Zamyšleně jsem pozorovala zdobenou chodbu a závěsy po stranách, také znaky vyryté na loupech a kdo ví co ještě. Bylo tu toho hodně k vidění. Připomnělo mi to, když jsem se jako malá toulala po zámku, který patřil mému otci a matce, než se všechno pokazilo. Ze zamýšlení mě vytrhnou až obrovsé dveře, do kterých se zapřu a s povolením stráží je rozevřu dokořán. Ihned je za mnou zavřou a můj pohled spadne na Nearru, samozřejmě jako první, která se dívala směrem ke mě. Až teď si všimnu Cola kousek opodál a Fen'liho, proto se lehce pousměji, ale stejně obrátím svou pozornost k Neaře a lehce, skoro až nechtěně se ukloním. "Královno Nearro, je to již delší doba, ale ráda se s vámi opět shledávám," hlesnu a postavím se kousek od Fenyho. Nakonec se k ní pomalu rozejdu a zastavím se až kousek od ní. Z kapsy vytáhnu královskou pečeť, kerou ji podám. "Myslím, že tohle náleží vám. Posloužila miv záchraně velmi dobře," krátce se pousměji a zahledím se do očí oné démonce.
5 posters
Ireth & Fen'lin & Elias
Balaur- Admin
- Post n°277
Re: Ireth & Fen'lin & Elias
Jakmile Ireth dojde až ke mně, dám ji jednu ruku kolem pasu a s úsměvem si ji přitáhnu blíž. Moc pozornosti mi ale nevěnovala, místo toho se obrátí na Nearru a když se k ní rozejde, pustím ji. Zvědavě jsem ty dvě sledoval. Ireth Neaře vracela její královskou pečeť, která měla obrovskou cenu. Když však Nearra zavrtí hlavou a pečeť si nevezme, překvapeně se na ni jak já tak i Cole podíváme.
"Myslím, že si ji zasloužíš. To co jsi dokázala se mi předtím zdálo nemožné, ale přesto tady stojíš. Přechytračila jsi samotného Mephistophela a za to ti náleží má úcta. Nech si ji a pokud někdy budeš potřebovat pomoc, udělám vše, co bude v mých silách," odpoví Nearra s úsměvem. Stále jsem se na ně překvapeně díval, než se usměji a Ireth zezadu obejmu.
"Pokud to nevadí, rádi bychom už šli domů," řeknu a pohodlně si opřu bradu o rameno Ireth.
"Myslím, že si ji zasloužíš. To co jsi dokázala se mi předtím zdálo nemožné, ale přesto tady stojíš. Přechytračila jsi samotného Mephistophela a za to ti náleží má úcta. Nech si ji a pokud někdy budeš potřebovat pomoc, udělám vše, co bude v mých silách," odpoví Nearra s úsměvem. Stále jsem se na ně překvapeně díval, než se usměji a Ireth zezadu obejmu.
"Pokud to nevadí, rádi bychom už šli domů," řeknu a pohodlně si opřu bradu o rameno Ireth.
Licht- Admin
- Post n°278
Stála jsem a vracela Neaře její pečeť, jenže si ji nevzala. Na malou chvíli jsem překvapeně zamrkala a mile měnepřekvapilo, co následovalo poté. Chtěla jsem prvně něconamítnout, ale nakonec jsem se jenom pousmála, natáhla k ní ruku a potřásla si s ní. "Budu jí u sebe nosit s hrdostí... děkuji," šeptnu směrem k ní a na malý moment se ohlédnu na Cola a Fenyho, než se znovu otočím na královnu. "Opravdu si toho vážím... také pro vás něco mám," vydechnu a na malý moment hrábnu do kapsy, ze které vytáhnu kompas. "Kompas Cardinali, myslím že v bitvách pro něj najdete lepší využití než já," pousměji se, když mě najednou obejmou mě až moc známé a hřejivé ruce mého milovaného. Souhlasila jsem s nim, těšila jsem se domů a tak jsem položila své ruce na ty jeho a nechala jsem ho se pohodlně opírat.
Balaur- Admin
- Post n°279
Na chvíli zavřu oči a nadechnu se její vůně, než svůj pohled upřu na Nearu. S úsměvem se na nás dívala a nakonec přikývne.
"Šťastnou cestu," řekne, než máchne rukou a vytvoří pro nás portál do lidského světa. Lehce se Neaře pokloní, než se otočím na Cola a potřesu si s ním na rozloučenou rukou.
"Díky, žes mi dával pozor na Ireth," ušklíbnu se a potom počkám, až se i Ireth rozloučí, než jí vezmu za ruku a společně projdeme portálem. Hned na to se objevíme v lidském světě, po kolena zaboření ve sněhu kousek od našeho domu. Zhluboka se nadechnu mrazivého vzduchu a rozhlédnu se okolo. Rozejdu se i s Ireth domů a jakmile se ocitneme uvnitř, obejmu ji a políbím na rty.
