Také jsem mu chyběla, ty dvě krásná slůvka stačila na to, aby si mě získal. Znovu jsem se k němu přitulila a užívala si naší blízkost. Naopak mě rozesmál, když pronesl, že se těší domů a že je na tohle už moc starý. "Tak to už jsme tu dva starci, proč prostě nejdeme do důchodu?" prohodím bezúčelnou poznámku a potom se na něj doslova nalepím. Hodlala jsem si odpočinout, co jsem mohla. "Až se vrátíme domů, chci si postavit malý domek někde mimo město," zamumlám zasněně se zavřenýma očima, přestože jsem to myslela smrtelně vážně. Krátce zívnu, začínala jsem být unavená a tak jsem se po chviličce prostě uvelebila vedle Fenna a usnula jsem. Netrvalo to ani dlouho a ať si kdo říkal co chtěl, sex s démon byl docela náročnou činností, to se muselo nechat. Spala jsem nerušeně, jenom sem tam jsem se probudila abych se ujistila, že je pořád vedle mě a když tam byl, znovu jsem se ponořila do spánku.
5 posters
Ireth & Fen'lin & Elias
Balaur- Admin
- Post n°227
Re: Ireth & Fen'lin & Elias
Místností se rozezní její zvonivý smích, který jsem dlouho neslyšel a souhlasně zamručím, když navrhne, abychom šli do důchodu. Po chvilce i já zavřu oči a když se pohodlně uvelebím vedle Ireth, ponořím se do spánku, než sem zase vrazí nějaký démon a odtáhne mě do arény.
Byl to již nějaký čas, co jsme tady společně byli a stále jsme plánovali útěk. Byl jsem vděčný, že od té doby, co Ireth 'patřila mně' ji nechali na pokoji a už na ni ani nedávali pozor, jelikož vždy před nimi hrála mého poslušného mazlíčka. Vracel jsem se z dalšího vyhraného souboje, tentokrát jen s několika povrchovými škrábanci, které jsem ani necítil. Jakmile se za mnou zaklapnou dveře od pokoje, vyhledám pohledem Ireth a usměji se.
Byl to již nějaký čas, co jsme tady společně byli a stále jsme plánovali útěk. Byl jsem vděčný, že od té doby, co Ireth 'patřila mně' ji nechali na pokoji a už na ni ani nedávali pozor, jelikož vždy před nimi hrála mého poslušného mazlíčka. Vracel jsem se z dalšího vyhraného souboje, tentokrát jen s několika povrchovými škrábanci, které jsem ani necítil. Jakmile se za mnou zaklapnou dveře od pokoje, vyhledám pohledem Ireth a usměji se.
Licht- Admin
- Post n°228
Vůbec se mi nelíbilo jak to posledních pár týdnů chodilo, Ztratila jsem pojem o čase a pokaždé jenom bezmocně čekala jestli se můjdémon vrátí. Bála jsem se o něj, ale zároveň jsem věděla že je silný a že to jenom tak nevzdá. Věřila jsem mu i jeho schopnostem a vždy jsem se modlila aby se mi vrátil živý, když už ne vždy úplně v pořádku. Fen byl zrovna v aréně a já jenom netrpělivě poklepávala nohou o podlahu, než ke mě přišel jden z démonů. Zastavil se až u mříží a chvíli mě sledoval. Začalo mi to být nepříjemné a tak jsem se zamračením postavila a došla k němu. Chtěla jsem po něm vyjeknout ať si hledí svého, ale akorát se opatrně rozhlédl. Nejprve doleva, potom doprava a podstrčil mi do ruky dopis, který jsem si rychle schovala do výstřihu, jakmile někdo procházel okolo. Raději jsem se vrátila zpět k posteli a začala dopis číst.
Po pár minutách se dveře od cely rozevřely a dovnitř vešel můj démon. Měl na sobě jenom povrchové rány, ale i tak jsem se zamračila a dala se do jeho ošetřování. Usmál se a když jsem skončila, donutila jsem ho posadit na zem. Ihned jsem mu dala dopis do rukou a naléhavě ho sjela pohledem.
Po pár minutách se dveře od cely rozevřely a dovnitř vešel můj démon. Měl na sobě jenom povrchové rány, ale i tak jsem se zamračila a dala se do jeho ošetřování. Usmál se a když jsem skončila, donutila jsem ho posadit na zem. Ihned jsem mu dala dopis do rukou a naléhavě ho sjela pohledem.
