Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

5 posters

Ireth & Fen'lin & Elias

Balaur
    Balaur
    Admin

Ireth & Fen'lin & Elias - Stránka 11 Empty Re: Ireth & Fen'lin & Elias

Příspěvek pro Balaur 2/2/2018, 22:57

Následoval jsem Ireth a plížili jsme se různými chodbami. Východ jsme ale stále nenašli. Jediný úspěch byl, že se nám podařilo najít Irethinu zbraň a vyhnout se problémům. Ireth se na mě otočí s tím, že by bylo dobré dostat se do kolosea a odtud odletět. Zamyšleně se rozhlédnu po chodbě a po chvilce se usměji.
    "Tuhle chodbu znám! Ale určitě tady budou stráže," řeknu potichu a vyvolám svou démonickou zbraň. Tiše se rozběhnu chodbou a když se přede mnou začnou otevírat dveře, ze kterých vyjde démon, bez váhání ho zabiju dřív než si mě vůbec všimne. Jeho tělo odhodím stranou, ale z místnosti, ze které vyšel, zaslechnu nějaký povyk. Pootočím hlavu, abych se mohl podívat, kde je Ireth, naštěstí byla hned za mnou, ale z místnosti za námi začnou vybíhat démoni.
    "Musíme je zabít, nebo vyvolají poplach," zavrčím a prudce zastavím a rozběhnu se zpátky.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 2/2/2018, 23:14

Zhluboka se nadechnu, byla jsem nervózní a šla jsem co nejtišeji. Tohle bylo menší vězení nežto, ve kterém drželi Fen'lina, ale i tak mělo spoustu mezer, zároveň také mnoho chodob na jednom patře, což mě chvílemi akorát mátlo. Když se před námi objeví démon, dříve než stačí zcela rozevřít dveře a vzpamatovat se, Fen ho zabije. Jeho pohortová reakce nás zachránila, jenže najednou se za námi ozvalo pár hlasů a stihla jsem se sotva otočit, když se z místnosti za námi vynoří démoni. Zamračím se ale ihned reaguji tasením meče, kterým useknu nepříteli hlavu. Jenže mě dva z nich ihned zatlačí ke stěně, o kterou se opřu zády a dřív než stačím vůbec zareagovat, měla jsem meč u krku. Za ním stáli dalšídva démoni a zdálo se, že si Fen'liho nevšimli. Jenže z místnosti vyíhali další a další. Rychle vystřelím pohledem k Fen'limu a kývnu aby zaútočil, přičemž zvednu ruku a chytnu do ní meč, který jsem měla u krku. Nebála jsem se ostří ani nějaké ranky na těle, proto jsem meč pevně uchopila a vyškubla ho zruky démona. Ihned jsem zbraň vyuižila proti němu a probodla mu hrudník skrz na skrz.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 2/2/2018, 23:27

Pohled na Ireth zatlačenou ke stěně s mečem u krku ve mně vyvolá doslova neovladatelnou vlnu vzteku. S hrozivým zavrčením se vrhnu proti démonů, kteří k ní byli nejblíž. Mé drápy projedou prvním z nich jako nůž máslem a nezastavoval jsem se. Už jsem ji nikdy nechtěl vidět zraněnou, chtěl jsem vidět jen její úsměv. Nikdo jí neublíží, ne dokud jsem naživu. Vrhnu se na dalšího démona jako smyslů zbavený. Po dlouhé době mě nic neomezovalo, temná magie mi opět proudila v žilách, posilovala mě, hnala mě dopředu stejně jako můj hněv. Zastavím se až když všichni démoni leží na zemi mrtví. Zhluboka jsem oddechoval, po rukou mi stékala krev nepřátel a až teď jsem začal vnímat realitu. Otočím se na Ireth s nic neříkajícím výrazem a chvíli ji sleduji, než nechám drápy na mých rukou zmizet a prohrábnu si vlasy. Netušil jsem, co to do mě vjelo, většinou jsem v bojích zůstával klidný...
    "Snad jich tu nebude víc," řeknu nakonec a znovu se rozběhnu chodbou směrem ke koloseu.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 2/2/2018, 23:37

Sledovalo jsem jak tělo démona sklouzává po čepele meče, až dopadl na zem. V tu chvíli jsem zahlédla Fennyho který zabil oba démony jen pár metrů ode mě, jenže ani tam se nezastavil. Sledovala jsem jeho přísné a chladné oči, které se na všechny okolo dívaly s takovou nenávistí, až mě zamrazilo snad v celém těle. Jeho oči žhnuly jistým vztekem, stačila jsem sledovat jen krev, která se rozprskávala do všech stran a mrtvá těla démonů, která se sunula k zemi. Náhle nechá své drápy zmizet a otočí se na mě, jeho chladné oči mě doslova polekají a lehce sebou škubnu, než se vzpamatuji a po jeho slovech s tím, že jich tu snad nebude víc, se rozběhnu za ním. Co se to... s ním na chvíli stalo? Stále jsem nechápavě mrkala očima, ale nakonec jsem upřela pohled na jeho záda a povzdechla si. Raději jsem nic neříkala a jenom ho následovala.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 2/2/2018, 23:43