"Konečně doma," zašeptám.
"Šťastnou cestu," řekne, než máchne rukou a vytvoří pro nás portál do lidského světa. Lehce se Neaře pokloní, než se otočím na Cola a potřesu si s ním na rozloučenou rukou.
"Díky, žes mi dával pozor na Ireth," ušklíbnu se a potom počkám, až se i Ireth rozloučí, než jí vezmu za ruku a společně projdeme portálem. Hned na to se objevíme v lidském světě, po kolena zaboření ve sněhu kousek od našeho domu. Zhluboka se nadechnu mrazivého vzduchu a rozhlédnu se okolo. Rozejdu se i s Ireth domů a jakmile se ocitneme uvnitř, obejmu ji a políbím na rty.
"Konečně doma," zašeptám.
Licht- Admin
- Post n°280
Byla jsem ráda že jsme mohli jít domů, proto se na malý moment odtáhnu od Fennyho, který se zrovna loučil s Colem. Za to já se démonoviu vrhla kolem krku a doslova jsem ho začala mačkat v objetí. Za tu dobu co jsem s nim cestovala, jsem si ho neksutečně oblíbila a musela jsem to dát najevo, jen jsem se na něj potom omluvně pousmála a než jsem se nadála, ocitli jsme se v lidském světě. Ihned mě zastuděl chladný sníh ale jenom jsem se uculila a olízla si rty, než se s Fennem rozejdeme domů. Když se za námi zaklapnou dveře, zůstanu paralizovaně stát ve dveřích a zasměji se až když mě obejme a políbí na rty. Ihned si všimnu všech těch skleniček, láhví z nichž pár bylo roztřištěných na podlaze a ... zastydím se. "Hups," vypadne ze mě a trochu nervózně si prohrábnu vlasy.
Balaur- Admin
- Post n°281
Ireth se podívá směrem do bytu a poté z ní vypadne 'Hups,' zmateně se rozhlédnu a můj pohled sklouzne na nepořádek v obýváku. Začnu se nahlas smát, než ji znovu obejmu a dlouze políbím na rty.
"To abychom se dali do úklidu..." zašeptám, když se od ní odtáhnu a rozejdu se do obýváku. Zvednu ze země nejbližší láhev a přičichnu si k ní. Pořád z ní šlo cítit víno. Zadívám se na Ireth a omluvně se pousměji, než se k ní opět rozejdu a láhev po cestě odložím na skříňku. Pevně ji obejmu a dám ji pusu do vlasů.
"Slibuji, že už takhle nikdy nikam neodejdu," zašeptám potichu a poté se odtáhnu natolik, abych se mohl zadívat do jejích krásných modrých očí.
"Hmm, nenecháme ten úklid až na zítra?" zeptám se s šibalským úsměve. Jediné, na co jsem měl momentálně náladu bylo jít si lehnout do postele a zůstat tam až do zítřejšího rána.
"To abychom se dali do úklidu..." zašeptám, když se od ní odtáhnu a rozejdu se do obýváku. Zvednu ze země nejbližší láhev a přičichnu si k ní. Pořád z ní šlo cítit víno. Zadívám se na Ireth a omluvně se pousměji, než se k ní opět rozejdu a láhev po cestě odložím na skříňku. Pevně ji obejmu a dám ji pusu do vlasů.
"Slibuji, že už takhle nikdy nikam neodejdu," zašeptám potichu a poté se odtáhnu natolik, abych se mohl zadívat do jejích krásných modrých očí.
"Hmm, nenecháme ten úklid až na zítra?" zeptám se s šibalským úsměve. Jediné, na co jsem měl momentálně náladu bylo jít si lehnout do postele a zůstat tam až do zítřejšího rána.
Licht- Admin
- Post n°282
Zhluboka se nadechnu a když mě sjede omluvným pohledem, ušklíbnu se a nic na to neříkám. Nakonec se rozhodneme nechat úklid až na zítřek a tak s nim jenom souhlasím. Byla jsem spokojená a tak tohle mohlo počkat, navíc... nebylo kam spěchat a proto jsem byla ráda, když jsme se mohli s Fennym jenom tak poflakovat. Bylo to po tédobě v podsvětí, k nezaplacení. Pustili jsme si k tomu nějaký film, přesně jak jsem si to představovala a jenom tak jsme zaslouženě relaxovali. Rozhodně jsem nemohla být spokojenější a když nastal večer, rozhodla jsem se nám tuhle krásnou chviličku prodloužit. Navíc bylo velice vtipné pozorovat mého démona při nějakém romantickém filmu, díky čemuž jsem měla celý večer pitomý úšklebek na tváři a trvalo mi hodně dlouho, než jsem se ho zbavila.
