pro Alexander 6/6/2017, 20:29
Byla to nějaká chvilka, už jsme ušli o pár ulic dál a já se cítil zase plná energie. Sice mi chyběl přísun alkoholu do krve, ale no i bez toho se dalo žít. Možná jsem se za tu dobu tady až příliš rozmazlil, jsem to ale lenoch. na mou otázku odpověděla, tak nějak zvláštně. Lehce nadzvednu obočí, ale rozhodnu se to nijak neřešit. Žít normální život, to mi už řádku let šlo a vůbec jsem si nestěžoval. Od té doby co jsme opustil podsvětí, jsem měl klid. I když nevím jestli opustil bylo zrovna to správné slovo, bylo to nedobrovolný!
"Je fajn, že sis tady našla přátelé, jenom tak dál. To je základ a pak to jde už samo, dobří přátelé nedopustí aby se ti děly zlé věci," zasměji se a zbytek o normálním životě se rozhodnu ignorovat. Nebylo to podstatné, nebo jsem si to alespoň myslel. Sám jsem mohl občas působit zvláštně. Položila mi několik otázek a obeznámila mě s tím, že sama bydlí na klidnějším místě trochu mimo centrum města, takže jsem hádal že spíše někde na jeho okraji.
"To zní jako fajn soukromí, necítíš se občas ohrožená? Přece jenom to sebou nese jistá rizika ne?" položím otázku a zamyslím se. "Cestuji kvůli práci, i když není to tak úplně práce jako koníček, jelikož si na soutěžích vydělám to co za rok v obyčejné práci, tedy pokud se dobře umístím," obeznámím ji se smíchem a když se ji chystám odpovědět na další otázky, povšimnu si jak se ji šmikla noha a to už se k ní natáhnu, abych ji chytil. Podaří se mi ji opatrně chytit za ruku a tak ji lehce přitáhnu k sobě, pustím ji a za druhou ruku zase lehce chytnu tak, jako kdyby dělala piruetu. Nakonec skončí čelem u mě a já se jenom ušklíbnu.
"Nevěděl jsem, že alkohol napomáhá talentu k tanci," zašklebím se a mám tendenci na ni vypláznout jazyk ale neudělám to. "I když na té eleganci by jste měla slečno ještě zapracovat," ušklíbnu se a nakonec ji pustím a dám ji dostatek prostoru.