Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Licht
    Licht
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 17 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Licht 5/2/2018, 22:11

Nechám ji nakonec být a když se s námi rozloučí, otočím se Fennyho a když mě starostlivě chytí za ruku s tím, jak mi je, jenom se pousměji a rozejdu se domů.
    "Bude mi lépe, až ti ošetříme ty rány," odpovím mu a přede dveřmi jej pustím, abych si mohla otevřít. Sakra, na... tohle si nezvyknu. Pokaždé co jsem se snažila pohnout pravou rukou to prostě a jendoduše... nešlo. S povzdechem zalezu dovnitř a dám se okamžitě dohledání lékárničky. A dokonce i tu jsem měla obtíže vůbec sundat z poličky. Nakonec se mi podaří najít všechno co jsem potřebovala a doslova se zaseknu na místě, kdyžsi uvědomímže některé rány by mohli být i na šití...
    "Vzdávám to," zavrčím tiše a až teď si uvědomím že jsem Fenliho nechala bůh ví kde v bytě, protože jsem se potřebovala uklidnit něčím, prací, hledáním, prostě něčím.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 5/2/2018, 22:18

Odpoví, že jí bude lépe, až mi ošetří rány. Povzdechnu si a chvíli sleduji, jak se snaží pohnout pravou rukou. Zamračím se, ale nakonec ji v tom nechám, nejspíš by ji jen štvalo, kdybych za ni všechno dělal já. Proto ji jen v tichosti následuji do bytu a rozhlédnu se kolem. Byl jsem čím dál unavenější a rány mě stále více bolely. Měl jsem v sobě ještě část bílé magie, která také nepomáhala. Byl jsem vyčerpaný a moje tělo pomaličku vypovídalo službu, když ze mně už opadl veškerý adrenalin, teď když jsme byli v bezpečí. Až po chvilce si uvědomím, že Ireth někam odběhla a tak se přesunu ke gauči v obýváku, na který se svalím a zavřu oči. Nehodlal jsem však ještě spát, chtěl jsem počkat na Ireth. Zůstanu tedy nehnutě ležet a tiše doufám, že mi rány už nekrvácí a nebudu pak muset čistit celý gauč.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 5/2/2018, 22:27

Nakonec jej najdu ležet na gauči a tak se bez ptaní pustím do jeho ošetřování. Šlo to sice ztěžka, ale nakonec se mi to tak nějak podařilo. Dům byl pěkně poházený a budu tady muset uklidit. Dneska se mi do toho moc nechtělo. Umírala jsem hlady, žádnou čerstvou krev jsem doma totiž neměla a ven se mi také nechtělo, nohy se mi pořád lehce třásly a starost o mého démona nebyla o to lehčí. Nevypadal vůbec dobře, celé to nebe má na něj snad účinky i teď. I tak jsem ho nechala v tichosti ležet na gauči a odebrala jsem si dát sprchu, zatímco odpočíval. Potřebovala jsem se umít a na Fennyho toho bylo nejspíše dost, tak jsem ho s ničím nechtěla otravovat.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 5/2/2018, 22:34

Zaslechnu tiché kroky a tak pootevřu oči a zadívám se na Ireth, která se po chvilce dá do mého ošetřování. Nechám ji pracovat a celou dobu ji tiše sleduji. I to jak s ošetřováním zápasila pouze s jednou rukou. Nakonec se na roztřesených nohách vydá pryč a když uslyším sprchu, vyškrábu se na nohy a vydám se směrem ke koupelně. Tiše vlezu dovnitř a vydám se ke sprchovému koutu, který beze slova otevřu. Zadívám se na její postavu a na tváři se mi objeví jemný úsměv. Byla nádherná.
    "Můžu?" zeptám se jí potichu a natáhnu se pro sprchový gel, jehož obsah vymáčknu na svou ruku a poté Ireth k sobě jemně otočím zády a začnu jí je umývat.
    "Hádám že máš hlad... Vydržíš do zítra, nebo mám jít s tebou lovit?" zeptám se jí a rukama sjedu od ramen po jejích rukou. Zastavím se až u pahýlu, ze kterého jí trčely bílé kosti, které jakoby magií držely všechny pohromadě.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 5/2/2018, 22:43

