pro Balaur 13/2/2018, 20:27
Chvíli se rozmýšlela, než přijde trochu blíž a nakonec přiskočí až ke mně. Sledoval jsem každý její pohyb, jakýkoliv náznak toho, že zaútočí a jak. Vykopne proti mě pravou nohou, zatímco levou se pokusí udeřit do mého ramene. Její nohu zablokuji, zatímco pěsti se vyhnu a poté se začnu vyhýbat, nebo blokovat i další a další rány, které přicházely. Sledoval jsem to, jak se pohybuje, zvykal jsem si na rychlý rytmus jejích útoků. Hledal jsem skulinky v její obraně a po chvilce, kdy se jen bráním, musím hned uznat, že je dobrá. Její útoky byly spíše rychlé, než že by za nimi byla velká síla, ale to k ní přesně sedělo. I tak měla však více síly než většina lidí. Vyhnu se další pěsti, ale dalším kopnutím mě zasáhne do boku. Nedám to však nijak znát a okamžitě zase naberu rovnováhu, kterou jsem na zlomek vteřiny ztratil, než se dám opět do analýzy jejího stylu boje. Měla skvělou techniku, údery prováděla s jistotou někoho, kdo je zopakoval tisíckrát a dovedl k dokonalosti. Dál jsem se bránil a sem tam schytal dalších pár zásahů. Zatím jsem však čekal, až najdu skulinku v její obraně. Jakmile ji uvidím, chytím Mirys za zápěstí ruky, kterou se mě snažila zasáhnout, lehkým trhnutím ji vyvedu z rovnováhy a zasáhnu loktem do břicha dost silně na to, abych ji srazil k zemi, ale ne abych ji vyrazil dech, nebo něco zlomil. Hned na to však odskočím o kus dál.