Neuniklo mi, jak sebou při mém pohledu škubla a abych pravdu řekl, i já jsem se v tu chvíli sám sebe děsil. Netušil jsem, co se stalo, v tu chvíli jsem viděl jen krev, chtěl jsem zabíjet, užíval jsem si to. Možná jsem v podsvětí už moc dlouho a začalo mě ovlivňovat. Povzdechnu si a když se před námi objeví velké dveře vedoucí do kolosea, zapřu se do nich plnou silou a dveře se s hlasitým skřípáním začnou otevírat. Jakmile jsme oba venku na čerstvé vzduchu, zhluboka se nadechnu a dveře za námi opět zavřu.
    "To by bylo..." vydechnu a podívám se na Ireth. Věnuji jí úsměv a pomalu se rozejdu k ní.
    "Co teď?" zeptám se jí a trochu nervózně se rozhlédnu okolo, jestli nás někdo nesleduje.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 2/2/2018, 23:50

Nekomentovala jsem to, vypadalo to že i on sám o svém zkratu nic nevěděl. V těch očích jsem na malou chvíli viděla sama sebe asvou minulost, což ve mě vyvolalo vlnu nepříjemných vzpomínek, které jsem zahnala. Vzpomněla jsem si na jeho přívětivá slova s mou minulostí a okamžitě se uklidnila. Ten okamžik mezi námi ale na chvíli vytvořil jakousi mezeru, přes kterou jsem se bála udělat krok a proto jsem ji respektovala. Dokonce i po tom, co jsme se objevily v koloseu. Nervózně se měl zeptal co teď a tak si připnu meč k boku a odříkám pár odstavců latiny. Z oblohy se snese bílá sova, která se po malé chvilce snese k zemi jako bílý grypgon. "Ještě jednou prosím Caesare.. odnes nás odsud," šeptnu a pohladím ho po tváři, než pokynu Fenovi aby nasedl a abychom rychle zmizeli ve vzduchu.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 2/2/2018, 23:57

Tiše jsem poslouchal slova, kterým jsem nerozuměl a poté sledoval bílou sovu, která ve tmě doslova zářila. Hne dna to se změní na velkého gryfona a Ireth ho poprosí, aby nás odsud naposledy odnesl. Rozejdu se k nim a jakmile se Ireth usadí, vyhoupnu se za ni a obejmu ji kolem pasu, zatímco si hlavu položím na její rameno. Gryfon se vznese do vzduchu a brzy mířím pryč odsud nad korunami stromů. Byl jsem potichu, jen jsem se obezřetně rozhlížel okolo, jestli nás nikdo nepronásleduje a až po několika minutách se rozhodnu ticho prolomit.
    "Ireth..." začnu, ale okamžitě se zaseknu. Netušil jsem, jak pokračovat a tak se na pár vteřin odmlčím a urovnám si myšlenky.
    "Omlouvám se, netuším, co to do mě vjelo, nechtěl jsem tě vylekat," povzdechnu si a prohrábnu si jednou rukou vlasy.
    "Hádám, že někde uvnitř jsem stále jen krvelačné monstrum toužící po krvi," zašeptám sklesle. A byla to pravda. Nechtěl jsem brát zbytečně životy, neužíval jsem si boj a zabíjení. Netoužil jsem po krvi. V tu chvíli ale ani jedno z toho nebyla pravda a to mě děsilo.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 00:11

Mlčela jsem, nic neříkala a zdálo se, že stěna mezi námi s každou další minutou ticha sílí a stává se pevnější. Sklopila jsem pohled na hlavu opeřeného společníka a mlčela. Když toticho mezi námi prolomil mým jménem, byla jsem tak nějak ráda. A když nejistě pokračoval dál, poslouchala jsem ho.
    "Všichni jsme svým způsobem monstra," vydechnu po chviličce mlčení a opřu se o něj, než natáhnu ruce nad sebe a zabořím mu je do vlasů, přestože to před chvíli udělal on sám. Rukama pomalu sjedu až k jeho tváři a zakloním hlavu tak, abych mu viděla alespoň na bradu. "Poslouchej mě..." začnu a pomalu sjedu rukama až k jeho tváři, po které ho pohladím a na chvílije chytím do svých dlaní. "Zamilovala jsem se do tebe pro to, jaký jsi... se vším všudy a to se nezmění," odpověděla jsem tiše a jistě, i když se zdálo že v mém hlase nakonec nebylo tolik přesvědčení, jak bych si přála. Co to se mnou je? Miluji ho, tak proč ty pochyby? Zamračila jsem se sama na sebe a potom si povzdechla. "Promiň, byl to náročný den, promluvíme si až budeme v bezpečí ano?" šeptnu a pousměji se. Nakonec mu dám pusu na bradu a narovnám se, abych mohla sledovat cestu. Mířili jsme rovnou k hranicím, nad nimiž jsme se po pár hodinách letu ocitli. Dole zahlédnu nějakou postavu a tak se pomalu sneseme k zemi.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 00:20