Byla jsem trochu smutná, to ano ale bylo tu toho tolik co jsem teď chěla a musela udělat, že jsem svůj smutek museladát stranou. S povzdechem zapluji do sprchového koutku a cítím se hned lépe, když na mě dopadnou první kapky teplé vody. Ani sinevšimnu dveří které se otevřely, dokud nezaslechnu otevírání dveří od sprchového koutku a zaslechnu jeho tichý hlas. Jenom přikývnu a nic neříkám. Nevěděla jsem co mu mám říci, najendou se mezi námi zase objěvilo to trapné ticho. Cítila jsem jak mě uchopil za ramena a až poté mi došlo, že se mě na něco ptal.
    "Ne, potřebuješ si odpočinout a já... to vydržím," pousměji se a nakonec se na něj otočím, stoupnu si opatrně na špičky a přestože to moc dlouho nevydržím, mu vlepím pusu na líčko. "Mé tělo je uzpůsobené přeží bez krve i týdny," ujistím jej a chvíli tam jenom tak váhavě stojím a koukám na něj, než sklopím pohled k zemi.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 5/2/2018, 22:50

Byl jsem rád, že neprotestovala, ale nelíbilo se mi to tíživé ticho mezi námi. Navíc to vypadalo, že je Ireth tak trochu mimo. Chvíli jsem myslel, že mi na mou otázku neodpoví, poté ale řekne, že to vydrží. Otočí se ke mně a tak se jí zadívám do očí a unaveně se pousměji, když mi dá pusu na líčko a ujistí mě, že její tělo vydrží bez krve i týdny. Pomalu přikývnu a když sklopí pohled k zemi, jednou rukou jí uchopím za bradu a nadzvednu jí hlavu, aby se mi podívala do očí. Skloním se k ní a něžně jí políbím na rty, zatímco jí obejmu kolem pasu a opatrně si ji přitáhnu blíž, bylo mi jedno, jestli budu mít mokré obvazy, nebo oblečení. Chtěl jsem se ujistit, že je opravdu tady, se mnou, naživu. Cítil jsem neskutečnou úlevu, když jsem ji zase mohl držet v náručí, políbit na rty, dívat se do jejích nádherných očí. Pomaličku se odtáhnu a znovu se jí zadívám do očí, než se usměji.
    "Miluji tě," zašeptám a pomaličku ji pustím, aby se mohla umýt, vylézt ze sprchy a mohli jsme zalézt do postele, aby se nám konečně dostalo zaslouženého odpočinku.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 5/2/2018, 23:05

Byla jsem mu vděčná za všechna ta milá gesta, která mi věnoval, proto jsem mu polibek opětovala a usmála se.
    "I já tebe," řeknu nakonec tiše a byla jsem ráda, když mi dal dostatek prostoru k tomu abych se mohla umýt. Když jsem dodělala veškerou hygienu, hodila jsem na sebe Fen'liho tričko s dlouhými rukávy. Měla jsem ho až do půlky stehen a dávala jsem si jenom spodní prádlo, kromě podprsenky tedy. Nechala jsem bordel v bytě bordelem s tím, že jej uklidním zítra a zamířila rovnou doložnice, která byla snad jako jediná nedotčená a uklizená... na nic jsem nečekala a pomalu si vlezla za Fennym.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 5/2/2018, 23:10

Chvíli ještě Ireth sleduji, než za ní zavřu sprchový kout a vydám se do ložnice kde se svalím do postele a tiše zasyčím, když mě zabolí rány. Zavřu oči a ihned málem usnu, nakonec se však vyškrábu do sedu a rozhodnu se počkat na Ireth. Chtěl jsem ji mít vedle sebe, bál jsem se, že pokud teď usnu, probudím se a nebude tady, zmizí mi. Když se konečně objeví ve dveřích, usměji se a znovu si lehnu. Počkám, až si vleze ke mně pod peřinu a omotám jí ruce kolem těla, abych ji k sobě mohl přitisknout. Zabořím hlavu do jejích vlhkých vlasů a spokojeně se usměji.
    "Dobrou noc, lásko," zašeptám jí do ucha a poté konečně zavřu oči a usnu.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 07:26