Bylo to už pár měsíců, konečně jsme se zase zabydleli a tak nějak nám došlo, že už nám nehrozí žádné přpadení od démonů a kde čeho. Pořád tu sice byla jistá nebezpečí, ale prozatím se nejednalo o nic, co bychom společně nezvládli. Vzpomněla jsem si na Fenyho, který v podsvětí naznačil, že by si rád zopakoval náš piknik u jezera a tak se ušklíbnu a dám dochytsání věcí. Přece jenom šel teď do sprchy a já jej chtěla překvapit košíkem, který jsem postavila s taškou ke dveřím. Vítězne jsem se uculila a na chvíli se zahleděla z okna, kde svítilo příjemné slunce a já už se těšila, až si náš malý výlet zopakujeme. Jen jsem doufala že tentokrát se nic nepokazí.
Bylo to už pár měsíců, konečně jsme se zase zabydleli a tak nějak nám došlo, že už nám nehrozí žádné přpadení od démonů a kde čeho. Pořád tu sice byla jistá nebezpečí, ale prozatím se nejednalo o nic, co bychom společně nezvládli. Vzpomněla jsem si na Fenyho, který v podsvětí naznačil, že by si rád zopakoval náš piknik u jezera a tak se ušklíbnu a dám dochytsání věcí. Přece jenom šel teď do sprchy a já jej chtěla překvapit košíkem, který jsem postavila s taškou ke dveřím. Vítězne jsem se uculila a na chvíli se zahleděla z okna, kde svítilo příjemné slunce a já už se těšila, až si náš malý výlet zopakujeme. Jen jsem doufala že tentokrát se nic nepokazí.
Balaur- Admin
- Post n°283
Naše životy se konečně navrátily do normálu, už jsme se nemuseli neustále ohlížet přes rameno, strachovat se, co bude zítra, prostě jsme si užívali života. Nemohl jsem být spokojenější, byl jsem zase doma, s mou životní láskou. Hned jakmile vylezu ze sprchy a natáhnu na sebe oblečení, vydám se Ireth hledat. Zastavím se ve dveřích, které vedly do kuchyně a zadívám se na dokonalou bytost, která přede mnou stála a dívala se z okna. Chvíli ji pozoruji, než se k ní vydám a obejmu ji.
"Hmm, co to tady voní?" zeptám se a můj pohled sklouzne na piknikový košík plný jídla. Překvapeně zamrkám a podívám se na moji upírku, než ji políbím na rty.
"Piknik u jezera?" zeptám se s úsměvem. Chtěl jsem to navrhnout a měl jsem nějaké plány, ale Ireth mě očividně předběhla. To mi ale vůbec nevadilo.
"Hmm, co to tady voní?" zeptám se a můj pohled sklouzne na piknikový košík plný jídla. Překvapeně zamrkám a podívám se na moji upírku, než ji políbím na rty.
"Piknik u jezera?" zeptám se s úsměvem. Chtěl jsem to navrhnout a měl jsem nějaké plány, ale Ireth mě očividně předběhla. To mi ale vůbec nevadilo.
Licht- Admin
- Post n°284
Sledovala jsem zelenoutrávuvenku a opravdu jsem byla ráda, že už sek nám navrátilo teplo. Ne že bychom ho v podsvětí měli málo, ale tohle bylo něco jiného. Zanedlouho za sebou zaslechnu kroky a tak se otočím apohled mi okamžitě spadne na mého sexy přítele. Hravě se kousnu do rtu a ušklíbnu se těsně před tím, než mě obejme a políbí na rty. Pronese že to tady nádherně voní a tak se usměji, když přijde na můj plán. "Ano, piknik na louce, jenom ty... a já a nikdo jiný," usměji se a položím mu ruku na hrudník, díky čemuž se také postavím na špičky, zapřu o něj a políbím ho dlouze na rtíky. "Doufám že ti včerejší buchta chutnala, vzala jsem ji trochu sebou a taky jsem ti udělala tousty," zasměji se. Také jsem sebou vzala ručníky, kdybychom si chtěli zaplavat a plavky, víno... a pár dalších věcí, vždy a na všechno připravena.
Balaur- Admin
- Post n°285
"To zní skvěle," usměji se a když se ke mně natáhne pro polibek, s chutí ji ho oplatím.
"Byla výborná, moc mě rozmazluješ," zasměji se a poté se natáhnu pro košík, který vezmu do jedné ruky a druhou chytím za ruku Ireth. Vydám se ke dveřím a poté se rozejdeme k jezeru. Bylo krásné počasí, ideální na piknik. Sluníčko příjemně hřálo a všude kolem nás začínaly kvést květiny. Jaro v Atreii bylo prostě překrásné. Brzy dojdeme ke třpytivému jezeru, do kterého dostanu chuť ihned skočit, ale neudělám tak. Místo toho vytáhnu z košíku deku, kterou rozložím na měkké trávě a jakmile se usadím, stáhnu Ireth vedle sebe. Zadívám se na přírodu kolem nás a spokojeně vydechnu.