Chvíli mlčela a když už jsem se bál, že nic neřekne, promluví, že každý jsme svým způsobem monstra. Natáhne ke mně ruce a zaboří mi je do vlasů, poté mě pohladí po tváři a zakloní hlavu, aby na mě alespoň trošku viděla. chtěla mě ujistit, že mě miluje a to se nezmění, ale oba dva jsme slyšeli pochyby a váhání v jejím hlase. Zadívám se na své ruce pokryté krví a chvíli je sleduji, než se znechuceně podívám stranou a začnu sledovat ubíhající krajinu. Když mi Ireth řekne, že si promluvíme, až budeme v bezpečí, jen nepřítomně přikývnu a zbytek cesty zůstanu potichu. Když začneme klesat, podívám se pod nás a také si všimnu postavy v dálce pod námi. Když se však dostaneme blíž, poznám Cola, který měl na tváři úsměv od ucha k uchu.
    "Jsem tak rád, že jste naživu!" zasměje se a sotva seskočíme z gryfona, rozběhne se k nám. Nijak nezareaguji, když ji obejme a místo toho se začnu rozhlížet okolo. Z lesa se začnou vynořovat další démoni se znakem Nearry na pláštích či brněních. Všichni seděli na okřídlených koních a opodál stáli tři další bez jezdců. Jeden byl Colův a další dva nejspíš pro nás.
    "Měli bychom vypadnout, stále jsme moc blízko hranic," řeknu jim a naskočím na jednoho z koní.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 00:29

Opravdu to byl Cole. Seskočili jsme dolů a já nechala Caesara zaby si odpočinul a tak stejně jako předtím zmizel. Zároveň se zadívám an mě až známého démona, který mě obejmul. "Taky tě ráda vidím," pousměji se a objetí mu opětuji, než se odtáhnu a ohlédnu okolo. Ihned se tu shromáždili ostatní démoni od Nearry a tak jenom překvapeně zamrkám. Poté se ale otočím na Fennyho a když chladně nasedne na jednoho z koní a řekne že bychom odtud měli vypadnout... cole udělá to samé, konečně vyrazíme. Cestou jsem se pořád musela ohlížet na Fennyho, měla jsem o nějstarost a za jeho náladu jsem mohla i já sama. Totálně jsem to podělala... nebo dokonce zhoršila, měla jsem mlčet. Zbytek cesty jsem raději nic neříkala, jenom jsem se ohlížela okolo na všechny ty démony a okolí.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 00:42

Pobídnu koně k letu a brzy se všichni vzneseme do vzduchu. Mířili jsme přímo do paláce Nearry a pokud všechno půjde dobře, mohli bychom tam dorazit zítra někdy kolem poledne. S povzdechem se zadívám na černého koně, na kterém jsem seděl a pohled mi znovu sklouzne na mé zakrvácené ruce. Začnu si je prohlížet a znovu se mi vybaví všechny pocity, které jsem v tu chvíli měl. Ta ohromná radost ze zabíjení, touha po krvi, smrti. Těšil jsem se z té hrůzy, která se jim zračila v očích, když si uvědomili, že je konec, líbil se mi výraz v jejich očích, když se z nich vytrácel život. Zavrtím hlavou a vzedme se ve mě vlna odporu a nenávistí vůči tomu pocitu a mně samotnému. Tohle přece nejsem já! Předkloním se a zabořím koni hlavu do hřívy. Snažil jsem se myslet na Ireth, její krásné oči, úsměv, její hlas. Jediné co jsem však viděl bylo její zraněné, umírající tělo, když nás napadli démoni u jezera. Její zranění po boji s démony v lese, kdy mi taky málem umřela. Strach v jejích očích, který jsem způsobil já sám. Za všechno z toho jsem mohl já. Jen kvůli mě byla v nebezpečí. Prošla si tady peklem, jen aby mě zachránila. Jak patetické. Býval jsem generálem Mephistophela a Nearry, jedním z nejlepších bojovníků v podsvětí, obávaný válečník.
    A přesto nedokáži ochránit to, na čem mi nejvíce záleží.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 01:01