Téměř automaticky si lehnu k Fennymu a už na očích jsem mu viděla, jak neskutečně moc je utahaný. Chápala jsem to, jeho rány byly ošklivé a bílá magie mu v nebi nemohla udělat ani trochu dobře, trochu jsem se o něj strachovala. Vlastně to bylo více než trochu a proto jsem se v noci chvílemi panicky budila a kontrolovala jestli dýchá. Pokaždé když jsem mu zkontrolovala tep, se mineskutečně ulevilo. Po dvou hodinách, co jsem se neustále budila, jsem to nakonec vzdala a posadila se. Znovu jsem pár těch minut hleděla na jeho klidnou spící tvář a nakonec se s lektým úsměvem a polibkem na jeho tvář donutím opatrně vstát, tak abych ho nezbudila. Bylo to uprostřed noci a já jsem prostě musela nějak zahnat všechny ty myšlenky a pochyby, které se mi honily hlavou. Vynila jsem sama sebe za svojí neschopnost, asi tak jako se on vynil za to, co mi udělal Rei. Ale nebyla to jeho chyba, ani nemohla být. Chtěla jsem aby to věděl, ale v tomhle případě to bylo ještě těžší. Ta ruka, byla připomínka všeho a já se bála toho, že když se na mě pokaždé podívá, vzpomene si na to. Znova a znova. Stála jsem v koupelně před zrcadlem jako paralyzovaná, docházelo mi že se v něm nemám nejmenší šanci vidět svůj odraz, ale dodávalo mi to jakýsi pocit klidu, skoro jako když normální holka ráno vstane a jde se nachystat k zrcadlu. Jenže místo toho jsem se rozklepala jako malé dítě a sklopila pohled k zemi, zrovna když mi po tvářích začaly stékat slzy. Žaludek se mi sevřel strachy a snažila jsem se donutit přesta třást, jenže to nešlo. Co když se na mě jendoho dne podívá a řekne, že toho má dost? Že pokaždé co jsem k němu blíže, se mi přihodí něco špatného? Jeto sice náš život, ale byť jenom připomínka toho, že by mě opustil aby mě ochránil... tak neskutečně moc bolela a svírala mi srdce.
    Stála jsem v koupelně asi hodinu, střídala jsem polohy, chvíli seděla, zoufale brečela, houpala se na zadku, všechno jenom jsem si nešla lehnout do tý zatracený postele. A potom když jsem se víceméně uklidnila, šla jsem zase zkontrolovat Fennyho. Do postele už jsem si ale nelehla, místo toho jsem začala nadávat, že budu mnohem silnější. Mnohem schopnější, aby se na už takhle nemusel dívat. Hodím na sebe nějaké domácí oblečení a zavřu dveře od ložnice, abych mého démona nevzbudila. Dala jsem se do úklidu té spouště a téměř zbytek noci jsem strávila úklidem celého bytu. Pomohlo mi to utřídit myšlenky a uklidnit se, práce na tohle byla vždycky dobrá. Zanedlouho jsem měla hotovo a protože bylo opravdu brzo ráno, šla jsem nakoupit. Nijak jsem se ale nezdržovala, udělala jsem si jenom jednu boční zastávku a to proto, abych se nakrmila. Abych ty lidi nezabila, ovlivnila jsem jich více, protože z jednoho života bych se nanakrmila a zabíjet nevinné se mi příčilo. Jenom jsem způsobila pár lidem závratě a dál se k tomu nevracela.
    Z obchodu jsem se vrátila kolem sedmé osmé ráno a rozhodla se něco navařit. Znovu jsem stála u plotny a rozhodla se udělat palačinky, překvapit mého démona tím, že jsem všechno v noci zvládla. Myšlenky mě přecházely a práce mě dostatečně zabavila abych se nehroutila, spíše naopak - dala se do pořádku. Už jenom kvůli němu jsem to musela udělat. Možná na mě bude naštvaný, ale nemohla jsem jenom tak ležet a už jsem nebyla ani tak unavená, když jsem měla možnost se najíst. Zanedlouho se vůně palačinek roznesla po bytu, také jsem se rozhodla jen bočne si dát kávu a tak si jej zrovna zaliji a posadím se. Na ruce jsem měla šátek, ve kterém jsem měla položenou teď zcela nepoužitelnou ruku. Vpodstatě jako bych ji měla zlomenou, jenom na ni tak trochu nebylo maso, kůžeani svalstvo. Zafixovovala jsem si ji takhle hlavně aby mi nezavázela a když jsem šla ven, raději jsem si na ni dala vrstvu rukavice, přece jenom by to lidé nepochopili. Bylo zvláštní, že kosti držely pohromadě a ještě divnějšíbylo se jich dotýkat. Mého milovaného jsem nechala spát, akorát jsem si hodila nohy na židličku a napila se zšálku horké kávy. Na stole bylo všechno připravené a já přemýšlela, co bych mohla udělat dál. Nakonec dám mezi vším prát prádlo do pračky a nakonec stejně skončím zase na židličce s nohami nahoře a nepřestávám popíjet kávu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 11:20