Balaur- Admin
- Post n°229
Zamračí se nad mými rankami, jen si rezignovaně povzdechnu a bez jediného slova se nechám ošetřit. Donutí mě posadit se a poté mi do rukou strčí dopis. Trochu překvapeně se na ni podívám, poté se však dám do čtení. Byl od Cola, čekal nás na hranicích, snažil se nás odtud dostat. Pousměji se a dám Ireth krátký polibek.
"Nějaký nápad, jak se ke Colovi dostat? Je fajn, že nás čeká, ale odděluje nás několik desítek stěn, démonů a pár desítek kilometrů," poznamenám potichu. Sice jsme útěk plánovali, sledovali stráže, jak se mění, kde jich je nejvíc. Hledali slabá místa, ale i tak jsem si nebyl jistý, jestli bychom to s informacemi, které máme, zvládli.
"Nějaký nápad, jak se ke Colovi dostat? Je fajn, že nás čeká, ale odděluje nás několik desítek stěn, démonů a pár desítek kilometrů," poznamenám potichu. Sice jsme útěk plánovali, sledovali stráže, jak se mění, kde jich je nejvíc. Hledali slabá místa, ale i tak jsem si nebyl jistý, jestli bychom to s informacemi, které máme, zvládli.
Licht- Admin
- Post n°230
Měl pravdu a tak jsem na malý moment zavřela oči a poprosila ho aby mi podal nějaký kámen ležící opodál. "Možná bych v tomhle mohla pomoci, hodně jsem se toho naučila za tu dobu, co jsem tady," hlesnu tiše a pomocí magie se začnu soustředit, až se kámen v mé ruce začne měnit v prach a písek, který se doslova rozsype v mé ruce. Okamžitě je opráším a trochu nadějně se na Fe'nliho pousměji. "Chce to zejména čas, cestu nám udělám kdekoli, kde není železo," vydechnu a pomalu k němu dojdu abych ho mohla obejmout a přitisknout se na něj. Nejlépe by to bylo asi v době zápasu, jelikož i někteří strážní se velice rádi chodí koukat na souboje a jsou tak namalý moment ušetřeni od práce, ale jistě ne všichni. Začnu okamžitě přemýšlet.
Balaur- Admin
- Post n°231
S nadějí v očích se na Ireth podívám a poté na demonstraci její magie.
"Páni, dokážeš udělat tohle i se stěnou?" zeptám se zvědavě a na mou otázku mi i ihned odpoví, když řekne, že nás dostane přes jakoukoliv stěnu, odkud v ní nebude železo. Zazubím se a přikývnu.
"To by mohlo fungovat... Ale chce to vybrat vhodnou chvíli... V noci, nebo někdy během zápasu, nebo při výměně stráží?" zeptám se nadšeně a začnu přemýšlet nad tím, co by bylo nejlepší. Zadívám se na Ireth, čekal jsem, co vymyslí. Uměl jsem vymýšlet strategie na bojišti, ale ne útěky. Navíc Ireth by mě nejspíš trumfla i v tom předchozím. Už jen myšlenka na to, že se odtud dostaneme ve mně vyvolá vlnu radosti. Ireth mě obejme a přitiskne se ke mně, omotám ji ruce kolem pasu a dám ji pusu na čelo.
"Už se nemůžu dočkat, až budeme doma," vydechnu s nadějí v hlase.
"Páni, dokážeš udělat tohle i se stěnou?" zeptám se zvědavě a na mou otázku mi i ihned odpoví, když řekne, že nás dostane přes jakoukoliv stěnu, odkud v ní nebude železo. Zazubím se a přikývnu.
"To by mohlo fungovat... Ale chce to vybrat vhodnou chvíli... V noci, nebo někdy během zápasu, nebo při výměně stráží?" zeptám se nadšeně a začnu přemýšlet nad tím, co by bylo nejlepší. Zadívám se na Ireth, čekal jsem, co vymyslí. Uměl jsem vymýšlet strategie na bojišti, ale ne útěky. Navíc Ireth by mě nejspíš trumfla i v tom předchozím. Už jen myšlenka na to, že se odtud dostaneme ve mně vyvolá vlnu radosti. Ireth mě obejme a přitiskne se ke mně, omotám ji ruce kolem pasu a dám ji pusu na čelo.