"Je tady nádherně," vydechnu s úžasem. Nic se ale nedokázalo vyrovnat Ireth. Její krátké, bílé vlasy na sluníčku doslova zářily, stejně jako její oči barvy nebe.
"Půjdeme si zaplavat?" zeptám se, možná až trochu nedočkavě, ale ve vodě jsem byl ve svém živlu.
"Byla výborná, moc mě rozmazluješ," zasměji se a poté se natáhnu pro košík, který vezmu do jedné ruky a druhou chytím za ruku Ireth. Vydám se ke dveřím a poté se rozejdeme k jezeru. Bylo krásné počasí, ideální na piknik. Sluníčko příjemně hřálo a všude kolem nás začínaly kvést květiny. Jaro v Atreii bylo prostě překrásné. Brzy dojdeme ke třpytivému jezeru, do kterého dostanu chuť ihned skočit, ale neudělám tak. Místo toho vytáhnu z košíku deku, kterou rozložím na měkké trávě a jakmile se usadím, stáhnu Ireth vedle sebe. Zadívám se na přírodu kolem nás a spokojeně vydechnu.
"Je tady nádherně," vydechnu s úžasem. Nic se ale nedokázalo vyrovnat Ireth. Její krátké, bílé vlasy na sluníčku doslova zářily, stejně jako její oči barvy nebe.
"Půjdeme si zaplavat?" zeptám se, možná až trochu nedočkavě, ale ve vodě jsem byl ve svém živlu.
Licht- Admin
- Post n°286
Celou cestu jsem ho držela za ruku a rozhodně se mi ho nechtělo pouštět, skoro jako kdybych se bála že mi někam uteče. Zhluboka se nadechnu a párkrát spokojeně poskočím a přitulík se k Fen'linovi. Příroda kolem byla úžasná a já už dokonce stihla naše problémy nechat za sebou. Byla jsem teď tou šťastnou dívkou, kterou jsem vždycky chtěla být. Měla jsem po svém boku muže, kterého jsem milovala a zdálo se, že nic už nemůže být dokonalejší. Zanedlouho jsem byli u jezera a já se s úžasem zadívala na jeho třpytivkou hladinu. Už jsem skoro zapomněla, jak násherné místo to tady je. "To máš pravdu," odvětím na jeho poznámku o tomto místě a uculím se na něj. Znovu jsem měla možnost prohrábnout mu jeho sněhobílé vlasy a uculit se do jeho rudých očí. Spokojeně jsem se svalila spolu s ním na deku, když začal vytahovat jídlo a víno, které jsem sebou vzala. Poslední událoti tady nebyly moc příjemné ale proto jsem věřila, že to teď bude mnohem lepší a nerušené, snad nikým. Chvíli jsem jenom tak posedávala a hleděla na jezero, když se ozval můj milý s tím, jestli si nepůjdeme zaplavat. Nemusel mě k tomu vybízet dvakrát, rychle jsem se prot svlékla a začala jsem hledat plavky, které byly až na spoud košíku. Ušklíbla jsem se na něj a doslova jsem po něm skočila, abych z něj sundala všechno oblečení.
Balaur- Admin
- Post n°287
Sotva zmíním plavání, Ireth vyskočí na nohy a začne ze sebe sundávat oblečení. Jen se pohodlně usadím a sleduji ji s úšklebkem na tváři. Byl jsem rád, že nemohla najít plavky a tak se jen dál přehrabovala v košíku, nakonec je však triumfálně vytáhne. Dřív než se však naději, skočí po mně a svalí mě na deku. Nadzvednu obočí, ale rozesměji se, když ze mě začne sundávat oblečení. Brzy jsme byli oba nazí. Zadívám se na kupku plavek, které ležely opodál a poté na její nahé tělo.
"Nikdo tu není, myslíš, že ty plavky potřebujeme?" zeptám se s šibalským úsměvem, potom se však pro něj přeci jen natáhnu, políbím Ireth na rty a obleču si je. Počkám na Ireth a potom ji vezmu za ruku, abychom se společně mohli vydat do vody. Nakonec však neodolám, rozběhnu se, zatímco stále držím její ruku v té své a oba nás se smíchem stáhnu do hluboké vody.
"Nikdo tu není, myslíš, že ty plavky potřebujeme?" zeptám se s šibalským úsměvem, potom se však pro něj přeci jen natáhnu, políbím Ireth na rty a obleču si je. Počkám na Ireth a potom ji vezmu za ruku, abychom se společně mohli vydat do vody. Nakonec však neodolám, rozběhnu se, zatímco stále držím její ruku v té své a oba nás se smíchem stáhnu do hluboké vody.