Už několik minut jsem upírala oči na jeho záda, sledovala bílé vlasy, které pročesával studený vítr. Chtěla jsem pobídnout koně blíže k němu, ale nezdálo se, že by měl o zájem o to něco řešit a navíc jsem to byla já sama, kdo řekl že to probereme až budeme v bezpečí. I tak jsem se nemohla zbavit pocitu viny, který mě tížil. Několikrát jsem lehce zvedla ruku s jakousi touhou se k němu natáhnout, ale čím dál tím více to vypadalo, že upadá do propasti, do které za ním nemůžu. A i když jsem si tolik přála jít za ním, neudělala jsem to. Zbytek cesty jsem se nakonec věnovala Colovi, který se ptal na spoustu věcí a dokonce si všiml i toho že mezi námi něco nění v pořádku, ale o tom jsem se bavit nechtěla a tak jsem mu dál odpovídala na otázky.
    Cesta utekla rychle a konečně jsme po pár hodinách dorazily do království Nearry. Už teď jsem to místo poznávala, ne že by se to tu za tu dobnu změnilo. Zrovna jsem seskakovala z démonického koně a nejlepší první dojem jsem neudělala, když jsem sebou třískla o zem, z toho jak moc mi za tu cestu zdřevěnely nohy
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 01:09

Konečně jsem v dálce uviděl palác Nearry a nemohl jsem se dočkat, až budeme s Ireth sami. Nelíbilo se mi, jak to teď mezi námi je. Jakoby se mezi námi vytvořila jakási propast. Potřeboval jsem s ní mluvit a tak sotva přistaneme, seskočím z koně a vydám se k tomu jejímu. Ladně seskočí z koně a hned na to se rozplácne na zemi. Zacukají mi koutky, ale hned poté jí pomůžu vstát ze země.
    "V pořádku?" zeptám se jí a prohlédnu si ji od hlavy až k patě. Párkrát nesměle přešlápnu na místě, než sklopím hlavu k zemi.
    "Musíme si promluvit," zašeptám, poté jemně uchopím její ruku do té své a otočím se na Cola.
    "Cole, můžeme si někde odpočinout? Byla to náročná cesta," zeptám se ho a zadívám se na něj.
    "Tvůj pokoj je stále prázdný, měli by jste tam mít i jídlo," odpoví a starostlivě se na nás podívá. Jen přikývnu a i s Ireth se rozejdu do obrovského zámku. Jakmile se za námi zaklaply dveře pokoje, povzdechnu si a nervózně si prohrábnu vlasy, než kousek poodejdu od Ireth a následně se otočím. Zadívám se na ni, ale najednou mi dojdou veškerá slova, ztěžka polknu a zoufale se na ni podívám, než sklopím hlavu a svěsím ramena. Vůbec jsem netušil, co říct.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 01:26

Byla jsem vděčná za to, že mi pomohl na nohy a trochu omluvně jsem se na všechny okolo zasmála. Tolik k mé ladnosti, pomyslím si a nadechnu se čerstvého vzduchu. Byli jsme konečně tady... v bezpečí. Na jeho starost jsem přikývla a nesměle se pousmála, když přešlápl na místě. Poté pronesl tu dlouho očekávanou větu a tak jsem přikývla a když domluvil s Colem, následovala jsem ho do pokoje. Držel mě za ruku a zdálo se že docela psopíchá, než se za námi konečně zavřely dveře. Sledovala jsem ho v očekávání, zatímco si s jasnou nervozitou prohrábl vlasy a poodešel kousek ode mě, čímž pustil mojí ruku. Chvíli jsem myslela že ke mě zůstane otočený zády, ale obrátil se čelem ke mě a vypadalo to, že chce něco říci, místo toho se na mě zoufale zadíval a svěsil hlavu k zemi. Opatrně jsem k němu přistoupila a lehce a opatrně natáhla ruku k jeho tváři. Nemusela jsem mu zvedat hlavu, díky tomu jak jsem byla malá se mi teď koukal přímo do očí. "Fenny, zlato... mluv se mnou," šeptnu tiše a starostlivě ho pohladím po tváři. Dívala jsem se do jehi rudých očí a snažila jsem se, aby se on díval zpříma do těch mých. Ruku jsme ponechávala na jeho tváři a tu seuhou jsem mu opatrně položila na zápětí jeho pravé ruky. "Musíš přede mnou přestat utíkat, není tu nic, za co bych se na tebe zlobila, zachránil jsi mě a je jedno za jakou cenu to bylo," zašeptám a starostlivě pokčím obočí. Lehce jsem ho pohladila po ruce a zastavila jsem se až na jeho rameni. "Neutíkej tam, kam za tebou nemůžu," zašeptám mu zpříma do očí.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 01:35

