Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Balaur
    Balaur
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 18 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 17:24

Stále jsem Ireth pozoroval, občas se na mě také podívala, ale jinak si užívala film. Najednou se však na mě otočí, začne mě zkoumat pohledem a zeptá se, jestli se něco děje. Pomalu zavrtím hlavou, aniž bych z ní spouštěl oči.
    "Ne, jen jsem usoudil, že je mnohem zajímavější se dívat na nejkrásnější ženu na světe, než na nějaký film" odpovím a usměji se. Přitulím se k ní a po chvilce zavřu oči.
    "Jen... Jsem tak neskutečně rád, že tě mám. Že jsi tady se mnou, v pořádku, živá... Jen mám strach. Strach, že tě neochráním, že o tebe přijdu. Nevím, co bych pak dělal," zašeptám po chvilce. Potřeboval jsem to říct, doufal jsem, že mé obavy rozptýlí. Řekne, že teď už to bude jen v pořádku, že o ni nepřijdu. Potřeboval jsem to od ní slyšet, věřit tomu.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 17:36

Opravdu mi začal dělat starosti a tak jsem netrpělivě jako malé dítě čekala na odpověď. Když však řekne že dívat se na mě je mnohem lepší než nějaký film, šuklíbnu se a vytáhnu nohy na gauč. Přitáhnu si je k tělu a zasměji se.
    "Ty jsi opravdu ťula," dodám a když zavře oči a sdělí mi co se opravdu děje, povzdechnu si a znovu ho přejedu pohledem. V další chvilce jej donutím otevřít oči tím, že natáhnu ruku a ťuknu ho do nosu. "Fenny...Fenny, kolikrát ti mám zopakovat že to není tvá vina? Nic z toho co se nám děje není tebou ani mnou.. nebudu říkat že všechno bude v pořádku, může se stát tolik věcí, cokoli. Ale jedno vím jistě. Dokud budeme mít jeden druhého... zvládneme všechno," řeknu přísně a rozhodně. Nakonec se jenom mile ušklíbnu a dám mu pusu na nos.
    "A jestli se budeš cítit lépe, pořídím si nějakou gpsku na sebe," neodolám téhle poznámce a vypláznu na něj jazyk.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 17:44

Něco mě ťukne do nosu a tak trochu překvapeně otevřu oči a podívám se na Ireth. Znovu mi zopakuje, že to není má vina, že to co se děje není kvůli nám. Sice neřekne, že to bude v pořádku, ale jakmile mi sdělí, že zvládneme všechno, pokud budeme spolu, usměji se a pomalu přikývnu. Ano, měla pravdu. Zvládneme vše, co na nás život připraví. Věděl jsem, že už jen díky ní v sobě dokáži najít obrovskou sílu o které jsem ani netušil a kdybych se měl s ní po boku postavit třeba samotném Mephistophelovi, věřil jsem, že bychom vyhráli. Nakonec s úsměvem poznamená, že pokud se budu cítit líp, pořídí si na sebe GPSku.
    "Ano, prosím. A když už u toho budeš, pořiď rovnou dvě ještě pro mou sestru," odpovím okamžitě a zcela vážně. Vždyť on to zase tak špatný nápad nebyl....
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 18:10

"Fenline," vydechnu najendou zcela vážně a sjedu ho přísným pohledem. "To měl být vtip," povzdechnu si a mám co dělat abych se u toho nepraštila do čela. Akorát zakroutím hlavou a pousměji se. Ihned vyskočím na nohy, chtěla jsem si udělat ještě čaj, v tom mi ale dojde že navázal konverzaci na jeho sestru a tak se k němu skloním a políbím jej na čelo. Nevěděla jsem co mu na to najendou mám říci, ale nechtěla jsem jenom tak odejít a nechat ho tam bez odpovědi. Nakonec jsem zůstala stát a hleděla na něj. S tímhle vším mě najendou zaskočil, netušila jsem co by chtěl slyšet a proto jsem tam stála jako prkno a jenom ho sledovala. Nakonec jsem nad tím zakroutila hlavou. "Dáš si čaj?" vypadne ze mě po hodně dlouhé chvilce ticha.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 18:14