Pomaličku otevřu oči po bezesné noci, skrz závěsy do místnosti proudilo tlumené světlo, které mi prozradilo, že je již ráno. Pomalu se posadím a zasyčím, když mě zabolí rány, které se kvůli bílé magii odmítaly hojit. Podívám se vedle sebe, kde obvykle spává Ireth a když můj pohled dopadne na prázdné místo, mé srdce sevře panika. V momentě zapomenu na veškerou bolest a v mé hlavě byla jen jediná myšlenka - musím ji najít. Vyskočím na nohy a s panikou se rozběhnu ke dveřím, které rozrazím dokořán a na chodbě klopýtnu, div nespadnu na zem.
    "Ireth?!" zavolám a panika v mém hlase byla jasně znatelná. Rozběhnu se do kuchyně a prudce zabrzdím, když ji uvidím stát s hrnkem kávy. Na zlomek vteřiny se na ni zadívám, než se k ní opět rozběhnu a obejmu ji. Srdce mi pořád zběsile bušilo, ale jakmile jsem ji měl u sebe, začal jsem se pomaličku uklidňovat. Nic jsem však neříkal, jen jsem ji k sobě tiskl, jako kdyby mi měla zmizet, kdybych ji je na chviličku pustil.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 11:30

Vypila jsem asi půlku hrnku kávy a nakonec jsem se postavila a zadívala se z okna ven, než jsem se obrátila s hrnkem kávy v ruce zpátky do místnosti. Náhle zaslechnu Fennyho, panikcy zakečel moje jméno a dříve než jsem stačilo cokoli říci nebo se byť jenom pohnout z místa, doslova se kě mě rozběhl, až jsem vypískla, protože jsem si myslela že mě sejme k zemi a že se něco děje. Místo toho mě ale objal, tak tak jsem udržela kávu v hrníčku a překvapeně vytřeštila oči. Bylo až překvapivé jak hlasitě jsem slyšela tlouct jeho srdce, když byl tak blízko. Raději jsem zvedla ruku s hrnkem do vzduchu dál od jeho těla a tak jsem ho neměla ani jak obejmout, tak jsem tuhel úlohu nechala na něj. "P-pozor ať tě neopařím ťulo!" oznámím mu, když mě k sobě nepřestával tisknout. Chtěla jsem se ho ihned zeptat co se děje, ale rozhodla jsem se ho nerušit otázkou a proto jsem mlčela. Kdyby nám hrozilo nebezpečí nebo něco, řekl bymito hned, tím jsem si byla jistá.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 11:38