Slyšel jsem její tiché kroky a přesto jsem se neodvážil vzhlédnout. Najednou se však její nádherné, modré oči objeví přímo přede mnou a pohladí mě po tváři. Už jen její přítomnost, její pohled a její uklidňující hlas stačily k tomu, abych se trochu uklidnil a jakmile domluví s tím, že nemám před ní utíkat tam, kam nemůže, povzdechnu si a pomaličku zvednu ruku, abych ji mohl pohladit po tváři.
    "Já.. Omlouvám se, stalo se toho tolik a vážně netuším, co to do mě vjelo. Byl jsem naštvaný, nechci tě už nikdy vidět zraněnou. A myšlenka na to, že to bylo kvůli mně... Vždyť jsi mi už několikrát málem umřela a pokaždé to byla moje vina!" řeknu naštvaně a schovám tvář do dlaní.
    "K čemu mi je má síla, když ani nedokáži ochránit to, na čem mi záleží, svou rodinu," zašeptám zoufale a před očima se mi vybaví tvář Ireth i Miriam. Ji jsem také nedokázal ochránit a kdo-ví, jestli je ještě naživu. Nakonec svěsím ruce a znovu se podívám na Ireth.
    "Když jsme utíkali... Když jsem viděl ty démony... Jediné na co jsem dokázal myslet bylo, že nechci, aby ti ublížili. Neunesl bych, kdybych tě tratil. V tu chvíli jsem přestal vnímat a když jsem pak viděl strach v tvých očích... Nechtěl jsem... Nikdy bych ti neublížil... Ale v tu chvíli jsem si to zabíjení užíval, toužil jsem po krvi... Děsí mě to," přiznám potichu a stále se jí dívám do očí. Hledal jsem v nich jakýkoliv náznak odporu, strachu, nebo něčeho jiného.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 01:58

Poslouchala jsem ho a když schovla hlavu do dlaní, bodlo mě u srdce. Chtěla jsem ho okamžitě uklidnit ale nechala jsem ho mluvit, doříci co měl na jazyku a přitom jsem stále držela jeho rameno. "Není to tvá vina, nic z toho nebylo tvou vinou a nikdy nebude. Sama jsem se rozhodla jít do podsvětí i přestože jsem věděla, že přežití pro někoho jako jsem já, bude tady... mezi všemi těmi démony mizivé," vydechnu když se mi stále díval do očí a děkovala jsem mu, že neodklání zrak stranou. Dokazovalo to, že není až tak úplně ztracený, jak by vtuhel chvíli mohl být a snažila jsem se, opravdu jsem se snažila aby tady byl se mnou. "Vím že by jsi mi nikdy neublížil, máš u mě takovou důvěru jako nikdo jiný, ale rok v podsvětí se ukázal obtížnější, než jsem sama čekala. Mrzí mě, že jsem zaváhala a uvrhla tě do nejistoty..." zašeptám a pomaličku stáhnu ruku k tělu, než obě z nich svěsím podél boku. "ale přes všechno zlé i dobré, je jediná myšlenka a skutečnost toho, že tě mám zpátky, že jsi v pořádku, že dýcháš a mluvíš se mnou... to nejkrásnější a nejsilnější co k tobě, včetně lásky cítím. Nechci to ztratit, nechci tebe ztratit," odpovím tiše a lehce se pousměji. "Někdo jako já, rozhodně nemá právosoudit tě za to, co jsi udělal. A občas naše temné úsudky, zahltí mysl. Pro tohle mám více pochopení, než by sis mohl myslet," na malý moment zavřu oči a pousměji se, než naklonim hlavu na stranu. Chtěla jsem mu věnovat upřímný, radostný úsměv ale dlouho jsem nevydržela nedívat se do jeho přitažlivých očí. "Jsi ten nejsilnější a nejstatečnější chlap kterého znám. Nebojíš se ukázat své slabosti, emoce a ani strach, dokonce i slzy," vydechnu a sama jsem měla co dělat abych je teď udržela. "Každý občas potřebuje zachránit... dokonce i ten nejsilnější muž, kterého znám."
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 02:06