Zcela vážně řekne moje jméno a tak se veškerá má pozornost přesune na ni. S povzdechem mi sdělí, že to měl být vtip. Zatvářím se zklamaně a poté se na ni zamyšleně podívám.
    "Náhodou, bylo by to skvělé... Kdyby vás někdo unesl, nebo by mi jedna z vás zmizela... No, nevím, jak by to fungovalo v podsvětí, ale... A ani jedna z vás by nebyla nadšená... No dobře, žádná GPSka," řeknu nakonec s povzdechem a všimnu si, že Ireth už nesedí vedle mě, ale stojí opodál a dívá se na mě, jako by chtěla něco říct. Párkrát se nadechne, ale nakonec zakroutí hlavou a zeptá se, jestli chci čaj. Tentokrát jsem se na ní chvíli bez mluvení díval já.
    "Ano?" zeptám se trochu nejistě a zároveň přemýšlím, co to mělo být, jestli mi chtěla něco říct, nebo si to nakonec rozmyslela, nebo... Nebo nad tím možná jen moc přemýšlím.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 20:19

Další poznámky o gpskách už nekomentuji a když se mě zeptá ano, jenom nad tím zakroutím hlavou a rozejdu se do kuchyně, kde dám stavět vodu do konvice a totálně se u toho zasekám. Co to sakra bylo? Co se to vůbec stalo? Nějaký zkrat? Může za to ta ruka? Nebo jsem se někde uhodila do hlavy? Doslova jsem začala koukat všude kolem sebe a ani jsem si neuvědomilaže voda už cvakla a já neměla vůbec nic nachystané. Okamžitě vytáhnu hrníčky, dám do nich sáčky s čajem a zaliji je horkou vodou. Mezitím vezmu tácek, všechno na něj naskládám a rozejdu se zpátky do obýváku, kde jej položím na stůl.
    "Tady to je," pousměji se a udělám jeden krok ke gauči, noha se mi ale nějak šmykne a už už jsem viděla jak letím zády přímo na stůl. Doslova vyvalím oči a potom je křečovitě zavřu s očekávaným pádem.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 20:31

Pohledem jsem následoval Ireth, která vypadala zmateně, ale nakonec usoudím, že to z ní tahat nebudu. Kdyby mi o tom chtěla říct, udělá to. Zůstanu sedět na gauči s přivřenýma očima a poslouchám zvuky, které se ozývaly z kuchyně. Jakmile zaslechnu tiché kroky, otevřu oči a pousměji se na mou upírku, která přicházela a položí tácek s čaji na stůl. Vděčně se pousměji a čekám, až se vedle mě zase uvelebí. Jenže najednou začne padat dozadu přímo na stolek, na kterém teď ležel horký čaj. Vyskočím na nohy a v poslední chvíli se mi ji podaří zachytit za ruku, naštěstí tu 'zdravou,' a stáhnu ji k sobě. Obejmu ji kolem pasu a jakmile se ujistí, že stojí pevně na nohách, starostlivě se na ni podívám.
    "V pořádku? Děje se něco? Připadáš mi nějaká rozptýlená... Mimo..." zeptám se starostlivě a pohladím ji po tváři.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 20:48

Doslova zatajím dech s očekávajícím pádem na nepříjemně horký čaj, ale najednou ucítím Fennyho ruku, který si mě za tu zdravou přitáhne zpátky. Ještě trochu mimo vydechnu, než zalapám po dechu a možná trochu křečovitě se chytím jeho trička. Párkrát zamrkám a konečně oči otevřu.
    "D-děkuji," dostanu ze sebe a z jeho sevření se neodtahuji. Poté se mě ale starostlivě zeptá jestli jsem v pořádku, zda-li se něco nedělej a že mu připadám rozptýlená nebo tak nějak mimo. Přikývnu a zamyslím se.
    "Nic mi není, jenom jsem nějaká mimo, asi se nakonec půjdu prospat," dostanu ze sebe a hned potom se posadím. Nakonec jsem si s Fennym dala ještě čaj, než jsem se s posledním poblikem,který jsem mu věnovala, odešla natáhnout do postele.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 20:54

Vůbec se mi nelíbilo, jak křečovitě svírala moje tričko, jakoby měla spadnout, pokud by se pustila. Poděkuje mi a když se zeptám, co to s ní je, zůstane potichu, ale stále se mě držela. Nakonec mi odpoví, že je jen trochu mimo a raději se půjde prospat. Starostlivě se na ni podívám a přikývnu, než ji pomaličku pustím a sednu si na gauč. Společně vypijeme čaj a poté se Ireth odebere do postele. Já ji zanedlouho následoval, přeci jen jsem byl stále unavený.