"Už se nemůžu dočkat, až budeme doma," vydechnu s nadějí v hlase.
Licht- Admin
- Post n°232
Obmotal mi ruce kolem pasu a tak jsem je chytila a přimáčkla ho na svá záda, abych se o něj mohla opřít. "Dostali jsme tě z nejstřeženejšího vězení v podsvětí, myslíš si že nás nezvládnu dostati odsud?" ušklíbnu se zcela nevinně a natáhnu se na špičky abych ho mohla políbit. Jenom jsem si ho musela za ruce stáhnout trochu níž, takže jsem ho donutila aby se nahrbil. "Pochybuji že by jsi byl v noci tichý, tvoje klapání o... zvládneš se změnit do lidské podoby i tady?" vypadne ze mě po chviličce co jsem se tak náhle zasekla. "Pokud ano, bude nejlepší utéct v noci, budeme mít alespoň větší možnost skrýt se ve tmě města a zvýší to naše šance k tomu, aby nás našli. Postel můžeme nastražit tak, aby to vypadalo že na ni spíme. V noci nás nijak extra nekontrolují," vydechnu zamyšleně a ani se mi nechtělo svého démona pouštět. Pak se ale zamračím a dojde mi taková maličkost. " Ne, nemůžeš dokud tě nezbavíme tamté věci, hmm... možná bych měla nápad," já ovládat magii mohla, tak jsem Fennymu vysvětlila že až tady příště přijde ten muž, ovlivním ho natolik, aby mu tu věc chtěl sundat. Dál jsem s nim procházela plány, to co bylo možné a nemožné, bylo toho ještě dost k pořešení.
Balaur- Admin
- Post n°233
"Nepochybuji o tobě, ani tvých schopnostech," pousměji se a nahrbím se, abych jí mohl políbit. a když skoro zavrhne nápad jít v noci s tím, že moje kopyta jsou moc hlučná a jestli se dokáži změnit do lidské podoby, jen nesouhlasně zavrtím hlavou a tiše si povzdechnu. Dál jsem ji poslouchal a musel jsem souhlasit se vším co řekla. Začneme řešit podrobnosti, co a jak, jaké situace by mohly nastat a nakonec se rozhodneme utéct ještě dneska večer.
Seděl jsem na podlaze a čekal na příchod strážného s jídlem. Tady začínal náš plán, Ireth ho musí ovlivnit natolik, aby mě dobrovolně zbavil jakéhokoliv omezení mé síly. Poslouchal jsem přibližující kroky, podívám na Ireth a lehce přikývnu.
Seděl jsem na podlaze a čekal na příchod strážného s jídlem. Tady začínal náš plán, Ireth ho musí ovlivnit natolik, aby mě dobrovolně zbavil jakéhokoliv omezení mé síly. Poslouchal jsem přibližující kroky, podívám na Ireth a lehce přikývnu.
Licht- Admin
- Post n°234
Byla jsem ráda, že jsme s Fennym vymysleli nějaký docela slušný plán. Okamžitě jsem se na něj zadívala a v momentě kdy se před našimi mříži objevil strážný, jsem mému milovanému pokynula, aby mi vrazil facku. Schválně jsem se zapotácela směrem k němu a zavěsila se na mříže s prosebným pohledem. Ve stejnou chvíli jsem zaktivovala svou schopnost a snažila se mu nalézt do hlavy, přímým očním kontaktem. Strážný otevřel celu a sjel mě pohledem od paty dolů. "Ahm, ten démon je na mě zlý, říkal, že pokud neudělám co chce.... tak mi ublíží," sjedu ho smutným prosebným pohledem. Donutím slzičku aby mi stékla z oka a doslova se pověsím na jeho ruku. "Kdybych se mu mohla alespoň bránit, jenže ta jeho bariéra mi nedovolí mu jakkoli ublížit," namáčknu se na něj a jednu ruku mu dál kolem pasu, zatímco druhou položím na jeho hrudník. Stála jsem mu za zády a vystrašeně sledovala Fen'lina. Okamžitě se natáhnu k jeho uchu a šibalsky se pousměji. "Co kdyby jsi mu to sundal, abych ho mohla potrápit? Až se příště stavíš, budu tě čekat s vyslouženou odměnou," špitnu a přejedu mu rukou po lemu kalhot a otočím se před něj abych ho mohla stáhnout a zpříma se mu zahledět do očí. Byl krapet mimo a sledovala jsem jak mu červenají tváře. No a byl můj, tiše zaknučím s prosbičkou a otočím se na Fennyho. V tu chvíli démon přikývne a bariéru na jeho těle nakonec zruší. Vděčně se na něj pousměji a doprovodím ho ke kraji celi, neunikne mi jak mi položil ruku na bok a vátězně se usmál. Ještě jsem mu úsměv opětovala a zamávala s tím, že se na něj budu těšit, než zmizel někde za rohem. Ještě chvíli jsem ho sledovala, než jsem se oplzle otřepala.
