Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Licht
    Licht
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 19 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 18:58

Už z rána jsem byla připravená a na stůl jsem pokládala hned pár toustů, které jsem pro Fennyho přichystala. Spokojeně schovám nádobí a usměji se, dneska začínal den opět pohodově a tak jsem doufala že to tak půjde i dál. Mlsně si olíznu rty a zadívám se na ruku od soli, zasměji se tomu a rozejdu se téměř automaticky do koupelny, abych si jí umyla. S úsměvem sáhnu po klice a otevřu.... co jsem ale nečekala bylo, že najdu Fen'liho klečet na kachličkách, Starostlivě jsem ho přelétla pohledem, poté ucítím pach krve ve vzduchu a doslova se zhrozím, když uvídm několik kapek na kachličkách.
    "Fenne!" vydechnu starostlivě a doslova si vedle něj kleknu, okamžitě jsem mu položila ruku na rameno. Byl doslova v jednom ohni a tak mu položím ledovou ruku na horké čelo. Nevypadal ani trochu dobře! "Fenne! Co se děje... vypadáš příšerně!" vyhrknu nerozvážně a zamračím se.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 19:12

Snažil jsem se mezi kašláním nadechnout, ale každý nádech měl bolel, přesto jsem byl odhodlaný dostat do plic dostatek vzduchu, abych tady neomdlel. Zatnu zuby a po chvilce se opřu rukama od krve o zem. Zaslechnu hlas Ireth, ale až po chvilce si uvědomím, že vykřikla mé jméno. Klekne si vedle mě a její ledový dotek na rameni byl velice příjemný, jakmile mi položí ruku na čelo, úlevně vydechnu a nakloním se k ní. Ptala se mě, co se děje, ale přesto že jsem přestal kašlat, nedokázal jsem odpovědět. Místo toho se nakloním směrem k ní a položím hlavu do jejího klína, zatímco jí rukama obejmu kolem pasu. Celé mé tělo se třáslo a byl jsem si celkem jistý, že bych se teď ani nepostavil na nohy. Po pár vteřinách, které mi ale přišly jako hodina, ucítím, jak bolest odeznívá stejně rychle, jako přišla. Ještě chvíli setrvám ve stejné pozici, než zcela začnu vnímat okolí a malátně se posadím vedle Ireth.
    "Bílá magie..." dostanu ze sebe po chvilce a ještě se několikrát nadechnu.
    "Myslel jsem si, že je to jen dočasné, následek pobytu v nebi, ale... Stále sílí, snažil jsem se jí zbavit, dostat z mého těla, ale nejde to... Živí se životní energií, roste, ale tohle je poprvé, co se nějak projevila," dostanu ze sebe nakonec a pokusím se postavit na stále roztřesených nohách.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 19:24

Zoufale jsem na něj hleděla, když najednou složil hlavu do mého klína. Až teď jsem si všimla jak se celý třese a dle soudějeho víček, které pevně a křečovitě svíral k sobě, jsem si všimla že trpí bolestí. Tiše jsem zakňučela a okamžitě jsem ho pohladila ve vlasech. Lehce jsem začínala panikařit, ale vůbec nic jsem neříkala, ani on mi dle všehdonebyl schopný odpovědět. Chtěla jsem se postavit a vzít ho pryč, ale nakonec jsem tam s ním zůstala, dokud se mu alespoň trochu neulevilo. Nakonec mu opět položím ruku na čelo a přitáhnu si ho blíže k sobě. Co jsem měla udělat? Jak jsem mu mohla pomoci? Vůbec jsem nevěděla co se s ním děje, dokud nezačne trochu více vnímat realitu a potom se ztěžka posadí. Pomohla jsem mu a raději ho přidržovala, vypadalo to, že se každou chvíl zhroutí. Když mi tak nějak vysvětlíže jsou to účinky bílé magie, zamračím se.
    "jak dlouho už to víš?" vypadne ze mě naštvaně, ale když se začne stavět na nohy, okamžitě ho podepřu a doslova ho dosoukám do obýváku, kde ho položím na gauč. Hned zaběhnu pro sáček s ledem a položím mu ho na čelo. Starostlivě si před něj kleknu a nemohla jsem ho přestat pozorovat, vypadal jako by měl každou chvíli omdlít a to jsem rozhodně nechtěla! Musím mu nějak pomoct, takhle to nepůjde!
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 19:29