Poslouchal jsem ta krásná slova. S každou větou, kterou pronesla s jistotou a s láskou, jsem se cítil mnohem lépe. Věnuje mi krásný úsměv a za tu krátkou dobu rozptýlí mé obavy. Na tváři se mi objeví široký úsměv a po tváři mi steče pár slz, než ji k sobě přitisknu a zabořím hlavu do jejích vlasů.
    "Vážně si tě nezasloužím," dostanu ze sebe se smíchem a pomaličku ji pustím.
    "Děkuji, tohle jsem vážně potřeboval slyšet," pousměji se a skloním se, abych ji mohl dlouze políbit. Odtáhnu se až po dlouhé chvíli a zadívám se jí do očí. Až teď si uvědomím, jak moc jsem po celé té cestě vyčerpaný a začnu zívat.
    "Nevím jak ty, ale myslím, že vzhůru už moc dlouho nevydržím," pousměji se a můj pohled sklouzne na postel, než si na něco vzpomenu a znovu se zeširoka usměji. Bez další slov se rozejdu ke dveřím, za kterými se skrývala koupelna a ihned dám napouštět vanu teplou vodou. Otočím se k Ireth, pomalu k ní s šibalským úsměvem přistoupím a začnu z ní sundávat všechny věci.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 02:17

Sledovala jsem ho a chvíli jsem netušila co mi na to všechno řekne. Vočekávání jsem stála a koukala se do jeho očí, než se zeširoka usměje a po tváři mu steče várka slz. Pousměji se nad jeho slovy a když mě k sobě přitiskne, obejmu ho na tu rkátkou chvíli rukama. Když od něj dostanu dlouhý polibek, doslova jsem mu zase propadla a ze srdce mi opadl hodně nepříjemný a těžký kámen. "A já ti to zopakuji pokaždé, co o sobě budeš pochybovat," pousměji se a přikývnu když poznamená, že je unavený a moc dlouho již vzhůru nevydrží. Potřeboval si odpočinout, mi oba jsme to potřebovali a to jak psychicky, tak i fyzicky. Proto jsem ho překvapeně sledovala, přemýšlela nad jeho šibalským úsměvem, než jsme se ocitli v koupelně. Zeširoka rozevřu oči a úsměv roztáhnu co njevíce jsem dokázala. "Neke... vana! Tak to si nechám líbit," zasměji se a nechám ho aby ze mě svlékl všechno oblečení. Musela jsem se ušklíbnout když jsem se před nim opět ocitla celá nahá. Znovu jsem mu věnovala spokojený pohled a nenechala jsem ho dlouho čekat, protože jsem se s chutí ponořila do jeho svlékání a měla jsem u toho neustále jakýsi pitomý škleb.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 02:25

Jakmile i poslední kousek jejího oblečení dopadne na zem, prohlédnu si ji od hlavy až k patě a usměji se. Byla nádherná. Natáhnu k ní ruku, abych jí mohl pohladit po tváři a poté ji nechám, aby sundala i mé oblečení, kterého nebylo moc, jelikož jsem v podsvětí většinou nosil jen kalhoty. Jakmile jsme oba nazí, vezmu ji opět za ruku a vydám se k vaně, jakmile se usadím do teplé vody, neubráním se spokojenému zamručení a pohodlně se opřu o její kraj. Naštěstí byla vana dost velká na to, aby jsme se do ní oba pohodlně vešli. Na chvíli zavřu oči a zakloním hlavu, než se opět podívám na Ireth a naznačím ji, aby se ke mně otočila zády. První ji umyji vlasy a poté se dám do mytí a masáže jejích zad. Jakmile skončím, omotám jí ruce kolem pasu, přitáhnu si ji k sobě a zasypu její krk polibky. Nemohl jsem uvěřit, že jsme konečně v bezpečí a můžeme kdykoliv jít domů. Nejspíš až si odpočineme, přeci jen teď už nebylo kam spěchat, přestože jsem se do lidského světa velmi těšil. Až teď si s hrůzou uvědomím, že je to skoro rok, co jsem odešel.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 02:34

Byla jsem velice spokojena a ještě se mi k tomu všemu dostane tak příjemné péče,že jsem neodolala sokojeném zamručení a nechala se doslova rozptýlit. Po opravdu dlouhé době jsem si to mohla dovolit, mi oba. Chvíli jsem s ním jenom tak relaxovala, než jsem se otočila a také jsem mu začala mít záda. Nakonec jsem neodolala a udělala mu vousy z pěny, nad čímž jsem se zakřenila. Bylo to uvolňující, tak strašně jsem se na ten klid těšila a byla jsem si jistá že všechny tyhle nepříjemnosti v podsvětí náš vztah akorát upevní. Vážila jsem si všeho teď mnohem více než kdy předtím, když jsem si uvědomila jak málo stačilo ktomu, abych o tohle všechno přišla a už nikdy jsme nehodlala nic podcenit. Nakonec jsem mu pěnu z obličeje smyla a donutila ho aby si pro změnu lehl on, abych mu mohla vodu z vlasů spláchnout. Mé krátké vlasy byly trochu nezvyklé, ale ani trochu mi nevadilo, že jsem o ně přišla. Byla to jakási příjemná změna po všech těch letech a já za ni byla ráda. Konečně jsem se cítila sama sebou a nemusela jsem se skrývat za jinou tváří. Mohla jsme být šťastná, usmívat se tak, jak jsem chtěla a nebránila jsem se ničemu, zvláště kdyžto bylo po jeho boku a s ním. Byla jsem... šťastná.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 02:41

