Z mé noční můry mě probudí koejšivý hlas mého démona, vlastně jsem si ještě pořád myslela že spím, proto jsem tuskutečnost, že by tu mohl být nebral moc navážno, dokud jsem malátně neotevřela oči anezahlédla ho nad sebou. Trochu mimo jsem k němu natáhla ruce a v momentě, kdy se stkaly s jeh otváři a já si uvědomila že má plnou hmoutnou formu jsem vyvalila oči a vyskočila do sedu, div jsem ho u toho nevyčelila.
"Fenny!"vyhrknu radostně a okamžitě ho obejmu koelm krku a přitáhnu si jeho hlavu co nejblíž k tělu. Byla jsem že je zpátky, po těch třech dnech už jsem začínala mít strach! Mé překvapení radost ale opadne ve chvíli, co mu položím ruce na záda a ucítím všechny ty obvazy pod nimi. Okamžitě ho od sebe odstrčím a lehce se zamračím.
"Co se stalo a kde jsi byl?" zeptám se a nepřestávám mu upřeně hledět do očí.
"Fenny!"vyhrknu radostně a okamžitě ho obejmu koelm krku a přitáhnu si jeho hlavu co nejblíž k tělu. Byla jsem že je zpátky, po těch třech dnech už jsem začínala mít strach! Mé překvapení radost ale opadne ve chvíli, co mu položím ruce na záda a ucítím všechny ty obvazy pod nimi. Okamžitě ho od sebe odstrčím a lehce se zamračím.
"Co se stalo a kde jsi byl?" zeptám se a nepřestávám mu upřeně hledět do očí.