Téměř automaticky si lehnu k Fennymu a už na očích jsem mu viděla, jak neskutečně moc je utahaný. Chápala jsem to, jeho rány byly ošklivé a bílá magie mu v nebi nemohla udělat ani trochu dobře, trochu jsem se o něj strachovala. Vlastně to bylo více než trochu a proto jsem se v noci chvílemi panicky budila a kontrolovala jestli dýchá. Pokaždé když jsem mu zkontrolovala tep, se mineskutečně ulevilo. Po dvou hodinách, co jsem se neustále budila, jsem to nakonec vzdala a posadila se. Znovu jsem pár těch minut hleděla na jeho klidnou spící tvář a nakonec se s lektým úsměvem a polibkem na jeho tvář donutím opatrně vstát, tak abych ho nezbudila. Bylo to uprostřed noci a já jsem prostě musela nějak zahnat všechny ty myšlenky a pochyby, které se mi honily hlavou. Vynila jsem sama sebe za svojí neschopnost, asi tak jako se on vynil za to, co mi udělal Rei. Ale nebyla to jeho chyba, ani nemohla být. Chtěla jsem aby to věděl, ale v tomhle případě to bylo ještě těžší. Ta ruka, byla připomínka všeho a já se bála toho, že když se na mě pokaždé podívá, vzpomene si na to. Znova a znova. Stála jsem v koupelně před zrcadlem jako paralyzovaná, docházelo mi že se v něm nemám nejmenší šanci vidět svůj odraz, ale dodávalo mi to jakýsi pocit klidu, skoro jako když normální holka ráno vstane a jde se nachystat k zrcadlu. Jenže místo toho jsem se rozklepala jako malé dítě a sklopila pohled k zemi, zrovna když mi po tvářích začaly stékat slzy. Žaludek se mi sevřel strachy a snažila jsem se donutit přesta třást, jenže to nešlo. Co když se na mě jendoho dne podívá a řekne, že toho má dost? Že pokaždé co jsem k němu blíže, se mi přihodí něco špatného? Jeto sice náš život, ale byť jenom připomínka toho, že by mě opustil aby mě ochránil... tak neskutečně moc bolela a svírala mi srdce.
Stála jsem v koupelně asi hodinu, střídala jsem polohy, chvíli seděla, zoufale brečela, houpala se na zadku, všechno jenom jsem si nešla lehnout do tý zatracený postele. A potom když jsem se víceméně uklidnila, šla jsem zase zkontrolovat Fennyho. Do postele už jsem si ale nelehla, místo toho jsem začala nadávat, že budu mnohem silnější. Mnohem schopnější, aby se na už takhle nemusel dívat. Hodím na sebe nějaké domácí oblečení a zavřu dveře od ložnice, abych mého démona nevzbudila. Dala jsem se do úklidu té spouště a téměř zbytek noci jsem strávila úklidem celého bytu. Pomohlo mi to utřídit myšlenky a uklidnit se, práce na tohle byla vždycky dobrá. Zanedlouho jsem měla hotovo a protože bylo opravdu brzo ráno, šla jsem nakoupit. Nijak jsem se ale nezdržovala, udělala jsem si jenom jednu boční zastávku a to proto, abych se nakrmila. Abych ty lidi nezabila, ovlivnila jsem jich více, protože z jednoho života bych se nanakrmila a zabíjet nevinné se mi příčilo. Jenom jsem způsobila pár lidem závratě a dál se k tomu nevracela.
Z obchodu jsem se vrátila kolem sedmé osmé ráno a rozhodla se něco navařit. Znovu jsem stála u plotny a rozhodla se udělat palačinky, překvapit mého démona tím, že jsem všechno v noci zvládla. Myšlenky mě přecházely a práce mě dostatečně zabavila abych se nehroutila, spíše naopak - dala se do pořádku. Už jenom kvůli němu jsem to musela udělat. Možná na mě bude naštvaný, ale nemohla jsem jenom tak ležet a už jsem nebyla ani tak unavená, když jsem měla možnost se najíst. Zanedlouho se vůně palačinek roznesla po bytu, také jsem se rozhodla jen bočne si dát kávu a tak si jej zrovna zaliji a posadím se. Na ruce jsem měla šátek, ve kterém jsem měla položenou teď zcela nepoužitelnou ruku. Vpodstatě jako bych ji měla zlomenou, jenom na ni tak trochu nebylo maso, kůžeani svalstvo. Zafixovovala jsem si ji takhle hlavně aby mi nezavázela a když jsem šla ven, raději jsem si na ni dala vrstvu rukavice, přece jenom by to lidé nepochopili. Bylo zvláštní, že kosti držely pohromadě a ještě divnějšíbylo se jich dotýkat. Mého milovaného jsem nechala spát, akorát jsem si hodila nohy na židličku a napila se zšálku horké kávy. Na stole bylo všechno připravené a já přemýšlela, co bych mohla udělat dál. Nakonec dám mezi vším prát prádlo do pračky a nakonec stejně skončím zase na židličce s nohami nahoře a nepřestávám popíjet kávu.