Licht- Admin
- Post n°288
Musela jsem se usmát jak to bral s humorem a vůbec se na mě nezlobil. Chvíli to vypadalo že se tam s námi rozběhne bez plavek ale nakonec si to rozmyslel. Jenom jsem se na jeho poznámku uculila a zakroutila hlavou, než jsem si je teda oblékla a než jsme stačila cokoli říci, udělat a tak... už mě stáhl sebou do hluboké vody. "Ty..." zasmála jsem se a první co mě nanadlo bylo vrhnout se mu kolem krku a obmotat mu nohy kolem pasu. Doslova jsem se na něj namáčkla a nehodlala jsem ho jistou chvíli pustit. Nakonec jsem ho přeci jenom osvobodila ze svých spárů a sjela mu rukama od ramen do vlasů a přitáhla si ho do polibku, zatímco jsem kopala nohama abych senenalokala vody, jak bych pod ní zajela.
Balaur- Admin
- Post n°289
Zasměje se a vrhne se na mě, zavrávorám, ale naštěstí udržím rovnováhu a nezajedu rovnou pod vodu. Voda naštěstí nebyla natolik hluboká, abych nedosáhl na dno. Vůbec jsem se Ireth od sebe nesnažil nijak dostat. Sice se mi špatně dýchalo, protože mi namáčkla svůj výstřih do obličeje, ale kdo by si stěžoval? Nakonec mě přeci jen pustí, zajede mi rukama do vlasů a políbí na rty. Obejmu ji rukama kolem pasu, aby nemusela neustále kopat nohama, aby se nepotopila a polibek ji oplatím.
"To měl být trest?" zasměji se, než ji pustím a začnu plavat směrem ke středu jezera. Voda příjemně studila a já cítil, jak na ni má magie reaguje.
"To měl být trest?" zasměji se, než ji pustím a začnu plavat směrem ke středu jezera. Voda příjemně studila a já cítil, jak na ni má magie reaguje.
Licht- Admin
- Post n°290
"Trest? Nikoli," pousměji se a byla jsme ráda když mě na tu krátkou chvíli chytil a já nemusela kopat nohama. Nakonec jsem se od něj ale vzdálila a chvíli jsem ho sledovala, jak plave do středu jezera. Bylo to tu opravdu uchvátné a já si to užívala. Mohla jsem se jenom tak bavit a nic neřešit. Fen vypadal spokojeně, ve svém živlu a já se v jeho blízkosti cítila opravdu bezpečně. Chvíli jsem ho jenom pozorovala, jehosvalnaté ruce, pohyb těla, prostě celou jeho maličkost, než jsem se nadechla, ponořila pod vodu a plaval chvíli pod hladinou směrem k němu. Než jsem se stejně zanedlouho vynořila pro trochu vzduchu a opět se ponořila, než jsem vyplavala kousek od něj. "Je tu opravdu... nádherně," šeptnu velice potichu a zůstanu jenom tak mávat rukama na místě. "Co vlastně říkáš na to, že bychom si někde postavili vlastní dům?" vypadne ze mě po chviličce a zamyslím se nad tím, jaké by to bylo žít mimo rušné město, někde v krajině Atrei, dál od lidí, zda by to bylo příliš osamělé nebo naopak...
Balaur- Admin
- Post n°291
Plaval jsem doprostřed jezera a užíval si ten klid a pohodu. Zadívám se na nebe a po chvilce se začnu rozhlížet okolo. Hledal jsem Ireth, ale nikde jsem ji neviděl. Až po chvilce se vynoří přímo přede mnou. Usměji se a když poznamená, že je tu opravdu nádherně, nemůžu jinak než souhlasit.
"Tvé kráse se to ale nevyrovná," usměji se a když se mě zeptá, co bych říkal na to, kdybychom si postavili vlastní dům, zamyslím se. O něčem takovém mluvila i v podsvětí. Dům někde mimo město, jen pro nás dva.
"To zní úžasně, klid soukromí, příroda," odpovím a připlavu k ní blíž.
"Budu spokojený tam, kde budu moct být s tebou... A jestli chceš, můžeme začít vybírat nějaké místečko," usměji se.
"Tvé kráse se to ale nevyrovná," usměji se a když se mě zeptá, co bych říkal na to, kdybychom si postavili vlastní dům, zamyslím se. O něčem takovém mluvila i v podsvětí. Dům někde mimo město, jen pro nás dva.
"To zní úžasně, klid soukromí, příroda," odpovím a připlavu k ní blíž.
"Budu spokojený tam, kde budu moct být s tebou... A jestli chceš, můžeme začít vybírat nějaké místečko," usměji se.