Byl jsem jí vděčný za to, že mě přidržovala a já nespadl zase na podlahu. Její naštvaný tón mi ale vůbec neunikne a tak ztěžka polknu. Věděl jsem, že jakmile odpovím na tuto otázku, naštve se ještě víc, ale lhát jsem jí nechtěl a ani nemohl. Kdybych lhal lásce svého života, nemohl bych se jí podívat do očí a já její oči miloval. Naštěstí mou odpověď trochu pozdrží přesun na gauč v obýváku a když dostanu sáček s ledem, vděčně se na ni pousměji.
    "Věděl jsem o té magii, co jsme se vrátili, poté ale trochu zeslábla, než začala nekontrolovatelně růst... Snažím se jí zbavit asi... Týden a něco?" řeknu trochu nejistě a zamračím se.
    "Měl jsem ti to říct, ale s tím vším, co se stalo jsem ti nechtěl přidělávat starosti a myslel jsem, že to zvládnu. Omlouvám se," řeknu slabě a s provinilým pohledem se jí zadívám do očí.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 19:53

Byla jsem naštvaná to ano, ale strach oněj byl mnohem větší než nějaké naštvání. Tiše si něco zamručím pod nos a poslouhcám jeho další vysvětlení. Takže o tom už nějakou dobu ví...A tahle odpověď se miani trochu nelíbila. Naštvaně se zamračím a chytnu jeho volnou ruku.
    "Fen'line, snad jsem ti říkala že spolu.... spolu," zdůrazním a zamračím se naněj ještě víc. "zvládneme všechno ne?" vydechnu a potom ho pustím a promnu si víčka. Po chvilce si povzdechnu a naštvání ze mě opadne hodně rychle, když si uvědomím co se děje.
    "Tohle... měl jsi mito říct," vydechnu a párkrát se rozejdu po místnosti, nejprve koknu, potom ke krbu, ktelevizi a zase zpátky s tichým ale přesto výrazným povzdechem. "Řekl by jsi mi to vůbec někdy?" vypadne ze mě a dříve než mi stačí odpovědět rozhodím rukama a odseknu ho. "Ne, neřekl... a teď... jak se mám vypořádat s tím že mi můžeš kdykoliv umřít?" řeknu trochu beznadějně a nakonec se k němu natáhnu abych ho krátce objala, než se zase nervózně postavm ap řešlápnu na místě.
    "Jsi příšerně nezodpovědný!" zavrčím a zakroutím hlavou, než si k němu zase starostlivě kleknu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 20:01

Naštvání nahradí strach a strach se po mé odpovědi změní opět v naštvání. Měla pravdu, spolu zvládneme všechno a já to před ní tajil. Tiše jsem ji sledoval, řekla, že jsem jí to měl říct dřív a poté začne pochodovat po místnosti, než se vrátí ke mně. Nadechnu se, abych něco řekl, ale přeruší mě, otázkou, zda bych jí to vůbec někdy řekl.
    "Jistěže ano, měl jsem to v plánu, ale chtěl jsem se to pokusit vyřešit sám. Už tak jsis musela projít vším možným... Teď vím, že to byla chyba..." řeknu potichu a můj provinilý tón byl stále znatelný. Zeptá se mě, jak se má vypořádat s tím, že můžu kdykoliv umřít a poté na mě zavrčí, že jsem nezodpovědný. S povzdechem sleduji, jak si přede mě klekne a poté ji pohladím po tváři.
    "Nehodlám umřít, zjistím, jak se té magie zbavit... Nějak to půjde. Nehodlám tě opustit, pořád tě chci vidět v těch bílých šatech," usměji se a dám ji pusu na čelo.
    "Něco vymyslíme, problém je, že netuším kde začít..." povzdechnu si a potom se podívám na Ireth.
    "Neznáš nějakou čarodějku?" zeptám se po chvilce přemýšlení.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 20:20

