pro Mirys Stellae de Caelo 16/6/2017, 18:42
Trochu se mi ulevilo, když nic nenamítal a odešel. Vzala jsem si pak košík a šla do lesa pro bylinky. Přeci jen jsem musela pracovat a brzy jsem měla dodat další krémy a mastičky a bůh ví co všechno.
Byla jsem tak zahloubaná do svých myšlenek, že jsem se už vracela s plným košem domů. Začala jsem s výrobou, ale stejně to budu muset dodělávat až zítra. Takže jsem udělala co jsem mohla a do oběda jsem to všechno měla hotové, což mě potěšilo. Neměla jsem ale vůbec hlad a tak jsem šla trénovat a až po tréninku a po další sprše jsem si dala jídlo. Zdálo se, že jsem se za tu dobu dost uklidnila a došlo mi, co jsem provedla. On se nemusí vrátit, tedy nevěděla jsem o tom, že by musel.
Dojedla jsem a ještě chvíli přemýšlela. Nakonec jsem ale stejně došla k závěru, že ho budu muset najít. A tak jsem se rozhodla vyzkoušet magii, kterou mi od včerejška propůjčoval. Vstala jsem a šla se tedy převléct. Našla jsem ve skříni krásné krátké šaty s třičtvrtečním rukávem. Byly z krásné zlato béžové látky, která byla pokrytá černou krajkou s květy. Seděly mi stále perfektně, byly uplé a zvýrazňovaly mé ženské křivky. Také sahaly jen kousek pod zadek a když jsem se v nich prohlížela před zrcadlem, byla jsem si téměř vědoma, že žádnou magii možná ani potřebovat nebudu, když půjdu v tomhle. Ale má podprsenka pod nimi byla moc výrazná a nevypadalo to s ní moc dobře. Což mě dost trápilo, ale co. Nikdo na mě přeci sahat nebude, takže se to ani nikdo nedozví, když si ji nevezmu. Ještě jsem našla vhodné botičky a už jsem vyrážela do města.
Vůbec jsem netušila kde by mohl Darren být a tak jsem začala v baru, kde jsme se poprvé potkali, ale tam nebyl. No, alespoň jsem zde vyzkoušela jeho schopnosti na dvou mužích, což dopadlo rvačkou a pak i na ženě. Dost mě zarazilo, že to funguje i na ženy, když jsem sama dívka, ale možná že i to se bude někdy hodit. Nicméně po hodince jsem bar opustila a pokoušela se Darrena najít a úplně jsem při tom zapomínala na to, že bych ho možná mohla najít, když jsme spolu uzavřeli kontrakt, pomocí magie.