pro Mirys Stellae de Caelo 22/6/2017, 21:28
Řekl, že mám počkat, že si skočí do sprchy a pak něco vymyslíme. Hned na to odešel a já si lehla. Arogantní parchant! Jestli si myslí, že se s ním po tom všem "znovu" vyspím, je na pořádně velkém omylu! Myslela jsem, že se mi třeba podaří usnout, než přijde a nemusela bych ho dlouze odmítat se sexem, ale přišel brzy. Netrvalo mu to dlouho a já ani nemohla zvážit možnost, že bych zdrhla, než se vysprchuje. Zvláštní bylo, že mě to napadlo až těsně před tím, než se ke mě vrátil ze sprchy. A vlastně se mi ani moc utíkat nechtělo. Dnešek je vážně divnej, ale třeba to je ještě ten alkohol, který jsem vypila já. Ale teď zase zpět. Darren si sedl vedle mě na postel se slovem "tak...". Pak zmínil, že hádá, že ani jeden z nás neusne a navrhl, nějak se zabavit. Otráveně jsem chtěla zavrčet, ale to už dodával, že vyjímečně nemyslí sex. "Ale...co to?" Zeptala jsem se docela dost překvapeně, ale pak mi navrhl, abych mu vysvětlila nějakou lidskou hru. "Já her moc neznám..." Namítla jsem. Mé dětství bylo krátké a těch pár her, které jsem si pamatovala od otce mi přišli příliš dětinské na to, abychom je hrály my dva. "Co kdybys mi vyprávěl radši? Pověz mi, jak ses dostal sem, na náš svět? A proč? V podsvětí nemáte tak hezké holky nebo co?" Zeptala jsem se a snažila se do svého tónu dát opovržení, ale pravda byla taková, že mě to víc než zajímalo.