Sledovala jsem ho, ale v tuhle chvíli jsem mu nevěřila ani slovo. Z těžkým srdcem jsem si to nerada přiznávala. Cítila jsem slzy v očích, ale zahnala jsem je. Na tohle opravdu nebyl čas a nepomohla bych mu, kdybych se tu zhroutila. Navíc jsem slíbila že budu silná a to jsem hodlala dodržet.
    "Prosím tě, nelži mi. Vždyť se ani nepostavíš na nohy... Jak chceš na něco přijtí když nejsi schopný ani vylézt z domu?!" znovu na něj vyhrknu ale spíše starostlivě než naštvaně. Stále jsemsi ho prohlížela a neuklidnilo mě ani jeho pohlazení po tváři. Poté se ale uklidním, když se mě zeptá jestli neznám nějakou čarodějku, tiše si povzdechnu.
    "O jedné vím, ale na začínání je trochu pozdě...pitomče," zavrčímznovu a natáhnu se k němu pro polibek. Nevěděla jsem co více říci, ale ... srdce se midoslova sevřelo strachy, když jsem si uvědomila co všechno to může znamenat. Byli jsme šťastně zansoubení už pár týdnů a teď se dozvím že o něj pomalu ale jistě přicházím? Byla to neuvěřitelně bolestná zpráva.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 20:56

Viděl jsem na tváři Ireth, jak se snaží nepropadnout do zoufalství a nezhroutit se tady jako domeček karet. Nakonec však vyhraje její odhodlání. Když na mě však vyhrkne, že jí nemám lhát, bodne mě u srdce a tak skloním hlavu. Čarodějku znala, ale zavrčí, že je na to trochu pozdě. Tiše si povzdechnu a natáhnu se pro polibek ve stejnou chvíli jako ona. Přitáhnu si ji blíž, až mi seděla na klíně a spokojeně si uvědomím, že po mém menším 'záchvatu' kašle v koupelně se mi vracely síly.
    "Za chvíli mi bude lépe, budu v pořádku," řeknu jistým tónem a přitulím se k ní.
    "Zvládli jsme horší věci, zvládneme i tohle. Nehodlám se vzdát, víš jak umím být tvrdohlavý," pousměji se a znovu jí políbím na rty. Nehodlal jsem zemřít, nehodlal jsem ji opustit, ne teď, nikdy. Nechtěl jsem ji způsobit smutek a bolest, ale to jsem právě udělal a nesnášel jsem se za to.
    "Bude to dobrý," zašeptám, když se odtáhnu od jejích rtů a netuším, jestli uklidňuji ji, nebo sebe.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 21:28

Sledovala jsem ho a byla k němu zcela upřímná, ale neuvědomovala jsem si tím, že možná dělám chybu. Došlo mito až ve cvhíli kdy se na mě ublíženě zadíval a sklopí hlavu k zemi. V tu chvíli jsem měla chuť si dát takovou facku, až by mi hlava odletěla. Místo toho jsem si jenom povzdechla a natěžko polkla, když se ke mě přitulil a začal mě ujišťovat že to budedobré, že mu za chvíli bude lépe a tak dále.
    "Zlato.. ale na jak dlouho. Na pár hodin, možná minut..." vydechnu a polibek mu opětuji, než se postavímna nohy abych jeho tělo nezatěžovala.
    "Slibuji žr zkusím promluvit s čarodějnicí, s kýmkoli kdo by mohl něco vědět, ale znamená to že tě tu budu muset nechat samotného a do toho se mi zrovna dvakrát nechce," povzdechnu si a starostlivě se zahledím do jeho očí. Nehctěla jsem ho tu nechávat, bála jsem se že prostě přijdu a on... on... srdce se mi doslova sevřelo strachy a přísahala bych že se mi na chvíli udělalo špatně a musela jsem se přichytit stolku, jinak by to se mnou praštilo o zem. Položila jsemsi ruku na čelo a okamžitě se snažila uklidnit, nemyslet na to, že bych o něj mohla přijít, to se rostě nemůže dít... nesmí se to stát...
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 21:38