O pár dní později...
    Rány se mi již skoro úplně zahojily a po bílé magii nebyla ani známka. Naše životy se víceméně vrátily do starých kolejí a Ireth si začala zvykat na používání jen jedné ruky. Na dnešek jsem měl plány a tak jsem hned ráno zmizel z domu a šel zařídit vše potřebné. Vrátím se až k večeru a doslova vletím do domu.
    "Ireth?!" zavolám, sotva se vyzuji a hned na to se jí rozběhnu najít. Jen těžko jsem skrýval své nadšení a když ji konečně uvidím, rozběhnu se k ní a obejmu ji.
    "Chyběla jsi mi," zasměji se a políbím ji na rty, než se odtáhnu, abych jí viděl do očí.
    "Doufám, že na dnešní večer nemáš nic v plánu," řeknu s úsměvem na rtech.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 21:19

Jeden z dnešních dnů byl hned o něco příjemnější, když se mi podařilo udělat všechno co jsem chtěla. Měla jsem napečeno, uklizeno, poskládáno i vyžehleno. Musela jsem se sama pro sebe zasmát, ani nevím proč. Nejspíše mi má povedená práce udělala radost. Spokojeně si líznu suché rty a odběhnu do obýváku, kde se na chvíli zahledím z okna, skrze které uvidím domů přicházet Fennyho. Na jednu ruku jsem si už zvykla a nebyla to taková hrůza jako na začátku, takže mi šlo všechno tak říkajíc "od ruky". Sotva se otevřoudveře, zaslechnu svoje jméno,i tak nikam nespěchám, jenom vyčkám než mě můj milovaný vyhlédne, což se mu také po chviličce podařilo.
    "Vítej doma," ušklíbnu se na něj a vlepím mu pusu na líčko, ještě předtím, než mě políbí. Okamžitě mi oznámi, že jsem mu chyběla a tak se zasměji. "Ty mě taky, kam jsi vůbec tak zmizel?" zeptám se a poté se ohlédnu po místnosti. Fen se usmíval od ucha k uchu a potom se mě zeptal jestli na dnešní večer nemám nic v plánu. Jenom zakroutím hlavou a usměji se. Na dnešní večer jsem nic naplánované neměla, myslím.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 21:46

Když zakroutí hlavou, tiše zajásám a chytím ji za ruku.
    "Tak se nachystej, jdeme ven a to, kde jsem celý den byl se dozvíš potom," zazubím se. Potom se ale i já sám skočím převléct do něčeho trochu slušnějšího a nakonec počkám na Ireth u dveří.
    "Můžeme?" zeptám se, jakmile Ireth uvidím a poté ji chytím za ruku a vydáme se ven.
    "Jak ses dneska měla?" zeptám se s úsměvem a rozejdu se směrem k jezeru, kam jsem tak rád chodíval. Po cestě se začne stmívat, což mi ale tak akorát hrálo do karet. Už když jsme se blížili k jezeru, v dálce mezi stromy uvidíme světlo. Všude kolem byly rozsvícené lampiony, které celému okolí dodávaly romantickou atmosféru a jejich světlo se odráželo na hladině jezera. Na břehu jezera ležela deka a u ní košík plný jídla. Otočím se na Ireth a sleduji její výraz. Doufal jsem, že se jí to bude líbit.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 22:13