Balaur- Admin
- Post n°235
Strážný se čím dál více blížil a byl čas začít s naším plánem. Hned prví věc, kterou jsem musel udělat, mi nebyla vůbec, ale vůbec příjemná. Donutím se zachovat chladnou tvář a na Irethin pokyn jí vrazím facku, která vypadala mnohem silněji, než ve skutečnosti byla. I tak se mi to příčilo. Nic to však nebylo proti tomu, když jsem Ireth viděl vystrašenou a jak se schovává za strážce. Přestože jsem věděl, že to hraje, všechny moje instinkty na mě křičely, abych ji ochránil a roztrhal toho hajzla, který se k ní opovážil přiblížit a dívat se na ni tímto pohledem. Byl jsem tak vděčný, že démon byl zcela uchvácen Ireth a tak si mě nevšímal. Tiše jsem tedy skřípal zubama a probodával ho pohledem. Nakonec se ze mě sundá onu pečeť, která mi zabraňovala v použití magie a jakmile stráž zmizí z dohledu, přiskočím k Ireth a zezadu ji obejmu kolem pasu.
"Tohle už nikdy nedělejme," zakňučím. Všechno ve mně se příčilo proti tomu, abych ji jakkoliv ublížit a moje přehnaná žárlivost a majetnictví se projevovalo pokaždé, co se jen ocitla v blízkosti jiného chlapa. Většinou z ní byli totálně mimo, hlavně když něco hrála a i přestože jsem věděl, že jí vůbec nezajímají, jsem z toho nikdy nebyl nadšený.
"Tohle už nikdy nedělejme," zakňučím. Všechno ve mně se příčilo proti tomu, abych ji jakkoliv ublížit a moje přehnaná žárlivost a majetnictví se projevovalo pokaždé, co se jen ocitla v blízkosti jiného chlapa. Většinou z ní byli totálně mimo, hlavně když něco hrála a i přestože jsem věděl, že jí vůbec nezajímají, jsem z toho nikdy nebyl nadšený.
Licht- Admin
- Post n°236
Nikdy mě ani jedna z mých obětí nezajímala a proto jsem tomu nedávala váhu, spíše mi to naopak přišlo příšerně nechutný. I když ne že by byli všichni akhle k zahození, jenže... v tu chvíli mě objaly mne tak dobře známé ruce a musela jsem se pousmát nad jeho větou. Pomalu se orbátím v jeho objetí a uchopím jeho ruce do ěch svých. Propletu si s ním prsty a lápnu mu pusu na špičku nosu. "Vím že to nemáš rád, promiň" šeptnu a přitulím se k němu. Hlavně že bariéra z jeho těla byla pryč a tak se náš plán stal zase o něco reálnější než před chvílí. "Víš že jsem jenom tvoje. A víš že ty jenom můj? Měla jsem co dělat abych se udržela, když jsem se dozvěděla že js mohl být skorootcem od Cola," ušklíbnu se a nemohla jsem si tuhle poznámku odpustit, byla mířená zcela neškodně a jenom pro pobavení.
Balaur- Admin
- Post n°237
Pevně ji k sobě přitisknu, ale jakmile se začne otáčet čelem ke mně, nechám ji a zadívám se jí do očí. Proplete prsty s těmi mými a dostanu pusu na špičku nosu. Snažila se mě nejspíš uklidnit, nebo se omluvit, což taky udělá. Jen zavrtím hlavou, bylo to nutné, abychom se odtud dostali, neměl bych být jako malý, ale... Nemohl jsem si pomoct. Přitulí se ke mně a tak ji zase omotám ruce kolem pasu a kdybych nebyl tak vysoký, opřu si hlavu o tu její. Sdělí mi, že je jenom moje a já jen jí a taky zmíní Nearru, ohledně toho, že jsem byl málem otcem Cola.