Tiskl jsem ji k sobě a snažil se zhluboka dýchat, abych se uklidnil. Její přítomnost a vůně mi k tomu dost napomáhala. I její hlas mě uklidní, když mi řekne, abych se neopařil. Znamenalo to, že je tady se mnou, v pořádku a že si jí má mysl opravdu jen nevymyslela. Pomaličku ji pustím a zadívám se na na ni, po chvilce vezmu hrnek kávy z její ruky a natáhnu se, abych ho mohl položit na kuchyňskou linku. Stále jsem ji však nepouštěl. Jednou rukou jsem jí držel kolem pasu, zatímco druhou jí opatrně pohladím po tváři. Připadal jsem si teď trochu hloupě. Ireth nepotřebovala tolik spánku jako já, takže bylo jasné, že v posteli se mnou nebude muset vydržet až do rána. Ale i tak jsem pocítil neskutečnou paniku, když tam nebyla. S povzdechem jí dlouze políbím na rty, než se odtáhnu, znovu ji k sobě přitulím a opřu si bradu o její hlavu.
    "Promiň, začal jsem panikařit, když jsem zjistil, že nejsi vedle mě v posteli," zašeptám omluvně a až teď se rozhlédnu kolem a všimnu si hned tří věcí. Zaprvé, bylo uklizeno, zadruhé celým bytem se linula neodolatelná vůně palačinek a zatřetí, měl jsem neskutečný hlad, což mi také potvrdí můj žaludek, když nahlas zakručí.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 12:14

Chtěla jsem se napít z kávy, ale hrnek mi z ruky nakonec vzal a odložil ho na kuchyňskou linku. S úšklebkem jsem nafoukla líce, ale když si mě k sobě přitáhl, zasmála jsem se. Pohladil mě po tváři a po chvilce co mě jenom tiše pozoroval, mi sdělil svoje obavy. Nic jsem na ně neříkala, jenom jsem se usmívala a když mě políbil, věnovala jsem jeho polibku veškerou pozornost. Když se poté rozhlédne okolo a já zaslechnu jeho kručení v žaludku, zasměji se a vyprostím z jeho sevření. Upravila jsem si šátek a poukázala na stůl. "A přesně pro tyhle případy jsem uvařila," ušklíbnu se a znovu se natáhnu pro hrnek s kávou. "Promiň, nemohla jsem spát a potřebovala jsem něco dělat," zasměji se a nakonec si stoupnu za jeho záda, položím mu ruce na ramena a doslova ho dosoukám ke stolu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 12:33

Ireth se vyprostí z mého sevření, poupraví si šátek, ve kterém měla zavěšenou bezvládnou ruku a poznamená, že přesně pro tyhle případy uvařila. Usměji se a sleduji, jak se natáhla pro hrnek s kávou a začne se mi omlouvat.
    "To nic, chápu, nemusíš spát a nejsi ani povinna se mnou zůstávat v posteli," pousměji se a když se mi postaví za záda a jednou rukou mě začne tlačit za rameno ke stolu, rozesměji se a nechám ji dělat, co se jí zlíbí. Posadím se ke stolu, ale místo toho abych se dal do jídla jí jemně vezmu za ruku, kterou měla stále na mám rameni a políbím ji na ni.
    "Děkuji," řeknu a krátce se na ni ohlédnu, než mi opět zakručí v žaludku a tak se dám do jídla. Spokojeně zamručím, sotva se zakousnu do první nadýchané palačinky, která se mi pomalu rozpouštěla v ústech.
    "Je to výborné," pochválím Ireth její dílo a hned na to se do něj hladově pustím.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 13:08