Licht- Admin
- Post n°292
Když prohlásí že se mé kráse nic nevyrovná, s úsměvem se mu zabodnu do očí avypláznu na něj jazyk. "Kecko," zakřením se a potom po něm šplíchnu trochu vody. Jakmile se ale zmíní o tom, že by mu to nevadilo, doslova se mi rozzáří oči. "Jsi si jistý? Opravdu?!" doslova ze sebe vyhrknu a znovu se mu vrhnu kolem krku. Bylo by to moc fajn, byla jsem z toho nadšená a tak jsem se od něj odhoupla a udělala jeden spokojený kotrmelec ve vodě. Zařila jsem jako slunčíko, což bylo u upírky trochu k ironii, ale měla jsem z toho velkou radost. "Víš, přemýšlím nad tím, že jsme se nikdy oficiálně nedali dohromady," vydechnu a pomalu k němu přilavu. Znovu se zadívámdo jeho očí a chytím ho za ramena. "Milý Fen'line, stal by jste se mým... oficiálním poartnerem?" vypadne ze mě zcela vážně ale moc dlouho to nevydržíma vyprsknu smíchy, načež se pomalu ponořím pod vodu, aby mě to konečně přešlo.
Balaur- Admin
- Post n°293
Můj kompliment nebrala vážně, ale když souhlasím se stavbou domu, doslova se rozzáří. I an mé tváři se objeví široký úsměv, měl jsem radost už jen z toho, že ona měla radost. Rozesměji se, když udělá kotrmelec ve vodě, když se ale vynoří s tím, že jsme se nikdy oficiálně nedali dohromady a zeptá se, jestli budu jejím oficiálním partnerem, vyprsknu smíchy. Za chvíli mě to ale naštěstí přejde a tak jen počkám až se Ireth vynoří z vody.
"Moc rád," odpovím nakonec a zacukají mi koutky. Nakloním se k ní a políbím ji na rty, než se odtáhnu a pomalu začnu zase plavat k břehu. Zbytek dne strávíme u jezera a domů se vrátíme až pozdě večer. Byl to nádherný den a já se nemohl dočkat, až se na toto místo znovu vydáme.
"Moc rád," odpovím nakonec a zacukají mi koutky. Nakloním se k ní a políbím ji na rty, než se odtáhnu a pomalu začnu zase plavat k břehu. Zbytek dne strávíme u jezera a domů se vrátíme až pozdě večer. Byl to nádherný den a já se nemohl dočkat, až se na toto místo znovu vydáme.
Licht- Admin
- Post n°294
Dorazili jsme spolu s Fennym domů a ponašem dovádění u jezera jsem se těšila, až zalehnudo postele. Další dny byly poměrně stejně veselé a já tomu pořád nemohla uvěřit, byloto jako v pohádce. Dokonce se mnou začal chodit na nákupy a žili jsme jako normální partneři, závislí jenom na čase, ačkoli to nebyl náš problém. Znovu jsme se přizpůsobili lidskému světu a jási to užívala, to všechno. A zrovna dneska jsem se rozhodla že doma udělám generální úklid, což mi zabere dost času, proto jsem se rozhodla že bych dneska mohla poslat Fennyho aby nakoupil sám. Už v tom měl nějaký cvik a mě se ani moc nechtělo někam oblékat, proto jsem na sebe hodila pohodlné domácí oblečení a dala se úklidu, hned po tom, co jsem se ve dveřích rozloučila s Fennym. Zanedlouho jsem měla uklizeno a už jsem jenom očekávala příchod mého milovaného. Když se domem rozeznělo hlasité cinkání zvonku, lehce nadzvednu obočí a doběhnu kedveřím. Potom se ale zarazím... Proč by Fenny zvonil, když má klíče? Leda že by si je zapomně doma... Mávnu proto nad tím rukou a dveře odemknu a rozevřu dokořán. Chtěla jsem ho přivítat s nejmilejším úsměvem, jenže když můj pohled spadl na muže ve dveřích, zůstala jsem v nich stát jako opařená. Skoro jako kdybych se vrátila do té nejhorší noční můry. Lehce rozevřu rty, když ve dveřích zahlédnu černovlasého muže a ani si nevšimnu, že není sám.Paralyzovaně jsem svírala kliknu a propalovala jsme ho nevěřícnýma očima. "Ire-", ozve se ale v tu chvíli mu třísknu dveřma před ksichtem a zaslechnu jeho hlasité zavrčení, když jsem mu skřípla