pro Mirys Stellae de Caelo 25/11/2017, 11:32
Bylo teprve krátce po poledni, ale stejně tma. Bylo zataženo a celý den měl díky tomu šedavý nádech. O to víc, když se kvůli mě vybourali tři auta. Ne že by to bylo tak jednoduché. Vběhla jsem do křižovatky kvůli nějaké důchodkyni. Ani nevím jak se tam dostala, ale držela za ruku nějaké malé dítě a najednou se proti nim někdo vyřítil hroznou rychlostí. No, jenže místo toho, abych to zlepšila, jsem to jen zhoršila. Vběhla jsem za nimi, ale už jen kvůli tomu se vybourala dvě auta, když duply na brzdu. Stihla jsem sice doběhnout k té paní, jenže ta dostala infarkt. To třetí auto, které vlastně jelo proti nim, se vybouralo o můj štít. Věděla jsem, že bych měla hrát, že jsem v bezvědomí. Jenže to by si lidé mysleli, že to dítě má nějaké super schopnosti a nedali by mu pokoj. Takže jsme ho omráčila a sama se snažila hrát, že jsem v bezvědomí i já. Tedy že do mě to auto opravdu narazilo, jenže krev chyběla. A ta stará žena zřejmě umře, než přijede záchranka. Jenže té bych já stejně nepomohla. Na tohle jsem byla krátká.