Odpoví mi, že se možná zlepším na pár hodin, nebo minut a že mě tady bude muset nechat. Zamračím se a nadechnu se k protestu, než si uvědomím, že má pravdu. Sklopím pohled k zemi a zadívám se na své ruce. Vzhlédnu zrovna ve chvíli, když se v jejím výrazu objeví čistý strach, zavrávorá a chytí se stolku. Vypadalo to, že panikaří a tak se pomalu postavím na nohy a pohladím ji po tváři. Najednou jsem však netušil, co říct a tak na ni jen chviličku tiše koukám, než jí políbím a znovu se odtáhnu.
    "Zvládnu to tady... Zvládneme to, spolu. Buď opatrná," řeknu nakonec a snažím se, aby to znělo co nejpřesvědčivěji. Nakonec si povzdechnu a znovu se svalím na gauč. Najednou jsem se cítil hrozně unavený.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 21:53

Byla jsem mu vděčná za ten krátký polibek ale nakonec jsem byla vděčnější za to, že si zase sedl. S povzdechem jsem zavřela oči a když se mi udělalo lépe, pousmála jsem se.
    "Dneska tady s tebou ale zůstanu a zítra vyrazím ano? Hlavně zítra nikam nechoď, nebudu pryč dlouho," pousměji se pro trochu sebedůvěry, nejenom pro mě ale i pro něj a nakonec ho donutím aby si lehl a lehnu sivedle něj. Pustím něco v televizi a spokojeně se k němu přitulím.
    "Kdybys cokoli potřeboval, jsem tu pro tebe, ano?" ujistím ho a ppomalu k němu natáhnu ruku abych ho pohladila ve vlasech. Nakonec se posadím a začnuho hladit ve vlasech. Měla jsem o ěj neskutečný strach a myšlenka na tože o něj přijdu byla tak tížívá. Chtěla jsem se rozbrečet, ale to jsem si nemohla dovolit, ne... musela jsme věřit tomu že se najdě něco, někdo... nějaký způsob jak mu pomoci.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 21:58

V momentě, kdy řekne, že vyraz až zítra, se mi na tváři objeví šťastný úsměv a horlivě přikývnu.Když se uvelebí vedle mě, okamžitě ji obejmu a zavřu oči. Po místnosti se začne rozléhat zvuk z televize, ve které běžel jakýsi film, který mě však vůbec nezajímal. Místo toho se zaposlouchám do Irethiného hlasu, nadechnu se její vůně a začnu si vychutnávat její doteky. Hladila mě ve vlasech a po chvilce si sedne. Nechal jsem ji a jen se víc nakloním k jejímu doteku.
    "Hmmm, zajímalo by mě, jestli se takhle cítí nemocné děti, když o ně pečuje matka," zasměji se po chvilce a opravdu si tak začnu připadat. Já sám nebyl nikdy nemocný a s matkou jsem strávil ne zrovna moc času. V tu chvíli mě napadne, že by Ireth byla skvělá matka a tak otevřu oči a s úsměvem se na ni zkoumavě zadívám.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 22:13