"Hmm, byla to lákavá nabídka, Nearra je kus," odpovím, ale nemyslel jsem to vážně. Ničeho jsem nelitoval a jak bych taky mohl? Měl jsem Ireth, která byla úžasná, dokonalá, byla mým světýlkem naděje i v nejtemnějších chvílích. Pousměji se a zadívám se na stěnu, kterou jsme chtěli zničit jako první.
"Dáme se do práce, nebo ještě počkáme?" zeptám se.
"Hmm, byla to lákavá nabídka, Nearra je kus," odpovím, ale nemyslel jsem to vážně. Ničeho jsem nelitoval a jak bych taky mohl? Měl jsem Ireth, která byla úžasná, dokonalá, byla mým světýlkem naděje i v nejtemnějších chvílích. Pousměji se a zadívám se na stěnu, kterou jsme chtěli zničit jako první.
"Dáme se do práce, nebo ještě počkáme?" zeptám se.
Licht- Admin
- Post n°238
Sledovala jsem ho ale ve chvíli kdy řekne tu jednu větu, mě zavalí pěkně nepříjemný pocit. Tak kus říkáš? Okamžitě nakrčím nos a spolknu jakoukoli poznámku, možná jsem se lehce nafoukla a proto jsem se rychle otočila do strany a zhluboka se nadechla. *Klid Ireth, určitě to nemyslel vážně,* vydechnu a potom se otočím k mřížím. "Počkáme do večera, až se to uklidní," odpovím a pořád jsem nad tou jeho větou musela přemýšlet. Nearra byla pěkná démonka a ... achjo. Vím že nejsem démonka, ale co když ho přitahují démonky, tedy bylo to zřejmé, určitě ho přitahovaly pěkné démonky a zvláště někdo s takovým postavením, i když mu o postavení nešlo. Bylo to... jistě lákavé, jak sám řekl. Znovu jsem cítila jak se mi do krku tlačí knedlík poznámek. Netřeba říkat že mi to nasadilo pěknéhobrouka do hlavy, nikdy jsem nad tím tak nějak neuvažovala, dokud jsme nebyli atdy v podsvětí. Byl to jeho svě, plný takových démonek, které by se k němu hodily. Chci být lepší než ony, tvrdohlavě jsem si tuhle větu nasadila do hlavy a opřela si čelo o mříže a na chvíli zavřela oči. Tak kus jo?
Balaur- Admin
- Post n°239
Čekal jsem od Ireth nějakou reakci na moji poznámku, místo toho se však otočí s tím, že počkáme do večera. Párkrát zamrkám, než se vzpamatuji a potom se pomaličku rozejdu k Ireth, která ke mně stála zády a hlavou se opírala o mříže. Bez dalších slov se opřu zády o zeď kousek od ní a zadívám se na strop.
"Až budeme zase doma... Co si třeba znovu udělat piknik u jezera?" zeptám se s úsměvem. Ten den u jezera jsem si až moc dobře pamatoval. Bylo mi s ní fajn, žádné starosti, jen my dva u vody. Zamračím se, když si vzpomenu, co následovalo pak a podívám se na Ireth. Tenkrát jsem ji málem ztratil, ale také získal zpátky své vzpomínky a schopnosti. Poprvé se napila mé krve a od toho momentu o mě věděla všechno. A přesto se mnou zůstala.
"Až budeme zase doma... Co si třeba znovu udělat piknik u jezera?" zeptám se s úsměvem. Ten den u jezera jsem si až moc dobře pamatoval. Bylo mi s ní fajn, žádné starosti, jen my dva u vody. Zamračím se, když si vzpomenu, co následovalo pak a podívám se na Ireth. Tenkrát jsem ji málem ztratil, ale také získal zpátky své vzpomínky a schopnosti. Poprvé se napila mé krve a od toho momentu o mě věděla všechno. A přesto se mnou zůstala.