Překvapeně se na něj zadívám a nakonec jenom přikývnu. Znělo to skoto jako kdybych neměla na výběr, ale jeho zazubení se při tom mi vyvolalo úsměv na tváři a tak jsem se odebrala do ložnice a převlékla jsem se do černých šatů. Vezmu si na sebe dlouhé plátěné kozačky a nadkolenka, nijak více jsem to neřešila. Nakonec vyrazíme ven, Fen mě u toho chytne za ruku a tak ho chvíli jenom překvapeně sleduji. Dneska se choval nějak... jinak? Nestíhala jsem se divit co se děje. Zeptá se mě jakýjsem měla den a tak se jenom pousměji.
    "Dneska? Skvělý, podařilo se mi stihnout všechno co jsem chtěla," zasměji se a ohlédnu se abych vůbec mohla dohadnout kam jdeme. Po ceste se stmívalo a já už teď poznala, že míříme k jezeru. Stále jsem ale nespouštěla oči z mého přítele, podezřele se culil. Nemohla jsem říci že by to nebylo roztomilé, to teda bylo! Ale začala jsem být zvedavá a zvědavost jsem tak nesnášela. Byla jsem v takovýchto chvílích nedočkavá a tak jsem jako nadopovaná energií následovala Fennyho.
    Už v dálce jsem viděla světlo, ihned jsem se chtěla zeptat co to je, ale nakonec jsem mlčela a jenom ho následovala. Už teď z dálky jsem mohla ocenit ten nádherný západ slunce, který byl neskutčený. Kdyžse ocitneme za lesem a konečně se přede mnou rozrpostře velké jezero, povšimnu si lampiónů, které byly rozsvěcené snad všude, doslova se mi rozzářily oči. Byla to... nádhera, neměla jsem slov. A když jsem si okolí prohlédla znovu, všimla jsem si piknikového košíku a děky u břehu jezera. Vypadalo to tu tak... tak neskutečně. Tak romanticky a pohádkově, až mi emoce nahnaly slzy do očí. Ještě dlouhou chvíli jsem se kochala okolím, než jsem se otočia na Fena a vrhla se mu kolem krku.
    "Já nemám slov, to je tak... nepopsatelné krásné, já nevím co říct Fenny," vydechnu ještě šokovaně ale přepadla mě taková obrovská radost, že jsem si musela ukrást jeden zdlouhavý polibek, ale hned na to jsem ho pustila a rozběhla se blíže k jezeru, mezi všemi těmi lampióny a nadšeně jsem se zasmála.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 22:26

Sledoval jsem její nadšený a překvapený výraz, musel jsem se usmát, když se jí nahrnuly slzy do očí. Měl jsem takovou radost, že se jí to líbí. Přistoupím k ní blíž a také se rozhlédnu po okolí. Vypadalo to tady mnohem lépe, než když jsem všechno chystal. Najednou se mi vrhne kolem krku a s tím, že nemá slov a je to tady pohádkové. Zasměji se a pevněji ji chytím za boky, aby se nemusela držet jen jednou rukou mého krku. Už jen dlouhý polibek mi byl skvělou odměnou za dnešní překvapení a mohl jsem si naplno vychutnat její rty, než mě pustí a rozběhne se blíže k jezeru. Okolím se rozléhal její nadšený smích, který byl nakažlivý a brzy jsem se za ní se smíchem rozběhl i já. Doběhnu ji až na kraji jezera a kousek od ní zpomalím, abych do ní nenapálil. Přistoupím k ní zezadu, dám ji ruce kolem pasu a hlavu si položím na její rameno. Zadívám se na třpytivé jezero před námi, ve kterém se kromě lampionů začaly odrážet i vycházející hvězdy. Lepší večer jsem si opravdu vybrat nemohl. Obloha byla krásně jasná, bez jediného mráčku. Slunce ještě úplně nezapadlo a tak na horizontu bylo nebe zbarvené do oranžovo-červena.
    "Doufám, že máš hlad... Tedy chuť na jídlo," pousměji se, ale nechtělo se mi ji ještě pouštět a tak setrvám ve stejné pozici.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 22:46