Pousměji se a spokojeně ho dál hladím ve vlasech. Bylo to najendou takl uklidˇnující, jak pro mě, tak i nejspíše pro mě a potvrdil mi to tím, když začal mluvit o dětech. Spokojeně se ušklíbnu a pokrčím rameny.
    "To nevím, také jsem nikdy nebyla nemocná," podotknu a potom se na Fennyho zamyšleně zadívám, než se k němu skloním a dám mu polibek do vlasů. Neodolám a nadechnu se jeho vůně, než se odtáhnu abych vypnula televizi, která nás akorát rušila. Když jsem i uvědomila že jsme nějak zabrousili k tématu o dětech a Fen se na mě v jendu chvíli dokonce tak nějak zkoumavě zadíval, zčervenala jsem a rozpačitě se zasmála. Děti... eh.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 22:18

Odpoví, že také nikdy nebyla nemocná a zamyšleně se na mě zadívá, než mi dá pusu do vlasů. Následně se natáhne pro ovladač a vypne televizi. Nevadilo mi to, stejně jsem neměl v plánu se na ni dívat. Stále jsem si užíval její uklidňující dotyk, než Ireth zčervená a rozpačitě se rozesměje. Nadzvednu obočí a tiše se zamyslím, jestli taky začala přemýšlet nad tím samým, jako já.
    "Děti..." zamumlám trochu nepřítomným hlasem. Přemýšlel jsem, jestli tohle téma nějak více nadhodit. Nakonec si to ale rozmyslím s tím, že tohle není zrovna nejlepší vhodná doba a že máme času dost. Měli jsme přeci věčnost.... Nebo jen pár dní, záleží na tom, jak je člověk moc optimistický... Nakonec tohle téma odsunu někam dozadu do podvědomí, tedy za předpokladu, že ho nenahodí sama Ireth, z jejíž reakce jsem nedokázal usoudit, co si o tom myslí.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 8/2/2018, 03:45

Musela jsem se neustále šklebit nad tímhle tématem a raději jse mse ho rozhodla opustit, s tím že se k němu zase někdyj istě vrátíme ale ne teď. Brzdy jsem usnula a vůbec jsem se netěšila na zítřek, až budu muset opustit svého milovanéhodémona. Ani trochu se mi nechtělo, ale brzy ráno jsem zmizela pryč.

Pokaždé co jsem se vracela domů, mě tížila myšlenka, která nebyla ani opravdu pěkná. CO když ho tam najdu.... nebo...nenajdu. S povzdechem sáhnu na kliu a okamžitě si všimnu žeje odemčeno. Ihned se zamračím a sáhnu pod lampionek kam jsme vždycky dávala klíč... jenže nebyl tam. Doslova rozrazím dveře až vyletí z pantů a po hodně dlouhé době jsem mohla použít obě ruce. Doslova vyděšeně vběhnu do obýváku a všimnu si hned čtyř věcí.... krb byl zcela vyhořelý, na stole ležela prázdná sklenice s vodou, deka kterou se Fen vždy přikrýval byla pohozená na zemi... a nebyl tu. Doslova ztuhnu a ihned se strachem rozechvěji. Upíří rychlostí prolétnu všechny pokoje a když zjisítmže tady není, zblednu strachy. Ihned vytočím jeho číslo, ale mobil ležel zapadlý v gauči a tak jej vezmu a položím na stůl. Doslova jsem na moment zoufale dosedla na gauč a vyděšeně zírala na prázdnou skleničku, skoro jako kdybych se se ji snažila pohledem roztříštit.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 8/2/2018, 03:51

