Už z rána jsem byla připravená a na stůl jsem pokládala hned pár toustů, které jsem pro Fennyho přichystala. Spokojeně schovám nádobí a usměji se, dneska začínal den opět pohodově a tak jsem doufala že to tak půjde i dál. Mlsně si olíznu rty a zadívám se na ruku od soli, zasměji se tomu a rozejdu se téměř automaticky do koupelny, abych si jí umyla. S úsměvem sáhnu po klice a otevřu.... co jsem ale nečekala bylo, že najdu Fen'liho klečet na kachličkách, Starostlivě jsem ho přelétla pohledem, poté ucítím pach krve ve vzduchu a doslova se zhrozím, když uvídm několik kapek na kachličkách.
"Fenne!" vydechnu starostlivě a doslova si vedle něj kleknu, okamžitě jsem mu položila ruku na rameno. Byl doslova v jednom ohni a tak mu položím ledovou ruku na horké čelo. Nevypadal ani trochu dobře! "Fenne! Co se děje... vypadáš příšerně!" vyhrknu nerozvážně a zamračím se.
"Fenne!" vydechnu starostlivě a doslova si vedle něj kleknu, okamžitě jsem mu položila ruku na rameno. Byl doslova v jednom ohni a tak mu položím ledovou ruku na horké čelo. Nevypadal ani trochu dobře! "Fenne! Co se děje... vypadáš příšerně!" vyhrknu nerozvážně a zamračím se.