Neskutečné nadšení ze mě ani neopadávalo, chtěla jsemroztáhnout ruce a zatočit se dokola, no i tak jsem to udělala, sice jenom s jednou rukou ale na to nezáleželo. Chtěla jsem dát najevo své nadšení a nemohla jsem se krotit, nešlo to. Zastavím se až u jezera a zůstanu hledět na jeho třpytivou hladinu. Opravdu jsem slovy nedokázala vyjádřit jak moc pro mě tahle chvíle znamená. Taková romantika... a pak že démoni nerozumí lásce. Můj démon mohl strčit všechny chlapy na světě do kapsy a být na sebe zatraceně hrdý, protože já byla. Byla jsem na něj hrdá a tohle jsem si ani trochu nezasloužila! Zanedlouhu uslyším jeho smích a věděla jsem že běží mým směrem, takže mě ani nepřekvapilo, když mě objal rukama kolem pasu opřel si hlavu o mé rameno. Okamžitě jsem mu vjela rukou dovlasů aotočila se, abych ho na špičkách mohla políbit.
    "Fenny, tohle všechno... je to tak neskutečné," vydechnu a ťapnu ho za ruku, než nás oba stáhnu na deku, kde se posadíme. Okamžitě ho k sobě přitáhnu, nechtělo se mi od něj ani na krok. "Tohle všechno si chystal celý den?" zeptám se zvědavě a uculím se na něj.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 22:54

Pohladí mě po vlasech a tak zavřu oči a vychutnávám si její přítomnost. Poté se však otočí a ucítím její rty na těch svých. Pousměji se a když mě chytí za ruku a stáhne na deku, nijak neprotestuji. Přitáhne si mě k sobě a tak se pohodlněji usadím a přitulím se k ní na dece. Jakmile se zeptá, jestli jsem tohle chystal celý den, souhlasně zamručím.
    "Rozhodně to stálo za to, už jen kvůli tvému úsměvu," vydechnu po chvilce, než se k ní nakloním a začnu jí něžně líbat na rty. Vychutnával jsem si tuhle chvíli, na kterou jsem nechtěl nikdy zapomenout a odtáhnu se od ní až po notné chvíli. Natáhnu se pro košík s jídlem, ze kterého vytáhnu spíše dobroty, než pořádnou večeři, ale věděl jsem, že to nevadí. Já hlad neměl a Ireth jíst nepotřebovala. I tak vytáhnu čokoládu, nakrájené ovoce, sýry a různé další pochoutky a dvě láhve. V jedné bylo červené víno a v druhé krev. Pousměji se na Ireth a jakmile je všechno nachystané, znovu si ji přitáhnu k sobě. Teď jsme si mohli užít klidný, nikým nerušený večer.
    "Myslím, že tohle jezero se stává mým nejoblíbenějším místem, i když... Všude kde jsi ty je to úžasné," pousměji se.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 23:10

"Nemůžu už být spokojenější," vydechnu zrovna když poznamená že to stálo a pomalu se ke mě nakloní. Sledovala jsem ho v očekávání a můj pohled sklouzl na jeho rty, nakteré jsem se doslova hladově nalepila. Líbal mě něžně a tak jsem mu u toho zabořila ruku vo vlasů, abych mu dala najevo aby nepřestával. tahle chvilka byla tak nádherná a já si ji chtěla pamatovat navždycky. Můj démon, nádherný západ slunce, první hvězdy, třpytivá hladina jezera spolu s lampióny, no mohlo to být snad ještě dokonalejší? Spokojeně zamručím do jeho rtů a když se odtáhne, jenom se pohodlně zapřu rukou ozem a zvednu hlavu k obloze abych se na ni zadívala. Dlouho to však nevydržím, zavřu oči a jenom tak relaxuji. Zakloním u toho hlavu dozadu a zhluboka se nadechnu čerstvého vzduchu.
    Slyšela jsem jak Feny začal rachotit s něčímv košíku a tak se po chvilce zvědavě zadívám na obsah, který přibýval na dece. Znovu promluví a přitáhne si mě k sobě, nic proti tomu nenamítám, jen se v záplavu nemocí uculím a opřu si hlavu o jeho hrudník. Bylo to schválně, chtěla jsem vtuhle chvílislyšet jeho tlukot srdce a tak jsem mu položila levou ruku na hrudník.
    "Zrovna jsem chtěla říci to samé," vydechnu tiše a spokojeně zavřu oči.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 23:23