prsty ve dveřích. Okamžitě je orzrazí a vtrhne dovnitř i s nějakými lidmi. Byli oděni v brnění a mě až po chvilce došlo, že mají na zádech páry bílých křídel. "Kde jsi ty slizká mrcho," zavrčí, zatímco se schovám za roh dveří od obýváku. Počkám si až vstoupí do mého zorného pole vrhnu se mu po krku. Stačí však včas uhnout a namáčkne mě na zeď. Držel mě pod krkem a já se ho rozhodla nakoupnout tak silně, že se mi podařilo zdrhnout. Slyšela jsem jak huláká aby obrátili celý dům vzhůru nohama dokud mě nenajdou. Chtěla jsem se odsud rychle dostat a varovat Fenna, ale zanedlouho mi došlo, že jsem tu obklíčená. Doslova se proberu, až když se mi kousek od hlavy do stěny za mnou... zarazí grál jednoho z nich. Vyplašeně se zadívám směrem na nepřítele, který dostane pokáráno. Očividně mě nechtěl mrtvou, což se mi vůbec nelíbilo. Prudce jsem proti němu vyběhla v marné snaze se bránit, ale moc dlouho mi to nevydrželo. Bylo jich moc, měl dobrou zálohu a já sama, zcela nepřipravená a neozbrojená bych jich tolik nezvládla. Podařilo se mi zlomit vaz akorát jenomu z nich. Jenže ve chcvilce mé nepozornosti, už stál u mě... muž kterého jsem tolik nenáviděla... znovu mě chytil pod krkem, bránila jsem se a zarazila mu nehty do kůže, jenže mě stále nepouštěl, až do doby... než mi svět před očima doslova ztemněl a já upadla do bezvědomí.
Balaur- Admin
- Post n°295
Trávil jsem s Ireth teď mnohem víc času a nemohl jsem si stěžovat. Líbilo se mi žít normální život, chodit na nákupy, bavit se, prostě jen tak sedět a dívat se na televizi. Normální život. Dnes jsem šel poprvé nakupovat sám, zatímco Ireth chtěla doma uklidit. Na tváři jsem měl jemný úsměv a spěchal jsem do obchodu, ať jsem brzy doma. Nakoupím vše potřebné a poté všechno naskládám do tašek. Zlehka je zvednu a opět se vydám domů. Nemohl jsem se dočkat, co Ireth zase uvaří, když se však dostanu před dům, jehož dveře byly dokořán otevřené, dostanu špatný pocit. Sotva vejdu dovnitř, ucítím bílou magii a tašky upustím na zem. Dům vypadal, jako by se jím prohnalo tornádo. Hodně věcí bylo rozházených. Začnu dům prohledávat ve snaze najít Ireth, ale najdu tak akorát díru ve stěně, ze které šlo snad nejvíc bílé magie. Trochu mě uklidní, když nenajdu žádnou krev, ale to mi dlouho nevydrží. Musím ji najít! Vytáhnu z kapsy mobil, zatímco vyběhnu ven na ulici.Vytočím číslo Ireth, ale když zaslechnu její vyzvánění z domu, jen zavrčím a mobil vrátím do kapsy. Rozběhnu se ulicí, snažil jsem se následovat stoupy po bílé magii, ty se mi však brzy ztratí a tak zůstanu stát bezradně na místě. Co teď?
Licht- Admin
- Post n°296
V této hře bude vystupovat postava jménem: Casselia
Zrovna jsem se vrátila zpátky na zem, abych našla toho muže. Jak že se to jmenoval? Fen'lin? Nejspíše. Zhluboka jsem se nadechla čerstvého vzduchu a rozhlédla se okolo. Pomalu jsem se blížila k chatce, kterou jsme před pár dny opustili. Vzduch tady byl tak... čerstvý, bylo by moc zvláštní slyšet tahle slova z úst anděla? Bílá křídla stáhnu okamžitě k tělu a párkrát si odkašlu. Chtěla jsem si nabrat pár zásob, než se ho vydám po svých hledat do města. Něco ve mě se příčilo tomu, abych pomáhala upírovi, ale také jsem nesouhlasila s tím, co mí společníci dělají. Tohle prostě nebylo správné... Znovu si povzdechnu ale najednou zaslechnu jakýsi rachot z chatky proto se urychleně stáhnu za jeden ze stromů a stisknu ruce v pěst. Nakonec se pomalu vydám do chatky a když si všimnu že jsou dveře pootevřené, vší silou je rozkopnu, až odletí někam do protější zdi.