Licht- Admin
- Post n°240
Opřel se nedaleko ode mě a když promluví, okamžitě jsem se nadechovala s tím, že mu vpálím jednu poznámku mezi oči, ale rozmislela jsem si to, zavčas. Chtěla jsem říct, že se tu třeba rozhodne zůstat s nějakou pěknou démonkou, kdo ví ale rychle jsem to polkla. Odkdy bych reagovala tak přehnaně? Až teď jsem sio uvědomila že stojím otočená směrem k němu se vztyčeným prstem do úrovně mých prsou s otevřenou pusou. Teď jsem si nebyla jistá, jestli jsem to... neřekla jsemto nahlas že ne?! Ale dle jeho nechápavého výrazu mi došlo že nejspíše ne. Oddechla jsem si a odkašlala. "Dooobře," protáhla jsem a bylo na mě jasně vidět, že jsem zasekaná a myšlenkami někde úplně jinde. "Tedy, budu ráda, ovšem že," pousměji se nakonec a chtěla jsem si automaticky hodit vlasy za hlavu jen... jsem si v tu chvíli uvědomila, že jsou krátké a tak jsem se zarazila a zastrčila si pár pramínků jenom za ucho.
Balaur- Admin
- Post n°241
Prudce se na mě otočí a doslova mě probodnu pohledem. Zvedne jednu ruku a nadechne se, jako by mi chtěla za něco vynadat, ale najednou se zasekne a její naštvaný výraz nahradí napůl vyplašený, napůl zmatený. I já sám jsem se tvářil velmi zmateně, nechápal jsem, co to do ní vjelo. Odkašle si a rovnou třikrát mi řekne, že půjdeme. Natáhnu k ní ruku a vezmu jeden pramínek jejích krátkých, bílých vlasů opatrně do ruky.
"Nikdy jsem si tě nedokázal představit s krátkými vlasy, ale teď když tě vidím, můžu říct, že ti sluší. Vypadáš nádherně," pousměji se a pohladím ji po tváři.
"Nikdy jsem si tě nedokázal představit s krátkými vlasy, ale teď když tě vidím, můžu říct, že ti sluší. Vypadáš nádherně," pousměji se a pohladím ji po tváři.
Licht- Admin
- Post n°242
"Neříkáš to jenom proto abych se necítila špatně?" vypadne ze mě trochu starostlivě. A už to tu bylo zase, ty ženské myšlenky, co když se mu nelíbím, cokdyž si za mě najde náhradu, co když potomvšm v podsvětí prostě řekne že na tohle nemá? Co když... Trochu smutně se zahledímdo jehu rudých očí, ve kterých se ztratím. "Nechci přijít o tvé nádherné oči," šeptnu a chytím jeho ruku, se kterou mě pohladil po tváři. Cítila jsem se teď jako nějaká puberťačkla v přechodu, u všech svatých. Tohle podsvětí mě nechávalo v nejistotě, ale proč? Proč jsem se najendou mezi všemi těmi démony cítila tak bezhodnotná? Nikdy jsem tyhle pochybnosti v minulosti neměla, tak proč jsem se najendou o tyhle pitomsoti zajímala? Cožpak mě to tady až tak změnilo?
Balaur- Admin
- Post n°243
Překvapeně se na ni podívám, na nejistotu v jejích očích. Vypadala tak zranitelně. Ale nechápal jsem, co to do ní vjelo? Zhluboka se nadechnu, než se proměním do své lidské podoby a jemně jí položím obě ruce na tváře. Zadívám se jí do očí, jako bych v nich něco hledal. Bylo to zvláštní. Moje Ireth, která si prošla peklem, překročila celé podsvětí, vloupala se do nejstřeženějšího vězení, zabila stovky démonů, vypadala teď jako malé, bezmocné koťátko.
"Miluji tě, udělal bych cokoliv, jen abych viděl tvůj úsměv. S tebou můžu být sám sebou, vždycky tady pro tebe budu, ať se stane cokoliv. Nikdy bych neodešel, ani nevím, jestli bych to dokázal, kdyby sis to ty sama přála. Nechtěl bych bez tebe žít," řeknu ji tichým, ale jistým hlasem, než ji k sobě přivinu a pevně k sobě přitisknu.
"Miluji tě, udělal bych cokoliv, jen abych viděl tvůj úsměv. S tebou můžu být sám sebou, vždycky tady pro tebe budu, ať se stane cokoliv. Nikdy bych neodešel, ani nevím, jestli bych to dokázal, kdyby sis to ty sama přála. Nechtěl bych bez tebe žít," řeknu ji tichým, ale jistým hlasem, než ji k sobě přivinu a pevně k sobě přitisknu.