Nadšeně jsem běžel domů a pokud mi Alex něco říkal, už jsem ho neslyšel. Už z dálky uvidím otevřené dveře a tak se usměji, úsměv mi však zmrzne na tváři, když uvidím, že dveře jsou vyražené z pantů. Rychle vejdu dovnitř a okamžitě se mi uleví, když uvidím bělovlasou upírku sedět na gauči.
    "Ireth?" zeptám se potichu, než se k ní s úsměvem rozejdu. Jakmile jsem byl u ní, nenechám ji ani promluvit a rovnou si ji opatrně stáhnu k sobě pro dlouhý polibek.
    "Omlouvám se, přišel Alex a odtáhl mě, aniž by mě nechal napsat ti vzkaz nebo zavolat," zamumlám, jakmile se odtrhnu od jejích rtů a až teď si všimnu, že má obě ruce. Překvapeně jí za dříve kostnatou ruku chytím a zvednu ji do vzduchu. Vypadalo to jako jakási protéza, ze které jsem cítil magii.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 8/2/2018, 04:04

Snažila jsem se ustálit myšlenky a uklidnit se s tím, co se mohlo stát. Jenže mě absolutně nic nenapadaloa cítila jsem jak se mě chytá beznaděj. Tiše smutně zakňučím ale najednou zaslechnu své jméno a ten nejutěšující hlas na světě. Okamžitě jsem chtěla vyskočit na nohy, jenže jsem byla tak v šoku, že jsem se probrala až když mě vyhoupl na nohy a dříve než cokoli udělám nebo stačím říci, se mi dostane polibku. Polibku tak nádherného, že mě utvrdí v realitě. Promluví a kdžy zjistímže byl s Alexem, neskutečně si oddechnu. Okamžitě jsem se mu chtěla vrhnout kolem krku ale po posledním stavu v jakém byl si to rozmyslím a akorát se na něj smutně zadívám.
    "Už jsem začínala panikařit...," povzdechnu si a potom se na něj omluvně zadívám. "Promiň zaty dveře, měla bych je spravit," odpovím ale nakonec se mu jenom zahledím do očí. "Já... nic jsem nezjistila, zase...." vyhrknu zoufale a doslova natisknu obličej na jeho hrudník, milovala jsem jeho osobitou vůni... nechtěla jsem aby jednoho dne prostě zmizela, stejně jako on. 
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 8/2/2018, 04:10

Tiše prokleji Alexe, když uvidím její smutný výraz a zaslechnu ji zakňučet těsně předtím, než promluvím. Říkal jsem mu, ať počká! Tiše si povzdechnu a když se na mě smutně zadívá a řekne, že začínala panikařit a skousnu si ret. Ještě se mi omluví za dveře, což vlastně vůbec nebyl problém a navíc to byl její dům. Zoufale vyhrkne, že zase nic nezjistila na zaboří hlavu do mého hrudníku. Obejmu ji a přitisknu ji k sobě, zatímco ji začnu konejšivě hladit po zádech.
    "To nic, ty dveře zpravím ještě dneska a o mě si už nedělej starosti. S Alexem jsme to vyřešili, bílá magie je pryč, už mi nic nehrozí," usměji se. Popravdě jsem si právě nedokázal představit moc věcí, které by mi dokázaly ublížit. Tedy, spíš jsem byl zatím nebezpečný sám sobě, ale až se naučím ovládat své nové, tedy spíš Alexovi schopnosti, bude to v pořádku.
    "A navíc... Máš teď obě ruce, to považuji za velký úspěch," zasměji se.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 8/2/2018, 04:20

Vůbec jsem nevěděla co mám dělat, co mám říci. Tiše jsem vdechovala jeho vůni snad jako kdyby mi měl každou chvíli zmizet. Nechtěla jsem tuhle myšlenku, nechtěla jsem tuhle skutečnost a už zase jsem cítila jak se mi slzy derou do oči, stejně jako každý další den. Objal mě a přitiskl k sobě, za což jsem mu byla neskutečně vděšná, pro tuhle chvíli snad ani netušil jak moc. Odpoví že nadveřích nezáleží, že je spraví ještě dneska. Ihned jsem ho sjela starostlivým pohledem, měl by odpočívat a ne spravovat nějaké dveře, které jem vyhodila z pantů já. Ihned na to ale pokračuje že už v sobě bílou magii nemá a že to s Alexem vyřešili. Chvíli na něj zírím, zcela překvapeně a potom si povzdechnu. "Jsem vážně marná," dodám a hned na to se usměji, když dodá že za velký úspěch považuje to, že mám obě ruce. "Jenom protézu a pod ní mám pořád ten strašlivý módní doplněk," ušklíbnu se a okamžitě mu nadšeně vlepím pusu na nos a znovu ho obejmu. "Můj, můj... jenom můj," vydechnu do jeho hrudníku jakoby mi ho měl snad někdo vzít a pevně ho zmáčknu. 
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 8/2/2018, 04:27