Balaur- Admin
- Post n°297
Bylo to už pár dní, co unesli mojí Ireth a ať jsem se snažil sebevíc, nikde jsem ji nemohl najít. Jediná stopa, kterou jsem měl, byla chata, ve které andělé zůstávali, ale již byli jinde. Už nějakou dobu jsem dům prohledával, hledal jakoukoliv stopu. Všude kolem sebe jsem cítil bílou magii, te kteé mi nebylo zrovna nejlíp, ale ignoroval jsem ji. Dokonce mi přišlo, že i já sám jsem jí nasákly. Zašklebím se a přesunu se do další místnosti, když najednou zaslechnu hluk ode dveří. Bylo to, jako by je někdo vykopl. Potichu se přikradu blíž a zaposlouchám se do kroků. Osoba, která přišla byla na druhé straně dřevěné stěny a tak se nijak nerozmýšlím, rozběhnu se proti ní, prorazím stěnu a ženu, která se nacházela na druhé straně přišpendlím k zemi. Okamžitě si všimnu bílých křídel a z hrdla se mi vydere hlasité zavrčení. Zabodnu do ní své rudé oči a chvíli si ji prohlížím.
"Kde je Ireth?" zavrčím naštvaně a ještě pevněji stisknu její ruce.
"Kde je Ireth?" zavrčím naštvaně a ještě pevněji stisknu její ruce.
Licht- Admin
- Post n°298
Casselia
Zdalo se, že jsem muže podcenila, když se najednou rozrazila stěna a z ní vyletěl nějaký muž. Okamžitě mě přišependlil k zemi a dle jeho síly, kterou svíral má zápěstí, jsem mohla okamžitě poznat, že to není člověk. Jeho rudé oči mě propalovaly a neudržel ani jedno z hlasitých zavrčení. Okamžitě jsem se zamračila a obmotala kolem muže nohy, kterýma jsem ho strhla do strany. Vyškubnout se mi z jeho sevření ale nepodařilo. Když namě vyhrkne otázku, jenom zmručím a prudce s nim škubnu na druhou stranu. Až poté mi dojde, na co se vlastně ptal. Že by? Sakra... jakbylo to jméno?! Chvíli jsem tápala v mysli a snažila se ho od sebe dostat, ale potom si náhle jako osvícená vzpomenu. "Fen'lin!" vyhrknu ze sebe a zůstanu na muže civět.
Balaur- Admin
- Post n°299
Omotá kolem ně nohy a pokusí se mě ze sebe dostat. Odsune mě stranou, ale svoje sevření nepovolím a stále ji propaluji pohledem. Ještě jednou se ode mě pokusí dostat, když se najednou zarazí a vysloví moje jméno. Překvapeně se na ni podívám, ale poté svůj stisk ještě zesílím.
"Kdo jsi a odkud mě znáš?" zasyčím a po chvilce mi dojde, že by mohla být mou jedinou spojkou k Ireth. Trochu váhavě ji pustím, byl jsem však ostražitý a připraven ji kdykoliv znovu chytit, kdyby se pokusila o útěk. Postavím se na nohy, ale stále ji propaluji pohledem. Vůbec se mi nelíbilo, že se ti okřídlení holubi nacházeli blízko mé Ireth.
"Kdo jsi a odkud mě znáš?" zasyčím a po chvilce mi dojde, že by mohla být mou jedinou spojkou k Ireth. Trochu váhavě ji pustím, byl jsem však ostražitý a připraven ji kdykoliv znovu chytit, kdyby se pokusila o útěk. Postavím se na nohy, ale stále ji propaluji pohledem. Vůbec se mi nelíbilo, že se ti okřídlení holubi nacházeli blízko mé Ireth.
Licht- Admin
- Post n°300
Casselia:
Vypadalo to, že ho moje oslovení ještě více rozčílilo a tak se zamračím, jakmile stikne má zápěstí ještě o něco více. Potom se ale zarazí a najendou mě nechtěně pustí, což... působilo zvláštně. Okamžitě vyskočím na nohy a promnu si zápěstí.
"Téda, vždycky jsem si myslela že upíři jsou vychovaní," zamručím si pod nos a potom se zahledím na toho muže. Nakonec si povzdechnu au pravím si kapuci na hlavě.
"Řekněme že na nějakou dobu nejsem tvým nepřítelem?" odpovím na jeho otázku a potom mi dojde, že bych mu měla asi pár věcí vysvětlit.
"Hledala jsem tě kvůli Ireth," řeknu nakonec a trochu se na něj zamračím. Jenom jsem čekala kdy na mě zase vyběhne a tak jsem dávala pozor abych mu v případě nutnosti mohla dát pěst mezi oči.
"Téda, vždycky jsem si myslela že upíři jsou vychovaní," zamručím si pod nos a potom se zahledím na toho muže. Nakonec si povzdechnu au pravím si kapuci na hlavě.
"Řekněme že na nějakou dobu nejsem tvým nepřítelem?" odpovím na jeho otázku a potom mi dojde, že bych mu měla asi pár věcí vysvětlit.
"Hledala jsem tě kvůli Ireth," řeknu nakonec a trochu se na něj zamračím. Jenom jsem čekala kdy na mě zase vyběhne a tak jsem dávala pozor abych mu v případě nutnosti mohla dát pěst mezi oči.