem nejzkušenější letec," přiznám a trochu nervózně se zasměji.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 01:52

Jakmile mi sdělí své obavy, dostanu trochu strach z toho, že se do nebe vůbec nedostaneme. Byla drobná, malá, nevypadalo to, že má sílu, ale i tak jsem ji nehodlal podceňovat. Byla anděl. Ale i přes to jsem se s ní ve vzduchu necítil vůbec dobře. Držela mě za ruku a stoupala stále výš až nad mraky. Stále víc jsem litoval ztráty svých křídel, které mi i normálně dost chyběly, ale teď.... Jsem je opravdu chtěl zpátky. Chtěla, ať se jí nějak chytím a také mě varuje, že není nejzkušenější letec, tak ať nepadám.
    "Jasně, jasně," zamumlám trochu nesměle a poté se opatrně přitáhnu, pevně ji chytím kolem pasu a zavřu oči. Doslova jsem na ni visel a muselo to vypadat dost vtipně.
    "Hlavně si pospěš," zamručím.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 4/2/2018, 02:00

Když jsme byli dostatečně vysoko povzdechnu si a sleduji ho, i to jak... se chytl mých... holých boků a zavěsil se na mě... doslova.... zčervenala jsem a měla jsem vážně pocit že mi trochu stahuje kalhoty. Okamžitě jsem zalapala po dechu a rychle jsme začala čarovat ve vzduchu. Věděla jsme že moje bílá magie mu neudělá zrovna nejlépe, ale snažila jsem se co nejrychleji otevřít portál a u toho máchala křídly abych se udržela ve vzduchu. Uwh, byl těžký! Jakmile se před námi otevře zářivý portál, který vypadal tak trochu jako zrcadlo, okamžitě se do něj vrhnu, co jsem ale nečekala bylo, že jsme zase padali dolů na zelenou louku plnou květin všemožných barev...  okamžitě jsem ale máchla křídly a snažila se pád zasavit, trochu jsem náz zpomalila, ale i tak jsem se zkutálela po louce a zůstala zmateně ležet na zádech, než jsem se posadila a hlasitě rozesmála na celé okolí. Až po chviličce jsem se postavila, oklepala a začala pátrat po mém spolčníkovi.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 4/2/2018, 02:09

Stále jsem se jí pevně držel a poslouchal, jak lapá po dechu, nejspíš jsem pro ni vážně těžký... Povzdechnu si a hned na to ucítím, jak z ní sálá bílá magie. Bylo to nepříjemné, ale ne tolik, jako předtím. Díky amuletu na mě její magie neměla až takový účinek. Konečně otevřel portál, kterým proletí a doslova mě obklopí bílá magie. Zalapám po dechu, div se ji nepustím a ještě pár vteřin mi trvá, než si uvědomím, že padáme. Nestihnu nijak zareagovat a dopadnu tvrdě na zem, kde se párkrát přetočím a nakonec zůstanu ležet. Ztěžka jsem oddechoval, ale ne kvůli pádu, spíše kvůli bílé magii, která tu byla velmi silná. Neměl jsem tu být, nebylo to přirozené. Démoni sem nepatří. Přesto se však vyškrábu na nohy a uleví se mi, když všechen tlak bílé magie otupí a utlumí se díky medailonu, který jsem měl na krku. Rozhlédnu se po mé společnici, která se ke mně blížila rozkvetlou loukou a tak na ni počkám. Zadívám se na ni zkoumavým pohledem a nakonec má zvědavost přeci jen vyhraje.
    "Proč mi vůbec pomáháš? Jsem démon a přeci jsi mě vzala do nebe, vaší svaté země...." zeptám se potichu.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 15:56