Překvapeně se na mě dívala, než řekne, že je marná. Zamračím se a nesouhlasně zavrtím hlavou.
    "Když se sejdou dva umírající démoni, dějí se zázraky," ušklíbnu se a pohladím ji po tváři. Tiše se zasměji, když řekne, že pod protézou má stále ten příšerný módní doplněk, ale než stačím jakkoliv jinak zareagovat, dostanu pusu na nos a poté mě obejme a stiskne, jako by ze mě chtěla vymáčknout duši s tím, že jsem jenom její. Souhlasně zamručím a také ji obejmu, akorát jsem nehodlal riskovat a zmáčknout ji. Pořád jsem si připomínal, abych byl kolem ní opatrný. To poslední co jsem chtěl bylo jí ublížit.
    "A ty jsi jenom moje... Teď když se tahle menší krize vyřešila... Myslím, že se můžeme vrátit zpátky k normálnímu životu... A možná začít plánovat svatbu," zasměji se a poté se opatrně vyprostím z jejího objetí. Rychle se vydám ke dveřím, které s lehkostí zvednu ze země a vrátím zpátky do pantů. Nedržely zrovna nejlépe, ale otevíraly se a zavíraly a do domu už netáhlo. Úplně je spravím zítra. Vrátím se k Ireth, kterou zvednu do náruče a vydám se ke gauči, na který si sednu a ji si posadím do klína. Obejmu ji a zabořím hlavu do jejích vlasů, abych si mohl plně vychutnat její přítomnost a vůni.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 8/2/2018, 13:40

Poslouchala jsem jej, ale nějak moc jsem se na to ptát nechtěla, ačkoli mě velice potěšilo, jak na tom můj démon je a že mu nehrozí, že každou chvíli umře. Ani jsem si to nechtěla představovat, natož na to myslet... proto jsem to odpovím a odběhnu si uvařit čaj, když se můj snoubenec, jak zvláštně to znělo a přitom tak sladce, rozhodne jít spravit mnou vyraženédveře. Znovu se za to trochu zastydím a zaliji si čaj s příchtí lesních plodů, která se okamžitě tozlehne po kuchyni. Spokojeně si ho odnesu do obýváku, kde se usadím na gauč a zadívám se na okno, kde se sem tam vznesly záclony od větru, který sem dosahoval přes otevřené okno. Za chvíli se Fen vrátí a doslova si mě posadí do klína... Milovala jsem když tohle dělal. Uculila jsem se na něj a nechala jsem ho zabořit hlavu do mých vlasů, bylo to příjemné a koneckonců, já se nemohla jeho přítomnosti nabažit. 
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 8/2/2018, 13:49

