Nechala jsem ho tedy, aby mě doprovodil na kraj města a pak jsem se s ním rozloučila a popřála mu hodně štěstí a odvahy při žádání. A pak jsem už došla domů sama.
Bylo to už pár týdnů, co jsme s Fenem vybrali prstýnek, ale jen pár dnů, co mě naposledy navštívil. Naštěstí mě v tomhle poslechl a navštěvoval mě celkem i pravidelně. Nevěděla jsem, kdy přesně mě znovu navštíví, ale domlouvali jsme se že brzy. Tajně jsem ale doufala, že ne dneska. Po pár měsících se totiž vrátil Darren a otravoval. Chtěl, abych dodržela podmínky kontraktu a taky že tu zase bude nějakou dobu přespávat. Ani jsem nevěděla, kde spal do teď a nezajímalo mě to zase tolik.
"Ne! Já na tebe nemám čas kdykoli se ti zamane! V domluvě rozhodně nebylo, že ti pomůžu kdykoli si řekneš, ale jen to, že ti pomůžu!" Vykřikla jsem na něj už naštvaně, protože mi vážně kazil plány být šťastná a mít návštěvy jen ty, které pozvu jako je třeba Fen nebo Alex. A to byla další věc, proč jsem dnes nervózní. Oba se tu můžou kdykoli ukázat. A já rozhodně nechci, aby se poznali s tímhle.