Oba se podíváme na Eliase a oběma nám zacukají koutky. Nějak jsem nebyl zvyklý, že by s námi v domě byl ještě někdo jiný. Ireth se znovu nafoukne, že je stále naštvaná, než se otočí na Eliase, propálí ho pohledem s tím, že pokud bude dělat blbosti, nakope ho. Oba zůstaneme stát v kuchyni jako malé děti, které dostaly seřváno od matky. Ušklíbnu se nad tou představou, než se natáhnu pro toust. Ale talíř už byl prázdný. Podívám se na Eliase jako by mě právě zradil, než se s ublíženým výrazem otočím na Ireth. Měl jsem ještě hlad a právě jsem si nechal ujít její výborné toustíky. Nakonec si povzdechnu a vydám se k ledničce, ve které se začnu přehrabovat a nakonec najdu něco k jídlu a hned se do toho pustím.
"Máte dneska něco v plánu?" zeptám se. Měl jsem chuť navštívit Alexe a nějak mu to vysvětlit, i když to nebyl asi nejlepší nápad. Měl bych ho spíš nejdřív nechat vychladnout a potom mě možná nezabije, až mu řeknu, co přesně jsem udělal a kvůli koho jsem riskoval život.
"Je tady něco, co by jsi chtěl dělat, Eliasi?" zeptám se po chvilce.
"Máte dneska něco v plánu?" zeptám se. Měl jsem chuť navštívit Alexe a nějak mu to vysvětlit, i když to nebyl asi nejlepší nápad. Měl bych ho spíš nejdřív nechat vychladnout a potom mě možná nezabije, až mu řeknu, co přesně jsem udělal a kvůli koho jsem riskoval život.
"Je tady něco, co by jsi chtěl dělat, Eliasi?" zeptám se po chvilce.