Spokojeně se pousměji, chápal to a byla jsem za to ráda. Navíc jsem opravdu potřebovala chvíli prostoru a tak jsem ji alespoň získala. Nad jeho letmým gestem s pobilkem na ruce se zakřneím. Když se posadí, udělám to samé a taky si vezmu palačinku. Sice jsem se z ní nenajedla, ale kdo řekl že normální jíst nemůžu? Nikdo a vychutnávat jsem si jej taky uměla. "Děkuji," zasměji se a olíznu si rty. Já užsvou snídani měla, takže jsem krev nepotřebovala, spíše jsem si vychutnávala horký šálek kávy, kterou jsem měla skoro dopitou. Byla jsem opravdu ráda že mu chutná. Dál jsem popíjela a další palačinku už jsem si nedávala, nechala jsme zbytek jemu, dle kručení v jeho žaludku toho sám spořádá dost a já si dala jenom tak ze slušnosti aby neseděl ustolu sám. Mezitím jsem se na něj spokojeně culila, než jsem se zvedla vyměnit myčku a nakonec se zadkem opřela o kuchyňskou linku.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 13:16

Pustím se do jídla a za chvíli spořádám celý talíř palačinek. Pohodlně se usadím na židli a chvíli sleduji Ireth, která vytahovala čisté nádobí z myčky a poté do něj naskládá to špinavé. Pomalu se zvednu ze židle a rozejdu se k ní zrovna ve chvíli, kdy se opře o kuchyňskou linku. Zadívám se na její kostnatou ruku, která nehybně ležela v šátku a pomaličku k ní natáhnu ruku. Konečky prstů zlehka přejedu po jedné z kostí a poté ruku trochu stáhnu a zadívám se Ireth do očí.
    "Bolí to?" zeptám se tiše a pohladím ji po tváři. Snažil jsem se si to nevyčítat, protože by to nikomu neprospělo, ale... Nemohl jsem si pomoct. Pořád jsem si v hlavě přehrával tu scénu. Kdybych pillaru rozsekl celou, nebo vzal ten kámen. Kdyby mě neodhodili pryč. Kdybych se přes anděli probojoval dříve, než jí tam Rei hodil. Už jen při vzpomínce na toho upíra zatnu zuby a popadne mě vztek. Rychle se však zase vzpamatuji. Byl pryč. Mrtvý. Ireth tady byla se mnou, živá a jen na tom záleží.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 14:08

Na chvíli jsme zavřela oči, ale to už ke mě kráčel Fenn a nakonec se zastavil jenom kousíček přede mnou. Jeho pohled okamžitě spadl na mojí kostnatou ruku, které se po chvilce dotkl. Zeptá se mě, jestli to bolí a ten jeho starostlivý pohled mi rozhodně nemohl uniknout. I když mě pohladil po tváři, viděla jsem jasně, že si to vyčítá, i když se to snažil skrývat hlavně kvůli mě.
    "Ani nevím, je to takový divný hluboký pocit, nevím jestli bych to přesně popsala jako bolest," odpovím mu zamyšleně a potom se upřeně zadívám na svou ruku.Když zatl zuby a dal v obličeji jasně najevo svůj vztek, chytila jsem kosti do zdravé ruky a zvedla jsem ji do úrovně Fennova obličeje. Chvíli jsem nic neříkala ale potom jsem s ní zamávala, jakokdyž někohozdravým a ušklíbla jsem se. "Dobré ráno miláčku," pronesla jsem s usměvem a potom jsem se hlasitě rozesmála.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 14:30

Odpoví, že by ten pocit nepopsala jako bolest, ale jako divný, hluboký pocit. Pomalu přikývnu a znovu se zadívám na její ruku. Nedokázal jsem si představit, jaký je to pocit mít takto obnaženou kost. Ani to, co musela zažívat, když přicházela o kůži, svaly a šlachy. Najednou vezme svou ruku a zvedne ji do úrovně mých očí. Zvědavě jsem sledoval, co udělá, ale když s ní začne ve vzduchu mávat a s úšklebkem na tváři řekne: 'Dobré ráno miláčku,' začnu se hrozně smát. Smál jsem se tak moc, že když jsem chtěl udělat krok dozadu, zakopnu o vlastní nohu a spadnu na zadek, což u mě vyvolá další vlnu smíchu.
    "Bože, Ireth!" dostanu ze sebe po chvilce, ale hned na to se znovu naplno rozesměji. Netušil jsem, co to je, ale tahle situace... Byla až moc, moc vtipná. Co jí to napadlo? Alespoň na chvíli byla všechna má vina, strach i obavy pryč a jen jsem se smál, na celé kolo. Po chvilce mě začne bolet bránice a docházet mi vzduch. Začnu lapat po dechu a konečně se uklidním. Snažil jsem se vehnat co nejvíce vzduchu do plic a uklidnit se. Po chvilce zvednu hlavu a zadívám se na Ireth.
    "P-promiň," vysoukám ze sebe a na chvíli se znovu rozesměji.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 15:57

