Byla to legrační situace a já se musela pousmát. Jako jedna velká spokojená rodina. Když už sjme teda byli u té rodiny, měla bych mu to říci, jenže jsem netušila jak. Nejspíše by mě přerazil za to, že jsem to neřekla hned ve dveřích, ale času bylo dost. Tak či onak jsem se ušklíbla, když ke mě Fenn přistoupil a objal mě kolem pasu. Jeho ruce sklouzly na mé bříško a mě se na tváři vykouzlil úsměv. Poslal Eliase aby si prohlédl dům a já proti tomu nic neměla, souhlasila jsem s tím aby si to tady prošel a lépe poznal, také s tím, že bychom mu mohli zařídit pokoj, teď když s námi bude bydlet. Ještě chvíli jsem ho sledovala, jak cupitá po chodbě pryč, než jsem se otočila na démona, který na mě koukal s nadzvedlým obočím.
"No, myslím že těch pokojů budeme potřebovat víc," zasměji se rozpačitě a položím mu ruku na ruce, po které ho spokojeně pohladím, než mu dám spokojenou pusu na líčko.
"No, myslím že těch pokojů budeme potřebovat víc," zasměji se rozpačitě a položím mu ruku na ruce, po které ho spokojeně pohladím, než mu dám spokojenou pusu na líčko.