Nakonec se mi taky dostane pozornosti a péče, kdy mi Ireth umyje záda i vlasy a když mi udělá vousy z pěny, nijak neprotestuji, jen se na ni začnu mračit. Sám jsem si je nehodlal umýt, ale ani jsem neriskoval mluvení. Nadechnout, nebo polknout pěnu jsem vážně nechtěl. Nakonec mi pěnu z obličeje smyje, stejně jako z vlasů. Zůstanu ještě chvíli ležet ve vodě, než se pomalu posadím a usměji se. Nemohl jsem uvěřit, že po tom všem, jsme tady. Ireth udělala doslova nemožné, aby mě zachránila. Kdo by řekl, že upírka přežije v podsvětí a ještě přechytračí jednoho z králů, ještě k tomu všemu Mephistophela. Ušklíbnu se a poté se postavím, vylezu z vany a podám Ireth ruku. Jakmile jsme oba venku z vany, natáhnu se pro ručníky, jeden si přehodím přes hlavu, zatímco druhým osuším Ireth a poté i sebe. Když vylezeme s koupelny, všimnu si na posteli čistých věcí, které nám nejspíš donesly nějaké služebné. Pousměji se a jakmile se obleču zalehnu do postele pod přikrývky a počkám, až se ke mně přidá i Ireth.
    "Koupel a postel po tak dlouhé době," vydechnu spokojeně a stáhnu svou milovanou vedle sebe.
    "Tak a teď už nemůžu být spokojenější," zasměji se.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 03:03

Shluboka jsem oddechovalaa ležela spokojeně vedle Fennyho. S jistotou jsem mohla říci, že jsem jednou z těch nejšťastnějších žen vcelém paláci. Spokojeně jsem se k němu přitulila a nemusela jsem se bát toho, že by mi jej někdo zase někam odtáhl, tentokrát ne. I tak jsem si ještě ukradla několikjeho pilbků, než jsem blízko něj našla vhodnou polohu a uvelebila se hlavou na jeho hrudníku, kde jsem také po chvilce přemýšlení usnula. Všechno tohle bylo tak neskutečné, ze začátku jsem se bála usnout, protože jsem nechtěla zjistit, že by tohle všechno mohl být jenom sen, ale nakonec jsem i tyhle obavy nechala za sebou a spokojeně spala. V noci jsem se sice párkrát probudila, ale to jenom protože jsem musela změnit polohu a také, protože jsem neodolala chvilkovému sledování Fennyho klidné a spící tváře. Ani u toho jsem dlouho nezůstala, protože mě opět přemohl spánek a tentokrát bez buzení. S vnitřním budíkem jsem se probudila brzy ráno a odběhla jsem do koupelny. Zrovna jsem nám chtěla dojít pro jídlo, když jsem po cestě potkala jednu ze služebných. Jeden tácek jsem si vzala a s druhým, nejspíše pro mě jsem ji poslala zpátky. Znovu jsem tiše zaplula do pokoje a potom se posadila na postel a natáhla se abych políbila Fennyho. Nakonec jsem odložila jídlo stranou a rozhodla jsem se ho nechat ješě spát, zasloužil si to a potřeboval to. Já se místo toho do něčeho oblékla, ale moc mi to nevyhovovalo, proto jsem okamžitě začala pátrat v šatníku a když jsem našla pár věcí, pohrála jsem si s nimi a poupravila si je tak, aby mi vyhovovaly. Když jsme byla hotová, spokojeně jsem si na sebe navlékla své dílo a natáhla si na sebe černá nadkolenka. K sukni s kompletem to vypadalo hodně dobře, jen mi pořád za celý život chybělo zrcadlo, ve kterém bych se viděla. I tak jsme věřila svým instinktům a tomu, že to vypadá dobře. Aby Fen neprospal celý den, tak jsem se rozešla zpátky do ložnice s tím, že ho nakonec přeci jen budu muset probudit, i když se mi do toho moc nechtělo. Jenže tam nebyl, překvapeně zamrkám na prázdnou postel a doslova na ni zůstanu zamyšleně civět.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 17:37