Sledovala jsem ho a když se najendou rozesmál tak nahlas, vyvalila jsem na něj oči. Jenže místo toho aby se uklidnil, vykřikl mé jméno a seriózně k tomu dodal boha. V tu chvíli zakopl ovlastní nohu a sletěl na zadek s další vlnou nekontrolovatelného smíchu. Hleděla jsem na něj jako kdyby spadl z višně a v tu chvíli jsem se začala srašně nahlas smát spolu s ním, až mi do očí vyhrkly slzy a zakuckala jsem se u toho. Vidět takhle mého démona... bylo k nezaplacení. Začal se mi omlouvat, ale i já jsem se neustálenemohla přestat smát, boleo mě břicho a musela jsem si stírat slzy z očí. Zalapám po dechu a přísahala bych, že jsem zčervenala. Bylo mi najendou takové horko!
    "Nic si z toho nedělej," řeknu s doznívajícím smíchem a natáhnu k němu ruku, abych mu mohla pomoci na nohy.
    "Miluji tvůj smích," vydechnu a úžasle na něj nepřestávám hledět.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 16:03

Ireth se smála se mnou, až jí vyhrkly slzy do očí, nakonec se však oba celkem uklidníme a celá červená mi podá ruku, aby mi pomohla na nohy. Její ruku přijdu a konečně se zase postavím na nohy. Zadívám se na ni, smích nám v tuto chvíli jen prospěl. Už mezi námi nebylo to napětí, ani trapné ticho, jako včera a dokonce částečně rozptýlil mé obavy. Bylo fajn, že i po tom všem jsme se dokázali takhle smát a bavit. Byl jsem rád, že jí ta ruka až tolik netrápí a dokonce si z toho dělá legraci. Zazubím se, když řekne, že miluje můj smích a zadívá se na mě s úžasem, jako bych právě předvedl něco nevídaného. Přistoupím k ní, obejmu ji a nadechnu se její vůně.
    "A já tvůj... Myslím, že přesně něco takového jsem teď potřeboval..." vydechnu a po chvilce ji pustím, poodstoupím a zadívám se jí do očí.
    "Máš dneska něco v plánu?" zeptám se jí.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 16:10

Tahle chvilka měla hodně velké kouzlo a mě se doslova rozzářily oči štěstím. Nějaká ruka byla tu a tam a mě zajímal jenom on. Spokojeně mě obejme s tím, že něco takového teď potřeboval a když mě pustí, neodolám a nadšeně se mu vrhnu kolem krku, sic s jednou rukou ale i tak. Okamžitě jsem ho hladově políbila a vynutila si opravdu dlouhého francouzáka. Nakonec jsem se od něj odtrhla a spokojeně jsem se zachichotala.
    "Nemám a ty?" zeptám se zpětně a znovu se zahledím do jeho nádherných rudých očí. neodolám a prohrábnu mu bílé vlasy, které rozcuchám. Původně jsem chtěla jít trénovat, ale to můžu odložit i na později.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 16:19