Licht- Admin
- Post n°244
Sledovala jsem ho. Zhluboka se nadechl a položil mi ruce na obě tváře. Vypadalo to teď jakoby se semnou snad chtěl rozejít! Okamžitě mě z nervozity rozbolelo břicho a doslova jsem přestala dýchat. To by mi neudělal, nechtělo se mi tomu věřit. Akorát jsou to moje pitomé myšlenky, nic víc. Místo toho ale začal s tím, že mě miluje a že by dal cokoli za to, aby viděl můj úsměv. Se mnou mohl být sám sebou a nikdy by neodešel, i kdybych to sama chtěla, nebyl si jistý tím, jestli by to vůbec dokázal. A když řekne že by beze mě nechtěl žít, lehce a trochu nejistě se pousměji. Byla jsem tak šťastná za jeho slova, až mi to vehnalo slzy do očí , když si mě k sobě přitiskl. "Taky tě miluji, v lidském světe, v podsvětí, kdekoli kde jsme, tak mě prosím neopouštěj," zašeptám a setřu si slzy z očí. Věřila jsem mu, ale pořád jsem měla strach že o něj přijdu. I sám Cole říkal, že absolutně nechápe co na mě Fen'lin vidí, když jsem jenom obyčejná upírka, nikdo jeho hodnot.
Balaur- Admin
- Post n°245
Tiskl jsem ji k sobě a nechtěl ji už nikdy pustit, jenže jsem věděl, že budu muset. Zatím ale ještě ne. Zvednu ji do náruče a rozejdu se k posteli, na kterou si sednu a Ireth si usadím v klíně. Opět ji obejmu a zabořím hlavu do jejích vlasů.
"Víš, že jsi to nejúžasnější stvoření na tomto světe?" zeptám se jí s úsměvem, ačkoliv ho nemohla vidět, když jsem měl hlavu zabořenou v jejích vlasech. Takové chvilky byly v podsvětí vzácné, pořád jsme bojovali o své přežití, ale tady, i když v kleci, jsme měli klid a nějaké to soukromí. Chtěl jsem takhle zůstat až do večera, kdy ji budu muset pustit, abychom se odtud dostali a mohli jít domů. Už jen při myšlence, že by se jí mohlo něco stát při našem útěku, tiše zavrčím a na chvilku ji více stisknu. Hodlal jsem ji ochránit za každou cenu.
"Víš, že jsi to nejúžasnější stvoření na tomto světe?" zeptám se jí s úsměvem, ačkoliv ho nemohla vidět, když jsem měl hlavu zabořenou v jejích vlasech. Takové chvilky byly v podsvětí vzácné, pořád jsme bojovali o své přežití, ale tady, i když v kleci, jsme měli klid a nějaké to soukromí. Chtěl jsem takhle zůstat až do večera, kdy ji budu muset pustit, abychom se odtud dostali a mohli jít domů. Už jen při myšlence, že by se jí mohlo něco stát při našem útěku, tiše zavrčím a na chvilku ji více stisknu. Hodlal jsem ji ochránit za každou cenu.
Licht- Admin
- Post n°246
Zhluboka jsem dýchala a trochu jsem se prvně polekala, když mě vyzvedl do náručeale hned na to jsem se zasmála, když si mě posadil do klína na postel. Až teď jsem si všimla že jsou jeho ruce zase lidské, i jeho tvář, ale moc jsem si zní neprohlédla, když mi zabořil hlavu do vlasů. "Poslední rok si tím nejsem tolik jistá," pousměji se a nakonec se rozhodnu spolu s nim setrvat v této pozivci aždo večera. Dokonce jsem v jeho hhřejivé náruči po pár minutách spokojeně s jasným pocitem bezpečí usnula. Cítila jsem se bezpečně a tak jsem se plně oddala svému spánku a veděla jsem, že se mi nic nestane když jsem s nim. S mužem kterého jsem milovala, mým generálem, kterého nikomu nedám, ani žádné Neaře.
Balaur- Admin
- Post n°247
Zvědavě zvednu hlavu, když se pousměje s tím, že si tím není poslední rok jistá. Chvíli jsem ji sledoval a chtěl se na to zeptat, když si ale všimnu, že zavřela oči a odpočívá, tak si to rozmyslím. Za chvíli usne a tak se zaposlouchám do jejího pravidelného dýchání a až do večera sleduji její klidnou tvář. Jakmile je čas začít s naším plánem útěku, lehce s ní zatřesu a stále na ni upírám svůj pohled.