Pohodlně se opře o můj hrudník a tak jí jednou rukou začnu hladit po zádech. Když promluví, podívám se na ni a všimnu si, že má zavřené oči, s úsměvem jí dám pusu do vlasů, než sám začnu relaxovat. Díval jsem se na jezero a vybavil si všechny ty krásné chvilky s ní. Byla to ta nejúžasnější žena, kterou jsem kdy potkal a byl jsem tak rád, že byla moje. Jenom moje.
    Ještě nějakou dobu jsme odpočívali na kraji jezera, než se pomaličku postavím a s úsměvem vytáhnu na nohy i Ireth. Bez jediného slova se s ní rozejdu na kraj jezera, kde se zastavím a otočím se k ní čelem.
    "Zavři na chvíli oči," zašeptám a jakmile tak udělá, skloním se k ní a políbím ji krátce na rty, než se odtáhnu. Trochu nervózně polknu, než si kleknu na koleno a z kapsy vylovím prstýnek.
    "Ireth..." oslovím ji a počkám, než otevře oči.
    "Už si bez tebe nedokáži svůj život ani představit, jsi to nejúžasnější, co mě kdy potkalo a chtěl bych s tebou strávit zbytek věčnosti... Vezmeš si mě?" zeptám se láskyplným tónem a zadívám se jí do očí.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 00:02

Tuhle chvíli jsem si užívala opravdu naplno. Spokojeně jsem se opírala o Fennyho hrudník a poslouchala ten nejuklidnující zvuk na světě. Byl to tlukot jeho srdce, náhle mě však donutí vzhlédnou, když se pomalu začne zvedat. Ochotně mu podám ruku a s jeho pomocí se vyhoupnu na nohy. V tichosti jsem šla s ním ke kraji jezera. S ním bych šla kamkoli... a nemusel by říci ani slovo. Stála jsem s ním v blízkosti třpytivého jezera a ni jsem se neohlížela, pouze zírala do jeho očí, tam kam jsem vždycky mohla utéct před světem a i sama před sebou, milovala jsem to. Milovala jsem jeho a nikdo na světě by mě nepřesvědčil o opaku. Dokonce ani on. Párkrát překvapeně zamrkám, když mě požádá o to abych zavřela oči, tak to udělám. Ihned nato se mi dostane toho nejsladšího polibku, co jsem si vůbec mohla přát. Uculila jsem se na něj a pootevřela oči zrovna v momentě kdy si klekl. U všech svatých on si... klekl.... vytáhl z kapsy prstýnek.... a oslovil mě... Doslova jsem zbledla na místě a přísahala bych že na mě skočila náhlá slabost. Srdce se mi rozbušilo takovou rychlostí, až jsem vůbec netušila, že je to u upírů možné. Doslova jsem rozevřela ústa, ale jenom lehce ve zdvořilém gestu, abych do plic propustila trochu vzduchu. Chvíli jsem mlčela, nic neříkala, jako paralyzovaná, což jsem taky byla. Kdo by nebyl... Poslouchala jsem jeho nádherné vyznání a do očí se mi okamžitě vetlačily slzy, ani jsem se jim nebránila, jendoduše to nešlo a ani jsem nechtěla. Byly to slzy nepopsatelného štěstí, radosti a lásky.
    "Ty...ty..." zasekla jsem se a hlas se mi okamžitě rozechvěl. Snažila jsem se uklidnit ale nějak to nešlo. Opravdu mě žádal o ruku? Ano žádal. Projel mnou neskutečně hřejivý pocit a doslova jsem se rozbrečela namístě. "Jak bych mohla říci něco jiného než ano?" vydechnu a od lsz se mi můj milovaný před očima trochu mlžil a tak jsem je rychle setřela.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 00:13