Oči jí doslova zářily štěstím a v tu chvíli jsem nemohl být šťastnější. Najednou se mi vrhne kolem krku, chytím ji, ale než stačím cokoliv říct, dlouze mě políbí a tak si ji držím u sebe a s chutí ji francouzáka oplatím. Jakmile se odtrhne, odpoví, že v plánu nic nemá a zadívá se na mě. Usměji se a stále ji držím ve vzduchu, po chvilce však zavrtím hlavou a pomalu ji pustím na zem.
    "Upřímně se mi nic nechce," zasměji a pohled mi sklouzne směrem k obýváku.
    "Co takhle zůstat doma a pustit si film?" navrhnu. Chtěl jsem ji mít u sebe, stále jsem se však cítil unavený i po celé noci spánku. Moc mi nepomohlo, že jsem ze sebe stále cítil bílou magii, která přetrvávala i v ránách, které se kvůli tomu odmítaly jakkoliv hojit.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 16:24

Byla jsem ráda, že mě okamžitě chytil a tak jsem se na něj doslova nalepila. Po chvilce ale zakroutí hlavou apustí mě na zem, tak zase dopadnu na nohy a chytím rovnováhu. Přiznal se mi, že se mu nic nechce a potom navrhne, jestli si nepustíme nějaký film. Spokojeně přikývnu a znovu se zadívám do jeho očí, skoro jako kdybych v nich něco hledala. Nakonec se pousměji a ťapnu ho za ruku, než se spolus ním usadím na gauč. Vůbec mi nevadilo se jenom tak poflakovat, spíše jsem to uvítala, také se mi do ničeho nechtělo po dnešní noci plné úklidu a nervů, ale teď jsem byla opravdu uvolněná a chtěla jsem zůstat s ním. A proto mi bylo jedno co a kde budeme dělat, hlavně že tam bude se mnou, nic víc mě nezajímalo. Přišlo mi, že ho miluji čím dál více, teda... jestli to ještě více vůbec dalo. Své pocity jsem vůči němu rozhodně neschovávala, spíše naopak. Věděla jsem že k muži kterého miluji mů§žu být upřímná a věřila jsem mu, že mě nezradí.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 6/2/2018, 16:31

Jakmile odsouhlasí můj nápad, s úsměvem ji chytím za ruku a vydám se do obýváku, kde Ireth usadím na gauč a potom se vydám k televizi. Nechám Ireth vybrat film, který následně pustím a ještě zaběhnu pro deku, kterou přes nás přehodím, jakmile se posadím vedle Ireth na gauč. Přitáhnu si ji za pas k sobě a pohodlně se uvelebím tak, abych jí byl co nejblíž. Spokojeně zabořím hlavu do jejích vlasů a nadechnu se její vůně. Bylo to trochu zvláštní, po tom, co se včera stalo jsme se snažili vrátit náš život do starých kolejí, zatím se nám to jaksi dařilo, ale stále ve mě hlodal špatný pocit, že by se něco takového mohlo opakovat. Přeci jen jsme oba měli mnoho nepřátel. Ale ani na vteřinu mě nenapadne, že by jí bylo lépe beze mě. Ano, sice jsem jí nedokázal ochránit, nešli by po ní i mí nepřátelé, nevystavoval bych ji nebezpečí, ale ani já bych ji nemohl chránit před jejími démony z minulosti. Raději zaženu všechny myšlenky a začnu se soustředit na film, i když ani to mi dlouho nevydrží a místo toho se dám do pozorování Ireth.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 6/2/2018, 17:15

Zamyšleně a zároveň spokojeně jsem sledovala film. Sem tam jsem se otočila na Fenna a ani nevím proč, jsem se vždycky musela pousmát. Lehce si oolíznu rty a nakonec si doběhnu pro něco k pití, než se zase usadím spokojeně vedle něj. Okamžitě jsem se zachumlala do deky a namáčkla na jeho hřejivé tělo. Když jsem mu byla tak blízko, nemohla jsem si nevšimnout jak po mě pokukuje a když jsem po několikáté načapala, starostlivě jsem se na něj otočila.
    "Děje se něco? Nebo je tu cokoli, mi chceš říct?" zeptám se zvědavě a chvíli na něj jenom tak koukám a prohlížím si jeho rudé značky na tváři, vždycky mě fascinovaly, ale teď když jsem na něj hleděla, začala jsem mít starosti.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 24/11/2024, 15:18