"Ireth, lásko, probuď se, musíme jít," zašeptám jí do vlasů a dám ji pusu na čelo. Počkám, než se probere a stále ji u sebe držím. Už teď mi v žilách koloval adrenalin, byl jsem připravený zabít každého, kdo se nám postaví do cesty a za ochranu Ireth položit i život.
"Tentokrát nás od sebe nikdo neoddělí," zašeptám odhodlaně a oba nás vyhoupnu na nohy.
"Ireth, lásko, probuď se, musíme jít," zašeptám jí do vlasů a dám ji pusu na čelo. Počkám, než se probere a stále ji u sebe držím. Už teď mi v žilách koloval adrenalin, byl jsem připravený zabít každého, kdo se nám postaví do cesty a za ochranu Ireth položit i život.
"Tentokrát nás od sebe nikdo neoddělí," zašeptám odhodlaně a oba nás vyhoupnu na nohy.
Licht- Admin
- Post n°248
Usnula jse ma probral mě až hlas mého démona. Párrktá zamrkám a protáhnu se, dám si pozor abych ho u toho nepraštila rukama. Byl čas se odtud dostat a už jsem se na to těšila, až odsud vypadneme a proto jsem spolu s nim vyskočila na nohy a otočila se na něj. Nic jsem neříkala na jeho poznámku o tom že nás nikdo nerozdělí, byla jsem si tím totiž jistá. "Tak, mizíme odsud," odpovím a hrábnu po pásce, kterou si uvážu na ruku, nakonec se přiblížím ke zdi a vytvořím v ní kolo, do kterého bychom se mohli oba vlézt, teď když byl v lidské podobě. Chvíli jsemsledovala jak se ve zdi dělají praskliny ve tvaru, jaký jsem chtěla až se rozsypala pod naše nohy. "Chtělo by to nejlépe najít plány budovy, nebo prostě můžu rozkládat zeď než se nějakým zázrakem dosataneme ven," šeptnu se smíchem směrem k němu a rozhlédnu se okolo, když se ocitneme mimo celu.
Balaur- Admin
- Post n°249
Pozorně jsem sledoval, jak pomocí své magie ničí stěnu před námi. Byla to opravdu chvilička a už jsme mohli prolézt na druhou stranu. Hned jsme byli na druhé straně a o krok blíž ke svobodě. Zamyslím se nad jejím návrhem najít plány budovy, nebo se takto dostat až ven. Co bude nejlepší, nejméně riskantní a nejrychlejší? Tiše zamručím a zadívám se na stěnu před námi.
"Ta druhá možnost není zase tak špatný nápad.... Jen bych možná vždycky vytvořil malou skulinku, kterou se podíváme, co je na druhé straně, ať třeba neprolezeme rovnou do pokojů od stráží,"zasměji se tiše a postavím se o kus dál od Ireth, abych mohl hlídat, jestli někdo nejde, zatímco nám bude dělat cestu dál.
"Ta druhá možnost není zase tak špatný nápad.... Jen bych možná vždycky vytvořil malou skulinku, kterou se podíváme, co je na druhé straně, ať třeba neprolezeme rovnou do pokojů od stráží,"zasměji se tiše a postavím se o kus dál od Ireth, abych mohl hlídat, jestli někdo nejde, zatímco nám bude dělat cestu dál.
Licht- Admin
- Post n°250
Přikývnu a pousměji se. Jeho nápad byl dobrý a proto se dříve vždy prvně podíváme, než ne do nějaké místnosti vlezeme. Dokonce se mi podařilo prolést až ke mě do celi, kde jsem si mohla vzít zbraň, kterou jsem si tady schovala. Podařilo se nám dostat už přes několik zdí a byla jsem ráda, že se nám to prozatím dařilo v tichosti. Znovu jsem se zadívala na zeď před námi a rozhodla se změnit směr, zdálo se mi že se točímev kruhu a proto jsem probořila zeď tak, abyhcom se dostali za mříže na chodbu, kudy normálně procházely stráže. "Kdyby se nám podařilo dostat alespoň do kolosea, můžeme odtamtud odletět," odpovím a zamyslím se co bude nejjednoduší. Jenže jsem tak trochu tušila, že bez toho abychom nebojovali to nepůjde. V očekávání že Fen něco vymyslí jsem se na něj zadívala.