Upíral jsem na ni svůj pohled a neunikly mi slzy v jejích očích, trpělivě jsem však před ní klečel a čekal na odpověď. Na chvíli se zasekne a zakoktá, než vydechne odpověď, díky které se mi v momentě po celém těle rozlije krásný hřejivý pocit a na tváři se mi objeví ten nejšťastnější úsměv. Vyskočím na nohy a prstýnek jí jemně navléknu na prst, než jí setřu z tváří slzy a přitáhnu si ji k sobě. Po skoro tisíci letech samoty, bojů, násilí a smrti jsem ji potkal a obrátila můj život naruby. Díky ní jsem poznal, co je to láska a mohl jsem s klidným srdcem říct, že se celé to čekání na tu pravou vyplatilo. A byl jsem si jistý, že Ireth je ta pravá, se kterou chci strávit zbytek své věčnosti. Miloval jsem jí, věděla o mě všechno, věřil jsem jí a nikdy nepochyboval. To, co jsem cítil, poté, co řekla ano, se nedalo popsat slovy. Svou budoucnost jsem si s nikým jiným nedokázal představit. Skloním se a začnu jí nejdříve něžně líbat na rty, poté se ale polibek změní ve vášnivý, dlouho jsem si vychutnával její rty, než se odtáhnu a zahledím se jí do očí.
    "Miluji tě."
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 15:25

Byla jsem naprosto zaskočená, ještě teď jsem se třásla a ani se to nesnažila skrývat. Chtělo se mi strašně křičet.  Radostí, nadšením a já nevím čím vším ještě, ale místo toho jsem brečela na místě a nechala si od něj nasadit prstýnek. Tohle jsem ani ve snu neočekávala a nedokázala jsem ani vyjádřit, jak moc mě s tím můj démon zaskočil. Pořád jsem tam stála jako opařená a když vyskočil na nohy a začal mi stírat slzy, nechala jsem si je setřít a u toho se culila jako idiot. Přitáhne si mě a já v tu chvíli už opravdu nemůžu být spokojenější, celá tahle situace... byla snad jako vytržená z pohádky. Když jsem si ale byla jistá tím, že je to skutečné, doslova jsem se ve chvíli stelné jako on, vrhla na jeho rty a natiskla se na něj co nejvíce to šlo. Hladově jsem si vyžadovala jeho pozornost, kterou mi dával. Nikdo mě nedokázal udělat smutnější.... ale ani šťastnější na světě. Když se odtáhne, řekne mi že mě miluje a mě se do očí znovu naženou slzy.
    "Promiň, to samo. Fen'line, já... jsem úplně zaskočená, šťastná, mimo... vůbec... vůbec nevím co všechno říci," zaseknu se znovu ale místo jakýchkoli slov ho obejmu rukou a co nejpevnějši ho zmáčknu, snad jako kdybych ho chtěla rozmačkat samou láskou!
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 16:53

V tuhle chvíli mi nic nechybělo, byl jsem ten nejšťastnější démon na celém světě i v celém podsvětí. Na tváři jsem měl stále šťastný úsměv a už jen představa našeho společného života se mi zdála jako pohádka. Navíc jsem si musel tiše pogratulovat, celý večer se mi povedlo dobře naplánovat a všechno mi nakonec i vyšlo. Překvapení a radost Ireth byly také úžasnou odměnou za tohle všechno. Díval jsem se na její výraz, z očí jí stále tekly slzy, ale na tváři měla úsměv od ucha k uchu. Znovu se pokusí promluvit, ale rozhodné jí to moc nešlo. Zazubím se na ni, ale v ten moment se na mě namáčkne a stiskne mě svou plnou silou. Rozesměje mě to a také ji obejmu, jen trochu jemněji, stále jsem jí však na sebe tiskl a snad poprvé jsem byl rád, že používá jen jednu ruku, jinak by ze mě snad tou silou vymáčkla duši. Ještě chvíli tak setrváme, než ji pomaličku pustím, chytím ji za ruku a rozejdu se zpátky k dece. Posadím se a zároveň si Ireth stáhnu do klína.
    "Chceš se vrátit domů, nebo tady ještě zůstat?" zašeptám jí do ucha.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 17:57

Mluvení mi pro tuhle chvíli dělala problém, tak jsem se nechala stáhnout na deku a už jsem nic neříkala, nejspíše ani nebyla potřeba. Tahle chvíle byla prostě dokonalá. S úsměvem nartech se mě zeptá, jestli chci zůstatnebo jít domů. Okamžitě jej obeznámím s tím, že bych tu ejště ráda zůstala a kochala se tím klidem a krajinou tady. Navíc být tady s Fennym... klidně bychse tu nastěhovala. Zhluboka se nadechnu a klidně se o něj opět opřu, než natáhnu ruku před sebe a zadívám se na prstýnek.
    "Je nádherný... děkuji," zašeptám a nakonec ruku svěsím, než se obrátíl čelem k němu a pohodlně se v jeho klíně usadím. Obkročmo si rozhodím nohy kolem jeho boků a spokojeně zamručím, než se k němu natáhnu pro zdlouhavý a něžný polibek.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 18:04