Ještě jsem chvíli sledoval Ireth, jak se vrtěla a hledala pohodlnou pozici ke spánku, poté se ale uvelebí a tak i já zavřu oči a s úsměvem na rtech se oddám nerušenému spánku. Musel jsem být vážně unavený, jelikož mě až ráno probudí polibek od Ireth, ale hned na to zase usnu. Ráno jsem čekal krásné probuzení v posteli vedle mé milované, rozhodně jsem ale nečekal, že mě probudí tvrdý dopad na zem. Okamžitě vyskočím na nohy, připraven se bránit, vedle sebe však uvidím jen Cola, který se zubil od ucha k uchu. Rozhlédnu se, byli jsme na nádvoří zámku a když se podívám nahoru směrem k našemu pokoji, uvidím otevřené okno.
    "Cole?" zavrčím na něj, nervózně se zasměje a potom se sesbírá ze země.
    "Dobré ráno! Chtěl jsem si s tebou promluvit, ale nějak jsi mi upadl při lezení z okna," zasměje se nervózně. Hned na to ode mě dostane pohlavek a probodnu ho pohledem.
    "Co chceš?" zeptám se netrpělivě.
    "Co se stalo mezi tebou a Ireth?" zeptá se mě starostlivě a upře na mě svůj pohled.
    "Kvůli tomu jsi mě tahal ráno z postele oknem?" zavrčím, poté si však povzdechnu a ujistím ho, že je všechno v pořádku. Chtěl jsem se okamžitě vrátit oknem do pokoje, ale zastaví mě slovy, že mě Nearra chce okamžitě vidět. Zaúpím, ale nakonec ho přeci jen následuji do velkého paláce.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 3/2/2018, 17:56

Asi dalších pět minut jsem hleděla na prázdnou postel, než mi prostě došlo, že tady není. Tak tohle jsem rozhodně nečekala a tak jsem si jen povzdechla a prohrábla si krátké vlasy. Pomalu jsem se odebrala skontrolovat ostatní místnosti včetně koupelny,jenže tady nebyl. Až když jsem se vrátila zpátky do ložnice, všimla jsem si dokořán rozevřeného okna. Opatrně se opřu o jeho okraj a zadívám se ven. Možná že někam šel, možná za Nearrou. Na malý moment se ve mě vzedme vlna žárlivosti a kdyby teď někdo viděl můj výraz, dostby se pobavil. Nakonec si vzpomeu na včerejšek a akorát se pousměji nad svým chováním a odrazím se od země, čímž vyskočím z okna a hravě dopadnu na obě nohy. Pohled pro všechny dole musel být velice vtipný, jelikož mi šlo více než nehezky vidět pod sukni a tak se jenom zašklebím a rozejdu se do paláce. Měla jsem dobrou náladu a tak jsem sem tam poskočila abych tam byla rychleji, i když jsem nijak extra nespěchala. Možná tam můj Fen vůbec nebude, kromě toho jsem chtěla Neaře vrátit její pečeť, tedy pokud se měla vracet... to jsem vůbec netušila. Pomalu jsem se dostala do velké chodby, kde jsem chvíli civěla na stráže, kteří nevypadali zrovna odhodlaně k tomu mě pustit dovnitř. Ale jak krásně to napravil nevinný úsměv a královská pečeť... páni, tahle věcička je opravdu užitečná, jak málo stačí ke kroku vpřed, pomyslela jsem si a kráčela jsem chodboudo velkého sálu. Trochu mě to vrátilo do minulosti, když jsme tudy šla poprvé,
    jenže teď už to nebylo z těch příšerných důvodů, což mě uklidňovalo.
    Balaur
    Balaur
    Admin

Příspěvek pro Balaur 3/2/2018, 18:09

S mrzutým výrazem na tváři jsem následoval Cola dlouhými chodbami. Občas se na mě nervózně otočil, jako by čekal, že mu skočím po krku. A taky jsem to chtěl udělat. Chtěl jsem být zase zpátky v pokoji s mojí Ireth, užít si klidné ráno a potom se vydat domů. Jenže Cole mi to překazil. Stráž u dveří nás ihned pustí dovnitř a můj pohled sklouzne na Nearru, která stála na druhé straně velké místnosti a bavila s s nějakým démonem. Jakmile si náš všimne, usměje se a démona pošle pryč.
    "Fen'li," osloví mě s úsměvem a tak se zdvořile pokloním. Přeci jen to byla královna. Hodím poslední naštvaný pohled na Cola, než svou pozornost obrátím na ni.
    "Co jste potřebovala, královno?" zeptám se zdvořile.
    "Poděkovat ti, Cole mi řekl, čím vším jste si museli projít. Jsem ráda, že jsi v pořádku," s povzdechem přikývnu a založím si ruce na prsou.
    "Myslím si, že je tímto můj dluh vyrovnán, rád bych se do záležitostí podsvětí přestal míchat," odpovím a v tu chvíli se za mými zády začnou otevírat dveře, do kterých vejde Ireth. Okamžitě se mi na tváři objeví úsměv a rozejdu se k ní, abych ji přivítal.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 22/11/2024, 10:29