Spokojeně vydechnu a jen si užívám tento moment. Ireth měla pravdu, spolu zvládneme všechno. Sice se to tentokrát vyřešilo díky Alexovi, ale... Už jen její podpora mi dodávala vůli bojovat a věděl jsem, že kdybych byl někde sám, možná bych to už dávno vzdal a poddal se bílé magii. Pousměji se a Ireth k sobě více přitisknu. Alex měl pravdu, když jsem byl s ní, automaticky jsem krotil svou sílu, dával jsem si pozor, protože jsem jí nechtěl ublížit. Ale spát s ní jsem rozhodně nehodlal riskovat, tedy alespoň do doby, než se to naučím pořádně ovládat. A taky bych měl zapracovat na své magii. Moment... Dokáži vlastně rozumět runám, takže bych se je měl naučit používat, k tomu ale budu potřebovat Alexovu pomoc. A znamená to, že dokáži ovládat i elektřinu? Tiše zaúpím a zabořím hlavu víc do vlasů Ireth, když si uvědomím, kolik práce a tréninku mě čeká, než budu zase naplno znát své možnosti.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 14/2/2018, 12:42

O týden později....

Vyjdu z portálu vedoucího z podsvětí a rozhlédnu se kolem mě. Ulice byla prázdná a osvětlovaly jí pouze pouliční lampy. Byl jsem pár bloků od našeho domu a tak se rychlými kroky vydám na cestu. Nechtěl jsem, aby mě někdo viděl pobíhat po městě jen ve spodním prádle, ještě když skoro cel vrchní část mého těla byla pokryta obvazy. S povzdechem se nakonec dám do poklusu, přestože jsem se stále cítil unavený a rozlámaný z několika hodinového spánku na chodbě. Brzy jsem byl před naším domem, ve kterém se nesvítilo, takže jsem netušil, jestli je Ireth doma, nebo ne. Potichu otevřu dveře a vstoupím dovnitř domu. Hned na to je zase za sebou zamknu a potichu se vydám do naší ložnice, abych na sebe něco navlékl, než půjdu hledat moji upírku.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 14/2/2018, 21:44

Ai nevím jak, usnula jsem na gauči a tak jsem se oddávala spánku, ve kterém mě pro dnešní večer tížily noční můry. Měla jsem divný pocit v žaludku a poslední tři dny jsem se ho nemohla zbavit. Fen byl bůh ví kde, mobil nechal doma a tak jsem věděla, že šel trénvat s Alexem ale... nevracel se a to mě děsilo.Možná šel zase na jednu ze svých výprav po podsvětí, bylo mi to jedno... nekřičela bych po něm ale, jediné co jsem po němpožadovala bylo aby se vrátil. Doufala jsem že bez něj nebudu muset být douho, jinak bych ho šla hledat, jenže jsem mu věřila a chtěla jsem mu dát čas, čas než zanču opravdu panikařit a bát se, že se muzase něco stalo. Nevím co bych bez svého démona dělala, život už by pro mě neměl takovou hodnotu. Koneckonců, to on mi ukázal to krásné na životě... a fakt že jsme ještě k tomu byli zasnoubeni. Kde zatraceně byl? Párkrát jsem se na gauči přetočila, ani jsem nevěděla že někdo vešel do domu, musela jsem být z nějakého důvodu opravdu unavená.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 14/2/2018, 21:50

Přetáhnu si přes hlavu tričko, abych zakryl většinu obvazů a natáhnu kalhoty, než se vydám potichu po době. V ložnici Ireth nebyla a tak jsem předpokládal, že bude někde venku. Když ji však uvidím na gauči, překvapeně se na ni podívám a potichu k ní přijdu. Spala a tak si dřepnu před gauč a zadívám se na její klidnou tvář. Po chvíli neodolám, opatrně jí odhrnu pramínek vlasů z obličeje a pohladím ji po tváři. Měl bych ji probudit? Nejspíš, ale netušil jsem, co říct. Jak jí to vysvětlit. A měl jsem v plánu něco, co se jí nejspíš nebude líbit, ale... Musel jsem to udělat. Potřeboval jsem zesílit, takhle neochráním ani sebe, natož pak mé blízké. A nedokázal jsem si představit, co bych dělal, kdybych opět selhal a neochránil ji.
    "Ireth..." zašeptám a dám ji pusu na čelo. Hold budu improvizovat a něco z toho vzejde.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 04:36