Odpoví, že tady chce zůstat a tak s úsměvem přikývnu a zadívám se po okolí. Bylo to tady vážně kouzelné a bylo tady dost prostoru. Najednou mě něco napadne a usměji se. Podívám se na Ireth, která si zrovna prohlížela prstýnek a nakonec poznamená, že je nádherný a poděkuje. Byl jsem tak rád, že se jí líbil. Ve špercích jsem se vůbec nevyznal, tato oblast šla totálně mimo mě. Otočí se na mě a omotá mi nohy kolem pasu. Usměji se, když se natáhne pro zdlouhavý polibek a málem zapomenu na nápad, co jsem před chvíli měl.
    "Co si ten dům postavit někde tady?" navrhnu, jakmile se donutím od ní odtáhnou, nakonec však neodolám a znovu jí začnu líbat na rty. Ruce nechám bloudit po jejím těle a nakonec vklouznu pod její tričko, zatímco své polibky přesunu na její krk.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 7/2/2018, 18:14

Líbala jsem ho a nechtěla jsem přestat, ale když to vypadalo že mi chce něco říci, neochotně se od něj odtáhnu a zadívám se do jehu rubínových očí, které mě pozorovaly. Když mi sdělí svůj nápad, spokojeně se uculím a přikývnu. Na mluvení jsem jím byla až moc rozptýlená a tak když se vrátí k polibku, rozhodně si nestěžuji. Jeho ruce se okamžitě začnou věnovat mému tělu, vklouzne pod mé tričko a začne se věnovat mému krku. Spokojeně mu zavrním do ouška a rukou zajedu kjeho zátylku, kde ho lehce pohladím konečky prstů. Více nakloním hlavuna stranu, aby měl více prostoru pro můj krk a spokojeně vydechnu na jeho horkou kůži, než ho pohladím od ramene až k loktu, po jeho pravé ruce. "Miluji tě," zavrním spokojeně a nadechnu se vůně jeho jemných bělavých vlasů.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 7/2/2018, 18:39

Stále jsem měl živě v paměti naši společnou noc strávenou pod hvězdami. Její nahé tělo natisknuté na to mé, vášnivé polibky a společné sledování východu slunce. Byli jsme už pár týdnů šťastně zasnoubení a rád bych řekl, že vše bylo perfektní. Jenže život mi rád házel pod nohy klacky a ani teď všechno nemohlo být v pořádku. Od doby, co jsme se vrátili z nebe jsem si všiml jedné věci. Pokud jsem se soustředil na svou magii, cítil jsem v temnotě zárodek bílé magie. Ze začátku jsem tomu nevěnoval pozornost, bylo logické, že o po návštěvě svaté země ve mně nějaká na čas zůstane, problém byl, že nemizela. Ba naopak, sílila a veškeré mé pokusy zbavit se jí, byly marné. Spíše naopak, čím více jsem využíval vlastní síly, tím rychleji rostla. Byl to problém, který jsem už nemohl ignorovat, ale nechtěl jsem jím zatěžovat Ireth. S povzdechem se vyhrabu z postele a tiše se vydám do koupelny. Další otravná věc byla únava, která se také stále stupňovala. Co jsem ale opravdu nečekal bylo, že se mi najednou zatmí před očima. Dopadnu koleny na kachličky v koupelně a zalapám po dechu. Bylo to, jako by se bílá magie aktivovala. Pálilo mě celé tělo a dokonce tiše zasyčím bolestí, hned na to se však rozkašlu. Zakryji si ústa, ale i tak na kachličky dopadne pár kapek krve. No, vypadá to, že tohle před Ireth už neskryji, zvláště, když byla právě někde v domě.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 25/11/2024, 14:58